CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javaslatom, hogy tedd fel az xp-t azon próbáld+amd dual core optimizer nevû progit is, legfrisebb directx-et, vidkártya drivert stb...
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
i7 azt szevasztok :P
i7 azt szevasztok :P
Elõre is elnézést kérek, ha már hasonlókat kérdezett valaki, de rengeteg(22000 körül) a hozzászólás és nem igen van idõm átolvasni.
Ugyhogy elõre is köszi a segítséget!
A konfig:
ASUS M2N4-SLI alaplap
AMD Athlon 64 X2 5200+ processzor
2* 1GB Kingmax DDR2 800MHz memória
Inno3D GeForce 8600GTS 256MB videókártya
Windows Vista x64
Létezhet, hogy még 1024*768-ban közepes beállításokkal is úgy szaggat, mint az állat? Közben a Colin Dirt 1280*768-ban meg tökéletesen fut majdnem fullban. De annyira szaggat, hogy 1-2fps.
Viszont elõtte még egy sima 64-bites Athlon-nal, DDR1-es memóriával, meg ATI Radeon X1950Pro kártyával is aránylag játszható volt. Szaggatott, de lehetett vele játszani 1024*768-ban közepesen.
Amikor feltelepítem a játékot, elsõ indítás elõtt, kiír valami Vista frissítést (KB......), nem emlékszem a file nevére. Na azt nem töltöttem le. Ez lehet probléma?
Amikor meg már belépek a játékba és beállítom a config-ot, és elsöre indítom, akkor úgy néz ki, hogy szépen elindul és okés. De egyre szaggat és lassul. Mire az elején a játéknak kiugrok a repülõgépbõl már 10-15fps, mikor meg már a földön kellene mennem ott 3-5fps. Ugyhogy ennyi. <- De a régi konfiggal már egy csomó küldetésig eljutottam.
Valami kártya akadhat driver-el?
Vagy tényleg ennyi ezzel a konfiggal és felejtsem a Crysis-t és játszak bármi mással?
Ha valakinek van ötlete a problémámra, azt nagyon szívesen venném!
Mégegyszer elõre is köszi!
Jockey
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A patch javításai a baromság a lényegesebb dolgokhoz amik baj a játákban hozzá sem nyultak,épphogy gyorsabblett,az AI pedig ugyanolyan hülye maradt...De segítek: A patch a baromság...Nem a játék..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
😊 tudtam h tudjátok
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
már 1.1es a szero de nem akar n ekem csatlakozni :S
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Szal amiket leírtak a readme fájlban azok észrevehetõek.
Nekem pl. még az tûnt fel, hogy:
- a VTOL-t sokkal nehezebb leszedni a légvédelmi jármûvel 😊
- VISTA alatt stabilabb
Amúgy igazad van, DX10 alatt most simábban fut viszont a hang még mindig elsz*ródik 😞
Nekem szinte FPS-ben alig hozott átlag 3-at! Eddigi 21-helyett most éphogy 24 FPS (1280*1024 VeryHigh Dx10). Viszont javult rengeteget az animációs videóknál és zoom-olás közben +sem röccen!
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
1024+ minden mediumon 20-30fps, de néha 20alá esik na ennyit a patch-rõl még mindig 8800GTX a powa.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Lowon simán elmenne, de úgy iszonyat ronda, nincs értelme játszani vele. Az igazi szép grafikai beállitásokhoz meg ugye erõmû kell.
Már pedig az nagy tévhit amit szinte mindenki mond,hogy a szép grafikához erõs gép is kell. Ez egy mese, nagy átverés az egész.
Igenis,hogy egy 3-4 éves gépre is tudnának csinálni egy nagyon szép élethû játékot, ami lehet nem így nézne ki, de vígan elfutna.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Eddig csak a Demót játszottam végig,de katasztrófa volt. Pedig megfogadtam addig nem is kezdem el a teljes játékot amíg nem lesz hozzá új ,erõs gépem.
De lehetséges ezzel a gyengusz gépemmel mégis megpróbálom,hátha az új patch és a mindig frissülõ új Driverekkel "jobban" fog futni.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hogy ez jó , vagy rossz, és ez milyen reményekre ad okot a folytatásokról illetõen , azt mindenki döntse el maga 😉 .... Az oldalukat viszont nem érem el .
"A Crytek fellõtt egy szép új, a CryEngine 2 képességeit demonstráló weblapot. Megtudhatunk néhány alap információt, gülleszthetjük a galériára és persze regisztrálhatunk, feltéve, ha egy kövér fejlesztõcég áll mögöttünk és licenszelni szeretnénk a technológiát."
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Egyébként itt senki sem azt akarja, hogy menj el. Egyszerûen csak zavarja õket, hogy neked ez a játék nem tetszik, és ennek hangot is adsz. Ezzel nem is lenne gond, de te nem csak egyszer írod le. Én nem szoktam látni embereket másik topikban, akiknek nem tetszik a játék, de mégis ott vannak, és fikázzák. Gondolj bele, azért jön az ember fórumozni, hogy megossza az élményeit másokkal, illetve biztos kíváncsi a többiek élményére is. Nem arról akar olvasni egy rajongó, hogy mikor megy csõdbe a Crytek. Tudom, a fórum nem arra való, hogy egy dologról csak jót olvassuk, írjunk, de itt már kialakult egy közösség. Méghozzá a rajngók közössége. Mire jó hergelni õket? Természtes, hogy nem tetszik nekik.
Ezt csak azért mondtam, hogy kicsit tudatosuljon benned, hogy miért is viselkednek így veled. Miszerint állításoddal ellentétben Te nem hülye vagy, hanem makacs. Makacsul ragaszkodsz egy olyan véleményhez, ami az átlagnak nem tetszik.
De ok, bocsánat, felejtse el mindenki ...<#worship>#worship>
Na részemrõl lezárva...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Meg a sok hazudozás miatt, hogy ez a video bizony 7XXX alatt futott! 😊))))
Tudnak grafikán kívül mást is , persze, ott van FC single ...Az tuti !!
tegyünk ez ellen!
-.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Itt mindenki full hulye, mert te 1 embernek beirtad 1 eve, hogy nem fog futni x-y gepen.
Mert kozottunk itt csak te "gondolkodsz", mi itt mind csak vegetlaunk, o mester!
pápá..
(Remelem elkoszontel innen vegleg, mert innen sztem nincs olyan ember aki atmegy olyan game forumba ami neked tetszik es arra elvez hogy 1000+ hozzaszolasban csak fikaz.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Azért vagyok itt, annyi szar után amit a fejemhez vágtatok, jól esik, hogy azért mégiscsak gondolkodok 😊)))
Nem kezdem elölrõl, de nem azt mondtam, hogy nekem baj, hogy vannak akiknek tetszik, hanem ha pl, beírtam, ezelõtt egy éve, hogy nem lessz HW ami futtatja, (és erre pontosan emlékszem !) a szó szoros értelmében lehülyéztetek, hogy ekkora balfasz vagyok, hoyg ilyenek írok, ki az a hülye aki nem létezõ gépre fejleszt .... Stb...stb...stb....
Ha nektek tetszik, magánügy , de ha eelentmondok nektek, hogy a fû nem piros hanem zöld, akkor még én vagyok a "szánalom" hogy ilyeneket írok ide 😊)))
Crytek repül, remélem ez is bejön 😄DDD
Na pá ....
Te azert beszelsz hulyeseget megiscsak mert azt mondod hogy szar a jatek es senki ne jatszon vele, mert uuuristen mi lesz akkor, kipusztul a vilag.
Es barmi info van te egybol negativan itt osztod az iget, hogy ugyis ez lesz ugyis az lesz, es ebbol 1-2 dolog bejon itt vered a nyalad oromkodve hogy mekkora kiraly csavo vagy mert te megmondtad, es mi itt mekkora balfaxok vagyunk hogy valami tetszik nekunk ami neked nem.
Egyszeruen nem akarod elviselni es tudomasul venni hogy igenis vannak akiknek tetszik ez a game es meg neadj isten nagyon is tetszik, az adott bugokkal es hibakkal egyutt, mert rengeteg dolog van amit igenis nagyon jol osszeraktak ebben a jatekban, es sokmindenkinek tetszik a singel vagy multi.
Ezert vagyunk itt ezen a forumon.
De en meg mindig nem ertem te miert vagy itt?
Ujra felteszem ezt a kerdest neked...amire eddig normalis valaszt nem tudtal adni.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Sebesség nem lesz jobb, csak ha nagyságrendekkel "csúnyább" lesz, de azt meg nem akarják ....
Ez van, egy demonak jó volt, ilyent is láttam ,játszottam vele ,ennyi .. Remélem a második rész majd hasonlóan érdekes lesz mint FC volt ....
Starcraft2 e-mail: [email protected]