CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert akkor üres lenne a topic 😄 Te elmondod hogy neked tetszik más meg elmondja ,hogy neki nem tetszik...😄

kifli
De én tényleg nem értem hogy miért van az hogy idejönnek fikázni a játékot. Ha nem tetszik akkor miért kattintasz rá egyátalán a topicra? Én se azt mondom hogy hûde jó game de azért nem is annyira rossz. Ami nem tetszik játék én annak a topicjába be sem megyek. Lehet bennem van a hiba?
Én nem a single miatt értékelek egy játékot,egyszer végigviszem azt kalap. A multi a lényeg mert az nem 2-3 nap szorakozást nyujt,gondolom ezzel más is igy van szoval nincs miröl beszélni...

Gazcamp3r: 😄 Vicces hogy azzal jössz ,hogy szar a vga-m. Lehet szar de több eszem van annál minthogy horror áron vegyek vga-t azt meghagyom pl neked. Egyépként meg "HIÁBA SZÉP A TÁNYÉR HA ÜRES" Kitörölheted a grafikáddal ha a játékélmény nincs ott. ennnyi

lac coo
Ja, és Boldog Új Évet nektek ! <#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tugyiti
lac coo megint oltod a topicot ?<#hehe>
Ebben 100% ig igazad van.

kölcsönkért időből élek....

lac coo
Oda bizony, és a Halo2-ben iszonyatos még az AI !

lac coo
Egy játéknak az a célja , hogy szórakoztató legyen . Ahogy írtad :teljesen mindegy mi van belül csak a végeredmény számít ! Ha "rendes" AI-val nem lehet izgalmas, pergõs, élvezetes játékot összehozni, akkor nagy láma cég aki használja ...Persze lehet azzal is, csak ez most nem sikerült 😊

Peace .

Balumann
Far Cry-ban azért több új meglepõ dolog volt szerintem az elõtte lévõ játékokhoz képest. Például nagy pálya, jobb AI, én nekem nagyon tetszett a motorcsónak vezetése és ugratás vele, de ami mégjobban az a sárkányrepülõ.
Ebbe az is hiányzik, nincs semmi olyan dolog ami úgy érdekessé tenné a játékot. Jármûveket, helikoptert már ezer játékba lehetett vezetni (amik hozzáteszem más játékba jobban tetszettek),
Említetted (azthiszem te) h jó dolog átlátszó ruhamódba szórakozni az ellenségekkel... igen ez az 1 dolog az ami tetszett a játékba ameddig vittem, de már unalmassá vált, mindig ugyan úgy reagálnak. Minden tiszteletem hogyha 3 végigvitel után is tudod élvezni :S

Azért a F.E.A.R. AI-ja mai szemmel nézve is odabasz 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Nem nem irtam el mert most mindegy mi a technikai háttere egy alkotásnak, nem ezen ment a vita. Hanem azon, hogy egyik sem több a másiknál. Amugy sehol sem láttam jobban teljesiteni. Amivel szintén nem foglak, és nem is akarlak meg gyözni. COD4 -t hasonlitani elev badarság , mert egy teljesen más kornam, más technikával, más sablonra épült dolog. Kb annyi a közös bennük, hogy fps nézetb mindkettõ.

lac coo
Gondolom csak elírtad, hisz ha 20 éve tolod az ipart biztos tudod, hogy COD-ban nincs AI ....
Ennek ellenére nagyjából jobban teljesít mint a Crysis AI-je 😉 ...

Nos nem ide vág ugyan, de ha felhoztad hát válaszolok neked. A cod 4 jó, elsöre. Másodikra már unalmas az agyon scriptelt menete. A másik meg ajálod a fakockát? Nos én nem hiszem, hoyg bárminõ megjegyzést is tettem e reád nézve , remélem ezt te sem ugy érted , ahogy érthetõ... Tudod én kb 20 éve kezdtem el a játékokkal foglalkozni, és persze a futtatásukhoz szükséges hardverekkel is. Tehát nekem már nem igen mutat ujat egy cod4 , sem egy crysis. Véleményem szerint minden mostani jtékot SOKKAL nagyobb hiszit övez, mint azt bármyelik is megérdemelné. De ha öszinte akarok lenni , akkor csak ideirom már, hogy a cod4 ben IS sik buta az AI.😊

lac coo
Mostanában mindki COD4-et hozza elõ ha hasonlítgatni kell , ami nem véletlen ,hatalmas játék, hatalmas mindent bealázó sikerekkel ....

Ha az neked unalmas, vagy sablonos akkor ajánlom a fakockát neked 😊))) Minden fps-ben ott van egy bizonyos színtû sablonosság persze... De amikor 2 km-elt kell gyalogolnom hogy találjak valami embert, az már elég érdekes 😊))) Az utóbbi évek nagy címei mind, és minden téren verik a Crysis-t kivéve grafikát... Amit a játékosok 95 %-a ugye mellõzni kényszerül, és nem csak nálunk hanem külföldön is !!!

Én , mint már többször mondtam, nagyon nem szeretném ha csak kicsit sikeres lenne, nem lenen jó dolog, ha ilyen szinten a HW gyártók igényeit figyelembe véve készülnének a játékok .... Bár sikertõ lelég messze is van szegény😊)) És mert rossz omen vagyok a Crysis-nak, eddig amit jósoltam rosszet az minden bejött (lehet visszaolvasni ), remélem hamar munkanélküliek lesznek a Crytek-nél !!! 😊))

lac coo
De legalább van egy rakat jó fajta texturám ,azokat kibányászom belõle, hamár adtam érte egy sms-t .))))

Lehet, hogy ebben igazad van nem vitatom. Csak azt nem értem meg , amikor azokat a hibákat hozzák fel ennek, vagy más játéknak a rovására, ami a legtöbb agyonhájpolt alkotásban ugyanuyg benne van. Amiket a Crysis ellen leggyakrabban felhoznak , nos az többi fps-ben szinte mindegyiknél ugyanugy jelen van. PL a sablonosság, a buta AI, az uanlomba fuló játékmenet., ect.. Hozzáteszem, nem vagyaok Cyisis rajongo magam sem, egyszer végig mentem rajta, és ennyi. Tulajdonképp minden aktuálisan elõtérbe kerülõ játéknál ez van. Sajnos. Igaz az is, hogy nem az került a userek elé végtermékként , amit a projekt fejlesztése során beigértek. No de nem volt ilyen még? Dehogynem, szinte minden game igy jár. Tehát a vélemlényem csupán annyi , hogy pontosan annyival nem több ez a játék mint bármely más, mint amennyivel nem is kevesebb.

lac coo
Far CRy-t szégyenbõl nem raknám emellé... 😊 De attól , hogy szép, már elfogadható hogy a többi , sokkal fontosabb dolgot ilyen szinten leszarják a fejlesztõk ? FC után többet vártam a legelején .... ahoz, hogy nagyobb texturákat és kicsivel részletesebb modellt rakjanak be mindenen bekapcsoljá kaz árnyékot NEM KELL ÉSZ !!! Bármelyik közepes szintû csapat megcsinûkta volna , ha már kezükben van a Cryengine ....

nem errõl bezsélek, hanem mindenki azt mondja, hogy ez az EGYETLEN ami jó a játékban... akkor náluk még ez sincs, akkor tényleg fos lehet...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

grebber
Tipikus minden ami szép csakis techdemo lehet hát egyértelmû. Far Cry is az ez is minden más nem is lehet.

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Miért max-on jobb a történet, pörgõsebb a játékmenet okosabb az AI ??? És még mondjátok hogy nem techdemo... 😄DDDD Komolyan ez ilyen agymosás nálatok ! 😄D

lac coo
Mást úgysem lehet írni errõ la játékról 😊))) A multija halott, single-n meg nincs mit kitárgyalni már 😊

yepp...

én nem megyek cod4 topikba szidni a gamet, h mekkora fos 😊

Tényleg nem hiszem el, hogy mindig itt köt kia téma. Egyszerüen hihatetle miken tudtok összeveszni. Miért nem lehet azt, hogy akinek nem tetszik az nem foglalkozik vele,és nem akarja a fanokat meg gyõzn arról, mekkora szar is a kedvencük,mert ez egy oltári nagy baromság. Komolyan mondom, kb 5 éves szinvonal ez. Nem akarok én senkinek sem utasitásokat osztani fére értés ne legyen, de olvasva a topikot kat// elmegy az ember kedve az egésztõl ilyenek miatt.

itt kapásbol több dolog sántit...

1) mindenki magábol indul ki <#vigyor1>elképzellek amint magömlésed van, mert megint lelõttél vkit multiban 1 lövéssel.
2) valszeg 5-ször annyit játszol mint én
3) magával a crysis-szal is majd' egy hónapja nem játszottam, mivel az aláirásomban szereplõ gép pihen egy beázás miatt.

kezdem a vga-dal... minimumba elhiszem, hogy szar...

" ezek kb 13 éves kis lámák" 😄DDD elöször nézz kürül sztm,kezdheted az én adatlapommal 😛

mateus33
Az én gépemen sajna csak közepesen fut, így messze nem a grafikájával fog meg. Az ufós résztõl kezdve más a hangulata, kár h olyan sokat kellett várni mire eljutottam oda. A játék amúgy akkor válik érdekessé ha vki kihasználja a nanoruha adottságait, azzal rengetegféleképpen meg lehet oldani a helyzeteket, nekem ez tetszik benne, emiatt más mint a többi FPS. Ha csak rohangolák és lövöldözök mindenkit azt valóban meg lehet unni egy idõ után.

grebber
"Hogy ezen ti mit tudtok 4-edszerre is játszani"

1. Végigjátszás: Amikor kijött a game mondom gyorsan végigtolom ismerkedésképpen mivan is van dolgunk. (Közepes nehézségi szinten)
2. Végigjátszás: A sok AI fikázás hallatán mondom megnézem milyen a hirhedt DELTA vagyis legnehezebb szinten. (Ai tényleg kalap szar)
3. Végigjátszás : Mert még mindig tetszik a game nem csalodtam benne jó móka amikor láthatatlanul mész azt azt körülötted mindenki parázik.
4. Végigjátszás : Megjön a 8800GT-m nemsokára és már tudok vele játszani szebben 😄

Ha lesz 5. végigjátszás azt már nem tom megindokolni miért lesz.

Mostanában mindent min 2x tolok végig. 1 szer aztán megint mert van hozzá magyarítás értem is mi a stájsz😄

Banano007
MAjd a far cry 2-tõl hasra fordul xD.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

lac coo
Én majdnem végigvittem .... Csak olyan modon beleuntam, hogy legyalultanm a fenébe a havas pályánál 😄DDD Ott már ilyen kvarcjáték-szerû "alkotássá" vált: jött a nagy kék ufo , ledobott 5 kis kék ufo-t. lelõttem õket, aztán ezt kezdte elölrõl 😄DDD

Hogy ezen ti mit tudtok 4-edszerre is játszani .... De nem vagyunk egyformák, persze, csak fogalmam sincs mi az ami ennyi ideig leköt egy embert ebben a játékban ?!

És nem, nem amiatt nem tetszik mert nem tudom fullon 15 fps-el futtatni, hanem mert egy nulla mint játék .... FC-t 9800SE-vel kezdtem, gondolhatod , hogy nézett ki, de rohadt jó volt úgy is . Szegény FC forog a sírjában , hogy ilyen testvérkéje született 😄DD

Banano007
Nem^^ szerintem te csak azért véded ezt a lószart mert fél millát költöttél a gépedre hogy maxon tudjad tolni ezt a fosst ,és most minden este ráélvezel a monitorra hogy ,,aaaaaaaah krájziiiiiiiisz meeeeeeegy gyerüüüüüüüüüünk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa '' ezt csinálod minden este ott vered a farkad a monitor elõtt..más nem is érdekel csak a grafika hogy maxon menjen..és ezt az Ea bácsi pontosan tudta hogy nem egy és nem is kettõ olyan gyermekember lesz aki emiatt a szar miatt fog ezreket költeni a gépére..

hagyad sztem. ezek kb 13 éves kis lámák, akik nem is játszottak a játékkal, csak fikázzák, mert az olyan vicces. Én legaláb ugy fikázok vmit, hogy végig is játszottam.

grebber
Szerintem semmi unalmas nincs benne hisz akkor miért is tolnám 3xszorra.Sõt lesz ebbõl 4-edszeri végivitel is ha nem több!

w77d
egyetértek

Hát az igaz, hogy a gépigénye elég dúrva de maga a játék szerintem jó.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hmm... visszaolvasgattam kicsit😄 Lac ooo-val t eljesen egyetértek! Cod4 széltébbe hosszába kenterbevágja ezt a "csucsgrafikás" fost. Sztori meg halál unalmas volt...<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Balumann
CoD 4-be kutyák nem csak te rád ugranak, pl én 2x lõttem le társamról kutyát játék során. Chermobyl pályán meg miután a társadat le kell tenni magasabb helyre, és utána jön egy csomó ellenség, ott kutyák is jönnek és megijednek, saját társaikra támadnak.
Annál a résznél mikor 3 kutya is jön egyszerre annál a résznél tényleg csak engem támadott,a társak pedig az ellenségek lövésével voltak elfoglalva. De én kilõttem 2-t, 3.nak kitörtem a nyakát ^^ (2. próbára, 1.-nél meg az elsõ kinyírt, nem láttam honnan jönnek :B

JaSoN HuNTeR
demo mennyit foglal?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

lac coo
A Crysis szerencsétlen online debütálásának (az EA szuper online disztribúciós rendszerének hála a megjelenés elõtt már a csencselõk kezében volt a játék...) és a magas hardver követelményeknek köszönhetõen, a PC eladások nagyon szomorú képet festenek a török amigók videokártya döglesztõ megaprojektjérõl. Lehet érdemesebb lett volna a Take Two megközelítését alkalmazni, nevezetesen új másolásvédelmet bevezetni és azzal boltba terelni a játékosokat. Az garantálja az eladásokat, bár mindenki kivár, legalábbis a környezetemben. A játékot tisztes sebességgel futtató videokártyát ugyanis nem kapni mostanság a piacon.

Reméljük majd a folytatás még nagyobb pénzhalomban részesíti a készítõket, de akárhogy is legyen kezdenek terjedni az elsõ pletykák a Crysis konzolos változatáról. A debütálást állítólag novemberre tervezik, addig bõven lesz idejük a limitált konzolos környezetbe tuszkolni a gyönyört.

Hardwired

lac coo
Tod év FPS-e 😄DDDD

lac coo
Mennek azok a többire is, le is lövik maguknak 😊)))

Crysis legnagyobb bakija a hangtompító vs. AI 😊)))

Jókat röhögtem, mikor egy gáztartályt lõdöztem messzirõl , hangtompítóval, erre odagyûlt az összes AI, és szájtátva bámulták, mi a fene ami szikrázik ott a tartály felületén 😄DDD Aztán mikor felrobban tés egyik sem halt meg az már más kérdés 😊)))

Akkor inkább már a COD4 scriptjei ( bár az AI is scriptelt ...)

lac coo
Soha nem volt vita a gépigyényrõl,olyan amilyen....Bár lowban (is) irreálisan magas, de ez van .
A gépigényt néhány tapló hozza fel mindig : úgy mint " ha nincs félmilkás géped, ne mond róla hogy ócska a játék"....

De ha fejre álltok is ez a játék az év bukása ! 😊)))
azt, hogy mit szerettek ennyire benne fel nem foghatom 😊)

gduck
Ezt a vitát már nem kezdeném újra...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

de... nanoruci<#vigyor1>

a codba meg idomított kutyák vannak.... Soap ellenidomított <#nevetes2> jön 3 db kutya, te állsz, melletted 2 társad, magyarul 3 kutya, 3 ember, de rád megy mind <#wow2> a társaid pedig végignézik, hogy letépik kezed lábad <#fejvakaras>

lõdd tovább... sok kell a buz|knak 😄

Randelz
Helo!
Ti, hogyan csináltátok meg az Awakening részt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén a 4 elleséges nanoruhás ember nemtudom megölni. Hiába lövön távcsöves robbanólõszeres ak-val nemhalnak meg.

Banano007
Mivel mást nem is tud mutatni.<#levele>

Most nem CoD4-rõl van szó <#mf2> Az másik topik. Ez crysis... tod év grafikája díj 2007 <#vigyor1>

Banano007
Most csak arról megy a vita h hogy lehet ekkora fosssssssst csinálni 2év alatt.<#idiota>

lac coo
Hol megy itt a vita a gépigyény miatt ???