CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A helikopter ebben a játékban is scriptelve van, a történet is midnig ugyan úgy alakul ahogy mentek, amikor van egy társ és nincs ellenség, ott is ugyan az történik mindig.
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Olyan kérdésem volna, hogy egy ilyen géppel mit várjak a Crysistõl....tudom h kicsit OFF-os de hol máshol ha nem itt .... 😊
ASUS EAH3850 256MB
ASUS P5W DH DELUXE
C2D E4500 / 2200 MHz
KINGSTON 512MB DDR2 533Mhz - 4 db
Mit gondoltok errõl?Lécci ne töröljétek az OFF miatt...köszi
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
menj el tõle nyugodtan, egy idõ után megindul... én egy kicsit eltávolodtam tõle, és jött :S
Nagy pálya és szabadság? Armed Assault -ba még nagyobb például, vagy GTA. Jó történet? Hát én ezer jobb történetet láttam már játékokba azthiszem.
Jármûvek? Szintén pár játék amibe már van, Joint Operations, Battlefield, Arma, és rengeteg más játék.
Én nem abban vártam az újdonságot, hogy mozog a falevél ha belelövök. Hanem például jó, taktikázós ai, coop alapú játékmenet (legalább 1 segítõ társat rakhattak volna bele), ellenségnek kevesebb élet és saját emberünknek is, értelmesebb sebzésrendszer (ne csak akkor lehessen fejbelõni ha egyhelybe áll -.-), több lehetõség a fizika kihasználásában és hogy az ellenség is próbálja használni. Nem az ûrlényekkel kellene nehezíteni a játékot, hanem például hogy megfogja za ellenség és nekünk próbálja dobni a lõszeres hordót, esetleg másik ki is lövi. Ellenségnek fedezéket keres, fa mögül néz ki, házhoz bújik és onnan néz ki. Hol van ebbe a játékba valami értelmes újítás is, sehol.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ezután már csak úgy fogom, hogy megnézem mibõl adtak el sokat és azt én is isteníteni fogom.
Most mond meg nekem õszintén milyen újítás vana cod4-ben?
Mint mondtam egyének véleménye nem számít sem az , hogy kinek miért nem jön be .... Ha valamiért nem tetszik valakinek ( bármilyen ok miatt: gépigény, gagyi AI vagy akármi..) akkor azt javítani kéne és/vagy másként csinálni ....Ha nem veszik a játékot, fõként egy ekkora nevet az azt jelenti , hogy összeségében rossz lett...Lehet ezt csûrni csavarni, de ez olyan meg nem értett kortárs mûvész dolog: mindenki azt hiszi-tudja, hogy Picasso után a második lángelme de valójában szemetet csinál ... Ilyenkor persze mindig a nézõ szokot a hibás, hozzá nem értõ lenni 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Na szóval a FarCry-t is azért szeretem, mert nagy benne a szabadság, Crysis-ban szintén. Végigvittem a COD4-et is, Gears of War-t stb. nincs is velük semmi gond, de tényleg nincs bennük 1-2 momentumtól eltekintve semmi amit ne láttunk volna már egy csomó másik játékban. A Crysisben van, és sokaknak ez sem jó, kérdem én, hogy az örök elégedetlenkedõknek vajon milyen játék lenne megfelelõ? (azok ne válaszoljanak akik csak a nem megy maxon a gépemen miatt szidják, csak ezt nem ismerik be)
Mielõtt valaki megvádolna, hogy mindenáron azt akarom rárerõltetni mindenkire, hogy ez a jó játék annak leírom, hogy nem, sosem érdekelt, hogy kinek tetszik, vagy sem az ami nekem igen/nem, csak egyszerûen most sokaltam be attól, hogy egyeseknek semmi nem jó és örökké csak az ez ezért szar az azért szar megy, de közben mindegyikkel nagyon jól eljátszogat.
Na részemrõl a téma lezárva, játszon mindenki azzal ami neki tetszik, ha meg mindenben csak a hibát keresi akkor azt csak sajnálni tudom.
Azt, hogy a játék bukása az emberek butaságát bizonyítja nem kommentálnám .....
de amúgy most valami nagyon szar a gépemmel,mert a Gears of War is ment akadásmentesen és most meg iszonyatosan szaggat még ha minden a legkisebbre van téve
hát nem tom,valszeg hétfõn elviszem faterral a gépet ahhoz aki összerakta nekünk és majd megmondja hogy mi lehet vele a baj.
Ez inkább az emberek butaságát bizonyítja 😊 Ha valami agyon van reklámozva, akkor "csodát" várnak tõle (bár sztem a Crysis mutat pár újdonságot). Tipikus TELESHOP-os mindentfõzõ kategória 😄
Pont te irsz ilyeneket, mikor a legmagasabbrol szarsz mindenkinek a velemenyere.
<#lama>#lama>
(nah ez megint visszajott ebbe a topicba...csak nem birta ki...) <#levele>#levele>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Thrash \'Till Death
Nem megyek bele megint a vitába , néhány pisissel ....Szöveget nem tudtok értelmezni ...
Senki egyéni véleménye nem számít, a járék akkorát bukott mint még semmi más ekkora volumenû prijekt... ez adja meg az értékelést, semmi más. De beírhatsz EA-nak, hogy Te játszol folyamatosan, biztos vígasztalja õket 😊)))