CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano007
Erre gondolsz?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

teddymac
Failed to load GAME.DLL hibával nem indula játék. tudd erre valaki valami megoldást ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

reaper4
én is így vagyok vele 😊 nekem az jobban bejön. nem kicsit.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

lac coo
Akkor töltögessél 😊))
Nekem tuti kényelmes az itteni képfeltöltés is ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
de lehet, csak a módját kell megtalálni <#lama>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lac coo
VIP-eseknek sem lehet 😊)))
Valamikor ment a dolog, de olyan mértékben belassúltak a topikok a sok gagyi , ingyenes képfeltöltõ helytõl, hogy öröm volt kivárni mire betöltött egy oldalt 😊))

Használd a képfeltöltés gombot .

Banano007
BUÉK

Balumann
töltsd fel mondjuk ide a képet: link

jah.. elég szutyok egy dolog. Csak azért, hogy fizessek b+, és legyek VIP tag, azt várhatják xD

amugy egy kép lett volna az elõbbi mûvemrõl, melyben egy Crucial Ballistix ramot akartam OCZ FleX XLC blokk alá tenni, de a Ballistix borda levételekor az egyik chip rajta marad a bordán... 34k-ért hozattam németországbol a ramot... kuka xD

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

lac coo
Kívülrõl nem lehet képet beszúrni ! 😉

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

teddymac
#22451.-re tudd valaki megoldást ? kösz

Smithwarden
Ennyi a lenyeg pontosan.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

pláne, h magyarul ir ki, és mond mindent. Én egyedül a csapóajton akadtam el elsõre, de akkor sem kérdeztem meg, hanem addig irtottam a cuccosokat, meg szétlövöldöztem mindent, hogy csak rájöttem... <#vigyor1>

én speciel ezt teszem. Játszogattam jelenlegi kedvenc játékommal, ami a crysis, (bár már jó ideje nem játszottam vele :S ), és forumozgatok pozitiv élményekrõl. Lac coo meg mindent leolt 😄

Megnyomod a b-t, vagyis a maszkodba épített távcsövet, rácélzol a hajóra és bal egér klikk (tûz). De ha már ezen az egyszerû dolgon elakadsz mi lesz veled még késõbb. Meg a többi játékban? Ennél csak nehezebb a többi játék.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Narxis
Nagyon igaz.<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez nagyon gáz emberek, képesek vagytok napokat azon veszekedni, hogy jó-e a játék vagy nem, hogy kinek van igaza, vagy kinek nincs és lassan úgy szídjátok egymást, mintha nem élõ dolog lenne!!! Azon vitatkoztok, hogy ki a hülyébb, meg miért.

Minden embernek más tetszik és ezért még nem kell a szájába belefosni, mert õ kiáll a sajátja mellett!!
Egyszer leírod a véleményed hadd jássa a közönség, aztán meg mész boldogan játszani a te kedvenc játékoddal, és fórumozol mellette pozitív dolgokról és közös élményekrõl, amit a játék során szereztél!!!!.....

Szerintem ezt nem nehéz megvalósítani. Hajrá

UI: Én nem akarok itt senkit sem kiosztani, csak leírtam az állapotot<#szomoru2>

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

bertino
ráadásul életkor 35-40 között... már ha igaz, ha nem, azon se lepõdnék meg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hey

A segítségetek kéne.Az Assault misszión belül vagyok és a dokkon a partnál a KHN nevû cirkálóba ki kellett iktatni az elektronikát.Eddig ezzel nincs is baj, de utána lézerrel meg kell jelölnöm a táûvcsõ segítségével a légicsapás helyét.Na ez az amit fogalmam sincs h kell megcisnálni mert nem értem.Nem hinném h szét kell bazookázni vmit,egyszerûen nem tudom mit kell csinálni.Segítsetek pls.Amúgy a játék eszméletlen.
THX
Smithwarden
"Te nem vagy százas 😊))))))"
Bagoly mondja... 😄

"Beírtok valami hírt, reagálok rá.."
1000* ugyanazt fuggetlenul mit irnak.. 😄

"100 játékosból 90 lehúzta a budin a Crysis-t 😊)))"
Igen ebben a topicban igy van - 1000 beirasodbol 900+ -ban lehuztad.. 😄DD

"Amúgy megtisztelõ, hogy annyira súlya van a véleményemnek, hogy a bannerban a helye 😊)))"
Gratulalok...kb mint golyafosnak a tornadoban.. 😄DD

Felelmetesen nagy LOL vagy ember hogy ezzel toltod az idodet valamilyen perverz okbol itt gorcsolsz mindenkinek hogy kotelezen a te velemenyed az igaz es olyan dologgal foglakozol ami helyett 100* normalisabb dolgokkal is siman eltolthetned az idodet ami neked szimpatikus vagy tetszik.

<#lama>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

lac coo
Ne bízzatok már abban a patch-ben !!! Brutális mennyiségü textura, poligon, fizika stb van a játékban ez ilyen marad már 😞 Illetve vannak furcsa dolgok amit javíthatnának, pl, a fizikában illene valami értéket megadni meddig is számljon egy tárgy elmozduláskor paramétereket, mert elég botrányoa, hogy két egymásra dõlt fa hosszú percekig eszi az erõforrásokat, miközben csak remegnek egymáson .... Stb ....

És ugye emlékszem én valami Crytek-es videora , ahol a gép elõtt ülve játszott a manus és szentül állította , hogy abban a gépben semmi durva HW sincs .))))) Megjelenés után meg persze más volt a véleményük : ez a játék hosszútávra készült, ma még nincs gép ami tisztességgel futtatná 😊)))

amugy van egy pár szakmabéli ismerõsöm, konkrétan Stormregionos, meg digital reality-s, és õk mondták, h a fan-ok, meg játékosok védik a játékot nagyon, azért is nyert el vmit, ha nem is sokat, viszont a szakma beliek pedig nagyon lehuzták. Pont azért, mert most mindenki azt hiszi, hogy ez lesz a módi, h mindenki cska a grafra megy, vagymi :S

sztem isten a játék. A gépigényét nagyon nem csipázom, de ha patchel orvosolják, akkor már az sem fog zavarni.

lac coo
Azt is ki lehet ! 😊)))
Bár nem az én meg a te és aharmadik véleménye számít, hanem a gamerek tömegét kell meghallgatni, a véleményüket hûen tükrözi az eladási statisztika .ergo: az egyének véleménye megoszlik, de általában véve a nyagyonnagy többség szerint fos a játék 😊)))))

De ha akarjátok elkezdem dícsérni, attól még mindig ilyen marad 😊)))

De jön a patch, húúúú de jó játék is lesz belõle 😊)) Vagy a második patch után...Vagy a harmadik ....

de a cod4- topikba is ki lehetne írni 😄

"LAC COO SZERINT A CRYSIS EGY FOS, DE A COD4 SCRIPTHEGYE ISTEN!!!" 😄

hát ezen beszartam 😄

teddymac
Hali .
Failed to load GAME.DLL hibával nem indula játék. tudd erre valaki valami megoldást ?
Köszi

tugyiti
<#eplus2>
gduck
<#nevetes1><#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lac coo
Te nem vagy százas 😊))))))

Beírtok valami hírt, reagálok rá, erre megvadultok 😊))
A bannerba meg azt is be kell írni, hogy 100 játékosból 90 lehúzta a budin a Crysis-t 😊)))
Amúgy megtisztelõ, hogy annyira súlya van a véleményemnek, hogy a bannerban a helye 😊)))

Az év legjobb fejlesztõje
Gyõztes: Valve
Második helyezett: Crytek ....

Legjobb PC-s FPS

Gyõztes: BioShock
Második helyezett: Crysis

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

gduck
Ability! KÉRÉM A BANNERBA ÍRNI, HOGY LAC COO-NAK EL NE KOPJON A BILLENTYÛZETE:

**** LAC COO SZERINT EZ A JÁTÉK EGY FOS! ****

ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!

lac coo
A díjat nem lehet megenni ....

grebber
Amugy meg felesleges eladásokat nézni mindeképpen lesz folytatása.Hisz kell nekik majd az év grafikája díj.

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Álmodozzatok csak 😄DDD
Megjelenés után ennyi idõvel ki a fene veszi már meg???
Warez-ban kipróbálta, net tele van negatív kritikávak..ez van . bukta, majd (ha lesz ) a 2. részbõl megpróbálnak játékot csinálni! Vagy te örülnél neki ha egy ilyen összecsapott játék hatalmas siker lenne ??? Rimánkodtok patch-ek után, de ha így is dõlne a pénz, hagynák így ahogy van, összedobnának még 3 pályát aztán kész is van a 2. rész ....

gduck
Ez van 😞 Állítólag dolgoznak a megoldáson, remélhetõleg a patch (amit erre a hónapra ígértek) orvosolni fogja a problémát 😉

grebber
LOL nyilván 1 hetes eladás alatt nem 20 db miatt került be a top 10-be!

lac coo
Aha... Egy abszolut kifutó fps ( ami eddig több 10 millio példányban kellt el, nyílván most már egyre kevesebben veszik meg ) és egy Sims kiegészítés közé bekerülni nagy diadal 😊))))

De mondom darabszámot nem ír , szal ebbõl semmi olyanra nem következtetnék, hogy hû de nagyon veszik, mivel eddig se kellett a kutyának sem .

Másszóval ha COD4 eladása csökken a Crysis beérheti 😊))))

BaliBoy
Sztem. rosszul gondolkozol. Az az oka, hogy nõ a Crysis eladások száma, hogy olyan videokarikhoz (3870, 8800) is egyre könnyebb hozzájutni amikkel azért már értelmesen lehet futtatni a játékot.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

djrobaa
Hali! Lenne egy olyan problémám hogy ha Vistan játszok (játszanék) a Crysissel akkor akad a hang vmiért denemtudom miért! Más játékoknál ez nemfordul elõ! De viszont ha Xpn nyomom akkor jo minden! a konfigom kivan irva!!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

lac coo
Mivel COD4 is igencsak kifutó,ésigazán friss cím nincsen ezért lehet a második helyen 😊)) Ez nem darabszámot jelöl, hanem pl az elsõbõl 2 -õt adtak el, ebbõl 1-et akkor már jó helyezése van 😉

Hogthar
Szeritem még multiplayer modba beletehettek volna ugynevezett botokat mesterséges inteligenciával rendelkezõ játékosokat mint a battlefield 2 be vagy a Counter strike ban, azzal tudnának gyakorolni a klánok és belekostolhatnának az olyan játékosok is a nagy csatákba akiknek nem nagyon jött össze hogy nagy játékokat kiprobáljanak...
grebber
US TOP 10

Pontosan két napja közültük a december 15-vel záródó listát, ma pedig befutott az egy héttel késõbbi eredmény.

Egy-két hétig még biztosan a tavalyi eladási eredményeken fogunk csámcsogni, amíg viszont megérkeznek az év elsõ mutatói vessünk egy pillantást a legutóbbi tízes listára, mely a legutóbbi eredményeket elnézve igencsak máshogy fest.

A Call of Duty 4 továbbra is õrzi vezetõ helyét, azonban a Crysis csodák csodájára feltornázta magát a dobogó második fokára. Az egy héttel ezelõtti listán még csak a negyedik volt. Úgy fest, a CryTek alkotása magára talál és végre azt hozza, amit mindenki várt tõle. A bronzérmet ezúttal a Sims 2: Bon Voyage szerezte meg.

1. Call Of Duty 4: Modern Warfare - Activision
2. Crysis - Crytek/EA

Mit akartok fogy ez 😄

Mustang93: Hol van az interjú?? Adjo pontos linket mert www.electronicarts.hu n nem találtam semmi ilyesmit!

de sok féltékeny ember van itt... <#szomoru1>

Hát igazad lehet de én sajna az árat figyelem de megvagyok elégedve az ATival de azért thx

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

NeBby
ATi egyedül nemsokat ér , ha csak 1 karira van pézed , akkor GT sokkal jobb , de ha van monnyuk 110k d akkor sokkal jobban megéri 2db 3870 mint 2db GTX vagy 2db GT vagy hasonló áru társai!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Hoppá egy Nvidiás ezt mondja egy ATi-rol?(csak azért mert az van neked azért mondom, hogy Nvidiás)
Õ legalább beismeri hogy az ATi teljesítményben és árban is azért ott van a piacon. Azért jó végre ilyet olvasni 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ahogy a gépét elnézem nem õ fog rohannti hanem a futár 😊

NeBby
Mert pl az ATi cf kis felbontásba is rátesz 80% ot és pl a 3870 cf eléggé veri a 8800ultrát is....
Olcsóbb is , mint 2 GT vagy GTX és gyorsabb is!

Kérdésre válaszolva: Pl Crysis ultrahighoz , ahhoz kis felbontásban is kevés lesz a GT...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Banano007
El tudom képzelni hogy még jó darabig nem akarsz vga-t...az a darab kb addig fog tartani mikor már csak 25fps-el fog menni vmi szarság és már rögtön rohansz a boltba új vga-ért...