CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történetet kifejezetten unalmas, és néhol teljesen értelmetlenül vált, mintha csak kényszerbõl kellett volna valami fordulatot rakniuk bele ...
Szvsz továbbra is egy nulla, dögunalom ...
elég beleolvasnom baponta ebbe a topikba: be van halava, mindenki végig vitte a techdemot, aztán behalt az egész ... Ennyit tud a játék...
Na jó , van a földön néhány száz ember akiknek ez a csúcs ... 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Több barátom játszotta Gef7-es kártyával, 10-15e Ft-os procival és nem panaszkodott, HANEM JÁTSZOTT!!!!!
Ez a játék azt bizonyítja be, hogy a sok WAREZ miatt már únjátok a játékokat!!!!!!!!! Menjetek inkább a szabadba a friss levegõre játszani!!!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
pont azért játszom a multit minimumon, mert a grafikája érdekel, ugye? <#idiota>#idiota>
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Tetszik hogy minden féle jármûvel lehet menni és hogy a fegyvereket tuningolgathatod távcsõvel hangtompítoval, amellett a Multi modja nem megszabott ott is nagy terek vannak nem csak 2 -3 ut vetet 1 helyre azon kívül a vásárlós mód nagyon bejött más játékoknál is, pl kezdetbe counter strike, aztán stalker ahol már szintén fel tudtad mindenféle kütyükkel szerelni a fegyvered multiba aztán ugyan így a ghost recon 1 - 2 és itt még jármûveket is tudsz venni és kicsit taktikai pl hogy a csapatod hogy foglal vagy pont, hogy hogy nem.
és mind emellé szép grafika is járul.
Jó persze vannak akiknek ez nem jön be de én élvezem az ien kis extrákat .
Ami még meglepett benne hogy még repülõvel is kell szagatni, akkorát csodálkoztam amikor a Vtol pilata helyére be kellett ülni de kellemes érzés volt hogy iet is beletettek a játékba😄
Ha jó videókat akarok látni jó grafikával akkor HD filmeket nézek inkább. Játék az maradjon inkább játék és ne azt bizonyítsa, hogy milyen grafikát tud kihozni egy csúcskártyából.
Nem a grafika az oka ami miatt nem tetszik a játék. Tény hogy mediumon is részletesebb mint bármelyik más játék. De hogy szebb is, azzal nem értek egyet. 8800-as kártyával szép. Viszont azért, hogy 1 játékot 1x végigvigyek, vagy ha nagyon tetszik akkor 2-3x, nekem nem érné meg venni újabb kártyát. X1950 pro kártyával láttam már szép grafikát, de nekem nincs igényem rá.
Ami miatt én kipróbáltam a játékot annak ellenére, hogy nem kedvelem az ilyen stílusu játékot, az egyrészt a grafika (amit már írtam h csalódtam), másik a fizika (ami szintén elején érdekes volt, utána meg jönnek a bugok), és a 3. az AI (amirõl azthiszem nem kell mondanom semmit... -.- nagy újítás)
Egyéb dolgok amik nem tetszette:
-túl sokat kell belelõni az ellenségekbe, és állandóan lõszerért kell rohangászni, mindig 30 lõszert lehet felvenni...
-túl sok az élet, és a ruha kevés védelmet ad (ha aktiválva van)
Multi meg teljes egészében nem tetszik, már azt is leírtam korábban h miért.
Hirtelen ennyi jutott most eszembe. Ez saját vélemény, nem akarok meggyõzni senki, nem is kell válaszolni erre, mert akkor kénytelen vok én is válaszolni :o
Attól tartok inkább játszok a márióval mint evvel 😄 De én inkább multiban szeretek játszani mostmár.
Core pályán én hamar túlestem. Mindenki írta, hogy eltévedt, elakadt, de nekem valahogy egyértelmû volt minden, és gyors meg is csináltam. Nekem ez is tetszett, kellett fantázia hozzá, hogy így megcsinálják, szerintem jól nézett ki. Na és egy fontos dolog: nekem nem fordult fel a gyomrom a súlytalanság miatt. 😛
Nekem inkább a tankos pálya nem tetszett, viszont az elõtte levõ pálya, amikor a hajót kellett robbantani az kedvenc lett.
a végét már szinte nem is volt kedvem játszani csak bámulni a gyönyörû videokat, átvezetõket 😄
a Core pálya nekem nem annyira tetszett, unalmas volt, viszont szépen nézett ki az is, szal annyira nem volt szörnyü.. kompenzált a grafika 😄
te milyen masinával nyomtad 1680ba highon?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
sztem akkor játszál marioval és akkor megspórolsz 120gb he lyet, mert az akis ember majd nemhagy elszakadni a géptõl 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
amúgy meg nem mindenkinek van pénze ultra gépre......
miért szaggat még alacsonyon is a játék,amikor még tegnap highon is elvitte és csak nagyon ritkán akadt be.
a gépem:
1GB Ram DDR2
Geforce Gigabyte 8600GT 256MB Ram DDR3
Gigabyte alaplap...
Intel Dual Core 2.0Ghz proci
Next PC upgrade: 2022
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://flickr.com/photos/zolika90/
1.0.1.5 -ös verziót tegyétek fel.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer