CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl következtetve valószínû a magasabb grafikát nem bírta a gép, szerintem próbálkozz te is alacsonyabb grafikai beállításokkal, hátha jobb lesz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
amugy ma meg csinaltam azt a pajat a crysisben
Nálam a kurzorbillentyûkre van állítva a mozgás és, ha elindulok valamelyik irányba, akkor egyrészt nem reagál azonnal. Másrészt, ha sokáig nyomom (legalább 5mp) valamelyik irányba, akkor hiába engedem el a billentyût, megy tovább, mintha nyomnám a billentyût. Ebben az esetben másfelé nem is akar menni és az egér gombjaira sem nagyon reagál.
Pár külföldi oldalon keresgéltem már, és más is belefutott a hibába, de vagy oprendszer cserét (Vistáról), vagy billentyûzet, vagy driver cserét ajánlgattak.
Nálam viszont nem kifejezetten játék billentyûzet/egér szolgál és nem is vezeték nélküliek.
A billentyûzet egy mezei USB-s Labtec billentyûzet, az egér egy USB-s Genius NetScroll+ Optical. Soha nem volt bajom velük egyetlen játékban, vagy alkalmazásban sem.
Oprendszer: WinXP SP3-al.
Valahol láttam ötletként a konzolban beállítani: "i_bufferedkeys"-t 0-ra, csakhogy ezzel minden billentyût kilõttem a játékban és csak a számbillentyûk és a betûk mûködtek, azon kívül semmi más és a konzolból sem tudtam kilépni.
Valami ötlet?
Töltsük le az internetet!
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
több futtatási szintje van dx11-nek.
A dx11-es kártyákon, dx 11-ben fut a játék az összes dx11 effekt és teljesítményjavító mûködik
dx10.1-ben csak egy két teljesítményjavító feature mûködik, a dx11-es effeketk nem
dx10-es karikon nemminden feature müxik+lasabb is mint dx11-ben (és 10.1-ben)
dx9-es karik is dx11-ben mûködnek, hasonló mint dx10 de itt még kevesebb dolog müxik és lasabb is.
A dx9 kizárólag az xp tulajok miatt került a játékba, mivel a dx11 nem érhetõ el xp-re.
Ugye írtam hogy dx11-en gyorsabb mint az összes többi dx, erre jöhetnek azok hogy nekem egy 4xxx vagy egy nvidia karival jobban futott a dirt2 mint egy hd5xxx karin. Ami azért lehet mert dx11-ben mûködik egy olyan effekt hogy tesztelláció, ez nagyon részletessé tudja tenni a dolgokat (youtubon alien vs predator tesztellációs vidijét ajánlom). A tesztelláció viszont nagyon visszafogja a vga-t, bár ha egy dx10.1-es dx10-es vagy dx9-es vga-nak kellene ilyen részletességgel megjelenítenie valamit, akkor az még lassabb lenne.
Remélem érthetõ 😊
Ami jön az az Alien vs Predator, The Lord of The Rings Online,F1 2010,Crysis2,Supreme Commander 2, BF Bad Company 2
Next PC upgrade: 2022
Halesz dx11-es VGA-d akkor a DX11-es game-ek abban fognak futni!
<#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting><#worship>#worship>
Annyiból all az egész, hogy ha azzal a bizonyos kocsival maximum sebességre gyorsulunk, akkor ugrunk az idõben. Itt ugye annyit kell csak érteni, hogy pl éjszakából nappal lesz, de ettõl függetlenül jó móka. 😊