CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
Viszont már az elején van egy problémám, ahol egy iskolából kell kimentenem egy túszt, na ott jön 2 tank amit sehogy sem tudok megsemmisíteni
Kapják a gránátot, rakétavetõt, semmi.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
C:\Programs\Electronic Arts\Crytek\Crysis Wars\Mods (make a new folder if there's no "mods" folder)paste the Crysis-coop files in the "mods" folder. then make a new shortcut (just copy "crysis wars shortcut. then edit the path, like this: "C:\Programs\Electronic Arts\Crytek\Crysis Wars\Bin32\Crysis.exe" -mod crysiscoop and save it. Now you should just click on the editet shortcut and everything should work.
De Warson belül hogy mire kéne menni nemtudom.Mert a modoknál kiválasztom ezt a coopot és újraindul a game de utánna mit kell nemtudom!
Next PC upgrade: 2022
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
de ez most wars-hoz van vagy sima crysis? (mert vidi neveknél ottvan hogy wars coop)
Crysis 3 hol van az még elõbb a 2-rõl legyen már valami info!
u dont have to listen anybody else but me
Van 1 kis gondom Win7 64 bit tud valaki segiteni ?!
A lentebb írt dolog nem jött be csak fekete képernyö van és csak reset gonb oldja 😞
Elöre is THX 😊
Positive Mental Attitude
Azt mi volt a nagy képen a hír mellett? A crysisos nanosuitos csóka képe!
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
olyan problémám lenne,hogy feltettem a játékot de fekete képernyõvel fogad...megjelenik a nyilacska és onnan semerre ... win 7et használok!!van megoldás?
elõre is köszi
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Le szedtem a játékot megy miden egy páyalát át is vittem de egy helyen el akadtam.
Ott ahol két tankot kell meg semisíteni..
Na azt nem tudom..Hogy kell?
Üdv:Vida.
Majdnem olyan mint az 1. pálya az alap játékban...csak ez gagyibb <#eplus2>#eplus2>
Töltsük le az internetet!
magyar verziós.alátótávolságot hogy kell növelni?nagyon közeli a textúra megjelenítés. a közepes graffal semmi gondom, de messzebbrõl kellene mutatnia a sziklákat meg iyleneket. melyik opció az ?
<#vigyor2>#vigyor2>
csodálkoztam is, mert dühömben lõttem rakétával meg hagyományosokkal, és repkedtek a nyitott pofájából a szilánkok, aztán lehasalt végül...
utána jött a nagygenyódög repülõalienhajó, ott meg rossz helyen voltam mert szedtem fel a hajó eleje-közepe részérõl még eldobált fegyvereket. vissza kellett futni a hídnál lévõ bejáratig, lõni a repülõ miafrancokat, és mikor a csaj deaktiválja a pajzsot megkajáltatni a nukival.
de azért annyira nem volt 1xû rájönni, mindenesetre annál nagyobb boldogság volt a vége 😊😊😊