CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
COd4 az egy nagyon jó játék nem kéne fikázni...Szerintem azé nem egy súlycsoportba vannak a Crysis-el.Crysisrõl is csak annyi hires hogy jó grafika fizika stb stb,semmi másban nem 5õs😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Amúgy szeretném jelezni,nemtom itt hányan játszottak vele és hány embernek ismerõs a név,de ha kijön az assasin-s creed és sokkal gyorsabban fog futni mint a crysis akkor asszem lehet csöndben maradni a "fantasztikus grafikai motor,grafika,látványvilág,gépigény realitás" témában..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

cod4 mint csilivili szar?😊))))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Balumann
Hát én azért a cod 4 év multival se értek teljesen egyet 😄 Bár ha jobban belegondolok lehet ebben az évben tényleg nem jött ki jobb multis game. Bár én nekem az ET Quake Wars bejött volna szerintem, csak lenne kivel játszani 😄

RAZOR27
Szívembõl szóltál (de én még besúvasztanám oda a Halo-3,at konzolos, de már kész van a pc-s csak nem adják ki a genyók szerintem)
A legjobb multis gamek (összes részt véve: cod, ut, halo, gta (XD)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Banano007
Mert nem eredeti?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

daf xf
Meg amikor csatlakozni akarok a szerverhez aztírja hogy a szerver hitelesítése sikertelen.
Ezt miért írja?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Banano007
Nah ez így van😛év multija szerintem cod4 és/vagy ut3😛.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

daf xf
Még csak egy kérdés.
Hol találok magyar szervereket?
mert a crysisben csak külföldi szerók vannak.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Balumann
Crysis jó multiplayer?! ez fájt. Játszottam már pár órát ezzel multiban is, Power Struggle mód egész jó (bár az sem igazán eredeti ötlet) bár nagyrészt unalmas (túl nagy pályák, kevesen nem lehet megfelelõen összejátszani, sokan meg azért nem lehet mert sokan vannak), az IA módnak meg egyszerûen nem látom értelmét, másrészt az sztem plána rosszul van megcsinálva (aránytalan fegyverek, rossz sebzésrendszer, stb.). Unreal Tournament sokkal izgalmasabb, akciódúsabb, és értelmesebben van megcsinálva.
Multin az dobott volna ha dx9-es módban nem tiltják le a fizikát meg ezeket (aminek igazából köze nincs dx10-hez)...

Aki játszott már komolyabban multira kihegyezett játékkal az szerintem biztos nem mondja erre, hogy jó játék multiban. Év játéka címet meg plána nem a multi miatt...

grayfox
nekem nagyon bejön a gém, pedig nem is vagyok egy nagy fps fan ^_^

a grafika teljesen jól skálázható, jobb konfigon meg 2007, ( de talán még 2008 is ) legszebb játékával játszhatunk 😊

a multija sajna annyira nem jön be, bár lehet még szokni kell 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Hogthar
mi hamachin szoktunk csak mostanság kihalóban van. 😞 legtöbb hamachis tag vagy nem is jön fel vagy azt írja most nincs kedve, hetente megjátszottuk hogy uj hamachi szerver aktív tagok oda azon a napon végig az összes pályát és következõ napra ugyan ez.
PhantomAss
hali
honnan tudom hogy a very high beállítások mennek xp alatt?
bemásoltam a fájlt ami a faq-ban van, de sztem nem jó vmi (átlag 30fps-el megy és ezt soknak találom)
core2e4500, 2gb ram, 8800gt

GOOBY, pls

kifli
Hamachin tudsz jáccodni multiba. Úgy kell hogy elõször belépsz a netes játékhoz ahol kilistázza a szerókat majd vissza a lan hoz és utána már tudsz is csatlakozni a szerverhez
Hogthar
Na szerintem nálam zárjuk le a Vitát a Crysisel kapcsolatba, én imádom a játékot bármit is írok róla
amit most írok össz tapasztalatom

A játék igen szépn ki lett dolgozva, nagy gép igénnyel összetett tipikus storyval ami kb tipikus amerikai filmbe elmegy. a játékban nincs meghatározva a milyen játékstílusban játszol ebben szabad kezet kapsz, mivel nagy területen mozoghatsz ezért sok bug elõ fordulhat benne amik még nem komolyak pl a fün fél centivel a föld fötött van.... a mesterséges inteligencia egész türhetõ nem szídhatja komolyabban senki csak az a gond vele hogy sokszor behal ha egy számítás nem megfelelõ. Multiplayer résznél jóval több hibát fel lehet fedezni pl autóba beszálás meg ienek és az egész része battlefield nyúlás de mégis jól át lett alakítva méghozzá azért mert nem feltétlenül a jármûvek veszik át a lényeges szerepeket, viszont a multiplayeres pályáknál sok az olyan hiba hogy pl az egyik fél elönybe van gondolok ienre hogy minden pont közelebb van hozzá és hogy fokozza az ellenfélnek a bázisát be lehet löni egy pontról taccal anélkül hogy bármely védelmi ágyu rálõne, a másik a jármû hiba 20 al megsurolod a másikat az meg szörnyet hal nano ruhába és a gránát kicsit nagyot üt. De ezeg a bugok nem komolyak vagyis javíthatóak és a véleményem szerint nem olyan durvák hogy az élvezhetõséget komolyan rontság esetleg kicsi boszúságot okznak, valószinûleg a játékot karácsony elött kiakarták adni és ezért nem lett megfelelõen átnézbe és bugmentesítve de ettõl függetlenül egy igen jó játék és a patchban szerintem sokmindent kijavítanak vagy inkább ugy mondom befejezik rendessen a játékot.

szerintem itt fejezük be az ien szar meg olyan jó vitát nincs sok értelme mindenki eldönti játszik vele vagy sem én pár bug miatt nem fogom kidobni a játékot mert sok lehetõséget látok benne, de ezt mindenki eldönti maga.
lac coo
Napi 8-101 óra játék helyett inkább iskolába járnál 😊)) Megtanulnál írni és fogalmazni ...

Ez a baj a mai gyerekekkel ! Csak a TV meg a videjojáték !<#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JaSoN HuNTeR
és összesen 1,5GB az szerinted?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nem. Te nem beszélgetsz, hanem ócsárolod a játékot, a készítõt, a kiadót, azokat akiknek tetszik egyszóval mindenkit. Az a pár soros eszmefuttatás errõl az egész "üzletpolitikáról" (amivel akár még egyet is értek) bõven eltörpül a sok szarozás és év legnagyobb bukása mellett...téma részemrõl lezárva.

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

berczely
Hát nem ártana még 1GB

JaSoN HuNTeR
srácok sok ram kell ehez a játékhoz? nem elég az 1GB vagy a Procim a gyenge?Me nekem MEdiumba talán jól megy és amikor körül nézek egy nagy tájon belagol.DE ez DEmo...Eredetit még nem probáltam de nem tom...DEmo pl van nálam olyan bug hogy lelövöm az embert és utána üvölt xD XD XD XD Stb stb

berczely
ja am erre én is kíváncsi lennék!(warezos a game!)<#vigyor3>

grebber
Ott tovább kéne pedig mennie a dolgoknak.Hátrébb kikell majd robannia a sziklának.Kezd újra azt a részt!

Next PC upgrade: 2022

berczely
hát ha kilõttél minden ufot akk elvileg kirobbanna ott a továbbvezetõ út és égne valami törmelék és feltöltené magát utána mehetnél a következõ tûzhöz.

kifli
a tüzhöz kell odavinni és megvárni míg felmelexik
VALAKI SEGITSEN
MIT KELL CSINALNOM A PROFETAS RESZNEL H MEGMENTSEM MIKOR MAR KILOTTEM AZ OSZZES UFOT??HOL VAN A HOFORRAS VAGY MIVEL LEHET IT MEGMENTENI??IRJATOK DE SIETVE LECCI!!KOSZ ELORE IS!!!CSO
hát egy tuti TE életedben nem játszottál a Crysis-sel szal siralom vagy szerintem a muliplayer módja valami hatalmas képes volt napi 8-101 órákákat eltöleni mellete mert tetszett, de mondjuk a gépem is bírta igasz néhány kompromiszummal de ment akadás nélkül és szerintem BÕVEN 2007 ÉV JÁTÉKA és tuti hogy még 2010-ben is meg fogja állni helyet szak maradj kussban és takarodj a szar cod4-es topikodba ajnározni azt a túl tápolt csili-vili szart aminél 2003-ban a blach hawk down is sokkal jobb volta delta force sorozatból. Szóval füled farkad húzd be és takarodj innen véleményt lehet nyilvánítani de nem így hogy 1000x beírod hogy így rossz meg úgy , EZ SZÁNALOM a vélemény EGY komment.
Ui. elnézést a helyesírási hibák miatt de nem erõséggem 😄

berczely
Ja és....16 éves vagyok<#hehe>És tényleg hülyeségen vitáztok!Kinek mi tetszik mind 2 játéknak megvannak a maga szépségei!<#vigyor2>

kifli
😄 én nem azt mondtam hogy nekem nem tetszik. Szerintem jó játék meg minden. 2x végigtoltam és jóvolt. Én csak azt akartam mondani hogy játszottam má jobb játékkal is de attol még jójáték.
Te viszont tényleg nem értem mit akarsz itt. Ha neked cod4 meg far cry tetszik akko menny azokba a topicokba és ne itt szidd 1000x a játékot. Hidd el nem lesz üres a topic nélküled.
berczely
Sztem ez a játék a grafikályával tarol még ha a történet nem is olyan jó bár szerintem semmi baj vele filmszerû,jó ötletes!(készülhetne mozi belõle)!Gépigény meg szerintem érthetõ (very high cseppet odab*sz látványban) ja és megsúgom....CoD4el játszok....CoD2 multizok mai napig is.

lac coo
Beszélgetünk az idióta AI-ról, játékmenet bugokról, eladásokról, a játékfejlesztés száminkr kedvezõtlen dolgairól ,meg a fene tudja milyen világmegváltó fontos dolgokról, erre ilyen csacsisággal jössz ?

Hát mit mindjak erre ? 😊

Nem is kell kommentelned....magadról adsz ki szegénységi bizonyítványt ezekkel a hozzászólásoknak nem nevezhetõ mondatfoszlányokkal...csak gratulálni tudok h 35-40 évesen ilyen véleménnyel vagy valamirõl...

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

lac coo
"....a házban lévõ hûtõben lévõ fagyasztott hal és konzerv....vagy az asztalon lévõ tányér amihet evõeszköz és bögre is társul..."

No comment !<#taps><#taps><#taps>

lac coo
Az épület texturák modernebbere= vadi új texturák (nagyjából)..
Kicsivel több poligon : vadiúj objectek ....
És egy-két (száz) új modell ...

Crysis mennyivel is került több munkába?????

És akkor a több ezer órával összescriptelt törnénetrõl, cselekményekrõl, a folyamatos mellék animációkról ne is beszéljünk, ami Crysisból még híreiben is hiányzik 😊))

Nemtudtok segiteni?

Egyszerûen nemtudom mi a baj....

De van egy vcredist a dvd-n de azt sem tudom elinditani mert ugyaneztirja ki....

Valaki segitsen lécci...
ez igaz mondjuk... csak azt is igérték, hogy kijavitják a bugokat :S a buzik.... 😄 patchben bizom én is, de akkor is imádom a game-et 😛

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

szevasztok!!a profetas resznel kilovom az osszes ufot es nem tok mit csinalni!!a profeta lovi a semmit!!mit csinaljak??irjatok!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt is ki kell próbálnom, sose írtam még Spoiler szöveget . 😄 Vicces 😄

grebber
Csak amugy azt nem értem hogy vajon sok ember szeme merre járt amikor a prezentációs videókat mutogatták??

Mert mindenki sír hogy nem ezt várta.Könyörgöm a videokból is az jött le hogy szép lesz,de már a videókban is volt a szar AI sok sok bug. Egyedül gépigény terén igértek sokat.
De minden más az volt amit láttunk.Tehát nem értem a "nem ezt vártam" sírosak miértjét!

hülye... <#vigyor1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
persze jó értelemben xD

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

jah, épület texturák modernebbre, kicsivel több poligon, fegyver hangok, és texturák szintén ujak, meg egy-két modell... igy tényleg nem kell sokat dolgozni egy játékon... pl csomó hangot lehet felfedezni a 2. részbõl, ha vki figyel... <#idiota>

jajj grebber, ienkor örül a szívem. én is ott leszek Veled.....mindjárt megyek is kicsit CoD4-et fikzáni a topickjába mert most épp nincs semmi dolgom és unatkozok...

jah, én is várom. Amugy minden jó benne lesz, amit a crysisban szerettem, kivéve a nano rucit. Mondjuk a vidi, amit láttam a farcry2-rõl eléggé megggyõzõ volt... már csak a fa rombolást, meg az épület rombolást nézve is... tovább fejlesztett verzsön, mint a crysis-ban, mivel ott cska a pálmafák zuzhatok, és ez elég gáz. Már cska azért, mert ha te sandbox-ban csinálsz egy pálma fát, ami 5-szörös vastagságu, az akkor is kidõl 5 golyótol, viszont ha csinálsz egy Jungel Tree-t, fele méretben, annak atommal is mehetsz, akkor sem dõl ki... a farcryban pedig az az ág szakat le, amelyikbe lõsz, ez nagoyn tutkó, na meg a terjedõ tûz...

de azért várom már, hogy szidhassam xD

Nemtudna valaki nekem segíteni? amikor elionditom a telepítõt akkor ezt irja ki:

A Következõ hálózati helyet nem siekrült elérni:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows
\CurrentVersion\Uninstall\KB911564

Egy ismét gomb van és egy mégsem.Egyszerûen nemtudok mit tenni...Valaki PLS segítsen nagyon nyomnám a játékot...Elõre is köszi...
grebber
De várom már a Far Cry 2-öt ugy szarrá fogom fikázni a hibát minden nap hogy ihaj.<#idiota>

Balumann
Hát azért sok mindenbe különbözik, de én nekem a CoD 1 is nagyon tetszett, azt is imádtam. 😊

és nem is különbözik az elsõ résztõl 😊

Balumann
Ezzel nem értek egyet. Far Cry több újdonsággal rendelkezett az akkori játékokhoz képest szvsz. És még Geforce 4-el is élvezhetõ volt (legalábbis addig míg nem jöttek a szörnyek).

Balumann
A fórum nagyrészt erre van. Hogyha valaki éppen dönteni akar h megvegye-e a játékot, akkor ilyenek alapján lehet dönteni 😊
Én nem szerertném h ez legyen a tendencia, h csak egyre jobb grafikáju játékokat adjanak ki, és a játékélmény még kevesebb legyen. És mostmár nem ez az elsõ játék amibe én pl. nagyon csalódtam, bár én ezt a játékot nem is vártam, betat se szedtem le.

A játék fejlesztésébe jóval többet fektettek bele mint bármelyik játékba, sztem cod 4-be negyedennyi munka nincs. A gond ott van, hogy nem arra fordítottak idõt amire kellett volna. Ha naggyából ugyan annyit adnának el belõle mint cod 4-bõl akkor is a cod 4 bizonyulna nyertesnek, mivel abba nyilván kevesebb munka van (ahhoz nem írtak új motort, és nem is reklámozták annyira).

lac co fullosan nem értem h te minek irogatsz ebbe a fórumba.Crysis fórum és nem fas*verés cod4-re meg a far cry-ra.Mindenki elfogadja h neked nem teccik a game de ennyi...megírtad h nem teccik és be is lehet fejezni, majd ha TE és a csapatod jobb játékkal áll elõ mint a Crysis, akkor okés a rinyálásod.De van egy olyan sejtésem h még Mario kalandjaival is meggyürkõzne a bajod...neked nem teccik, elmondtad, lezártuk. de 10 oldalon keresztül szídod a game-et h mekkora szar meg szar Ai meg szar graf meg szar történet meg minden szar.Nem gondolod h esetleg veled van a baj és nem a másik 10 millióval?mert neked a cod4 tökéletes meg bugmentes, vagy látom h a far cry-ra élvezel.a far cry a maga idejében pont olyan újítás volt mint most a crysis.jött - látott - gyõzõtt.a far cry-nak jó a sztorija?jobb az AI-ja?esetleg a grafikája?hát jah nem, egyikse jobb....mikor a lelõtt ember fegyvere csak függõlegesen a földre tud esni és ha a bozótba mést akkor meg se látnák, és akkor a terepjárós részekrõl ne is beszéljek hát még a szörnyekrõl vagy a mindenféle idiótaságról.Ne érts félre nekem teccett a far cry és a millió hibája ellenére végig nyomtam de akkor sem jobb game mint mondjuk a crysis.Nem azt mondom h tökéletes de gondolj bele egy ekkora játéknál ami ilyen részletes ( a házban lévõ hûtõben lévõ fagyasztott hal és konzerv....vagy az asztalon lévõ tányér amihet evõeszköz és bögre is társul...) h lehetne megoldani h ne legyen benne bug?iszonyatosan nehéz.

A lényeg a lényeg.Ez nem a hogyan oltsuk le a Crysist naponta 231321312 ezerszer. Mert h te ezt csinálod.Remélem ezzel a "Crysis egy nagy bukás" meg "a világ legszarabb játéka" részt le is zárhatjuk...

horror áron az vesz dolgokat, aki számitogépshopban vesz bármit is... az én gépem egyik alkatrésze sincs boltbol, tehát nem horror áron vettem 😉