CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gazcamp3r: 😄 Vicces hogy azzal jössz ,hogy szar a vga-m. Lehet szar de több eszem van annál minthogy horror áron vegyek vga-t azt meghagyom pl neked. Egyépként meg "HIÁBA SZÉP A TÁNYÉR HA ÜRES" Kitörölheted a grafikáddal ha a játékélmény nincs ott. ennnyi
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
kölcsönkért időből élek....
Peace .
Ebbe az is hiányzik, nincs semmi olyan dolog ami úgy érdekessé tenné a játékot. Jármûveket, helikoptert már ezer játékba lehetett vezetni (amik hozzáteszem más játékba jobban tetszettek),
Említetted (azthiszem te) h jó dolog átlátszó ruhamódba szórakozni az ellenségekkel... igen ez az 1 dolog az ami tetszett a játékba ameddig vittem, de már unalmassá vált, mindig ugyan úgy reagálnak. Minden tiszteletem hogyha 3 végigvitel után is tudod élvezni :S
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Ennek ellenére nagyjából jobban teljesít mint a Crysis AI-je 😉 ...
Ha az neked unalmas, vagy sablonos akkor ajánlom a fakockát neked 😊))) Minden fps-ben ott van egy bizonyos színtû sablonosság persze... De amikor 2 km-elt kell gyalogolnom hogy találjak valami embert, az már elég érdekes 😊))) Az utóbbi évek nagy címei mind, és minden téren verik a Crysis-t kivéve grafikát... Amit a játékosok 95 %-a ugye mellõzni kényszerül, és nem csak nálunk hanem külföldön is !!!
Én , mint már többször mondtam, nagyon nem szeretném ha csak kicsit sikeres lenne, nem lenen jó dolog, ha ilyen szinten a HW gyártók igényeit figyelembe véve készülnének a játékok .... Bár sikertõ lelég messze is van szegény😊)) És mert rossz omen vagyok a Crysis-nak, eddig amit jósoltam rosszet az minden bejött (lehet visszaolvasni ), remélem hamar munkanélküliek lesznek a Crytek-nél !!! 😊))
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Next PC upgrade: 2022
én nem megyek cod4 topikba szidni a gamet, h mekkora fos 😊
1) mindenki magábol indul ki <#vigyor1>#vigyor1>elképzellek amint magömlésed van, mert megint lelõttél vkit multiban 1 lövéssel.
2) valszeg 5-ször annyit játszol mint én
3) magával a crysis-szal is majd' egy hónapja nem játszottam, mivel az aláirásomban szereplõ gép pihen egy beázás miatt.
1. Végigjátszás: Amikor kijött a game mondom gyorsan végigtolom ismerkedésképpen mivan is van dolgunk. (Közepes nehézségi szinten)
2. Végigjátszás: A sok AI fikázás hallatán mondom megnézem milyen a hirhedt DELTA vagyis legnehezebb szinten. (Ai tényleg kalap szar)
3. Végigjátszás : Mert még mindig tetszik a game nem csalodtam benne jó móka amikor láthatatlanul mész azt azt körülötted mindenki parázik.
4. Végigjátszás : Megjön a 8800GT-m nemsokára és már tudok vele játszani szebben 😄
Ha lesz 5. végigjátszás azt már nem tom megindokolni miért lesz.
Mostanában mindent min 2x tolok végig. 1 szer aztán megint mert van hozzá magyarítás értem is mi a stájsz😄
Hogy ezen ti mit tudtok 4-edszerre is játszani .... De nem vagyunk egyformák, persze, csak fogalmam sincs mi az ami ennyi ideig leköt egy embert ebben a játékban ?!
És nem, nem amiatt nem tetszik mert nem tudom fullon 15 fps-el futtatni, hanem mert egy nulla mint játék .... FC-t 9800SE-vel kezdtem, gondolhatod , hogy nézett ki, de rohadt jó volt úgy is . Szegény FC forog a sírjában , hogy ilyen testvérkéje született 😄DD
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Annál a résznél mikor 3 kutya is jön egyszerre annál a résznél tényleg csak engem támadott,a társak pedig az ellenségek lövésével voltak elfoglalva. De én kilõttem 2-t, 3.nak kitörtem a nyakát ^^ (2. próbára, 1.-nél meg az elsõ kinyírt, nem láttam honnan jönnek :B
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Reméljük majd a folytatás még nagyobb pénzhalomban részesíti a készítõket, de akárhogy is legyen kezdenek terjedni az elsõ pletykák a Crysis konzolos változatáról. A debütálást állítólag novemberre tervezik, addig bõven lesz idejük a limitált konzolos környezetbe tuszkolni a gyönyört.
Hardwired
Crysis legnagyobb bakija a hangtompító vs. AI 😊)))
Jókat röhögtem, mikor egy gáztartályt lõdöztem messzirõl , hangtompítóval, erre odagyûlt az összes AI, és szájtátva bámulták, mi a fene ami szikrázik ott a tartály felületén 😄DDD Aztán mikor felrobban tés egyik sem halt meg az már más kérdés 😊)))
Akkor inkább már a COD4 scriptjei ( bár az AI is scriptelt ...)
A gépigényt néhány tapló hozza fel mindig : úgy mint " ha nincs félmilkás géped, ne mond róla hogy ócska a játék"....
De ha fejre álltok is ez a játék az év bukása ! 😊)))
azt, hogy mit szerettek ennyire benne fel nem foghatom 😊)
a codba meg idomított kutyák vannak.... Soap ellenidomított <#nevetes2>#nevetes2> jön 3 db kutya, te állsz, melletted 2 társad, magyarul 3 kutya, 3 ember, de rád megy mind <#wow2>#wow2> a társaid pedig végignézik, hogy letépik kezed lábad <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ti, hogyan csináltátok meg az Awakening részt?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)