CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszki, tényleg :$
Köszi

Viszont már az elején van egy problémám, ahol egy iskolából kell kimentenem egy túszt, na ott jön 2 tank amit sehogy sem tudok megsemmisíteni
Kapják a gránátot, rakétavetõt, semmi.

Doom 4
Majdnem rendes, és többen is lehet. Kicsit át vannak alakítva, nincsenek videók ahogy láttam...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Sharks
Valakinek nem kell a Crysis (2500 HUF)?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

kifli
gondolom mult matchet indítasz, és tud hozzád más is csatizni coopba, de am jolértem hogy a rendes mapokat lehet 2-en végigtolni?
grebber
Elvileg a Warshoz van

C:\Programs\Electronic Arts\Crytek\Crysis Wars\Mods (make a new folder if there's no "mods" folder)paste the Crysis-coop files in the "mods" folder. then make a new shortcut (just copy "crysis wars shortcut. then edit the path, like this: "C:\Programs\Electronic Arts\Crytek\Crysis Wars\Bin32\Crysis.exe" -mod crysiscoop and save it. Now you should just click on the editet shortcut and everything should work.

De Warson belül hogy mire kéne menni nemtudom.Mert a modoknál kiválasztom ezt a coopot és újraindul a game de utánna mit kell nemtudom!

Next PC upgrade: 2022

Doom 4
Ez engem is érdekelne meg havert is. Nekem eredetiben van neki nem :S de ha lehetne hamachin is nyomni...

kifli
végre valami 😊
de ez most wars-hoz van vagy sima crysis? (mert vidi neveknél ottvan hogy wars coop)
grebber

grebber
Annyiból baj igen hogy nagyon lassan készülnek el a jó módok,de viszont emiatt nem vesztenek semmit az értékükbõl.
Crysis 3 hol van az még elõbb a 2-rõl legyen már valami info!

VRSDM
már rég krájszis 3lesz mire valamelyik legkisebb modból is lesz valami...

u dont have to listen anybody else but me

Doom 4
Hát kb 😮

Halli skacok
Van 1 kis gondom Win7 64 bit tud valaki segiteni ?!
A lentebb írt dolog nem jött be csak fekete képernyö van és csak reset gonb oldja 😞
Elöre is THX 😊
grebber
Vanity's Vegetation Assets

Azta elég wunderbáros.Remélem hamar kiadják!

KILLER2
Én úgy tudom, hogy minden verzióban van magyar nyelv.

Töltsük le az internetet!

Valakinek megvannak a magyar nyelvi fájlok? <#szomoru1>

Az kurvanagy volt 😄 vigyorogtam én is rajta egy sort.

Positive Mental Attitude

grebber
LOL tegnapi újságba volt hogy magyar meg orosz emberkék csinálnak nanoezüstös rucikat amik jó hatással vannak emberre mert ha pl olyan van rajtad harc közbe és meglõnek esetleg a ruhadarab belemegy a testedbe akkor nem fertõzõdik el mivel az ezüst fertõtlenít.
Azt mi volt a nagy képen a hír mellett? A crysisos nanosuitos csóka képe!

adam46
megvana probléma köszönöm szépen a a segítséget
berczely
adam46
tomasz mi volt a hiba mert nekem is hasonló a gondom?
adam46
kössz pont ezen a szép keresõn kerestem mielõtt beírtam volna ide -.-
tomasz18
jaja 64 biteset használok de megoldottam köszike!!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

adam46
jójó de honnan tudom letölteni és hogy telepítsem hogy jó legyen?
berczely
64bites <#smile>

adam46
sziasztok milyen crack kell hogy mûködjön a játék win 7 64 bit alatt?
Remélem nem 64 bitet használsz, mert ha igen akkor a 32bites exe-vel inditsd és minden fasza lesz!!

tomasz18
sziasztok!
olyan problémám lenne,hogy feltettem a játékot de fekete képernyõvel fogad...megjelenik a nyilacska és onnan semerre ... win 7et használok!!van megoldás?
elõre is köszi

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

grebber
Hongzhou Harbor Singleplayer Map Még csak készülõben de elég jól néz ki!

Sziasztok!
Le szedtem a játékot megy miden egy páyalát át is vittem de egy helyen el akadtam.
Ott ahol két tankot kell meg semisíteni..
Na azt nem tudom..Hogy kell?
Üdv:Vida.

Hogy mit..wazzee...hát nem látsz engem amint egy fa mögött guggolok.. a SAW-ban már véged lenne...<#hehe><#hehe><#worship><#worship>

berczely
És ezen mit kell nézni?
Majdnem olyan mint az 1. pálya az alap játékban...csak ez gagyibb <#eplus2>

KILLER2
Ja, az a rózsaszín nagyon szép ott 😊

kifli
mondhatom gyönyörû színe van az osdnek 😄
<#worship>

KILLER2
Asszem van külön valami élsimítás csak a növényekre a CFGben, azt kéne meglesni. Most hogy pontosan mi az, így hirtelen meg nem mondom.

Ez miért van??Pedig az élsim. bevan kapcs....<#conf>

KILLER2
Jól néz ki, csak ne lennének ennyire recések a növények :S

Egy map..... Csináltam egy két "lövést"...
1920*1200 Full 4*AA

KILLER2
Egyik sem, az már szövegszerkesztõs. És mivel egy patchet sem találsz meg magadtól a játékhoz, ezért szerintem ne próbálkozz még a kézi grafika állítgatással. Amúgy ha mégis nekilátnál, akárcsak a patchben, ebben is segít a google.

fery02
én is 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

asdas
magyar verziós.alátótávolságot hogy kell növelni?nagyon közeli a textúra megjelenítés. a közepes graffal semmi gondom, de messzebbrõl kellene mutatnia a sziklákat meg iyleneket. melyik opció az ?

<#eljen><#eljen><#worship> Pontosan erre gondoltam én is...

KILLER2
Ez a baj, hogy nem készülnek el, mire elkészülnek, addigra pedig már itt a Crysis 2. A FarCryhoz is nemrég vagy még mindig nem készült el valami fasza mod, pedig az is már mikori. Túl nagy melóba vágnak a csapatok és hozzáértés, idõ vagy ember hiányában soha vagy csak nagyon lassan készül el a mod. Pedig nagy kár lenne sok jó modért, mert vannak nagyon ígéretesek.

Mindenki csinál hozzá faxa módot, de egy sem jön ki, nemtom az a dínós mód kijött-e már, mi a faxt ülnek ennyit rajtuk lassan a Crysis2 is kijön nem hogy még egy mód.....lásd Hl2 Blacmessa az is már mióta készül, ha csak nem kamu....
<#vigyor2>

KILLER2
Eredeti a játék? Ha igen, akkor ez is elég egyértelmû. Multira rámész, regelsz magadnak egy felh.nevet, belépsz vele és ott is vannak a szerverek, a duplakatt már csak nem lesz gond.

KILLER2
Ja hogy az elsõt próbáltad. Ott viszont én is elsõre azt hittem, hogy azt kéne lelõni a nagy izével, de aztán lõttem minden szarral és belepusztult.

segítsen már vki, hogy kell benne multihoz csatlakozni ?

basszus, a pókizé ami elõször támad azt nem a fõszörny. na én ott hiába is várhattam hogy a nukival kelljen lõni 😊

csodálkoztam is, mert dühömben lõttem rakétával meg hagyományosokkal, és repkedtek a nyitott pofájából a szilánkok, aztán lehasalt végül...

utána jött a nagygenyódög repülõalienhajó, ott meg rossz helyen voltam mert szedtem fel a hajó eleje-közepe részérõl még eldobált fegyvereket. vissza kellett futni a hídnál lévõ bejáratig, lõni a repülõ miafrancokat, és mikor a csaj deaktiválja a pajzsot megkajáltatni a nukival.

de azért annyira nem volt 1xû rájönni, mindenesetre annál nagyobb boldogság volt a vége 😊😊😊

KILLER2
Egyetértek, nekem is simán összejött. Picit szívtam vele a közben támadó repkedõ szarokkal, de szvsz tök egyértelmû, hogy mit kell ott csinálni, nem értem, hogy miért okoz ez mindenkinek ekkora gondot.