CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nekem tuti kényelmes az itteni képfeltöltés is ! 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Valamikor ment a dolog, de olyan mértékben belassúltak a topikok a sok gagyi , ingyenes képfeltöltõ helytõl, hogy öröm volt kivárni mire betöltött egy oldalt 😊))
Használd a képfeltöltés gombot .
amugy egy kép lett volna az elõbbi mûvemrõl, melyben egy Crucial Ballistix ramot akartam OCZ FleX XLC blokk alá tenni, de a Ballistix borda levételekor az egyik chip rajta marad a bordán... 34k-ért hozattam németországbol a ramot... kuka xD
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Minden embernek más tetszik és ezért még nem kell a szájába belefosni, mert õ kiáll a sajátja mellett!!
Egyszer leírod a véleményed hadd jássa a közönség, aztán meg mész boldogan játszani a te kedvenc játékoddal, és fórumozol mellette pozitív dolgokról és közös élményekrõl, amit a játék során szereztél!!!!.....
Szerintem ezt nem nehéz megvalósítani. Hajrá
UI: Én nem akarok itt senkit sem kiosztani, csak leírtam az állapotot<#szomoru2>#szomoru2>
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A segítségetek kéne.Az Assault misszión belül vagyok és a dokkon a partnál a KHN nevû cirkálóba ki kellett iktatni az elektronikát.Eddig ezzel nincs is baj, de utána lézerrel meg kell jelölnöm a táûvcsõ segítségével a légicsapás helyét.Na ez az amit fogalmam sincs h kell megcisnálni mert nem értem.Nem hinném h szét kell bazookázni vmit,egyszerûen nem tudom mit kell csinálni.Segítsetek pls.Amúgy a játék eszméletlen.
THX
Bagoly mondja... 😄
"Beírtok valami hírt, reagálok rá.."
1000* ugyanazt fuggetlenul mit irnak.. 😄
"100 játékosból 90 lehúzta a budin a Crysis-t 😊)))"
Igen ebben a topicban igy van - 1000 beirasodbol 900+ -ban lehuztad.. 😄DD
"Amúgy megtisztelõ, hogy annyira súlya van a véleményemnek, hogy a bannerban a helye 😊)))"
Gratulalok...kb mint golyafosnak a tornadoban.. 😄DD
Felelmetesen nagy LOL vagy ember hogy ezzel toltod az idodet valamilyen perverz okbol itt gorcsolsz mindenkinek hogy kotelezen a te velemenyed az igaz es olyan dologgal foglakozol ami helyett 100* normalisabb dolgokkal is siman eltolthetned az idodet ami neked szimpatikus vagy tetszik.
<#lama>#lama>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
És ugye emlékszem én valami Crytek-es videora , ahol a gép elõtt ülve játszott a manus és szentül állította , hogy abban a gépben semmi durva HW sincs .))))) Megjelenés után meg persze más volt a véleményük : ez a játék hosszútávra készült, ma még nincs gép ami tisztességgel futtatná 😊)))
sztem isten a játék. A gépigényét nagyon nem csipázom, de ha patchel orvosolják, akkor már az sem fog zavarni.
Bár nem az én meg a te és aharmadik véleménye számít, hanem a gamerek tömegét kell meghallgatni, a véleményüket hûen tükrözi az eladási statisztika .ergo: az egyének véleménye megoszlik, de általában véve a nyagyonnagy többség szerint fos a játék 😊)))))
De ha akarjátok elkezdem dícsérni, attól még mindig ilyen marad 😊)))
De jön a patch, húúúú de jó játék is lesz belõle 😊)) Vagy a második patch után...Vagy a harmadik ....
"LAC COO SZERINT A CRYSIS EGY FOS, DE A COD4 SCRIPTHEGYE ISTEN!!!" 😄
Failed to load GAME.DLL hibával nem indula játék. tudd erre valaki valami megoldást ?
Köszi
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Beírtok valami hírt, reagálok rá, erre megvadultok 😊))
A bannerba meg azt is be kell írni, hogy 100 játékosból 90 lehúzta a budin a Crysis-t 😊)))
Amúgy megtisztelõ, hogy annyira súlya van a véleményemnek, hogy a bannerban a helye 😊)))
Gyõztes: Valve
Második helyezett: Crytek ....
Legjobb PC-s FPS
Gyõztes: BioShock
Második helyezett: Crysis
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
**** LAC COO SZERINT EZ A JÁTÉK EGY FOS! ****
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Next PC upgrade: 2022
Megjelenés után ennyi idõvel ki a fene veszi már meg???
Warez-ban kipróbálta, net tele van negatív kritikávak..ez van . bukta, majd (ha lesz ) a 2. részbõl megpróbálnak játékot csinálni! Vagy te örülnél neki ha egy ilyen összecsapott játék hatalmas siker lenne ??? Rimánkodtok patch-ek után, de ha így is dõlne a pénz, hagynák így ahogy van, összedobnának még 3 pályát aztán kész is van a 2. rész ....
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De mondom darabszámot nem ír , szal ebbõl semmi olyanra nem következtetnék, hogy hû de nagyon veszik, mivel eddig se kellett a kutyának sem .
Másszóval ha COD4 eladása csökken a Crysis beérheti 😊))))
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Pontosan két napja közültük a december 15-vel záródó listát, ma pedig befutott az egy héttel késõbbi eredmény.
Egy-két hétig még biztosan a tavalyi eladási eredményeken fogunk csámcsogni, amíg viszont megérkeznek az év elsõ mutatói vessünk egy pillantást a legutóbbi tízes listára, mely a legutóbbi eredményeket elnézve igencsak máshogy fest.
A Call of Duty 4 továbbra is õrzi vezetõ helyét, azonban a Crysis csodák csodájára feltornázta magát a dobogó második fokára. Az egy héttel ezelõtti listán még csak a negyedik volt. Úgy fest, a CryTek alkotása magára talál és végre azt hozza, amit mindenki várt tõle. A bronzérmet ezúttal a Sims 2: Bon Voyage szerezte meg.
1. Call Of Duty 4: Modern Warfare - Activision
2. Crysis - Crytek/EA
Mit akartok fogy ez 😄
Mustang93: Hol van az interjú?? Adjo pontos linket mert www.electronicarts.hu n nem találtam semmi ilyesmit!
Next PC upgrade: 2022
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Õ legalább beismeri hogy az ATi teljesítményben és árban is azért ott van a piacon. Azért jó végre ilyet olvasni 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Olcsóbb is , mint 2 GT vagy GTX és gyorsabb is!
Kérdésre válaszolva: Pl Crysis ultrahighoz , ahhoz kis felbontásban is kevés lesz a GT...
Starcraft2 e-mail: [email protected]