CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sharks
<#vigyor5> ez már tényleg looooooool... az uninstall volt eddig a legjobb ötlet szerintem. <#lama><#banplz>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

te hány éves vagy? 10?
grebber
Ez az a pálya ahol görcsölsz immár 2 napja legalábbis remélem ez az.
Már írtam megnézheted videoban merre kell menni.Jobb oldalon van a video többi része part 2 stb.

De ha 2 nap alatt nem tudtam átvinni uninstaláld mert ez nem a te játékod!

Next PC upgrade: 2022

nem urhajos ugyan olyan emberek vannak ellened mint te.egy nagy hajon vagy oszt ott valahova el kell jutnod.de ez crysis warheadro beszelunk!!!!!!!!
KILLER2
Az ûrhajón vagy igaz? A kék szarban. Mész, amíg nem ér véget. El lehet tévedni, de nem olyan nehéz az.

Töltsük le az internetet!

bertino
epic.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

az youtuben hulye videok vannak en azokat nem ertem valaki el magyarazna hogy kell lejatszani azt a rohadt palyat.???????????,,,
ok koszi grebber.es nem levittuk ha nem vegigjatszottuk😄
Sharks
<#eplus2><#lama> hehe... jó kis osztás, persze, aki nem tud írni, az meg is érdemli

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

grebber
Megmondom õszintén közöm nincs hol vagy ebben a játékban nem lehet megakadni.
És ne vittük le sehova <#banplz> hanem max végigjátszottuk.

Pálya végigjátszás videok

Alig 6 órás a game videokban megnézheted elejétõl a végéig és meglátod hogy kell.

Black Ghost
Attól hogy ordibálsz még ugyanolyan értelmetlen amit írsz. <#wilting>

Fogd vissza magad és fogalmazd át a mondandódat, úgy talán foglalkozni is fognak veled.
Sharks
Ha nem írod le hol akadtál el pontosan, akkor hogy segítsünk?

hat segitsetek ma LECI MERT AZ AZ ANYAHAJOS PAJA NAGYON NEHEZ ES EN UGY HALLOTTAM HOGY MA EGY CSOMOAN LEVITTEK UGY HOGY KEREM HOGY SEGITSETEK!!!!!!MERT EN MA TOVABB AKAROK MENNI. OK????
ELORE KOSZI
CSASZTOK
Doom 4
Bazd ez a az irányítás.... 4 kéz kéne hogy mindenen rajta legyen az ujjad.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

hogy kell levinni azt az anyahajos pajat?????????? kerlek segitsetek ma leci
grebber
Itt van torrent link is akinek mocskos lassan jön máshonnan!

<#worship><#worship>

grebber

Installation
Finally the installation instructions. Please DO NOT FORGET TO REPLACE ACTIONMAPS.xml with the example provided in the download.

Requirements
Crysis installed and patched to 1.21

Directions
Upon downloading the mod you should have an archived directory. This directory should be extracted to your Crysis install Directory which usually looks like “C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis”

Replacing Action-Maps
For MWLL to function properly we have adjusted an created an actionmap for players to begin with. You MUST replace your Crysis Action maps. To do this, copy the file “example_actionmaps_for_joystick.xml” Paste this file your Crysis profile contained in "mydocuments\mygames\Crysis\default\" and "mydocuments\mygames\Crysis\YOURUSERNAME\" The file must be renamed to actionmaps.xml

Launching The Game
You may launch the game using the MWLL Laucher. MWLL Launcher.exe is contained in Crysis\Mods\mwll folder. Alternatively you can add a –mod mwll in the target of a shortcut to the crysis executables. It will look like this - "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin64\Crysis.exe" -mod mwll

Gondolom a telepítés menete le van irva a letöltött rarban???
(MechWarrior: Living Legends)
<#fejvakaras><#worship>

Sharks
Kedves választékos kolléga. Ha már ennyire büszke vagy magadra, legalább kezdhetnéd nagy betûvel a mondatot <#eplus2>.
Egyébként a crysis warhead-nél nem tudja a srác, hogyan kell tájékozódni az anyahajón és ehhez szeretne segítséget kérni. Részemrõl csak annyit tudnék hozzátenni, hogy a zöld pontot kell követni, amit a térkép mutat a bal alsó sarokban. Ennél egyszerûbben nem nagyon lehet megoldani a feladatot. <#vigyor4>

Hová kell levinni a pajat, nem is volt a warheadben paja..???
<#wilting><#wilting>

VRSDM
az átlagnál jóval többen olvasok, büszke lehetek arra hogy a szókincsem tágabb az átlagnál, és a fogalmazásom során is választékosabban fejezem ki magam mint sok magyar polgártársam.

de hogy téged lehetetlen értelmezni annyi szent 😄

u dont have to listen anybody else but me

a franc abba a ****** .ki vitte ma le a crysis warheadban azt a pajat ahol egy hajon vagy es el kell jutnod valahova????????????,????????aki ma kesz vele irjon ide vagy ide:[email protected]

elore kszi
kifli
lehet tölteni!!!
kifli
nekem bejön az oldal, de hol tudom leszedni a modot, elvileg ugye mától lehetne szedni de nem találom, csak vidit 😞
<#worship><#guluszem1>

VRSDM
ha valahonnan akkor csak is az ofissöl szájtról ami épp nem elérhetõ 😄

És honnan lehet letölteni hogy kipróbáljam??

VRSDM
nem vagyok guru a modellezés terén, de azért alap szinten képben érzem magam.

nos. emlékszem még az elsõ képekre ezzel a mech moddal kapcsolatban, meg a millió polygonszámos modellekre amikkel villogtak. az már akkor látszott hogy nincs az a motor / pc ami ilyen részletesség mellett képes lenne kezelni õket. de azért bíztam benne hogy legalább valami normal / bump-et kreálnak és azt ráhúzzák a lowpoly modelljeikre.

ehelyett megkaptuk kockás-szögletes modelleket, egy elmosott gagyi textúrával.
nem vagyok grafika buzi, a gépem is 3éve volt mondható normálisnak, de azért reméltem hogy nem falból dolgoztak ennyit vele. egy ilyen modellt egy délután alatt összerak aki picit is otthonvan vagy csinált már többet egy kockánál 3d-be 😄
ellenben õk eltöltöttek napokat mire kész lett egy modell, aztán jól lebutították hogy fusson is valahogy.
értelem=0

VRSDM
December 26-án, tehát ma, szombaton kezdõdik a MechWarrior: Living Legends nyílt bétatesztje. MMO FPS és szimulátor hibridrõl van szó, amely Crysis total conversion MOD. A Battletech univerzum klánjai csapnak össze az Inner Sphere erõkkel. A Wandering Samurai fejlesztõcsapat három év munka gyömölcsét kínálja fel tálcán a Mechwarrior rajongóknak. Fõoldal.
Thx, Caboose!

forrás: HW

KILLER2
Hallod, ebbõl nem jött le semmi 😊

Töltsük le az internetet!

Doom 4
ide is írunk de ebbõl semmi konkrétot nem vettem le. Az anyahajó elég nagy pálya.

az anyahajon nem talalom azt az utat a hoz az emberehezha valaki tud segiteni akkor irjatok ide:[email protected]
adam46
az anyahjós résznél nekem is sokat szenvedett sokszor kaptam olyan bugot hogy leestem a fedélzetrõl 1 szintel lejebb meg grafikai maszlag volt sárga lila rózsaszin zöld minden fajta színbe pompázozz a fedélzet
Köszönöm szépen a segítségedet,a Windows újratelepítése ötlet maradt már csak hátra,ami esetleges megoldást nyújthat,mert már én is minden átlag embertõl telhetõt kipróbáltam,de semmi sem segített.
Akkor próbálkozom.

Doom 4
<#wow1><#wow2><#finom>

Sharks
Szerintem próbáld meg ugyanazokkal a beállításokkal futtatni és ha tudod, akkor húzd fel kicsit a procid órajelét, mivel xp alaptt 2,8 Ghz kéne neki elvileg. Más megoldás nem igen jut eszembe sajna, ha csak nem az xp újratelepítése, amihez nem tudom, mennyi hangulatod van... Azt is meg kell hagyni, hogy elég optimalizálatlan a játék, nekem is vannak hasonló gondjaim vele és a warhead-el is. Az 1-et végigvittem már 1x, most meg az anyahajós résznél minden áron le akar fagyni és meg is teszi általában. A warhead szintén lefagy néha, bár visszavettem a grafikát 4x-es AA-ra, meg csak pár dolog van a legmagasabbra állítva.

Azaz ma jön ki.... 😉

grebber
valaki tudja hogy kell hasznalni a crysis warsot mert el inditom es ramegyek arra hogy gyors jatek es valamit ki ir hogy a bealitasaimmal van valami baj ha valaki tud segiteni akkor szoljon vagyis irjon ide:[email protected]

elore koszi
Windows XP Service Pack 3 alatt futtatom a nem eredeti példányomat.Mikor még NVidia Geforce 8600 GT videó kártyám volt,azzal gond nélkül futott,igaz nagyrészt közepes grafikai beállításokkal.
Most is ugyanezt a másolt példányt akarom futtatni,minden beállítást felraktam magasra és szépen 30 fps felett muzsikál a játék,épp ezért nem értem,hogy mi ez a hiba.

Sharks
Milyen oprendszered van? Eredeti a game? Elsõ ránézésre tlán a proci kevés neki...

Sajnos a patchek sem segítettek.

bertino
szerintem egy próbát mégis csak megérne az a legfrissebb patch.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok!
Van egy kis gondom a játékkal.Elõször is íme a gépem:
Proci: Intel Core 2 6300 @ 1.86GHz
Videókártya: NVidia Geforce 9600 GT 512 MB
RAM: 2 giga DDR2
Hangkártya: Soundblaster Audigy LIVE! 2ZS

A gondom a játékkal az lenne,hogy egy bizonyos idõ után a játék kifagy,majd a képernyõn a játékból egy hatalmas textúrahalmaz jelenik meg,kis idõ elteltével kidob a Windows-ba és megjelenik egy hibaüzenet a videó kártya illesztõprogramjától,hogy egy bizonyos exe. fájl meghibásodott.
Letöltöttem a legfrissebb videó kártya illesztõprogramot,a legfrissebb Dirext X-et is,a grafikai beállításokat is lejjebb vittem a játékban,de egyszerûen nem javul a hiba.Más játéknál (pl. Cryostasis vagy Left 4 Dead 2) ez nem fordul elõ.
Igaz a játékom nem patch-elt,bár kötve hiszem,hogy pont egy patch javítana egy ekkora kaliberû hibát.
Visszaolvastam pár bejegyzést,de nem találtam olyan embert,aki ezzel a hibával küszködne,mint én.
Kérlek,ha tudtok,segítsetek!Fáradozásotokat elõre is köszönöm!

Sharks
Sztem patch-ekkel próbálkozz meg elõször...

Sziasztok , van egy kis problémám a játékkal eddig win xp-n futtatam a játékot és nem igazán volt vele problémám (patcheletlen verzió). Most Win 7 alatt játszok vele közepes beállításon 2x antin meg vertikális elsimításon meg néhány dolog maxon és a hang szaggat es engemet ez idegesít és nem akarom a hangot levenni mert úgy élvezhetetlen a játék. a hang kari egy sound blaster live 5.1 és a legfrisebb driver.lehet ,hogy már másnak is volt ilyen problémája de nincs se idõm se kedvem több ezer hozászólást átnézni. a válaszokat és segitséget elõre is küszünöm

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Sharks
Hy, nem tudom, Ti hogy vagytok ezekkel a patch-ekkel, de nekem mintha rontottak volna inkább, mintsem javítottak. Pl. az elõtt nem láttam olyat, hogy az ember félig kiáll a földbõl, a másik fele meg sehol 😄. A növények most úgy tûnnek el, hogy amint közelebb megyek hozzájuk egyszerûen láthatatlan lesz az a részük, ami már túl közel van hozzám. Ja, és sikerült egy sziklán keresztül kúszom. Eddig az 1.2-es volt fent, most rádobom még az 1.2.1-et, de annak már nem sok köze van a grafikához.

Azt hiszem, hogy az 1.2.1-es patch van fent, ezt találtam legújabbnak
Úgy felcsesztem magam, hogy azóta nem is játszottam vele. De akkor belelövök egy sorozatot

adam46
kb 3 rakétát kell beleadni de ha nem menne tedd fel az 1.1 es javítást lényegesen könyebben halnak az emberek mint az 1.0 ba