CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

call of duty 4 modern warfare nagyon jo.az a leg jobb
Jó sokk cúmó készült hozzá,még régebben láttam valami predátorosat is, pályát vagy módot,már nem emlékszem...

Az uj pajakat pobeltad mar amek itt vannok e:
uj pajak...cisishez valok
katincsara

KILLER2
Most igazából erre nem tudok mit mondani...

Töltsük le az internetet!

es me valtoztattad meg a jelszavam???????????????ha..........
fery02
Ilyesmi velem akkor volt, mikor feltelepítettem a játékra valamilyen nagy-felbontású textúra pakkot. Zavart is, gondoltam hátha ez miatt van, szóval letöröltem és azóta sincs gondom.
Ebbõl következtetve valószínû a magasabb grafikát nem bírta a gép, szerintem próbálkozz te is alacsonyabb grafikai beállításokkal, hátha jobb lesz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

én mondtam...
no most szepen meg mongyatok hogy ki cserelte ki a jelszavamat??????????????????????????
amugy ma meg csinaltam azt a pajat a crysisben
Sziasztok! Még soha nem játszottam a crysisel, pedig itt porosodott a fiókomban. Most elõvettem és rögtön bele is futottam egy hibába, amit a patchek sem orvosoltak. Billentyûzet hibáról van szó.
Nálam a kurzorbillentyûkre van állítva a mozgás és, ha elindulok valamelyik irányba, akkor egyrészt nem reagál azonnal. Másrészt, ha sokáig nyomom (legalább 5mp) valamelyik irányba, akkor hiába engedem el a billentyût, megy tovább, mintha nyomnám a billentyût. Ebben az esetben másfelé nem is akar menni és az egér gombjaira sem nagyon reagál.

Pár külföldi oldalon keresgéltem már, és más is belefutott a hibába, de vagy oprendszer cserét (Vistáról), vagy billentyûzet, vagy driver cserét ajánlgattak.

Nálam viszont nem kifejezetten játék billentyûzet/egér szolgál és nem is vezeték nélküliek.
A billentyûzet egy mezei USB-s Labtec billentyûzet, az egér egy USB-s Genius NetScroll+ Optical. Soha nem volt bajom velük egyetlen játékban, vagy alkalmazásban sem.
Oprendszer: WinXP SP3-al.

Valahol láttam ötletként a konzolban beállítani: "i_bufferedkeys"-t 0-ra, csakhogy ezzel minden billentyût kilõttem a játékban és csak a számbillentyûk és a betûk mûködtek, azon kívül semmi más és a konzolból sem tudtam kilépni.

Valami ötlet?

KILLER2
Most ez ugye nem komoly? 😄

bertino
jah, akkor nem szóltam 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

inkább csak 10 éves, de lehet, hogy 8, mivel a jelszava is aduja
KILLER2
Nekem a FarCry 2 nem jött be egyáltalán. Itt van eredetiben a polcon. Nem rossz, de engem nem fogott meg, még az elején abbahagytam. Egyszerûen unalmasnak találtam. Persze lehet, hogy csak azért, mert keveset játszottam vele és még nem indult be igazán a játékmenet, de nekem a helyszín sem jött be, nem szeretem ezt a naplementés afrikai tájat.

bertino
alreg gyanus.

KILLER2
Nekem nem jött be egyáltalán. Itt van eredetiben a polcon. Nem rossz, de engem nem fogott meg, még az elején abbahagytam. Egyszerûen unalmasnak találtam. Persze lehet, hogy csak azért, mert keveset játszottam vele és még nem indult be igazán a játékmenet, de nekem a helyszín sem jött be, nem szeretem ezt a naplementés afrikai tájat.

en mar el vagyok foglalva nagyon jo jatek a farcry 2 imááááááááááááádoooommmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!probaljatok ki lettoltheto a pirate bayrol torrentel
KILLER2
Én meg a Mirror's Edge-t nem bírom abbahagyni. A Crysist meg kezdem újra elõvenni, szerintem megint elkezdek sandboxban szórakozni.

fery02
Én most egészen jól elvagyok Half-Life Source-al, akciós Steam-en.

Black Ghost
bukfenc
Sharks
SuperMario, Tetris...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

supaplex
bertino
terep 2.

móóózes
Rubik kocka pl.

jol van grebber akkor mongy valami jo jatekot mert a crysist mar uninstalaltam.no mongy valami jot!!!!!!
Így már érthetõ..<#email>

Sharks
Ezt jó tudni, már kíváncsi voltam, hogy mi is pontosan ez a teszelláció.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

kifli
meg a másik bf is dx11-es lesz 😊
kifli
vistan és sevenen mindegyik vga dx11-ben futtatja a dx11-es játékokat (mivel a dx11 visszafelé kompatibilis, de ez nem azt jelenti hogy akkor nem kell dx11-es kari, mert a teljes dx11 kihasználásához kell)
több futtatási szintje van dx11-nek.
A dx11-es kártyákon, dx 11-ben fut a játék az összes dx11 effekt és teljesítményjavító mûködik

dx10.1-ben csak egy két teljesítményjavító feature mûködik, a dx11-es effeketk nem

dx10-es karikon nemminden feature müxik+lasabb is mint dx11-ben (és 10.1-ben)

dx9-es karik is dx11-ben mûködnek, hasonló mint dx10 de itt még kevesebb dolog müxik és lasabb is.

A dx9 kizárólag az xp tulajok miatt került a játékba, mivel a dx11 nem érhetõ el xp-re.

Ugye írtam hogy dx11-en gyorsabb mint az összes többi dx, erre jöhetnek azok hogy nekem egy 4xxx vagy egy nvidia karival jobban futott a dirt2 mint egy hd5xxx karin. Ami azért lehet mert dx11-ben mûködik egy olyan effekt hogy tesztelláció, ez nagyon részletessé tudja tenni a dolgokat (youtubon alien vs predator tesztellációs vidijét ajánlom). A tesztelláció viszont nagyon visszafogja a vga-t, bár ha egy dx10.1-es dx10-es vagy dx9-es vga-nak kellene ilyen részletességgel megjelenítenie valamit, akkor az még lassabb lenne.
Remélem érthetõ 😊
Sharks
igen

adam46
ha egy játékot megcsinálják dx11 be akkor az visszafele is kompatibilis a 10-es és 9-es verziókkal én így tudom
Sharks
Inkább vegyél ATI-t, jobban jársz <#vigyor4>

Egyébként nem vagyok egy grafika mániás,csak szöget ütõt a fejembe ez a kérdés, hogy mi van ha egy dx11es játékot, dx10 környezetbe játszunk pl vista meg 8as nvidia,de akkor majd ki derül, vagy játéka válogassa,mert eddig két variáció volt, vagy 9 vagy 10,mint a crysis vagy a lost planet esetében,meg az is érdekes lesz hogy az nvidia mit csinál majd dx11 ügyben..

grebber
Dirt 2,Battleforge,Stalker Call of Pripyat jelenleg ezek dx11-esek.

Ami jön az az Alien vs Predator, The Lord of The Rings Online,F1 2010,Crysis2,Supreme Commander 2, BF Bad Company 2

Next PC upgrade: 2022

Sharks
Ja, bocsesz, azért az egy kicsit könnyelmû volt, hogy oprendszertõl nem függ... de a linkelt oldalon ezt is jól láthatod.

Sharks
VGA-ák közül pedig csak az 5xxx-szériás ATI kártyák képesek rá <#vigyor4>

Sharks
Szerintem elõször itt olvass utána a dolognak. A dx több dologtól is függ, oprendszertõl kevésbé, tehát az kevésbé befolyásolja, hogy vista v. w7 van fent. A további dolgok a VGA és a játék, ami befolyásolja. Ha a VGA-ád képes dx11-re és a játékot is úgy fejlesztették, hogy azt használja, akkor azzal fog menni, ha valamelyik nem képes rá, akkor nem azt fogja használni. Ez jelenleg még egy friss fejlesztés, tehát nem annyira kifejlett. Perpillanat a Dirt2 és még egy játék támogatja a Dx11-et...

grebber
Dx10.1-es atik is tudják valamilyen szinten a dx11-et csak lassabban meg ugye pár dolog más.De ehhez én nem értek hozzáértök jobban eltudják mondani!

Akkor ami játék dx11-es, az nem megy dx10be, csak 9 vagy 11?

grebber
Dirt 2 az dx 9 és Dx11.
Halesz dx11-es VGA-d akkor a DX11-es game-ek abban fognak futni!

Az jó,még lenne egy fura kérdés, mi van akkor ha ugye a win7dx11, a karim10es,és felteszek egy dx11es játékot akkor az mibe megy,tehát pl a dirt2 ha xpén játszok akkor kilencbe megy,de a win7en 10es karival akkor tízbe,és szintén heten de 11 kártyával akkor meg11be,végül is azt nem értem hogy majd lesznek 11es játékok azok majd futnak 10be is, vagy csak 9 meg 11be.

igen, abban fog
Sziasztok,ebbe a kis szünetbe elõveszem én is újra a játékot,olyan kérdésem lenne hogy én "dx10"be toltam,vista volt fen, meg 8szériás nvidia,most xp van fen,de gondolkodok a win7 kipróbálásán,ha fölrakom a 7et akkor a crysis "dx10"be fog futni?

Doom 4
Ez baromi jó!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

grebber
De leirhatnád hogy kell felrakni mert nekem valahogy nem sikerül 😞

Óóó, nem olvastam utánna csak leszedtem, köszi!!<#worship>

<#eljen><#eljen><#hehe>

grebber
Nem tudom még nem néztem de igen csak multi!

Ez a MWLL Beta csak multi, mert singlében a crysis indul, csak a multiban vannak mappok belöle??
<#guluszem1><#wilting><#worship>

fery02
Nem igazán láttam, hogy híre lett volna mostanában, de aki nem ismeri, annak érdekességként szolgálhat a Vissza a jövõbe mod.

Annyiból all az egész, hogy ha azzal a bizonyos kocsival maximum sebességre gyorsulunk, akkor ugrunk az idõben. Itt ugye annyit kell csak érteni, hogy pl éjszakából nappal lesz, de ettõl függetlenül jó móka. 😊

adam46