CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
http://flickr.com/photos/zolika90/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
<#violent>#violent> <#circling>#circling>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nos, több problémám is van ezzel a szoftverrel, miért is ne lenne, full kezdõ révén.
Texturázás: Az alapok már megvannak. Azonban vannak textúrák, amelyeket egyszerûen nem enged betöltni a program, és kidob egy hibaüzenetet, amiben a formátumra, vagy minõségre panaszkodik, ezt most nem tudom pontosan megmondani, mert nem otthonról írok.
A másik, amikor egy helyet szeretnék egy sziklás textúrával felhúzni, ez sikerül is, de az eredmény borzalmas: Agyonmosott az egész, teljesen homály, semmi részletet nem lehet kivenni a dologból.
Objektumok lerakása: Sík terepre leteszek egy házat. Áll is szépen – egész addig, amíg be nem lépek az épületbe, mert abban a pillanatban összedõl. Kipróbáltam úgy is, hogy bekapcsoltam a terephez igazítás opciót (snap to terrain), úgy is, hogy a mellette levõ hasonlót, de mindkét esetben ez van.
Amikor pedig bedobok egy karaktert, és el akarom kezdeni hozzáadni az AI-t, ahogy megnyomom a „generate AI navigation” gombot, kilép a Sandbox, és ott vigyorog az üres Vista.
Nagyjából ezek a problémáim, nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, tanácsot adni.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Te vagy az en emberem. Nekem is G92-es 8800GTS van. Azon gondolkodtam venni kellene meg egyet.
Hogy muzsikal a 2 GTS SLI-ben ???
Koszi
ゾルターン
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Jelent valamit is Ageia physix kartya a VGA mellett a CRYSIS-nal ?????
Koszi
ゾルターン
Új hangdrivert tettem fel, és akadásmentesen és bugmentesen fut a játék 😮O Jupiii
Ehhez a géphez milyen beállításokat ajánlotok?:
Amd Athlon 64 3800+ , 1,25 gb ram, 7600Gs
Eddig csak az ejtõernyõs részt néztem meg, sötétben, 1024x768, minden alacsony, így nem akad. Van rá esély, hogy fentebbvehessem?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak köcsög a Crytek, 1.0-ban szépen jeleníti meg de nem lehet a pályára exportálni, 1.4-ben meg csúnya és villog viszont be lehet rakni a pályára.. Ezért is hagytam abba a fenébe , meg mert semmi értelme az egésznek😊)
VALÓS IDÕBEN, interaktív erõhatásokkal, (én nyomkodtam, a 3tengely +/- gombjait.)
senkinek nem azt mondtam hogy világot megváltó dolgot fogtok látni, de ez hogy nekemestek "szép render - meg kamun számolt mittomén állításokkal / próbálkozássokkal" ... magatokat hozzátok röhejes helyzetbe.
simán csak mutatni akartam hogy amit úgy sztárolnak abban semmi újdonság nincs. szimplán jól van eladva.
u dont have to listen anybody else but me
jah, és fõleg hogy csak akkor töltõdik be jónéhány cucc miutén a pálya egy bizonyos részére érsz....
pl csak át kell távcsövezni az elsõ pályán a jelzavaros kocsis résztõl a másik oldalra. kivan halva az egész sziget.
hehe.Kiváncsi leszek hogy fog menni konzolon.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Tegnap derült ki az SB topikban , hogy ezt csak kockánként renderelted , erre megint ide jössz ovizni vele ????
LOOOOOOOOOOL
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
tegnap este vettem fel 😉
Next PC upgrade: 2022
De akkor egy irdatlan nagy zseni vagy: írd meg Cryteknek a megoldást: szabdalják több részre a pályát, több betöltéssel és máris venni fogják mint a cukrot, olyan jól fog futni !<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Ugyanolyan lassú . A kiba nagy pálya meg nem olyan kiba nagy, ha megnézed a karakter 10 lépése 100 méter a játékban, vagy csinálsz egy 10 méter hosszú objecet és megnézed mit látsz a játékban ... irdatlan fura FOV-al dolgozik. Bár FC is ilyen volt .
Amúgy ez marha nagy hülyeség , azt számolja amit épen látsz ....
pff...
nézd már meg sandboxba, hogy mekkora pályán dolgozik a géped, és rájössz, h milyen hülyeségeket mondasz... minimum 5-ször akkora egy pálya mint a far cry-ban, és legalább 25-ször akkora, mint egy hl2-ben, vagy az oly áhitott fos cod4-ben... kiba... nagy pályák vannak a crysisban. Egyáltalán nem összehasonlitási alap egyik játékhoz sem. Grafikában odaveri mindet, még minimumon is, mivel rohadt nagy területet mozgat meg...
Bármely két évvel ezelõtti játékból sokszorosan szebb látványt kihozok a gépemmel korrekt fps-el 😊))))
Kép .....
Persze vannak más szép játékok is amik gyorsabban futnak de ha tényleg nézzük az apróságokat azt el lehet ismerni, hogy ilyen mennyiségû effekt, modell, textúra, izgés-mozgás, csillogás-villogás stb. egyidõben egy képernyõn nem nagyon volt. Ennek pedig nyilván ára van...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
sokat mutogatott mozgó növényzet. jippáj állak a földön.
az más kérdés hogy a fosi gépem, softwaresen, egy ingyenes fizikai engine-el ilyet csinált interaktív növény, meg vettem még fel sokezer dobozos robbanásokat, interaktív folyékon effekteket, szövetanimációt stb.stb. amik a gyöngyszem krjásziszból kimaradtak ... :$
u dont have to listen anybody else but me
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Majd akkor oszd az észt amikor a Te gépeden minden progi jogtiszta.......mondom minden.....
Neked is további szép napot.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."