CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Már írtam megnézheted videoban merre kell menni.Jobb oldalon van a video többi része part 2 stb.
De ha 2 nap alatt nem tudtam átvinni uninstaláld mert ez nem a te játékod!
Next PC upgrade: 2022
Töltsük le az internetet!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
És ne vittük le sehova <#banplz>#banplz> hanem max végigjátszottuk.
Pálya végigjátszás videok
Alig 6 órás a game videokban megnézheted elejétõl a végéig és meglátod hogy kell.
Fogd vissza magad és fogalmazd át a mondandódat, úgy talán foglalkozni is fognak veled.
ELORE KOSZI
CSASZTOK
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Installation
Finally the installation instructions. Please DO NOT FORGET TO REPLACE ACTIONMAPS.xml with the example provided in the download.
Requirements
Crysis installed and patched to 1.21
Directions
Upon downloading the mod you should have an archived directory. This directory should be extracted to your Crysis install Directory which usually looks like “C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis”
Replacing Action-Maps
For MWLL to function properly we have adjusted an created an actionmap for players to begin with. You MUST replace your Crysis Action maps. To do this, copy the file “example_actionmaps_for_joystick.xml” Paste this file your Crysis profile contained in "mydocuments\mygames\Crysis\default\" and "mydocuments\mygames\Crysis\YOURUSERNAME\" The file must be renamed to actionmaps.xml
Launching The Game
You may launch the game using the MWLL Laucher. MWLL Launcher.exe is contained in Crysis\Mods\mwll folder. Alternatively you can add a –mod mwll in the target of a shortcut to the crysis executables. It will look like this - "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin64\Crysis.exe" -mod mwll
(MechWarrior: Living Legends)
<#fejvakaras>#fejvakaras><#worship>#worship>
Egyébként a crysis warhead-nél nem tudja a srác, hogyan kell tájékozódni az anyahajón és ehhez szeretne segítséget kérni. Részemrõl csak annyit tudnék hozzátenni, hogy a zöld pontot kell követni, amit a térkép mutat a bal alsó sarokban. Ennél egyszerûbben nem nagyon lehet megoldani a feladatot. <#vigyor4>#vigyor4>
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
de hogy téged lehetetlen értelmezni annyi szent 😄
u dont have to listen anybody else but me
elore kszi
nos. emlékszem még az elsõ képekre ezzel a mech moddal kapcsolatban, meg a millió polygonszámos modellekre amikkel villogtak. az már akkor látszott hogy nincs az a motor / pc ami ilyen részletesség mellett képes lenne kezelni õket. de azért bíztam benne hogy legalább valami normal / bump-et kreálnak és azt ráhúzzák a lowpoly modelljeikre.
ehelyett megkaptuk kockás-szögletes modelleket, egy elmosott gagyi textúrával.
nem vagyok grafika buzi, a gépem is 3éve volt mondható normálisnak, de azért reméltem hogy nem falból dolgoztak ennyit vele. egy ilyen modellt egy délután alatt összerak aki picit is otthonvan vagy csinált már többet egy kockánál 3d-be 😄
ellenben õk eltöltöttek napokat mire kész lett egy modell, aztán jól lebutították hogy fusson is valahogy.
értelem=0
Thx, Caboose!
forrás: HW
Akkor próbálkozom.
elore koszi
Most is ugyanezt a másolt példányt akarom futtatni,minden beállítást felraktam magasra és szépen 30 fps felett muzsikál a játék,épp ezért nem értem,hogy mi ez a hiba.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van egy kis gondom a játékkal.Elõször is íme a gépem:
Proci: Intel Core 2 6300 @ 1.86GHz
Videókártya: NVidia Geforce 9600 GT 512 MB
RAM: 2 giga DDR2
Hangkártya: Soundblaster Audigy LIVE! 2ZS
A gondom a játékkal az lenne,hogy egy bizonyos idõ után a játék kifagy,majd a képernyõn a játékból egy hatalmas textúrahalmaz jelenik meg,kis idõ elteltével kidob a Windows-ba és megjelenik egy hibaüzenet a videó kártya illesztõprogramjától,hogy egy bizonyos exe. fájl meghibásodott.
Letöltöttem a legfrissebb videó kártya illesztõprogramot,a legfrissebb Dirext X-et is,a grafikai beállításokat is lejjebb vittem a játékban,de egyszerûen nem javul a hiba.Más játéknál (pl. Cryostasis vagy Left 4 Dead 2) ez nem fordul elõ.
Igaz a játékom nem patch-elt,bár kötve hiszem,hogy pont egy patch javítana egy ekkora kaliberû hibát.
Visszaolvastam pár bejegyzést,de nem találtam olyan embert,aki ezzel a hibával küszködne,mint én.
Kérlek,ha tudtok,segítsetek!Fáradozásotokat elõre is köszönöm!
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Úgy felcsesztem magam, hogy azóta nem is játszottam vele. De akkor belelövök egy sorozatot