CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k3nGu

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Doom 4
Mi a systemrequintmen lab nak a címe

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Üdv. Mindenki!

Lehet hogy valamelyik bejegyzés mélyén ott a válasz, de ha tudtok segítsetek.
Tegnap vettem egy Logitech Rumblepad 2-õt (zsinóros változat).
Leírás szerint felberheltem USB-n a gépemre.
Elsõre látta az oprendszer a gombokat + mindent, de viszont a Crysis-ban a vezérlõbeállítás rész továbra is inaktív.
Újrainstaláltam a játékot, de továbbra is negatív sajnos az eredmény.
Adjatok valami használható tippet, hogy tudnám Crysison belül ezt a joypadot használni.

NAGYON KÖSZÖNÖK MINDEN INFÓT.
[email protected]
A savegame-et meg sztem az uninstallnál megkérdezi, hogy megtartod-e? Csak azért gondolom sõt biztos vagyok benne (mondjuk még nem vetemedtem az uninstalljára) mert a Far Cry-nál is megkérdezte.
Talán ha cracket is szednél az 1.1-hez akkor ki se fagyna meg valóban 1.1 lenne.
tiburon26
thx

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Hello! Játszok ezerrel a crysis-l. Majdnem a végén vagyok. Látom, hogy van új patch. 1.1. Na letöltöm , feltelepítem, újraindítom. A játék elindul. Az utolsó mentett állást próbálom betölteni erre mindig lefagy. Gyalulhattam le az egész játékot és kezdhettem újra. Egy pálya volt már csak hátra. Bosszús vagyok.
Smithwarden
Siman a Crysis mappaba.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

tiburon26
amúgy a hamachi szobák müködnek még?mert soha nincs fent senki

tiburon26
ok.mit kell vele csinálni?hova másoljam?

Smithwarden
Kb High - Very High beallitasok vannak keverve ugy, hogy a sebesseg is tuningolva van kicsit, mivel par nem annyira fontos cvar at lett allitva.

tiburon26
leirom megint mert a nagy balhé közzepedte senki se olvasta:nemjártam itt mostanában,mi ez a very high config brenyótol?

MaSzKa
Jurrasic Parck Modal mi újság?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

1.0 az maga a játék, a patch meg 1.1 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Peetboy
Ja és a teljes verzió nincs meg nekem, még nem próbáltam azzal. Ahogy írták mások a nemrég megjelent 1.0 Patch-al némi sebesség javulás lett.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Hát én a Crysis Betával kezdtem amit a neten multiba ki lehetett próbálni. Az nagyon optimalizálatlan volt, és akadt mint a fene. Utána meg a Demót vittem végig. Az újabb Driverekkel nagyon sok változást észrevettem, gyorsabb lett jóval.
6600 GT-vel régi Driverrel Mediumnál megfagyott az egész. Az újabb Driverrel még 1-2 High-Medium beállítással is ment vagy 5 FPS-t, ami nagy különbség és teljesítmény egy ilyen gyenge kártyával.

Egy 2 vagy 4 magos procival meg 8600 GTS-el már Mediumon tökéletesen elfut. Medium beálltiáson is már nagyon szép a játék. Szebb mint a Stalker,Bioshock meg ilyenek.

nemtom érdemes e megvennem vagy letöltenem amig nincs uj kártyám nem akarom megnyuzni.
6600gt-n hogyan megy?félóra alatt négykocka?😄

wapolok

Peetboy
Akkor tájékoztatlak, hogy már kijött, megjelent a Crysis elsõ része. Lehet kapni boltokban is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és van virágbolti warez verzió is. 😊)

ilyen gépem van.majd vidiokártyát akarok cserélni, mert ez szerintem kevés lesz a crysis elsö részéhez...ha kijön végre ,föleg a maradék kettöhöz.

wapolok

Peetboy
Új gépet akarsz? Akkor az kamu gép ott az aláírosodban? A videókártyát kivéve egy mostani felsõkategóriás gép.

Peetboy
Ha az elsõ Crysis-t kérded,akkor nagyon nem vagy képben. Ha a következõ Crysis-t kérdezed, akkor az lehet még idén sem jelenik meg. Csak 2010-be <#vigyor>
Sõt jut eszembe idén biztos nem fog, mert ezzel még el akarják húzni egy darabig,hogy fogyjon.

OMG<#idiota>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

cc a kutyafáját.addigra el tudom intézni a személyi kölcsönt az uj géphez.:S

wapolok

2009-re eltolták <#eplus2>

szevasztok mikor jön ki a game?

wapolok

Smithwarden
Ja es az ilyen magyarok meg olyan magyarokhoz szovegekhez csak annyit lehet fuzni, hogy sokfele reteg van magyaroknal (is) igen, de az biztos, hogy te erosen a legalso szinvonalhoz tartozol... <#banplz>

Smithwarden
Melyik idegszanatoriumban van teli szunet? <#lama>

Ha olyan helyre irja a kerdeset abszolut nem biztos, hogy vagjak a temat, akkor mit var egy fel nap alatt?
Meg ha kozben sok hozzaszolas lett volna, lehet egy het alatt sem tudtak volna neki itt valaszolni...es aki nem tud valaszolni az eletbevago kerdeseire, de surun nezi a topicot az miert ne irhatna vissza neki egybol, mikor agyatlanul elkezd frocsogni mar par ora utan... <#action>

Balumann
õõ, mármint ez CitizenX-nek ment volna

Balumann
Te is értelmes emberek között nõhetsz fel ha ilyen stílusba vagy képes csak véleményedet elmondani egy forumról meg emberekrõl.

Ability
Kész! Csak meg akartam várni amíg Sedó ad neki büntit. Kell bizonyíték is. Pedig elõtte még sokkal durvábbakat is töröltem, de ez is elég lett egy banhoz. 😛
ilyeneket én miért nem kapok soha? <#vigyor1>

igaz <#smile>

SHADOWEYES7
Feladó: CitizenX
Elküldve: 2008. 01. 16. 23:03
Tárgy: re: Rendszerüzenet: büntetõpontot kaptál
elmebeteg a tetves kurva anyád te faszszopo geci.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber
Ability: Utolsó 10 kommentet törölhetnéd már! Ha nem többet!

Next PC upgrade: 2022

Ability
Látom nem fogod fel, hogy mit mondok. Akkor legyen egyértelmû: vagy lenyugodsz, és szépen elmész innen, vagy megyek egy moderátorhoz. Rajtad áll!
Aha, érdekes nem? Amikor balhé van, hirtelen mindenki be tud ugatni, amikro segíteni kéne, akkor mély a kuss. Ez kit jellemez, ember? Felesleges válaszolni. Az érdem itt, ha basznak a másikra, aztán kárörvendõen mosolyog a kis netcigány a monitora mögött.

Ability
Hogy maradjak a stílusodnál: te is ugyan olyan primitív magyar mentalitással rendelkezel, mint amirõl beszélsz. Ha nem így lenne, akkor inkább elmentél volna szó nélkül, de neeeem, te inkább kivered a balhét, és szidkozódsz. Gondolj csak bele!
bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kevés vagy te ahoz <#wave>

Látom, nem sikerül fogni a lényeget. Segítek: Normális kérdésre hosszú örákon ét semmi. Aztán eldurran az agyam, és beírom a véleményemet. Erre bezzeg marha gyorsan tud válaszolni az a kis tetü. Nme kicsit érdekes ez, nem? De. Normális kérdésre nincs válasz, súlyos anyázásra rögtön ír, hogy ja, ha így, akkor nem segít. Amúgy sem segítene. Ez a lényeg. Az ilyet úgy megpakolnám, hogy hetekig vért hugyozna a kis csikcsa gecije. Aljas kis tetü.

Ability
Nem is volt baj a kommenteddel, látod, nem is töröltem, pedig van erre alkalmasabb hely is. A 9 óra meg viszonyítás kérdése. Láthatod, hogy 9 óra alatt alig érkezett pár komment, tehát lehetséges, hogy nem sokan látták a problémádat, mert nem volt túl aktív a téma. Illetve itt is csak pár ember ért hozzá, és lehet, hogy õk pont nem voltak itt (lásd: GazCamp3r). Egyébként meg felesleges itt káromkodnod, ettõl nem változik a helyzet, semmi sem fogsz elérni. Úgyhogy nyugodj le szépen...
Mi a faszomról beszélsz jógyerek? 9 órája írtam be halál udvariasan a kérdésemet. Azóta senki sem tudott válaszolni, majd amikor ezt teljes joggal felháborodva szóvá tettem, x féreg 20 percen belül arra bezzeg már tudott "válaszolni". Ez a magyar, egy aljas, kárörvendõ irigy geci. Ennyik vagytok, mocskos félemberek bazdmeg.

lgéyszi mondd el mit írt, mert lemaradtam róla. Akár priviben is <#worship>

Ability
omg :C

Talán menj a megfelelõ helyre, ahol kérdezhetsz a problémáidról. Nem is telt el sok idõ a beírásod óta, alig érkezett pár komment a témába, te meg itt pattogsz? Nyugodj már le ...
most olvasom, h mi a gondod. Amit a néprõl irsz átlagban az igaz, rám éppen nem, mert most jönnének a válaszok, de ha már ilyen szépen egy kalap alá vettél mindenkit, akkor nem jönnek a válaszok 😊

tiburon26
nemjártam itt mostanában,mi ez a very high config brenyótol?

lac coo
Bejelenkezel, és katt a sandboxtopikra a bannerban ... Próba ! 😉

Amúgy meg még bugos az egész, kár komolyan foglakozni vele ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
Így van, mondd meg a frankót <#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Köszönöm a sok hasznos hozzászólást, ami a segítség kérésemre érkezett. Egy USA fórumon elõbb válaszolnak. Tetü egy nép vagyunk - vege magára az, aki egész eddig sanboxról írt ide, most meg baszik válaszolni. Patkánygeci.

Shep
A következõ a problémám, a játék alatt nincs 5.1-es hang csak stereo, a hangfalak szólnak ugyan, de a hátsók is csak az elsõk hangját játszák le, hogy lehetne ezt orvosolni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!