31662
CRYSIS
-
#30902 Ez nem az hogy mekkora méret.Direkt írtam hogy ez olyan megoldás mint GTA 4.
Hogy pl 1280*1024-be emulálja neked a 2szeresét mintha 2560*2048-ba lenne.Emiatt szép tűéles lesz minden és persze egy 2GB-os VGA sem elég neki sajnos :( -
#30901 Igazából én most erősen elgondolkodtam, hogy.... MIEZ mán? :D
Akinek nem elég Crysis esetében egy 24"-os fullHD monitoron fullHD mellett játszani, picit elvont ember a szememben. :D -
#30900 Crysis with Downsamping
Crysis at 6,400 x 4,000: Ultra High-Res Gaming with 25.6 megapixels
A GTA 4 nél is használt übermod ez sokkal élesebb lesz tőle a kép meg mi egyéb. -
strebacom #30899 Jónak is jó szépnek is szép, csak ez a köd ne lenne, remélem nem végig lesz benne:
-
strebacom #30898 Köszi!!!
-
#30897 Elkészült a Living Hell Noname Island 2 Crysis MOD -
strebacom #30896 Nekem még anno csinált ilyet, de akkor 2gb ramom volt az akkori gépben, és meg kellett növelnem a vrt.memo méretét....de nálad nem ez lesz... -
#30895 Win 7 32 bit, kétmagos 5600+, 4 Gb Ram. -
strebacom #30894 Milyen opr., mennyi ram??? -
#30893 Tudtok-e valamilyen megoldást arra, hogy másfél-kétóránként lefagy a játék és kidob az asztalra, de ez néha-néha öt perc után is megtörténik. 1.21-es patch fent van és a legújabb driverek is. -
#30892 szedjétek le a mechwarior living legends modot, és gyertek multiba tolni (warezhuszárok is tunngle progival :) ) -
corleoneking #30891 köszi tom hogy lúzer vok :D -
strebacom #30890 Ja és a regisztráció ingyenes, és ha máshoz is kell segitség itt megtalálod.... -
strebacom #30889 Bakker de nagyon luzer vagy.....Tess itt a segitség....
-
corleoneking #30888 gondolom aki most itt dumál a crysis folytatásokról az már végigvitte a játékot kérlek segítsetek már -
#30887 mivel a cryengine 2 motort alakítják, optimalizálják, így a konzolosok kapnak egy átportolt játékot -
#30886 Köszönjön szépen a barátaim nevében is és csak feltételeztem. -
corleoneking #30885 az összes zümit leszedtem :D azért kössz -
Peakman #30884 Biztos feltűnt, hogy kijött a hajóból egy horda zümi. Azokat leszeded, aztán jöhet a másik oldal, majd ismét egy adag zümi, azokat is leszeded és jöhet a finálé. Hajrá! -
corleoneking #30883 na bocsánatz mindenért kicsit ideges vagyok mert az utolsó pályánál ahol az ellenséges hadihajó ellen kell harcolni
kilőttem a TAC vetővel a bal oldalát de akárhogy próbálom a jobb oldalt nem akarja bemérni a tac vető nemtudom miért pedig tanácsotok szerint googlebe is megnéztem videóon és mindenkinek ment de nekem alami szar van vele aki tud lécci segítsen köszi és mégegyszer bocs a multkoriért -
#30882 Nem pofáznak bele. Mindenki csak hozzászólást ír a témához kapcsolódóan, ami nem csak a játék végigjátszásából áll, hanem bármiről, aminek köze van magához a játékhoz. Nincs olyan szabály, hogy addig nem írhat senki egyéb témában, míg van egy lezáratlan kérése valakinek. Megmarad a kérdésed ugyanúgy, nem törlődik fórumról nyugi.
Látom új vagy még nagyon fórumok világában... -
#30881 youtube -on szinte minden játéknak ott a végigjátszása.. -
#30880 Én se akarok veszekedni, de van a fórumban egy "válasz erre" nyomógomb! Ha megfigyeled, nem a te hozzászólásodra válaszoltak.
Ráadásul - szintén ne vedd sértésnek - ha simán beírod a gugliba hogy "crysis végigjátszás", sztem egyből megoldódik a problémád. -
#30879 Ilyen baromságokat haverokkal állítotok össze vagy ez így spontán jön nektek??
"Szerintem egy jól optimizált konzol portot kapunk amibe csak a konzolos beállítások lesznek idegesítőek."
Meg lett mondva hogy párhuzamosan megy a fejlesztés.NEM LESZ SEMMIFÉLE PORT.Az új fejlesztői környezetnek köszönhetően gyorsabb a fejlesztés.
PC-s be lesz dx11 meg meg miegymás.És mivel tanultak gondolom a fos Cryengine 2-ből.Sokkal jobban optimalizáltabb lesz. -
corleoneking #30878 figy én nem akarok veszekedni de azért ez bunkóság ha valaki elkezd egy témát mint pl én , bocs nem is témát kezd , segítséget kér akkor nem illik belepofázni olyasmit hogy mien grafikailag a játék sőt mitöbb segíthetnél is amit már nem fgsz mert megmondtam a saját igazam amit meg is kell de azért ha megtennéd köszi -
#30877 Grafikailag is már a Xbox és a PS3 eléggé le van maradva a MAI PC-s grafikához képest.
Szerintem egy jól optimizált konzol portot kapunk amibe csak a konzolos beállitások lesznek idegesitöek.
Pl: Far Cry 2 se valami nagy szám [1024]HD2600XTvel nekem anno egészen jól futott HIGH beállittásba. -
corleoneking #30876 na senki nem segített igazán de mindegy sikerült a főgonosznál vagyok aki kijön a tengerből a bal oldalát már azzal a bemérős fegyverrel leszedtem de másodjára próbálom a jobb oldalát bemérni de mintha nem azt kéne aki megcsinálta már az lécci segítsen köszi -
#30875 hát, pedig elég nagy difi van :D
-
corleoneking #30874 én is ott akartam hagyni őket de vissza kellett érte menni mert az a küldetés és így nem mehetek tovább vagy neked ment? -
#30873 Nem kell öket felszedni hanem megvédeni aszem :)
De én parszt módjára othagytam őket :D -
corleoneking #30872 bocsi igazad van :D aza aprobléma hogy a játék 3negyedénél amikor vtollal kell lenni és meg kell védeni a többit és állítóag le kéne szállni és fel kéne venni pár csávót én kilővök körülöttük minden ellenséget leszállok hozzájuk és nem akarnak beszállni -
Knabb #30871 Ahelyett, hogy beírnád, hogy mi a probléma még jelentkezőkre is vársz? -
corleoneking #30870 hello kéne segítség aki végigvitte már singleplayeren a crysis 1et jelentkezzen pls
mert elakadtam egy pályán nem tom mit kell csinálni köszi -
#30869 Jah, bocsi! Tényleg elfelejtettem hogy a minimum konfig valószínűleg DUAL VGA SLI-ben lesz
UI: bár sose fogom megérteni, hogy ha egy ősrégi ATI VGA kártyán (XBOX360) vígan elfutnak a legújabb játékok és kinézetben nem nagy difi van, akkor PC-be miért kell $500-os VGA -
#30868 Nekem sem tűnik sokkal szebbnek az új engine (már amennyire a rendelkezésre álló képekből valamit is le lehet vonni)...
Talán a színekkel variáltak valamit. -
#30867 hehe, nemhiszem, eddig úgytűnik motoron csak annyi változik, hogy lebutították, hogy elfusson egy konzolon is. Pc-s be bekerülnek dx11 efektek azt csókolom :) -
#30866 az lemaradt még, hogy: "PC-n stabil 5 FPS-el" -
#30865 Crysis 2 előzetes
"A Crysis 2010 végén érkezik, megdöbbentő vizualitással és határokat ledöntő, ésszerűbb, szabadabb játékmenettel, a betondzsungel fortyogó poklából vörös szalaggal átkötve." -
#30864 Hali most jött meg a Crysisem de rendszeresen fekete képernyővel kifagy a játék.
Tudtok erre valamit ajánlani?
Fent van az 1.20-as patch,1.21-es hotfix és friss driverek is. -
peti71 #30863 Gyorsabb.