CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
áhhh, ugyanez lesz ott is 😄 Ha ilyen grafikája lesz, annak se lesz elég a középkategóriás VGA 😞(( Sztem ugyanez a vita fog ott is menni a gépigény miatt 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lac coo
Hát nem vagyunk egyformák 😊))))

Én az általad említett jelzõk egyikét sem véltem felfedezni benne . 😊

Filmszerû élmény ???? 😄D Gondolom megint és mindig csakis a grafikára gondoltok ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szvsz elég jól kivitelezett játék a Crysis az elejétõl a végéig. Ugyan nem innovatív, de szórakoztató és izgalmas filmszerû élményt ad. Végig jól szórakoztam, és a játékmenet sem laposodott el, mint annó a Far Cry-ban. A storiban is egy hangyafasznyit több realítás volt, a nanosuit pedig tökéletes ötlet. Maga a pályatervezés is elég következetes, egy map-ot többféle taktikával is ki lehet vinni, a fizikából adódó lehetõségek pedig kitólják a játékos lehetõségét a változatos megoldások kivitelezésére.
Itt az a baj, hogy magas a gépigény és az emberek nem tolerálják, hogy max grafikához SLI/CF rendszer kell (ezt amúgy maximálisan meg is értem).

lac coo
És ilyenkor szoktak jönni azok az egysoros hírek, hogy a játékiadó megvált egy fejlesztõcsapatától ...

ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy kis vita voltazon, vajon kié is legyen ez a kevéske bevétel : a fejlesztõké, akik eddig is kaptak nem keveset, vagy a kiadóé aki eddig csak tolta bele a pénzt ?
És mivel kiadó nagyon kevés van, fejlesztõ meg sok, ezért a szerzõdés feltételeit nem igen a fejlesztõk szablyák meg....És hogy ilyen dörzsölt cégnek mint az EA van annyi esze, hogy olyan feltételekt szab, hogy a mindenek elõtt az õ kiaásai térüljenek meg, hisz Crytek kapott eddig is "fizetést" ...

ezt kivételesen jól tetted <#worship>

amugy láttam egy vidit most a far cry 2-rõl... eddig hidegen hagyott, de most látom, h kb ugyanaz benne lesz, amit a crysisban imádok, sõt még több minden, szal nagyon keméynen durvának igérkezik, csak vicces, hogy beirod GS online keresõbe, hogy far cry, és egyik hir, far cry januárban, far cry februárba, far cry márciusban, és most ott tartunk, hogy április eleje 😄 de nagyon kemény lesz 😛

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

lac coo
EA irdatlan nagyhatalom a játékiparban !
Lazán kidobják õket ha úgy látják jónak, és hidd el sok tehetséges fejlesztõcsapat ott áll az ajtóban , a Crytek helyére pályázva .

bertino
ja hát az igaz, hogyha így folytatják nyulfasz bevételük se lesz ebbõl a játékból, ezt nem is tagadom
de akkorse fogják õket kirugni, sztem ez 97%

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lac coo
Nem én voltam ! 😊

lac coo
Hát ha valamit EA vissza szeretne hozni a pénzébõl, akkor maradhatnak 😊)))

De gondolom volt egy kellemes órácskájuk a szõnyeg szélén 😊))

Nagyon komolyat kell villantaniuk a 2. részben .....

bertino
nem sûrûn fognak repülni...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ability
Most pedig nem is miattad. Annyit akarok elérni, hogy ne legyen ebbõl nagy vita.
megint tisztogatás volt xD

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

lac coo
Hát töbek közt ez is az egyik nagy bajom Crsis-el 😊

Nincs valami modern gépem, de egy X800XT-hez képest, Doom1 grafikája van 😊)))

a far cry azért volt qrva jó, mert akkoriban tényleg az volt a best of grafika, VISZONT egy gyenge gépen is iszonyat jól futott... én is igy voltam. felraktam, az akkor 9600-os radeonom mellé, és csak csodálkoztam, hogy milyen szép, és hogy fut. Kerestem a bibit, hogy miért megy ez ilyen szépen XD

lac coo
Az sokkal több volt mint, most a Crysis ! Eladások röhejesek, láthatóan össze-vissza van gányolva a, foltozva ajáték, történet nulla, mintha csak gyorsan befejézték volna úgy ahogy ....
EA rúgott már ki páros lábbal más csapatokat is ...

Az meg , hogy ma a legjobb grafikájú játék kevés, bár valszeg ebben bízott a Crytek is, csak ,hát ez hál istennek kevés a sikerhez 😄DD

Hát nemtudom. Lehet h te így gondolod én mégsem hallottam még túl sok olyan emberrõl aki ne hallott volna a híres Crysis-ról ami akármennyire is nem tetszik egyeseknek és náluk nem fut maxon de a világon ma a legjobb grafikájú játék! Ha a sztorija kicsit lapos is és itt ott még van rajta mit foltozni, attól még igenis egy jó game, új ötletekkel és egyedi megvalósítással és itt most nem arra gondolok h hasonló dzsungel van a far cryba is. Nem hiszem h hasonlítani kéne a 2 játékot, én inkább azt mondom h amikor a far cry megjelent akkor, abban az idõben az volt a "crysis"....

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

lac coo
Ez a játék az utóbbi idõk legnagyobb leégése !!! 😊))) Remélem repül a Crytek, nem szeretném ha ez a fajta játékkészítési politika elterjedne !

Hát bug nekem se volt éppen csak a barlangnál el volt tömve a bejárat és amikor a tankokat kellett kilõni az épületnél...ennyi...kibírhatós csak idegesítõ mert nemtudtam mi a problem....

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

én pedig azért nem szidom, mert amiért annyira kedveltem anno, azt mind meg is kaptam. Tudtam, h rohadt nagy gépigénye lesz, ezt is megkaptam. Történet is rohadt jó, remélem a 2. részt is kikerekítik vhogy, de sztem az eladások miatt nem kizárt, hogy a trilogia helyett már csak 1 részt kapunk. Amugy én még eddig kétszer vittem végig, és egyszer sem találkoztam script hibával, ai se csinált hülyeségeket, és nem volt semmi egetverõ bug... lehet ez a különbség az eredeti meg a tört között 😊

Hát én nem szídom pedig csak egy 3 éves konfigom nyomom....szerintem egyszerûen jó.Szidhatnám énis mert 2x kellett újra kezdeneme a scriptelési hibák miatt de nem szídom...

mivel többnyire az szidja a játékot aki

A) 7600gt-vel játsza, vagy 6600gt-vel

😎 nem is játszott vele, vagy csak 1 pályát,azt is easy-n..

amugy nem izgat a véleményed 😉

Sajna nincs egyedül <#whatever>

Narxis
Ja, jó lenne ha egy kicsit leállnál, egyedül te nem birod itt elviselni ha valakinek más a véleménye.Már régóta olvasgatom a topicot, csak te vagy itt ilyen...<#levele>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#confused><#szomoru1><#banplz><#lama><#lama>

Ability
Talán meg kellene válogatni a szavaidat, és akkor nem törölném a hozzászólásod. Ez nem arról szól, hogy itt én vagyok az úr. Ez arról szól, hogy normális hangnemben kellene a másikhoz szólni, még akkor is, ha nem értetek egyet. Vagy téged nyugtat, ha mindenkire rámondhatod, hogy nemzetiségi? Egyébként ha itt tartunk, akkor Te vagy a pofátlan. Én még senkit sem jelentettem moderátornak, inkább csak törlök, és várom, hogy mindenki lenyugodjon, de Te neeeeem, te inkább beírod újra. Amikor pedig azt is törlöm, és figyelmeztetlek, akkor itt pattogsz...
nagoyn kemény az éjszakai cucc 😄

grebber
Huhu az akkor nagy királyság remélem 1x kifogok eggyet.Eddig csak videón láttam de árad belöle a feeling!

Next PC upgrade: 2022

Tigristank
Vannak, én már játszottam olyanon.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

grebber
Vannak DX9-ben is éjszakai pályák?Valaki találkozott már velük?

Next PC upgrade: 2022

nem cska vki beszól nekem, válaszolok, az meg villog hogy õ az ur, és kitörli... modnom jóvan, beirom mégegyszer. legalább a reakciót megvárnám kedves Roma Kanapé Györgytõl, aztán tõlem törölheti.

lac coo
Buli lesz ? 😄DDD

te meg faszé törlöd ki???

Rupicz
Nagyon köszönöm! Sikerült! 😊

Banano007
Gera mester.Hogy áll a lábad gera?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Ability
Írd már be mégegyszer, aztán egy ponttal leszel gazdagabb.
Közel kell menni hozzá, és elsöre a két oldalát kell löni miután befogta a célt. Ezt ugy tudod, hogy tedd rá pl a jobb szélére a célt,és várd meg mig lockolja. Addig ott kell tartanod.

kölcsönkért időből élek....

Rupicz
Az enyémre is válaszoljatok légyszi! <#integet2> #22230

Ezt meg kb 3x irtam le pár oldalon belüll....

Az " o" betüt használd ott.

numerikus 0? 😉

macleody
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lemászol a hajóról, fedezékbe mész, "b"-vel elõveszed a távcsövedet, ráirányítod a hajóra. Arra már nem emlékszem kell-e klikkelni de majd rájössz magadtól is 😊
mama2
Én is elakadtam: Amikor van egy hajó, egy számítógépen letöltöttem az adatokat, erre kiírja, hogy a távcsõvel egy biztonságos helyen jelöljem ki a célpontot, és várjam a légitámadást. Vagy valami ilyesmit ír ki. Na most, milyen távcsõt? Meg milyen biztonságos helyre kell mennem? Mert ugye van a zöld pont a térképen, ami azt jelzi, merre kellene mennem. Na most, a zöld pont, azt jelzi hogy a hajóra kell mennem. Felmegyek a hajóra, odasétálok ahova jelzi, és? Tovább hogy? Meg mintha valami lézert is beszélne meg KHN vayg mittomén😛. Remélem rémlik hol vagyok.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Rupicz
Sajnos elakadtam.A problémám az,h amikor a csaj deaktiválja a pajzsot, és nekem akkor kellene a TAC fegyvert használni,egyszerûen bárhová célzok vele,nem fog be semmit.Már kilõttem mind a négy ágyút is.
Bárhová is célzok,nem ajánl fel célpontot.Légyszi segítsetek.
Köszi!

JaSoN HuNTeR
probáld ki és megtudod,rengeteg van xD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

mama2
De amikor oda érek, hogy a con restricted 0-nál, a 0-át kell beírni, akkor eltünik a konzol, mert ugye 0-val hívom elõ, és ha mégegyszer megnyomom a 0-át, akkor eltünik😛. Át kéne más billentyûre állítani a consolet?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

KILLER2
Nekem 32 bit alatt mûveli ezt.

Töltsük le az internetet!

de csak 64 bitnél csinálja ezt 😄 nekem is csinálta... kereshettem a crack-et az eredeti cryssihoz xD

lac coo
Ez ám a TÉK !!!!!

KILLER2
Hát remélem nincs különbség Crysisnál tört és nem tört között, mert én keméynen törttel nyomom a neten, amióta a special editionos hibátlan állapotú lemezemre kiíta, hogy tegyem be az eredeti lemezt a másolat helyett.

Töltsük le az internetet!

gduck
Látom téma változatlan... vetésforgó mód: egyik héten FPS, másik héten fizika, utánna meg AI fikázás 😄 Én viszont továbbra is jókat multizok 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN