CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
[email protected] -ra legyen szíves elküldeni valaki ! THX
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
ez 100%-ban Crytek "gyártmány"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de a történetvezetés,meg úgy a történet maga is egész jó, az ea-tól kevesebbet vátram😊
összességében,egy szép grafikájú,de kicsit üres játék(eddig)!
10-bõl 7
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Elkezdtem olvasni a témát az elejétõl, de belefáradtam a sok szenvedésbe az FPS-ekrõl, kártyákról és miegyebekrõl :-)
A játékról magáról szeretnék megtudni valamit, ha lehet.
A DEMO-t lejátszottam, nagyon bevált. Karácsonyra meg is hozta a Télapó a magyar feliratos változatot.
Egyet nem találok: "Az ellenség megragadása"
A DEMO-ban sikerült torkon ragadnom õket, de elfelejtettem melyik billentyûre jött be.
Most ha közelmegyek az ellenhez, kiírja ezt a dolgot, de akármelyik billentyût nyomom, csak nem ragadja meg.
Ha valaki ezzel kisegítene, hogy melyik opció az a beállításoknál, amelyik erre vonatkozik, azt nagyon megköszönném.
gduck: kifogás , kifogáás.... de igazadvan , ettöl függetlenül ha teljesen veryhigh ,tuti hogy nemkapsz annyit 4AA val....
De ha valakinek nem dobozos és gyüjtõ.
Nem tom valakit érdekel e a dobozos verzióban kapott füzetecske(angol)?
Lescanneltem pdf-be de vagy 13 mega...
Next PC upgrade: 2022
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Miért írja ezt ki ? talán valami patch kell hozzá ?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem meg errõl az egész vitáról h CoD4 meg Crysis annyit, h a Crysis grafikailag a legjobb játék amit manapság PC-n (!!!!!) tolni lehet.Ne felejtsétek el h sokan nem úgy jáccanak vele amienre ezt a játékot megcsinálták...sõt, nem túl sokan jáccanak vele úgy.A története pedig pont megfelelõ.Nem mondom h nem lehetett volna jobb story-t alátenni, de ez a játék nem arról szól.Arról szól h mien szép is ez az új motor meg a dx10...az egész csak egy üzleti fogás.Ha kiakarod élvezni azt amiért ezt a játékot megcsinálták akkor bizony kénytelen leszel 2-3-4 száz ezres gépet megvenni és sokan megveszik, mert megtehetik....aki meg nem teheti meg mert nincs erre keret az pedig elkezd spórolni h megvehesse, vagy csorgatja a nyálát a print screen-ekre amíg low grafon 800x600-ba nyomja... (mint pl én is...) sajna ez van :/
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
De én mozgás közben néztem fullba a gépemen, és nem arról van szó, hogy ronda.
Csak iszonyat silány, a többi részlethez képest.
PL a víz annyira jó meg a fegyverek, hogy teljessen elüt a viskóktól, meg a növényzettõl.
És így nagyon fura érzést kelt az emberben.
Valahogy nem passzolnak össze.
Olyan mintha a növényzetet csinálták volna utoljára, és ott már elfáradtak volna a készítõk.
Na de végülis nem akkora tragédia ez, csak én valami nagyot vártam a játéktól!
Íme egy videó példaként az elvárásimra és hogy mivel etettek 1évig kb.:
Mézesmadzag
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MOD: a fák a kis felbontás miatt néznek így ki és nincs AA , ha akarod csinálok AA val is !
Itt a kép , sztem ez már hasonlít :] , ide is rakom mind2õt:
ServicePack 2: (ez még a paintes)
Service Pack 3:

Nem szeretném ismételgetni magamat, de most a te gépeddel nézd meg, hogy hány fps-t kapsz, és hogy milyen a növényzet.
Nem kötekedni szeretnék, vagy vitát kezdeni, de szõrnyû a hogy a fák kinéznek!!!!!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
De ez még így is karcsú, akcióban ez játszhatatlan gondolom, mivel akkor brutál le szokott esni ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830