CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nem, próbálj másik drivert, aztán cseréltetsd ki a kártyát, lehet, hogy egyszerûen kifogtál egy hibás darabot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a monitor nem lehet probléma??

Samsung 226BW
Én is azt hittem de ugy látszik tévedtem, erre nincs megoldás.
berczely
Sztem túl jó gépet raktál össze!<#idiota>

a lefagyásnál a játék hangja megy tovább csak a kép sötét
Köszönöm!

Hiba üzi nincs, lekérdezéskor az irja ,hogy videóhardver hiba minden esetben resetelni kell, csak ugy lehet

ujra életet lehelni a gépbe.
Drviererek probáld meg a legfrissebbeket, vírust ha van írtani. Konkréan hiba üzi vagy valami van?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Irigyellek hogy ez a legnagyobb problémád , érdemben nem tudnál segíteni inkább?
MIÉRT NEM EKKORA BETÜKKEL ÍRSZ?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

MÉG NEM RAKTAM FEL SOK JÁTÉKOT DE AZ UNREAL TOURNAMENT 3-NÁL IS MEGÁLL KICSIT FILÓZIK ÉS TOVÁBB MEGY VAGY KIUGRIK A JÁTÉKBÓL
DE A WITCHERNÉL SEMMI PROBLÉMA SINCS
MIÉRT KELL NAGYBETÜVEL ÍRNI ? he?

Shep
Igen, bõven elég. akkor nézd még meg a kábelt amit grebber is írt, háta valami csoda folytán mégis elindul nélküle. Csak a Crysis fagy ki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A HÁZTÁP ATX 450 CHIFTEC 12CM EZ MEGFELELÕ??
Shep
Ha 2.0-s a PCIX csatlokozója nem fontos, ha meg elsõ generációs mint nekem akkor el se indul a gép.

Shep
Szerintem valami codegány, vagy vargáné és társa táppal próbálkozol és az a gond.

grebber
Rávan dugva a VGA-dra a tápcsatlakozó?

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok! Segítsetek légyszíves!!!!!!!!!!

Õsszerakattam egy állitólag jó gépet: ASUS P5K S775, PENTIUM CORE2 DUO E670 2,6/133 BOX/4M,
RAM DDR 4GB 800 GEIL KIT, VGA GEFORCE 8800GT 512MB GAINWARD GS 8941, VISTA BUISINESS 64BIT,

FOLYAMATOSAN LEFAGY A JÁTÉK , VAN AMIKOR MÁR A BETÖLTÉS ELÖTT IS LEFAGY , 5 PERCNÉL TÖBBET MÉG NEM TUDTAM JÁTSZANI VELE , A JÁTÉK EREDETI

ELÖRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET
norbi56
cs all amit alul láttok konfigomat azon megy a gém alacsony_közepes beállításokkal de apuméknál ahol core 2 duo 2.0 ghz proci msi 8600gtx-es kártya és 1gb ddr2 ram van és asus p5b vm alaplap ott is megy de minden átlátszó vagy korom fekete mi lehet a hiba?dx 9c fent van crysis patch fent van legfrissebb nvidia driver és persze xp sp2 PLS HELP MIÉRT ÁTLÁTSZÓ?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

FlyHigh
Ecsém, mekkora már a játék a core rész után! Halo feelinge van, nagyon nagy. Idáig csak úgy nyomtam, most viszont már érdekel is.

Thrash \'Till Death

gduck
ITT próbálkozzál 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nasrácok😄 van az a jármû amit csak akkorlehet unlockolni ha van egy kódod, hát az megvan de nemtudok vele mitkezdeni egyik oldalon sem tudom kiunlockolni azt a jármûvet elõre is kösz😊
bordy
na ja, de a cod-nak hatalmas rajongó tábora van már, hisz ez a 4. része és plusz maga a cod cím is eladja magát már önmagában kb a játékot.

szerintem

lac coo
Off.....

Ez tényleg raltime fizika 😊)) ! Itt kezdõdik az ötletesség ! Link

Valójában ez az "engine" ver mindent 😊)))....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Shep
Tényleg nem, de a 7 millió az összes platformról jön össze.

lac coo
Csak Észak Amerika és csak kiskereskedelem ....

De nem lényeg.

norbi56
lenne egy elég láma kérdésem😄 hol vannak a játék mentései?(nem letölthetõ mentés hanem amit én mentek el _gynegébbek kedvéért_)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Shep
Tévedés

Of the overall figure, North American sales of the Xbox 360 version accounted for 3.04 million. The PC version, meanwhile, only sold 383,000 units at North American retailers, though that number does not include sales made through digital distribution platforms such as Steam.

Balumann
Najó van olyan is amit vártam és hatalmasat csalódtam (fõképp MoH A, BF2142).

Portal meg szerintem kötelezõ darab 😉

lac coo
Fõként , hogy pl. hurrikánban , real-time ,3 háztól beáll az egész engine 😊))))

Balumann
Lehet igazad van, de én pl. csak a cod 4-et vártam reklámok miatt és az tetszett is. Ezt nem vártam, de a demo alapján meg elsõ pályán még tetszett is a játék. De nemhiszem, hogy ez a játék nekem valahogy is tetszett volna. Far Cry még anno tetszett amutánsokig, de már az se tetszene (azt még kóddal vittem, és úgyis tetszett a szörnyekig 😄D), de már régen volt.

lac coo
PC-re adtak el 7 milliót !!! Ha jól tévedek....

Nem csak az lehet jó amibõl sokat adnak el, de talán csak azok nem esnek e szabáélya alá amelyek valami nagyon speciális, kevesek által használt stílusban készülnek : rep, autó szimulátor stb ....

De egy FPS-nél igenis korrektül jellemzi a játékosok véleményét az eladás !

Bár ez a Yerli ( vagy hogy hívják a musztafát ..) simán és szemtelenül a játékosokban keresi a hibát 😊)))

És nem , nem attól jó egy játék , hogy sok újítás van benne ! Nem mintha Crysis ebben valamit is mutatott volna 😊))

Van akinek ez jön be , tetszik neki , az egekbe dícséri ok, de ettõl még igenis ócska a játékostársadalom szerint... Asszem egyedül õk döntik ezt el, nem a készítõk 😊)))

A nyakamat teszem rá, ha simán folytatják a Far Cry-t, annak a változatosságával, történetével stb bomba siker lett volna....

Shep
Lehet rosszul fogalmaztam, nem játszok minden szarral és nézek meg minden hülyeséget, csak azokat amik érdekelnek és többnyire jól választok, leginkább akkor van gond mikor ajánlanak egy filmet, hogy nézzem meg, na azok 70% általában nem tetszik 😊

Shep
Na ezek pl. nekem is bejönnek kivéve a Tony-t, Portalt meg nem próbáltam, és ezek is tele vannak hibákkal, kötöttségekkel stb, mégis jók. Te meg ne hallgas többet a reklámokra és lehet jobban fogod élvezni a játékokat, én pl. nagyon ritkán várok filmtõl, játéktól valamit ezért is tudom mindegyiket élvezni mind a mai napig, még ha az gyengébb is mint a többi, mert azért mindegyikben lehet találni valami olyat ami miatt érdemes vele játszani. Utolsó nagy tévedésem a Stalker volt ahl én is bedõltem a vezethetõ Lada Niva, óriási terület stb. dumának, aztán persze nem lett volna rossz így sem a játék, de mikor 3 AK lõszer kellett fjbe, hogy megfeküdjön valaki, a gránát semmit nem ért stb, akkor már csak a helyszínek miatt vittem végig.

gduck
Jah, múlt évben nálam a Portal volt az év játéka 😉

Balumann
Vagy még Americas Army -val szerettem volna és lehet fogok is, csak nem tudtam megcsinálni az elméleti kiképzést 😄 Már tom h van leírás.
Nah jó nem szeretnék tovább offolni.

Balumann
Olyan, hogy legjobb nem nagyon van. Nagyon sok játékot szeretek vagy szerettem csak már meguntam, de pl. amiket szeretek: RS Vegas (fõképp single, de multiban is elõfordulok), SWAT4 (multi, single), CoD4 (fõképp single 1x), Kane and Lynch, meg ARMA lesz remélem (multiban ha lesz idõm és találok vkit). Amivel kicsit régebben játszottam; Battlefield (összes résszel), Sniper Elite, delta force bhd, Conflict desert storm 1-2 vagy. Még a Stranglehold is tetszett egy kicsit, de azért az se fogott meg annyira.
Na meg én szeretem az ügyességi vagy arcade játékokat is. pl. Portal, TonyHawk részek. Illetve még másabb stílus, Worms WP-vel is szoktam játszani. Meg még van sok játék amit szeretek.

Narxis
Végre egy korrekt vélemény.<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ability
Én is találtam benne sok hibát, de ettõl még szórakoztató volt számomra a játék, és nem várom el, hogy tökéletes legyen. Egyébként szerintem CoD4 is egyfajta rambó játék, és úgy emlékszek, hogy az tetszett neked. Legalábbis nekem nem segítettek sokat a társak, és nem is törtek elõre, mindig nekem kellett menni, aztán kicsit megkésve, de õk is jöttek. Taktikázás kimerül abban, hogy fedezéket keresel, de ez a Crysisben is így volt. Mellegles csak úgy ömlenek az emberek, itt is darálni kell...

#23349: Valóban keveset játszok, de azért a Cod4-et kipróbáltam. Nekem az is nagyon tetszett, de a Crysis sem marad el tõle szerintem.
Köszike hát igen az lenne az alap h ennél a gépnél sokkal jobbat újítsak de 150-nél többet nem nagyon tudok rááldozni meg nem is akarok.Ez meg talán majd egy kicsit jobb ki jön majd ekkora keretbõl.4 GB-nál nem érdemes többet venni, nem? Nem tudom h az alaplap mennyit bír el de én nem hiszem h kéne annál több, bár memóriából sose elég.

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

VRSDM
most ez a programozók faszasága hogy 5000kocsit fel lehet robbantani, a már kitárgyalt elõre renderelt képkockás trükkel?!

ilyen alapon a maya - max tervezõi meg mégügyesebbek, ott mégszebbet lehet ... mennyi évvel ez elõtt? mennyivel szebbet? mind1 is ... amit valós idõbe számít azt lehet értékelni

ebben a kocsisban az hogy jólnézki ennyi. de még ez sem teljesítmény ha elõre rendereljük... -.-

szerintem a half life széria a legjobb

u dont have to listen anybody else but me

Shep
De akkor ne a játkékot szidd. Na de mi az a játék ami szerinted a legjobb?

Balumann
Így is mondhatni. Ha nem reklámozzák akkor vszínûleg ki se próbálom.

berczely
Mire is jó ez a kép?

Shep
Jó akkor te igazából a reklámok áldozata lettél és a csalódottságodat próbálod ilyen módon ellensúlyozni. A játék cím azért érdekel.

Balumann
Mind1 hagyjuk inkább a vita témát, nekem úgysem fog tetszeni ez a játék.

Balumann
Ez is nagyon szép, nagyon jó. Videón nézni bõven elég 😄

Shep
Amúgy neked mi a majdnem tökéletes játék, mármint melyik?

A grebber által belinkelt oldalról az egyik képet megcsináltam mozgó panorámásra

VRSDM
ha fótóztok panorámához képeket, összerakom nektek ha van valakinek igénye rá...

u dont have to listen anybody else but me

Balumann
Hát, háztetõkön ugrálva meg dobálgatós módszer; Spiderman 😄D meg esetlet HL, vagy másabb stílus Dark Messiah. Én egyébként most nem azt mondtam, hogy más játékba van (szabadság, sok lehetõség), hanem azt hogy ez a játék akkor lett volna számomra jó, ha több lehetõség van, és az ellenség is változatosabb dolgokat csinál (mint írtam pl. nekünkdobál valamit, fedezékbe vonul, stb.). SWAT 4 -et is szeretem és ott nem várnék el ilyet, és nem is mondom rá, hogy ilyen szempontból szabadság van. Remélem a Far Cry 2 majd megmutatja, hogy mi a szabadság.

gduck
Vmi ilyesmit 😉

UI: Jól fog futni 😉 AA-t ne kapcsoljad be, mert az nagyon eszi a memóriát! Az árnyékok részletessége és minõsége beállításokat vedd lejjebb mint a többi beállítást!