CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Látszik keveset játszol mostanában, ha erre azt mondod, hogy profin összerakott játék ! 😊

A történetet kifejezetten unalmas, és néhol teljesen értelmetlenül vált, mintha csak kényszerbõl kellett volna valami fordulatot rakniuk bele ...
Szvsz továbbra is egy nulla, dögunalom ...
elég beleolvasnom baponta ebbe a topikba: be van halava, mindenki végig vitte a techdemot, aztán behalt az egész ... Ennyit tud a játék...
Na jó , van a földön néhány száz ember akiknek ez a csúcs ... 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gduck
Ez akkor nagy *****, hogy nem igaz! Picit már unalmas is!
Több barátom játszotta Gef7-es kártyával, 10-15e Ft-os procival és nem panaszkodott, HANEM JÁTSZOTT!!!!!

Ez a játék azt bizonyítja be, hogy a sok WAREZ miatt már únjátok a játékokat!!!!!!!!! Menjetek inkább a szabadba a friss levegõre játszani!!!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jaffa 2843
"A márió nem volt sikeres?" --- bmeg én pont az ellenkezõjét mondtam.... elõbb olvass meg tanulni xD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

én azt imádom, amikor rám mondják, h csak a grafikára élvezek el... -.-

pont azért játszom a multit minimumon, mert a grafikája érdekel, ugye? <#idiota>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

bordy
nem tudom, nekem sose volt gondom a lõszer, kivéve a lebegõs részt, ott a seggemet vertema székbe mikor találtam egy shotit a szemetek közt.

Hogthar
Meg sokan mondják hogy csak a grafika jó benne, hát nekem a játékmenet jobban bejön mint más játékokba ahol csak 1 ajtó van csak egy féle taktika és kész ennyi szerintem jó hogy szabadon mozoghatsz egy erdõben és a speckó ruhád is egész jó ötlet fõleg már keztem unni a lüktet a képernyõ majd helyrejössz játékokat és mostanában nagy divatt lett vagy korában a medkit megoldás, itt legalább van egy kaoltikus ruhád aminek nem tudod a müködését és az tesz rendbe, és még tud egyéb speckókat is.
Tetszik hogy minden féle jármûvel lehet menni és hogy a fegyvereket tuningolgathatod távcsõvel hangtompítoval, amellett a Multi modja nem megszabott ott is nagy terek vannak nem csak 2 -3 ut vetet 1 helyre azon kívül a vásárlós mód nagyon bejött más játékoknál is, pl kezdetbe counter strike, aztán stalker ahol már szintén fel tudtad mindenféle kütyükkel szerelni a fegyvered multiba aztán ugyan így a ghost recon 1 - 2 és itt még jármûveket is tudsz venni és kicsit taktikai pl hogy a csapatod hogy foglal vagy pont, hogy hogy nem.
és mind emellé szép grafika is járul.
Jó persze vannak akiknek ez nem jön be de én élvezem az ien kis extrákat .
Hogthar
Nekem is nagyon bejön a hajós pálya meg a temetõs rész marhajó vadászat rész😄 sõt elötte végig üldöz a helikopter és rejtõszködnöd kell mert nincs elég rakétád hát szerintem ell lett találva a hangulata.
Ami még meglepett benne hogy még repülõvel is kell szagatni, akkorát csodálkoztam amikor a Vtol pilata helyére be kellett ülni de kellemes érzés volt hogy iet is beletettek a játékba😄
Balumann
Nemtudom, én már leírtam párszor, hogy nekem miért. Egyrészt nem jönnek be már az ilyen rambos játékok (lehet ha 3 évvel korábban játszok akkor tetszett volna, akkor még szerettem). Lassabban viszem a játékot, taktikusabban úgymond, és eleinte jól eltudtam szórakozni az átlátszó móddal, idõ után unalmassá vált. Nem volt türelmem elvinni se az UFO -s részig, de nemhiszem hogy az a rész már tetszene.
Ha jó videókat akarok látni jó grafikával akkor HD filmeket nézek inkább. Játék az maradjon inkább játék és ne azt bizonyítsa, hogy milyen grafikát tud kihozni egy csúcskártyából.
Nem a grafika az oka ami miatt nem tetszik a játék. Tény hogy mediumon is részletesebb mint bármelyik más játék. De hogy szebb is, azzal nem értek egyet. 8800-as kártyával szép. Viszont azért, hogy 1 játékot 1x végigvigyek, vagy ha nagyon tetszik akkor 2-3x, nekem nem érné meg venni újabb kártyát. X1950 pro kártyával láttam már szép grafikát, de nekem nincs igényem rá.

Ami miatt én kipróbáltam a játékot annak ellenére, hogy nem kedvelem az ilyen stílusu játékot, az egyrészt a grafika (amit már írtam h csalódtam), másik a fizika (ami szintén elején érdekes volt, utána meg jönnek a bugok), és a 3. az AI (amirõl azthiszem nem kell mondanom semmit... -.- nagy újítás)

Egyéb dolgok amik nem tetszette:
-túl sokat kell belelõni az ellenségekbe, és állandóan lõszerért kell rohangászni, mindig 30 lõszert lehet felvenni...
-túl sok az élet, és a ruha kevés védelmet ad (ha aktiválva van)

Multi meg teljes egészében nem tetszik, már azt is leírtam korábban h miért.

Hirtelen ennyi jutott most eszembe. Ez saját vélemény, nem akarok meggyõzni senki, nem is kell válaszolni erre, mert akkor kénytelen vok én is válaszolni :o

Balumann
Én nem hasonlítottam. A márió nem volt sikeres?
Attól tartok inkább játszok a márióval mint evvel 😄 De én inkább multiban szeretek játszani mostmár.

Ability
C2d E6550 @ 3GHz, Asus 8800GT 512MB, Corsair 2GB 800MHz (bár ennek is emeltem az órajelét, és még így is viszi a 4-4-4-12 idõzítést. 😄)

Core pályán én hamar túlestem. Mindenki írta, hogy eltévedt, elakadt, de nekem valahogy egyértelmû volt minden, és gyors meg is csináltam. Nekem ez is tetszett, kellett fantázia hozzá, hogy így megcsinálják, szerintem jól nézett ki. Na és egy fontos dolog: nekem nem fordult fel a gyomrom a súlytalanság miatt. 😛

Nekem inkább a tankos pálya nem tetszett, viszont az elõtte levõ pálya, amikor a hajót kellett robbantani az kedvenc lett.
Jaffa 2843
totálisan egyetértek veled..
a végét már szinte nem is volt kedvem játszani csak bámulni a gyönyörû videokat, átvezetõket 😄
a Core pálya nekem nem annyira tetszett, unalmas volt, viszont szépen nézett ki az is, szal annyira nem volt szörnyü.. kompenzált a grafika 😄

te milyen masinával nyomtad 1680ba highon?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
hát azért ne hasonlitsuk a mario-hoz... az hatalmas sikert elért játék, minden platformon rekordokat döntött és mind a mai napig játszanak vele (hála az unalmas iskoláknak) xD

sztem akkor játszál marioval és akkor megspórolsz 120gb he lyet, mert az akis ember majd nemhagy elszakadni a géptõl 😄

Ability
Nu, lett új gépem, úgyhogy végignyomtam én is 1680x1050-es felbontásban high beállítások mellett. Nekem nagyon tetszett, lekötött, szórakoztatott. Nem értem, hogy másnak miért ennyire negatív a véleménye a játékkal kapcsolatban. Lacó szerint ez csak egy összehányt valami, szerintem meg igenis egy profin összerakott cucc. Gépigénnyel nem foglalkozok, úgysem tudunk mit tenni ellene, de maga a játék jól meg van csinálva. A vége már-már filmszerû. 😊
Balumann
Nemtom, nekem 120GB -nyi játék van a gépemen, és majdnem mindegyiket jobban szeret(t)em mint ezt :/ Még a márió is jobban lekötött régebben 😄

Shep
Én is majdnem reagáltam valamit, arról, hogy saját vélemény stb, de aztán rápillantottam az aláírásodra és rájöttem ,hogy kár lenne. :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Nem arról van szó, hogy nem szeretem a játékot, nagyon is tetszett, 1-szer végig vihetõ de az ilyen és ehhez hasonló mondatoknál nem bírom ki, hogy ne reagáljak. <#alien>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bertino
ték

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis
Te polcod= jó játékok tárháza?😄 Megyek is hozzád játszani.<#idiota>

Shep
Ugyanez volt a FarCry-nál is, hogy jaj ez csak egy techdemo meg ilyenek, és hogy szar a játékmenet, jaj a szörnyek, jaj nincs történet, jaj szarul fut stb. stb. közben meg mindekettõ igencsak jó játék, nem véletlenül kapott mindkettõ helyet a polcomon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hogthar
Nem tudom egyébként hogy miért szídják ezt a játékot hogy ien meg olyan szar, bár szerintem azért mert nagy gép igénye van és nem játszhatnak vele fullon de a játékmenet abszólút élvezhetõ, és még mellette egy jó kis story is kibontakozik igaz tipikus de élvezhetõ story... a játékmenet meg igen szabad nincs meghatározva hogy konkrétan rohamos vagy lopakodó légy, esetleg legnehezebben de ennek ellenére eléggé élvezhetõ a játékmenet.
<#eljen><#worship>

Én csak a megnyílvánulása miatt szoltam rá. Semmi veszekedést nem akarok(tam) kezdeni.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Húúú bazzz jó le hurrogtátok szegény martinho040150-t egy kérdésért......azért én azt kérném, hogy ne játszuk el itt is a PH sznob köcsögeinek körét..........<#ejnye1><#ejnye1>

Te figy. Felteszel egy kérdést, ezzel nincs baj. Elmondják, hogy mi a gáz ami ugye tény (burtál vas kell hozzá) és még neked áll feljebb? A kérdésedre megkaptad a választ akkor nem tom mi ez a felháborodás :S ?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Na igaz-e hogy nem tudod......csak hülyülök, ... remélem nem vetted komolyan...<#worship><#zavart1><#eplus2>

nem a negativ véleményeket nem viselik el, hanem azok véleményét, akik nem is játszottak a játékkal <#wave>

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Narxis
<#eljen>

Balumann
De ez a játék azoknak készült akik a grafikát szeretik látni egy játékban. Ez a játék bebizonyítja, hogy ha nincs 8800 ultra-d és quados procid meg 2 giga memóriád, akkor semmit sem ér a géped... közbe a játék meg 1 n.... mind1 inkább nem mondok semmit, mert itt nem viselik el a negatív véleményeket :o

berczely
Nem is azért mondtam...<#vigyor2>Csak ennek a játéknak elég erõs vasacska kell sajnos....nálam se fut zökkenõ mentesen!<#shakehead>Pedig amikor én vettem a gépem elég drága volt....kinek mi....

most fogok venni még 1 -et bele
amúgy meg nem mindenkinek van pénze ultra gépre......

berczely
Hát mert mondjuk gyengusz a géped a játékhoz...1GB RAM? az manapság mire elég?Crysisre biztos nem!

szeretnék egy kérdést feltenni
miért szaggat még alacsonyon is a játék,amikor még tegnap highon is elvitte és csak nagyon ritkán akadt be.
a gépem:
1GB Ram DDR2
Geforce Gigabyte 8600GT 256MB Ram DDR3
Gigabyte alaplap...
Intel Dual Core 2.0Ghz proci

Shep
A rooftops már-már mint ha valódi lenne.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
De azt már irtam képek meg tesztek mellé most nemfogom külön leirni mindenkinek aki kérdezi bocs!

Prince of Máté
Gondolom hogy hogyan megy 😄

grebber
Hol kérdeztél és mit?

gduck
Ebben nincs benne?

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fõnök te mostanában nagyon ott vagy Crysis téren, de az új VGA-dra vonatkozó kérdésre nem válaszoltál..amit sértésnek vettem...<#rinya><#zavart1><#worship>

zolo
A látótávot (hogy a fû és kövek idõben a helyükön legyenek) melyik cvarban lehet módosítani?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Shep
Volt pár jelenet ami filmbe illõ volt,, mondjuk ezzel a graffal már tényleg meg lehetne csinálni egy elég komoly filmet 😊

grebber

hali segítség kellene. Azon a pályán mikor a hajón vagy és az a bazi nagy pókszerüséget kell kinyírni ott akadtam el, felvettem egy új fegyvert, de nem tudom használni, hogy nyírjam ki???
Balumann
Különbözõ hamachi verzió nem szokott problémát okozni. Egészen 1.0.2.0 verzióig, amióta használom (0.9.9.9 -tõl kezdve) nem volt olyan probléma, hogy nem láttuk egymást (vagy volt de más okból, mondjuk router rossz beállítás)

Balumann
Nem lett frissítve a Hamachi? Nálam 1.0.2.0 verzió felett csinál ilyet, hogy nem látják az én szerveremet/nem látom más szerverét (hozzáteszem, hogy nekem is volt amikor jó volt az 1.0.2.2 is ha jól emlékszem, tehát ha eddig újal ment lehet elromlott nektek is mint nekem :o)
1.0.1.5 -ös verziót tegyétek fel.

egyszerre raktuk fel, stb, de az a legrosszabb, h egyik nap ment, másik nap nem 😞

Viktor9202
nem tom elvileg menni kéne, nem lehet hogy kijelentkeztél internetrõl( mer elõszõr regelni kell és úgy vissza hálózatba) De az is gondot szokott okozni, ha a hamachi nem egyfajta verzió

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

van egy gondom: eredeti játékom van, de havernak nem, és eddig néha játszottunk ugy, hogy hamachival, és akkor helyi hálozati game, de egyik naprol am ásikra egyszerüen nem mûködik... ujra raktunk mindketten a játékot, és nem látjuk egymás szerverét 😞 hamachin tudunk pingelni, tehát nem ott van a gond :S vki?

boltos gyereknek igaza volt 😄

Hali.Biztos <#lama>kérdés,de:ha minden igaz,jövõ héten lecserélem öregecske gépezetem egy AmdX2 6000+-os procira,2giga ddr2es ramra,Leadtek 8800GT-re.A boltos gyerek szerint ezen high beállításokkal megy a Crysis.Vélemény?