CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
igen 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

zolo
Everestben be kell kapcsolni a naplózást, amíg játszol, és utána vissza tudod nézni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

csa...a crysisit lehet neten adsl 512 nettel játszan???

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Smithwarden
VTOL (+atom) ökörködés
<#violent> <#circling>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Bocs, hogy ide írok, nekem a Sandbox2 topic valamiért nem hajlandó bejönni.

Nos, több problémám is van ezzel a szoftverrel, miért is ne lenne, full kezdõ révén.
Texturázás: Az alapok már megvannak. Azonban vannak textúrák, amelyeket egyszerûen nem enged betöltni a program, és kidob egy hibaüzenetet, amiben a formátumra, vagy minõségre panaszkodik, ezt most nem tudom pontosan megmondani, mert nem otthonról írok.
A másik, amikor egy helyet szeretnék egy sziklás textúrával felhúzni, ez sikerül is, de az eredmény borzalmas: Agyonmosott az egész, teljesen homály, semmi részletet nem lehet kivenni a dologból.

Objektumok lerakása: Sík terepre leteszek egy házat. Áll is szépen – egész addig, amíg be nem lépek az épületbe, mert abban a pillanatban összedõl. Kipróbáltam úgy is, hogy bekapcsoltam a terephez igazítás opciót (snap to terrain), úgy is, hogy a mellette levõ hasonlót, de mindkét esetben ez van.

Amikor pedig bedobok egy karaktert, és el akarom kezdeni hozzáadni az AI-t, ahogy megnyomom a „generate AI navigation” gombot, kilép a Sandbox, és ott vigyorog az üres Vista.

Nagyjából ezek a problémáim, nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, tanácsot adni.

BaliBoy
Maximum HBD! 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

msn: [email protected] itt kérdezgethetsz bármirõl, de ez Crysis forum 😉

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

gurubefree
Hello

Te vagy az en emberem. Nekem is G92-es 8800GTS van. Azon gondolkodtam venni kellene meg egyet.
Hogy muzsikal a 2 GTS SLI-ben ???

Koszi

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

szia, nem, szia

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

gurubefree
Sziasztok

Jelent valamit is Ageia physix kartya a VGA mellett a CRYSIS-nal ?????

Koszi

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Nézd meg a #22911 hszt és vond le a következtetéseket 😄D

gduck
rivatuner

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

csá.nemtud vki olyan progit ami méri a cpu usaget jatek kozben,es ugy jelzi ki mint a fraps?probalkoztam az everest osd-vel,de mikor megnyitok egy jatekot mindig eltunik😞
tugyiti
a hangerõt mindenképp
Narxis
Szerintem nem sok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zolo
Hááááááát beszarok..
Új hangdrivert tettem fel, és akadásmentesen és bugmentesen fut a játék 😮O Jupiii

Ehhez a géphez milyen beállításokat ajánlotok?:

Amd Athlon 64 3800+ , 1,25 gb ram, 7600Gs

Eddig csak az ejtõernyõs részt néztem meg, sötétben, 1024x768, minden alacsony, így nem akad. Van rá esély, hogy fentebbvehessem?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Banano007
juj de szééégyeeeeeeeeeeeeeen.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

lac coo
Pffff...Kicsit túloznak szvsz, de elég lehangoló ..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Lehetne használni ! 😊
Csak köcsög a Crytek, 1.0-ban szépen jeleníti meg de nem lehet a pályára exportálni, 1.4-ben meg csúnya és villog viszont be lehet rakni a pályára.. Ezért is hagytam abba a fenébe , meg mert semmi értelme az egésznek😊)

VRSDM
na akkor félreértés elkerülése végett, 1280*1024es felbontásban számolta a gépem
VALÓS IDÕBEN, interaktív erõhatásokkal, (én nyomkodtam, a 3tengely +/- gombjait.)

senkinek nem azt mondtam hogy világot megváltó dolgot fogtok látni, de ez hogy nekemestek "szép render - meg kamun számolt mittomén állításokkal / próbálkozássokkal" ... magatokat hozzátok röhejes helyzetbe.

simán csak mutatni akartam hogy amit úgy sztárolnak abban semmi újdonság nincs. szimplán jól van eladva.

u dont have to listen anybody else but me

Ability
Én tudom tanusítani, hogy Lac-coo már régóta foglalkozik SandBox-szal. Még FarCry idején elkezdte, és eléggé mélyre ásott benne. Nem is olyan régen volt a FC topikban egy vita, ahol mutatott pár dolgot, ami elõ lehet varozsolni a SB-ból, de kb. még senki sem használta. Pl.: FarCry alatt real time shadow
bordy
szerintem is csak azt számolja amit látóhatáron belül látni. de nem gyõzködök senkit mert minek, van jobb dolgom is.
jah, és fõleg hogy csak akkor töltõdik be jónéhány cucc miutén a pálya egy bizonyos részére érsz....
pl csak át kell távcsövezni az elsõ pályán a jelzavaros kocsis résztõl a másik oldalra. kivan halva az egész sziget.

JaSoN HuNTeR
Ezt tényleg igaz??
hehe.Kiváncsi leszek hogy fog menni konzolon.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Banano007
miiii te kutya? xD

Így akkor nemtudsz sajnos mit csinálni...játsz azokkal a játékokkal

ugynugy kockánként, ahogy õ is azt a nyomi vidit... mondtam én, hogy nem kockánként van? 😊

magyarország legjobb fear-ese, mi? xD

lac coo
Te egy mekkora láma vagy ,de tényleg !!!!
Tegnap derült ki az SB topikban , hogy ezt csak kockánként renderelted , erre megint ide jössz ovizni vele ????

LOOOOOOOOOOL

Banano007
Én nem mondtam hogy minden progi jogtiszta..csak segítettem..és szerintem a rajzomból egyértelmûen kiderült hogy mi a baj.😊

ha végig zongoráztad volna, akkor nem irnál ekkora lámaságokat "barátom"

Ez a válaszom a te kis környezet nélküli fekete hátterû icipici render vididre 😊

tegnap este vettem fel 😉

grebber

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Barátom azt sem tudtad mi az a SB mikor már végigzongoráztam 😊) A texturákat , fizikát mindent ....

De akkor egy irdatlan nagy zseni vagy: írd meg Cryteknek a megoldást: szabdalják több részre a pályát, több betöltéssel és máris venni fogják mint a cukrot, olyan jól fog futni !<#taps><#taps><#taps><#lama><#lama><#lama>

olyannal dolgozik, amilyennel beállítod, mivel ez is rajtad mulik. és látszik, h nem probáltad, mert akkor nem irnál valótlan hülyeséget. Én minden nap sandbox-ozom, és tudom, h mit beszélek. Egy szutyok cod4 méretû pályával egyáltalán nem nagy a gépigény, de a crysisban baszott nagy pályák vannak

lac coo
Gondolod nem próbáltam meg mit csinál kis pályával ??? 😊)))))))))))
Ugyanolyan lassú . A kiba nagy pálya meg nem olyan kiba nagy, ha megnézed a karakter 10 lépése 100 méter a játékban, vagy csinálsz egy 10 méter hosszú objecet és megnézed mit látsz a játékban ... irdatlan fura FOV-al dolgozik. Bár FC is ilyen volt .

Amúgy ez marha nagy hülyeség , azt számolja amit épen látsz ....

Ennek hiába mondod 😛 Nem kell hozzá szólni,hátha megunja majd 😊

szép render <#banplz>

annyira gázok vagytok -.-

pff...

nézd már meg sandboxba, hogy mekkora pályán dolgozik a géped, és rájössz, h milyen hülyeségeket mondasz... minimum 5-ször akkora egy pálya mint a far cry-ban, és legalább 25-ször akkora, mint egy hl2-ben, vagy az oly áhitott fos cod4-ben... kiba... nagy pályák vannak a crysisban. Egyáltalán nem összehasonlitási alap egyik játékhoz sem. Grafikában odaveri mindet, még minimumon is, mivel rohadt nagy területet mozgat meg...

lac coo
Low-ban aztán van izgés-mozgás, csilli-villi textura, árnyék , object hegyek ....
Bármely két évvel ezelõtti játékból sokszorosan szebb látványt kihozok a gépemmel korrekt fps-el 😊))))

Kép .....

Persze az a ára,hogy vegyél uj gépet😄 De kiváncsi lennék ha a mi érdekeinket néznék milyen gépen futna.. Megmerem kockáztatni hogy nem kéne 8-as szériás videokari a full grafhoz. Szoval parasztvakitás a négyzeten...

FlyHigh
Érdemes szarakodni a patch-el?

Thrash \'Till Death

Najó, de a Te szoftverednek csak az a dolga, hogy szuper fizikája legyen...textúrázás,effektezés,hangeffektek,háttérzene,AI és sokminden más nélkül. Ezeket viszont a játékba bele kell tenni. Én nem csodálkozom, hogy a crysis megfogja a gépem...cserébe viszont nem spórol a látvánnyal 😊
Persze vannak más szép játékok is amik gyorsabban futnak de ha tényleg nézzük az apróságokat azt el lehet ismerni, hogy ilyen mennyiségû effekt, modell, textúra, izgés-mozgás, csillogás-villogás stb. egyidõben egy képernyõn nem nagyon volt. Ennek pedig nyilván ára van...

gduck
ITT az látszódik, hogy a kártyádnál valószínûleg nem okoz sebességnövekedést a nagyobb processzor (ergo: a jelenlegi procid fullon ki tudja hajtani!)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

VRSDM
szabad fikázódni még egy picit az istenjáték felé?
sokat mutogatott mozgó növényzet. jippáj állak a földön.

az más kérdés hogy a fosi gépem, softwaresen, egy ingyenes fizikai engine-el ilyet csinált interaktív növény, meg vettem még fel sokezer dobozos robbanásokat, interaktív folyékon effekteket, szövetanimációt stb.stb. amik a gyöngyszem krjásziszból kimaradtak ... :$

u dont have to listen anybody else but me

FlyHigh
Azt hiszem, hogy most ebböl mindenki sokat tanult.<#idiota>

Thrash \'Till Death

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszönöm......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Köszönöm a magasrörtû hozzászólásodat, rengeteget tanultam belõle.....

Majd akkor oszd az észt amikor a Te gépeden minden progi jogtiszta.......mondom minden.....

Neked is további szép napot.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Banano007
LErajzoljam?
ok

;;||| <--lábak -----menni--->cdgalaxis---->|| <--száj--kérni crysis-------pénzt kidobni szaré--->játékot hazavinni.