CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Thrash \'Till Death
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Athlon64 3800+ (2400 mz), 7600Gs, 1,25 gb ram , Vista Home Premium
http://flickr.com/photos/zolika90/
Feltettem a játékot, leszedtem a Vistához az updatet , amit írt, de érdekes dolgot tapasztalok:
A videók nagyon lassúak, szinte kockáról kockára látok mindent, már a játék elõtti támogatók videók is ilyenek. Alig jön be a fõmenü. A hangok a videókban és a fõmenüben is sisteregnek.
A játék nem eredeti , mi lehet a probléma?
http://flickr.com/photos/zolika90/
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Más játékokban dx9vs dx10 különbség van,de annyira bolhafasznyian nem egetrengetõ a különbség,hogy dx10 miatt videókártyát venni baromság...
Alig van pár játék ami dx10-es és azokban a különbség tényleg csekély...
A Call of Juarez-ben modolva felcuccolgatva elõlehet hozni dx10-et,na ott szemmel látható különbségek vannak...De ennyi.
Amúgy a microsoft által kiadott dx10-es vizes képeken is csak röhögni lehet,a képek alapján egetrengetõ különbség van a dx10-es és a dx9es víz között...Na a crsysben xp alatt vh-on ugyanazt látod mint a dx10alatt..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ott elvileg azt kell ,aztán átmenni a tankosokhoz a kerítés túloldalán hátúl a raktárak mögött.Felmászol a dobozokra és átugrasz a kerítésen.
Next PC upgrade: 2022
Nekem a játékkal kapcsolatban lenne kérdésem, mert a direct x vita máshova való!!
Amikor az öbölben vagyok és ott egy nagy hajó, és sok kis sziget, meg járõrözõ motorcsónakosok, akkor nem tudok tovább menni mert nem él a pálya, mindenkit kinyírtam, még a messze járõrtözõ motorcsónakosokat, és aparton lévõket, de semmi.Azt írja találkozzak valami hadnaggyal, és találjam meg a civileket, meg a légvédelmi ütegeket iktassam ki, de semmit nem tudok kiiktatni, és csak bolyongok egyedül.
Egyszer már volt Bug, amikor a barlang bejáratát kõ torlaszolta el, és a felbontást le kellett venni low szintre, de azóta videókarit cseréltem és elvileg ezzel már mennie kéne (x1950 pro).
Ha valaki tudja az okosságot legyen szíves közölje velem,, köszönöm.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Halo 2 ---> ezeréves motor, a DX10 magában is egy vicc /minimális fejlõdés/, Halo 2 DX10-el meg az évtized szánalma/átverése.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És mivel DX10 csak Vista alatt van, nem tudnám eldönteni hogy a DX lassú-e avagy a Vista ... Én utóbbira szavazok ...
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
És tényleg van különbség dx 10 és 9 között, általában dx10-ben ez -20% telejesítményben mutatkozik meg 😊
A modorodon meg csiszolhatnál picit, lehet a kisegítõben ez menõ 😉
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Figyelj én abból indulok ki hogy bámerre olvasgatok nagyon sok embernek van dx10-es vga-ja és õk mondják hogy semmi különbség meg a összehasonlító képek videók is ottvannak.
Egyedül vagy nagyon a sok sok ember ellen.
De te biztos látod a különbséget mester ,bocs hogy világra jöttem és egyetértek sok száz másik emberrel akik azt állitják semmi különbség.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Tod mit, csinálj egy képet vagy videót DX10-bõl meg DX9-bõl, mostmár kiváncsi vagyok nálad mennyivel másabb dx10-be meg dx9-be, mint mindenki másnál -.-
Én nem veszek DX10-es kártyát ilyenekért, amíg nem látom értelmét, sry. Majd lehet h másfél vagy 1 év múlva, akkor ha végre nem csak a grafika lesz élvezetes, mint többnyire a régi játékokba.
ha van egy atom atomerõmûved amit szg-nek neveznek a lakásodban minden játék álomszép ha nincs akkor meg egy játék sem lesz szép. a gyártók beleértve a a micros. és a játékfejlesztõket meg a hardvereseket csak a profit érdekli ezért mindig is olyat fognakl kiadni hogy vedd meg a legújabb legdrágább cumót és persze mind idõ elõtt kiadva ami totál bugos. sajnos ez van de ha a se99eteket a földhöz veritek akkor se lesz máshogy. én imádok játszani minden stílusban crysis, half-life, fear, quake, homam, settlers, supreme commander, titan quest, diablo, fable, gothic mind mind jó a maga módján aki szeret játszani tolja akinek meg nem jön be egy stílus nem kell vele tolni és meg van oldva minden problémája - vegyen egy tetrist. akinek nem inge......
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
dx 9-10 között a különbség, amit én észre vettem...
Bioshock: Soft particles.. (ami persze nem DX10es..)
Crysis: semmi
Lost Planet: picit simább motion blur (szintén nem DX10)
és ezekhez brutális minusz FPSek tartoznak...
jah meg ha csak ugy lehet észrevenni pixeles különbségeket hogy 20percig lesed a monitort 2centiröl akkor az nemigazán forradalmi ujítás 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
persze évekkel késõbb, mikor már leginkább abban gondolkodnak a fejlesztõk sztem érdemes lesz körülnézni, biztos nagyobb lesz a különbség dx9hez képest, mint manapság.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tényleg forradalmi ez a DX10 és gyorsabb is -5 meg -10 fps-el (performance teszteken)
Annak ellenére h már nem igazán érdekel a játék (miután olvastam sok kritikát meg láttam videókat), láttam sok képet meg több videót is. Nem mondom h nem szép a grafika, de szerintem ebbe egyáltalán nincs semmi DX10.
Ha te tényleg látsz különbséget, és szerinted szebb még a Crysis very highnál is (ami nem dx10 mert még az én kártyámon is elõtudom hozni)...
ui? majd akkor ha lesz DX10es kártyátok.., ok thx megint ,,,,..... Az a baj hogy itt azok a juzerek osztják az észt dx9röl akkiknek a kártyája kurvara de nem ismeri a dx10et <#kuss>#kuss>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de probáltam olyan nagyobb neveket mint a halo 2 és a lost planet meg az universe at earth assaults , és kutyafejü macska legyek ha nem látszik a dx9 és a dx10 es különbség ezeken a játékokon , most ne gyertek azzal hogy levannak tiltva az effektek az xp-n amit a vista engedélyez csak dx10ben , mert ha komolyabban belegondoltok ebbe a kis okosságotokba akkor a microsoft most a chionak gyárthatná a zacskokat körülbelül ,xD /probáld ki a lostplanetet xp-n és utána rakdfel vistára . és ne gyere nekem ezzel a világméretü összeesküvéssel hogy nincs különbség a mai dx9 és 10 között .... THX,3
ON yerli meg lecophat.9 1 kalapszar a krájzisza
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Vagy megkeresne egy öltönyös zöld-nyakkendõs úriember az nVidiától és átnyújtana neked 2 táska zöldhasút azért hogy...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
ITT további infok vannak. Kíváncsi vagyok hogy futna rajta crysis crossfire-ben 😛
Szóval az a helyzet állt elõ most itt ,amitõl FC2-vel kapcsolatban félsz ....
Vagy még egyszerûbben, szopik a játékostársadalom (igaz a kutya se ad pénzt érte..), nem lehet normálisan futtatni, szal ez van nem kell ezen megbotránkozni 4 😄DDD
Ezt fogják tenni majd a hasonló felépítésû játékokkal is?<#taps>#taps> Jó taktika...<#eljen>#eljen>