CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szürke rókának igaza van, az egész vista kamu😄....sajnos az xp is , e linuxozni nem fogok<#levele><#vomit>

Intel Celeron D 2,8 GHz, ASUS Radeon 9550 GE 256MB, MSI PT 890 Neo2-V, 1,5 GB pqi DDR, 160 GB Qantum Fireball

grayfox
Lényegében errõl volt szó. Csak keress néhány dx9 vs majdani dx10 képet.
Kb. erre enged következtetni, de cikkekben is írták.
Mondjuk nekem teljesen mind1, én csak azt mondom, hogy nem kéne minden ígéretnek bedõlni,..

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

lac coo
"...Mert elvileg azt ígérték, hogy a ugyanolyan képminõség eléréséhez dx10 alatt fele akkora hardware teljesímény elég lesz...."

Ezt honnan szeded? 😊))Soha senki nem állított ilyent ...Legalábbis MS nem .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grayfox
"dx10-es elvek"?
Arra nem is gondoltál, hogy humbuk az egész dx10, úgy ahogy van?
Szerinted ha tényleg annyira király lenne a dx10-es api, mint ahogy az ms állítja, nem arra fejlesztenének?
Mert elvileg azt ígérték, hogy a ugyanolyan képminõség eléréséhez dx10 alatt fele akkora hardware teljesímény elég lesz. Ez a fejlesztõknek csak kedvezne, mert akkor pl egy 8600gt-vel el lehetne futtatni a crysist fullon, kicsit többen vennék, mint most -> megérné dx10-ben fejeleszteni!
Itt inkább arról van szó, hogy az msn-ek el kellett valamivel adni a vistát, mert önmagában dx10-nélkül egy feltupírozott xp, aminek a leváltását __Semmi__ nem indokolja.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

lac coo
És DX9-el mi a helyzet? Az igazán kiforrot technológia, ott kire kell fogni a a fejlesztõk sarát? 😉

Miért csak a fejlesztõk a hibásak? Bõven saras ebben az nV is, a Microsoft pedig hülye.
DX10-es elveknek megfelelõen kellene fejleszteni, akkor jobban futna a program. Az nV-nek valami DX10 elveknek megfelelõ GPU architektúrát kellene kidolgoznia. Az MS-nek meg nem ilyen DX10.1 szerû akciókkal kellene az nV-t a helyes útra terelgetni, úgy sem fogják támogatni amíg nincs megfelelõ rendszerük hozzá.

Év vége felé már itt lesz a G100, és akkor talán helyre áll a rend.

Smithwarden
(lacoonak irtam persze)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
1. Te tenyleg ennyire hulye vagy.
2. Nem akarod eszrevenni amiket neked irnak. (Akkor meg minek jarkalsz forumokra?)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

gduck
Nem az összehasonlítás miatt linkeltem be 😉 Csak kérdezte, hogy futna a játék a 2600XT-n és ebbõl látszik vmi 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

JaSoN HuNTeR
engem már nem érdekelnek az ilyen tesztek.Mert minden tesztbe máshogy vannak a dolgok.Hiába más a config.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
én már sokfélét láttam...Olyant is hogy HD2600XT oda verte az összeset.Meg azt is hogy a 1950Pro is leverte a mezönyt.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

lac coo
Mi uncsi, moddolásról még nem is beszéltem ?! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bertino
tudjuk, hogy szerinted ez egy szar
de már télleg uncsi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lac coo
Szvsz az egész motor úgy ahogy van kuka, a legminimálisabb beállítás mellett is csak vánszorog, ott már mit álítasz ? ....Sok volt a foltozás ...

Modokat meg ne nagyon várjatok, FC-nél is így volt, jöttek a hírek képek ezerrel, aztán ebbõl alig lett valami ...
Hatalmas munka egy ilyen mod, még ha van is dino modell, az a munka 1%-a csak, kell még több ezer kovka animáció, hang, LOD-ok, menük, történet, egy tonna script...
ez egy profi csapatnak is 1 évébe tellik, nem egy lelkes amatörökbõl allónak, akik jó esetben napi néhány órát rá tudnak áldozni ....Általában hamar rájönnek, hogy kemény dió, és feladják . Esetleg új pályák, néhány plussz object, esetleg egyszerûbb jármû , vagy kicserélt fegyver modell ...

gduck
Én nem várom a patch-t, mert nekem semmi bug nem jött elõ single playerben és multiban sincs semmi gondom! A játék is fut tökéletes grafikával, úgy hogy módosítva vannak a cvar értékek 😉

A játék legnagyobb hibája az, hogy a cvar értékeket eleve máshogy kellet volna összeállítani, akkor minden konfigon "tökéletesen" futna a játék! Csak gondolom az NVIDIA nagyot akart szakítani 😄

gduck

"Hogy ezekkel a 25–30 000 forintos kártyákkal élvezhetõ sebességgel fusson a Crysis, egészen 800x600-as felbontásra, és közepes képminõségre kellett visszamennünk – nevetséges, de nem a grafikus kártyára, hanem a fejlesztõkre nézve."

Forrás: Prohardver.hu

lac coo
Nem értem mit beszélsz !
Ezek kamu képek . De csak várjátok, mint a csodapatchet 😄DDDDDDDDDDDD

Jó esetben is csak egy dino modell van odaállítva, és kicsit feldobva PS-ben ....

gduck
Van akik csinálják és van akik csak beszélnek róla! (Gondolom rájöttél kire céloztam!) <#taps>

Sziasztok,

Nem tudna feltenni pár képet a játékból olyasvalaki. aki Radeon HD x2600 -as (512 M😎 karival játszik?
Az is érdekelne milyen friss drivere van és mennyire játszható a játék a fenti VGA val????

Elõre is köszönöm a fáradozásokat......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Banano007
Kõ papí olló céruzá fárágó !!!!
Kõ papí olló céruzá fárágó !!!!

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

kirol
És a nagy hegyhez menet találtam az egyik fán felakadva egy vadászgépet, akartam képet csinálni, de pont akkor váltott pályát/töltött, ahogy közelebb mentem. 😞

Az idegesít, amikor lezuhan egy helikopter, és órákig zörög, nem bírja eldönteni, hogy földet ért e már.

bordy
elöszõr azt hittem hogy hidratáló krémmel be van kennve az a dinó, de aztán rájöttem hogy esik épp 😄

DarkSector
Én azt gondolom hogy neked akkor bitang jó géped lehet....ha így elvagy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bacsobalint
Am nem tom ti mit gondoltok de eza a játék nagyon lenyügözz engem:....😄
4órákat játszok egyfolytába és észre se veszem nagyon jó Game

bacsobalint
rájötem

bertino

berczely
van benne dinó??<#merges2>

grebber
Lost World Returns modról:

Hát honlapjukon lévõ képek nagyon vegyesek sajna 😞 Van pár atomgagyi köztük.

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Kicsit kamu-kép szaga van 😄DDD Árnyékokkal komoly bajban van ....

bertino
jo, ez azért már durva 😄

grebber
bertino
mé kellett elmondani neki ? :C

BaliBoy
Én már nem emlékszem, de ott van a bannerban a végigjátszás, ráadásul magyarul!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

valaki írja le léci nekem pontosan hogy hol van az a fegyó és hogy kel használi
bacsobalint
ha jól értelmeztem ahozzászólásotokat akkor ti már átvitétek azt amikor rád omllik a hegy😄😄
lécc azt mondjátok már meg h kell áttvinni mert az után mikor azt mondja h "ez a mélység"az után nem tom árvinni:Saz a második ellenörzõ pont

<#taps>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

bacsobalint
valaki pls
hogy kell kijutnii mikor leomlik a hegy a másoddik ellenörzõpont után???

Scrat
Köszi a segítséget, sikerült kinyerni a CDkey-t!!!

Üdv.

Vagy ez a TAC rakétavetõ lenne? mert ha igen akor viszont azt nemtudom hogy hogyan kell bemérni!
Ha megtenné valaki és kûldene egy képet mert nemtalálom 😞
tugyiti
tac vetõ tartóba melletted
Hol találom a TAC vetõt?????
Scrat
Köszi. Registry-hez nem nagyon értek, de talán boldogulok. Megnézem!

gduck: a tokja már másnap nem volt meg! :-P
ezért írtam fel a CDkey-t, de sajna az sincs meg! :-(

Nem baj tanultam belõle, legközelebb Pendrive, HDD... digitálisan rögzítjük!
Azt nehezebben kavarja el a töki! :-P

grayfox
Sztem semmi bunkó nem volt a hozzászólásomban az itteni viszonyokhoz képest 😊

Én csak rühellem ha valaki lusta használni a googlet...

HKEY_LOCAL_MACHINE
Software/Electronic Arts/Electronic Arts/Crysis/ergc

gduck
Jah, a felett elsiklottam 😊 Nekem EADownload verzióm van, a cd-keyt e-mailban kaptam 😊
Amúgy ha emlékeim nem csalnak, akkor a registry-ben van letárolva. ha valami "crysis" gép közelében van, megnézhetné 😉

Itt nézzed meg: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Electronic Arts\Crysis\ergc
LINK

ha fennt van a játék a jó szériállal, akkor a registry-be tuti le van rögzítve valahol, mivel mindig leellenörzi multizáskor. start menü-->futtatás-->regedit

azon belül pedig vhogy keress rá a crysisra, vagy google-ba keress rá, h merre lehet. De elvileg ott van 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

egyébként tényleg elég gáz a hozzáállásotok...

anno hallottam, h az SG-n milyen szemetek vannak, de nem hittem el. Most hogy nézem, h hogy reagáltok egy ember kérdésére, szánalmas.

most mondta, h elkavarta...

gduck
Esetleg meg kellene nézni a tokot <#wave>

Scrat
Miért is nem vagyok meglepve! Aztán ki vagy Te hogy az ellenkezõjét állítod?
Biztos a haver CDkey-ét akarom lenyulni. LÁMA!
Persze, csak errõl lehet szó...

Köszönöm a segítõkész hozzászólásokat!

Van öcsém, van Crysis-em és újra kellene rakni a gépet, de addig nem merek nekiállni amíg nincs meg a CDkey vagy így vagy úgy!