CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THX

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

NeBby
0 t megnyomod , beírod : r_displayinfo 1

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Tom h lámakérdés de hogykell elõhozni az fps-t?<#lama><#lama><#lama>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

NeBby
Ez VeryHigh (nofrag) patches , de kamuképeket nemszoktam csinálni , azt se nagyon értem , hogy mások miért csinálják , nekem/nekik semmi hasznuk nincs belõle <#shakehead>

Mind1 nem érdekel.Nemtom úgyse hogy milyen grafon csináltad szóval édesmind1.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

remus500
hali ! van valakinek 100 % os savegame ??? nagyon kéne !

[email protected] -ra legyen szíves elküldeni valaki ! THX

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

ProGabe
de miért vértél bármit is az ea-tõl,amikor õk csak kiadják? :S

ez 100%-ban Crytek "gyártmány"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

azt kell hogy mondjam,hogy jobb játék mint amire számítottam, jobban otpimalizált mint a demó(nekem kb plusz 5-10 fps, de inkább 5) ,és NAGYON könnyû! ez a nano suit az egészet elrontja, nagyon könnyû vele darálni( láthatatlansággal odamegyek, maximum erõvel és géppityuval kinyírok mindenkit.könnyû!!!!!) meg egy kicsit egyhangú...
de a történetvezetés,meg úgy a történet maga is egész jó, az ea-tól kevesebbet vátram😊
összességében,egy szép grafikájú,de kicsit üres játék(eddig)!
10-bõl 7

gduck
Pedig, csak "símán" közel mész hozzá, kíírja a képernyõre hogy 'F' és megnyomod 'F' oszt annyi 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

NeBby
Közelmész , SZEMBE az emberrel és F gomb!

Heuro
Pont erre nem gondoltam ... a "Használ' billentyû az ... francba <#wow1>

Heuro
Szevasztok!

Elkezdtem olvasni a témát az elejétõl, de belefáradtam a sok szenvedésbe az FPS-ekrõl, kártyákról és miegyebekrõl :-)
A játékról magáról szeretnék megtudni valamit, ha lehet.
A DEMO-t lejátszottam, nagyon bevált. Karácsonyra meg is hozta a Télapó a magyar feliratos változatot.
Egyet nem találok: "Az ellenség megragadása"
A DEMO-ban sikerült torkon ragadnom õket, de elfelejtettem melyik billentyûre jött be.
Most ha közelmegyek az ellenhez, kiírja ezt a dolgot, de akármelyik billentyût nyomom, csak nem ragadja meg.

Ha valaki ezzel kisegítene, hogy melyik opció az a beállításoknál, amelyik erre vonatkozik, azt nagyon megköszönném.

NeBby
Mert ha lõnek nagyon , akkor így bevibrál a kijelzõje a csávónak , vagy mi <#vigyor>

Narxis
Miért ilyen csúnya a felsõ kép?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NeBby
Hirtelen ezek sikerültek , mind2 be darálnak rendesen + az elsõbe futok és megy az az izé effekt :] , a 2. ba pedig épp fordulok:

gduck: kifogás , kifogáás.... de igazadvan , ettöl függetlenül ha teljesen veryhigh ,tuti hogy nemkapsz annyit 4AA val....

gduck
Nemtom mit kellene bizonyítanom a képpel... Csak az FPS számot látnád és azt hogy FSAA... A többi beállítást nem! Szal az se bizonyítana semmit 😊

Mondjuk túl sok + info nincs benne...:-)
De ha valakinek nem dobozos és gyüjtõ.
Szasztok!
Nem tom valakit érdekel e a dobozos verzióban kapott füzetecske(angol)?
Lescanneltem pdf-be de vagy 13 mega...
grebber

Next PC upgrade: 2022

remus500
és azt hol találom ???

grebber
Egy program amin keresztül lehet neten játszani.

remus500
hamachi ???? az mi lenne ?

grebber
Eredeti kell hozzá.Ha nem eredetit van akkor hamachi val tudsz csak!

Látom hogy hol állsz.Csak az a baj ha mozogsz akkor kb -4fps akárhol is vagy, szóval 36-ból 32fps-lesz akkor parton mondjuk legyen 38 ...viszont ekkor még senki se lõ rád vagyis csata közben 25fps-ed lesz kb ami már szerintem nem olyan élvezetes.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

remus500
Szerver hitelesítése sikertelen !

Miért írja ezt ki ? talán valami patch kell hozzá ?

remus500
és még annyi hogy neten miért nem took játszani ?? nem eredeti a játékom , vagy anélkül nem is lehet ?

Narxis
Szivesen. 😊

remus500
okok thx

Narxis
Már írtam!

remus500
hali ! azt szeretném megkérdezni hogy a crysis -nek hol van a savegame mappája ???? <#confused>

Narxis
Rendszermeghajtó, Felhasználók, Dokumentumok

NeBby
De nézdmár holállok, ha lemegyek a partra , akkor lesz talán 40 fps is.... , de az nem 30 már <#rolleyes>

Most ezt nem nagyon értem...Amikor csak lesel ki a fejedbõl akkor is 30fps és mikor 10katona jön rád akkor is? Érdekes géped van xD.

remus500
hali ! azt szeretném megkérdezni hogy a crysis -nek hol van a savegame mappája ????

NeBby
Várom a képet <#whatever> 4AA val sp2 vel tuti nemkapsz annyit , de még sp3 al se! max 2 fps az eltérés a 2 vga között ... 4AA val is , mivel kicsi a felbontás

Köszi grebber, távcsõvel belenéztem és sikerült, most a tankos résznél szenvedek épp 😊

Szerintem meg errõl az egész vitáról h CoD4 meg Crysis annyit, h a Crysis grafikailag a legjobb játék amit manapság PC-n (!!!!!) tolni lehet.Ne felejtsétek el h sokan nem úgy jáccanak vele amienre ezt a játékot megcsinálták...sõt, nem túl sokan jáccanak vele úgy.A története pedig pont megfelelõ.Nem mondom h nem lehetett volna jobb story-t alátenni, de ez a játék nem arról szól.Arról szól h mien szép is ez az új motor meg a dx10...az egész csak egy üzleti fogás.Ha kiakarod élvezni azt amiért ezt a játékot megcsinálták akkor bizony kénytelen leszel 2-3-4 száz ezres gépet megvenni és sokan megveszik, mert megtehetik....aki meg nem teheti meg mert nincs erre keret az pedig elkezd spórolni h megvehesse, vagy csorgatja a nyálát a print screen-ekre amíg low grafon 800x600-ba nyomja... (mint pl én is...) sajna ez van :/

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

gduck
Most néztem, nekem 1280x1024 4xAA "XP VERY HIGH" XP SP2-vel is 33-36 FPS ugyanez a kép 😉 Lehet az SP3 dobna rajta?

NeBby
Azért írtam , hogy kb , de amúgy 30-33 körül van harcközbe...

gduck
Ezzel azért vitába szállnék 😉

w77d
nem igazán multizok még 😊

DarkSector
THX mindenért.
De én mozgás közben néztem fullba a gépemen, és nem arról van szó, hogy ronda.
Csak iszonyat silány, a többi részlethez képest.
PL a víz annyira jó meg a fegyverek, hogy teljessen elüt a viskóktól, meg a növényzettõl.
És így nagyon fura érzést kelt az emberben.
Valahogy nem passzolnak össze.
Olyan mintha a növényzetet csinálták volna utoljára, és ott már elfáradtak volna a készítõk.

Na de végülis nem akkora tragédia ez, csak én valami nagyot vártam a játéktól!
Íme egy videó példaként az elvárásimra és hogy mivel etettek 1évig kb.:
Mézesmadzag

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeBby
Hát az a hely kb egyenlõ egy normál harcközbeni képpel , mivel magasan vagyok és ott elég alacsony az fps...(vagyis sokmindent látok)

NeBby
Igen , mivel paintbe mentettem a fákat (ami sokkal rosszabb minõségbe menti) , mivel nem volt még fenn a PS...
MOD: a fák a kis felbontás miatt néznek így ki és nincs AA , ha akarod csinálok AA val is !

Itt a kép , sztem ez már hasonlít :] , ide is rakom mind2õt:

ServicePack 2: (ez még a paintes)

Service Pack 3:

DarkSector
Na errõl beszélek!
Nem szeretném ismételgetni magamat, de most a te gépeddel nézd meg, hogy hány fps-t kapsz, és hogy milyen a növényzet.
Nem kötekedni szeretnék, vagy vitát kezdeni, de szõrnyû a hogy a fák kinéznek!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeBby
Téleg más a 2 kép , elég fáradt voltam <#vigyor3> Mentettem is ott , de mikor visszamásoltam a Nomad mentés (F5) más volt vmiér <#sniffles> Nah minnyár megpróbálom ugyanazt a képet !

lac coo
Hát itt mindenhol azt olvasom, meg azt is tapasztaltam, hogy simán lemegy akár a felére is komolyabb harc közben ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nem feltétlen esik le "brutálul" 😉

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

lac coo
Ja... Nem nagyítottam ki , elsõt 39-nek láttam 😊)))
De ez még így is karcsú, akcióban ez játszhatatlan gondolom, mivel akkor brutál le szokott esni ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jah... 30, és 36 között 3 egész szám van, ugye? Ismét nagyon értelmes voltál

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Viktor9202
az 6 fps 😄 vakulj meg 😛

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer