CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ki a hülye? 😄
én 1680-ban játszom, ezért kell az sli, meg jó darabig nem akarok uj vga-t
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
PL: MB:1425. Na szoval ez mit jelez? a használt memóriát? Mert nekem 1 giga vana gépembe és volt olyan hogy 1200 at írt.
A jeges pályán tartok ott ahol meg kell védeni a messiást vagy a megváltot vagy ki a csudát.
Na szoval kinyírtam azokat a repkedõ dögöket és utána be is adta a videot hogy elindulnak az égõ kocsi felé.
Amikor vége a videonak utána ugyanugy megy le az élete, hiába mentettem meg!
PLS segítsetek
Far cry 2 rõl meg még fölös beszélni azt mutatták abban az 1 videóban amit nagyon megcsináltak Crysisnek is mien videója volt kilõtték a fákat meg 3D viz rendszer meg .... jól nézett ki és mégis csomo minden nem ugy volt ahogy a videó alapján mondtuk szerintem a far cry 2 sem fog akkorát nyujtani mint gondoljátok a videó alapján....
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
nekem a két gts, ami kb egy szinten van az ultrával, SÕT, nem 30%-kal gyorsabb, hanem van ahol 70
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
<#banplz>#banplz>
2db 65nm GeForce 8800 GPU van benne! Sima 8800SLI egy kártyába rakva! Állítólag 30%-al gyorsabb mint a 8800ULTRA! Szégyen 😞((
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Továbbra is EZ nem a FAR CRY 2 fórum....
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Én spec még mindíg elfogadhatóbbnak tartom a medkit-et, mint a kötszertõl való hirtelen gyógyulást. Csak azért írom ezt mert fejlesztõk által kitett "gyógyulós" videóban még csak arról van szó, hogy kihúzgálod magadból a repeszeket meg töltényeket és már meg is gyógyultál. Ha ez pihenéssel lesz egybe kötve akkor ok (bár ezek a vándorlások, várakozások meg fogják törni egy FPS-tõl elvárható pörgõséget).
Ez a malária dolog is sántít. Úgy teszik nehézzé a dolgot, hogy a játékost "bénítják" meg? Pl. néha nem jól lát fõhõsünk akkor a félmonitorról eltünik a kép?! <#idiota>#idiota>
Viszont az idõjárása nagyon pompázatos lesz. (ebbõl is látszik, hogy hosszú játékmenetet terveznek)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Had kérdezzek tölletek valamit?
Eddig 32 bites xp használtam simán elindult vele a game
felraktam a 64 bites xp-t minden marha gutos de a Crysis az istenér nem akar elindulni
valaki HELP.:!!! THX elöre
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
A Crysis 2 megvalósításban közelebb van szerintem a realisztikához, h végre pihenéssel gyógyul, és ellátja a sebeket, stb, nekem tetszik az ötlet. Ráadásul változatosak lesznek az ellenségek, fegyverek.
A GTA szerû szabadságnak õszintén szólva én se örülök, én jobban kedvelem a lineáris játékmenetet, de a GTA-t szerettem végülis. És lehet h így jóval hosszabb, szabadabb játékot fogunk kapni, ami szórakoztató lesz.
A szörnyekkel kapcsolatban, én nagyon örülök h nem lesznek.Én sokkal jobban szeretem az olyanokat amikbe emberek a célpontok és nem értelmetlen kitalált lények. Szerintem azért még lehet bõven kitalálni dolgokat, h érdekesebb legyen az emberek elleni harc. Far Cry 2-ben például maláriában szenved a fõhõs, sztem érdekes lesz.
Az eddig infók alapján nekem jónak tûnik, kérdés h hogyan sikerül megvalósítaniuk.
Crysisba is miért lett nanoruha? Azért hogy valamiben különbözzön a szokásos FPS-tõl.
Itt is azért lesz más a gyógyulási mód ne kelljen medkitekért futkosni.
Amúgy meg az sem realisztikus hogy belelõ a lõszeresládába és elkezdenek elsülni a gólyok.
Egy játék nem igazán lesz realisztikus.Max 50 év múlva esetleg.
Next PC upgrade: 2022
Én nem várok túl sokat ettõl a játéktól. Ilyen Far Cry bõrbe bújtatott Fallout érzésem van a post apocalyptikus környezet nélkül. (városok közötti vándorlás, bandázás, különféle minõségû fegyverek, "lepusztult terep") Nekem nem tetszik, hogy nem lesznek benne szörnyek. Tizen vhány éve vagyok gépközelben és halálra unom már az emberi ellenfeleket. Nekem a Far Cry-ban nagyon tetszettek pl. az ugrálós szörnyecskék, akik akár több méterrõl is veszélyes ellenfelek voltak, fõleg magasabb nehézségi fokoknál. Szóval az a baj, hogy az emberi ellenfeleknek nem tudnak már újat kitalálni, hogy érdekes legyen. Elbújnak a fedezékbe max, vagy rájuk adnak vmi "páncélt" és akkor lõheti az ember ítélet napig... de semmi különleges mozgás, hogy nehéz legyen célba venni, stb. Szóval az FC 2 ellenségeket nézve nem lesz egy nagy durranás. A fegyverek megint csak átlagosak lesznek. Bár azért az tetszik, hogy különbözõ állapotúak lesznek. Ezen felül nem lehet többet várni azon kívül, hogy megváltoztatják a fegyver kinézetét, de semmi változás nem lesz a fegyverek között. Mivel az elsõ pályán gyenge ellenfelekhez nem fognak nagypapát adni, hogy 3 mp alat le lehessen szedni mindenkit, az utolsó páylán meg hiába adják, hogyha ugyanazt az érzést fogja kellteni mint az elsõ pályán a kispisztoly a gyenge ellenfelek ellen. Persze a valóságben nagyon nem mind1, hogy milyen fegyvert fog az ember a kezébe, de ezt a játékban nem tudják visszaadni. Szóval én nagyon hiányolni fogom a future fegyvereket. Bár az némileg biztató, hogy kisbarátunk a videóban 30 (ha nem 13-at mond) fegyver lesz. Csak ez a 30 80%-ban nehogy lestrapált fegyver legyen. Viszont a lángszóró biztos nagyon ütõs lesz, már csak a 20 perces vidi alapján is. Viszont ez az öngyógyításos dolog megint csak... hát na. Nem túl realisztikus, mert ugyebár attól, hogy bekötözöl egy lõtt sebet még nem gyógyulsz meg. A várakozásos dolog meg... hát... kérdés, hogy oldják meg. Ha mondjuk úgy mint a Falloutba annó, akkor az ugyan realisztikus lehet. De akkor meg azért lesz uncsi mert még med packot sem kell keresni a gyógyuláshoz. Ez akkor lenne jó, ha mittomén ha már úgyis szabadon mászkálós lesz a dolog és lesznek városok, falvak, akkor egy-egy nagyobb sérülés után be kelljen térni vmi korházba, vagy ilyesmi. És a korházig tartó út még külön izgis lehet. De ez a kombinált fogóval gyógyítom magam dolog elég szánalmas. Ennél a med pack is jobb, mégha az ugyanúgy nem realisztikus, legalább futurisztikusnak mondható és kitudja, hogy mi van benne.
Grafikában biztos hozni fogják az elvárhatót. Biztos szépen megcsinálják az idõjárást is. Tényleg nagyon szép ahogy a szél borzolja a tájat és ahogy viszi a tüzet. Azt viszont megint talány, hogy mennyire lesz érdekes kopár szavannán mászkálni.
Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett. Nem akartam ilyen hosszúnak írni, csak közben jöttek a gondolatok. 😊
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
De az 4-év is kicsit vakításnak hangzik szerintem ...Grafika terén lehet elmarad az FC2, de aki látta a videokat, az tudja hogy minde más területen veri ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A videóba amúgy mondja a faszi , hogy csaináltak neki külön enginet is (far cry 2 nek) És videók alapján is bennevannak azok a dolgok amik le vannak írva... (amit a 25 perces vidibe lehet látni)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha valaki nem tud perfekt angolul az webforditas.hu-val fordíja le
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Sztem olvassátok el végig , iszonyat durva , hogy mi mindenre figyeltek!
Far Cry 2 - részletes cikk!