CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Samsung 226BW
Hiba üzi nincs, lekérdezéskor az irja ,hogy videóhardver hiba minden esetben resetelni kell, csak ugy lehet
ujra életet lehelni a gépbe.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
DE A WITCHERNÉL SEMMI PROBLÉMA SINCS
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Õsszerakattam egy állitólag jó gépet: ASUS P5K S775, PENTIUM CORE2 DUO E670 2,6/133 BOX/4M,
RAM DDR 4GB 800 GEIL KIT, VGA GEFORCE 8800GT 512MB GAINWARD GS 8941, VISTA BUISINESS 64BIT,
FOLYAMATOSAN LEFAGY A JÁTÉK , VAN AMIKOR MÁR A BETÖLTÉS ELÖTT IS LEFAGY , 5 PERCNÉL TÖBBET MÉG NEM TUDTAM JÁTSZANI VELE , A JÁTÉK EREDETI
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Thrash \'Till Death
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
szerintem
Ez tényleg raltime fizika 😊)) ! Itt kezdõdik az ötletesség ! Link
Valójában ez az "engine" ver mindent 😊)))....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De nem lényeg.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Of the overall figure, North American sales of the Xbox 360 version accounted for 3.04 million. The PC version, meanwhile, only sold 383,000 units at North American retailers, though that number does not include sales made through digital distribution platforms such as Steam.
Portal meg szerintem kötelezõ darab 😉
Nem csak az lehet jó amibõl sokat adnak el, de talán csak azok nem esnek e szabáélya alá amelyek valami nagyon speciális, kevesek által használt stílusban készülnek : rep, autó szimulátor stb ....
De egy FPS-nél igenis korrektül jellemzi a játékosok véleményét az eladás !
Bár ez a Yerli ( vagy hogy hívják a musztafát ..) simán és szemtelenül a játékosokban keresi a hibát 😊)))
És nem , nem attól jó egy játék , hogy sok újítás van benne ! Nem mintha Crysis ebben valamit is mutatott volna 😊))
Van akinek ez jön be , tetszik neki , az egekbe dícséri ok, de ettõl még igenis ócska a játékostársadalom szerint... Asszem egyedül õk döntik ezt el, nem a készítõk 😊)))
A nyakamat teszem rá, ha simán folytatják a Far Cry-t, annak a változatosságával, történetével stb bomba siker lett volna....
Nah jó nem szeretnék tovább offolni.
Na meg én szeretem az ügyességi vagy arcade játékokat is. pl. Portal, TonyHawk részek. Illetve még másabb stílus, Worms WP-vel is szoktam játszani. Meg még van sok játék amit szeretek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
#23349: Valóban keveset játszok, de azért a Cod4-et kipróbáltam. Nekem az is nagyon tetszett, de a Crysis sem marad el tõle szerintem.
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
ilyen alapon a maya - max tervezõi meg mégügyesebbek, ott mégszebbet lehet ... mennyi évvel ez elõtt? mennyivel szebbet? mind1 is ... amit valós idõbe számít azt lehet értékelni
ebben a kocsisban az hogy jólnézki ennyi. de még ez sem teljesítmény ha elõre rendereljük... -.-
u dont have to listen anybody else but me
A grebber által belinkelt oldalról az egyik képet megcsináltam mozgó panorámásra
u dont have to listen anybody else but me
UI: Jól fog futni 😉 AA-t ne kapcsoljad be, mert az nagyon eszi a memóriát! Az árnyékok részletessége és minõsége beállításokat vedd lejjebb mint a többi beállítást!