CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
annyira nem esélytelen 😄

Audi20V hdmi nem jobb pl dvi-nál, csak hdmi-n hang is megy (ati kártyáknál legalábbis, nv-nél nemtudom van-e)
Szerintem próbáld meg, 1920x1080-ba már nem kell 8xaa, elég a 2xaa-is bõven, szerintem simán menni fog.
grebber
Full HD-be maxon esélytelen 5870-el.

Next PC upgrade: 2022

Megnéztem, elvileg támogatja a tv HDMI kábellel összekötve PC-vel a 1920 * 1080-at. Néztem, hogy sok videokari hdmi-s, gondolom akkor ez a legfrankóbb összeköttetési mód.
Már csak egy kérdésem lenne, hogy elvileg egy Radeon HD5870 elég lenne kompromisszummentes megoldásnak ezen a felbontáson? Szeretném ha maxon futna minden.
KILLER2
Azok bizony, de ez errõl is szól. Azért sok mindenre képes a cryengine2 is, kíváncsi vagyok a 3ra. Ha ugyanezt tudná gyorsabban, az már tökéletes lenne.

Töltsük le az internetet!

techdemos képek, modok, photoshop képek. Mind fake.

fery02
Szép is lenne, ha egy Crysis ne támogatná a full HD felbontást. 😊
Ha összeköthetõ géppel az a TV, akkor nem lesz semmi probléma.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber

Aha, ennek akkor elõbb utána kell nézzek, mivel amúgy is a TV-n szeretném a gépet használni, nem csak a Crysis miatt és az elég gáz lenne, ha nem a teljes felületen futna a kép.
Erre nem tudok mit mondani, de egy haver ezt irta, csak hogy nehogy erdobe menj..:

"'ird meg neki, hogy azt is nezze meg a TV mit tamogat!
mert nekem a TV nem tud 16-9-es kepet megjeleniteni a geprol
csak 4:3-ast [ha 16:10-re atallitom a gepet akkor jobb-bal feka csik mellett alul felul is
lesz fekete csik szoval talan ha 70% kepatlot hasznal ugy"

Sziasztok!
Érdeklõdni szeretnék, hogy nem tudja e véletlenül vki, hogy a játék támogatja e az 1080p, azaz Full HD 1920 * 1080-as felbontást? Szeretném egy Samsung Full HD TV-re rákötni a pc-t, /gép vásárlás elõtt állok/ és jó lenne tudni, hogy mûködõképes összeállítás lenne e a játék szempontjából a pc + tv megoldás.
Üdv:
grebber
Ez nem az hogy mekkora méret.Direkt írtam hogy ez olyan megoldás mint GTA 4.
Hogy pl 1280*1024-be emulálja neked a 2szeresét mintha 2560*2048-ba lenne.Emiatt szép tûéles lesz minden és persze egy 2GB-os VGA sem elég neki sajnos 😞

fery02
Igazából én most erõsen elgondolkodtam, hogy.... MIEZ mán? 😄

Akinek nem elég Crysis esetében egy 24"-os fullHD monitoron fullHD mellett játszani, picit elvont ember a szememben. 😄

grebber
Crysis with Downsamping
Crysis at 6,400 x 4,000: Ultra High-Res Gaming with 25.6 megapixels

A GTA 4 nél is használt übermod ez sokkal élesebb lesz tõle a kép meg mi egyéb.

Jónak is jó szépnek is szép, csak ez a köd ne lenne, remélem nem végig lesz benne:

Köszi!!!
<#eljen><#worship><#worship>

grebber
Nekem még anno csinált ilyet, de akkor 2gb ramom volt az akkori gépben, és meg kellett növelnem a vrt.memo méretét....de nálad nem ez lesz...

xblades
Win 7 32 bit, kétmagos 5600+, 4 Gb Ram.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Milyen opr., mennyi ram???

xblades
Tudtok-e valamilyen megoldást arra, hogy másfél-kétóránként lefagy a játék és kidob az asztalra, de ez néha-néha öt perc után is megtörténik. 1.21-es patch fent van és a legújabb driverek is.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

kifli
szedjétek le a mechwarior living legends modot, és gyertek multiba tolni (warezhuszárok is tunngle progival 😊 )
köszi tom hogy lúzer vok 😄

Ja és a regisztráció ingyenes, és ha máshoz is kell segitség itt megtalálod....<#awink>

Bakker de nagyon luzer vagy.....Tess itt a segitség....
<#hehe><#hehe>

gondolom aki most itt dumál a crysis folytatásokról az már végigvitte a játékot kérlek segítsetek már

kifli
mivel a cryengine 2 motort alakítják, optimalizálják, így a konzolosok kapnak egy átportolt játékot
JaSoN HuNTeR
Köszönjön szépen a barátaim nevében is és csak feltételeztem.<#beka3>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

az összes zümit leszedtem 😄 azért kössz

Biztos feltûnt, hogy kijött a hajóból egy horda zümi. Azokat leszeded, aztán jöhet a másik oldal, majd ismét egy adag zümi, azokat is leszeded és jöhet a finálé. Hajrá!
na bocsánatz mindenért kicsit ideges vagyok mert az utolsó pályánál ahol az ellenséges hadihajó ellen kell harcolni
kilõttem a TAC vetõvel a bal oldalát de akárhogy próbálom a jobb oldalt nem akarja bemérni a tac vetõ nemtudom miért pedig tanácsotok szerint googlebe is megnéztem videóon és mindenkinek ment de nekem alami szar van vele aki tud lécci segítsen köszi és mégegyszer bocs a multkoriért

fery02
Nem pofáznak bele. Mindenki csak hozzászólást ír a témához kapcsolódóan, ami nem csak a játék végigjátszásából áll, hanem bármirõl, aminek köze van magához a játékhoz. Nincs olyan szabály, hogy addig nem írhat senki egyéb témában, míg van egy lezáratlan kérése valakinek. Megmarad a kérdésed ugyanúgy, nem törlõdik fórumról nyugi.
Látom új vagy még nagyon fórumok világában...

bakvarnyu
youtube -on szinte minden játéknak ott a végigjátszása..

gduck
Én se akarok veszekedni, de van a fórumban egy "válasz erre" nyomógomb! Ha megfigyeled, nem a te hozzászólásodra válaszoltak.

Ráadásul - szintén ne vedd sértésnek - ha simán beírod a gugliba hogy "crysis végigjátszás", sztem egybõl megoldódik a problémád. <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

grebber
Ilyen baromságokat haverokkal állítotok össze vagy ez így spontán jön nektek??

"Szerintem egy jól optimizált konzol portot kapunk amibe csak a konzolos beállítások lesznek idegesítõek."

Meg lett mondva hogy párhuzamosan megy a fejlesztés.NEM LESZ SEMMIFÉLE PORT.Az új fejlesztõi környezetnek köszönhetõen gyorsabb a fejlesztés.
PC-s be lesz dx11 meg meg miegymás.És mivel tanultak gondolom a fos Cryengine 2-bõl.Sokkal jobban optimalizáltabb lesz.

figy én nem akarok veszekedni de azért ez bunkóság ha valaki elkezd egy témát mint pl én , bocs nem is témát kezd , segítséget kér akkor nem illik belepofázni olyasmit hogy mien grafikailag a játék sõt mitöbb segíthetnél is amit már nem fgsz mert megmondtam a saját igazam amit meg is kell de azért ha megtennéd köszi

JaSoN HuNTeR
Grafikailag is már a Xbox és a PS3 eléggé le van maradva a MAI PC-s grafikához képest.
Szerintem egy jól optimizált konzol portot kapunk amibe csak a konzolos beállitások lesznek idegesitöek.

Pl: Far Cry 2 se valami nagy szám <1024>HD2600XTvel nekem anno egészen jól futott HIGH beállittásba.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

na senki nem segített igazán de mindegy sikerült a fõgonosznál vagyok aki kijön a tengerbõl a bal oldalát már azzal a bemérõs fegyverrel leszedtem de másodjára próbálom a jobb oldalát bemérni de mintha nem azt kéne aki megcsinálta már az lécci segítsen köszi

kifli
hát, pedig elég nagy difi van 😄
én is ott akartam hagyni õket de vissza kellett érte menni mert az a küldetés és így nem mehetek tovább vagy neked ment?

cs1rk3
Nem kell öket felszedni hanem megvédeni aszem 😊
De én parszt módjára othagytam õket 😄

bocsi igazad van 😄 aza aprobléma hogy a játék 3negyedénél amikor vtollal kell lenni és meg kell védeni a többit és állítóag le kéne szállni és fel kéne venni pár csávót én kilõvök körülöttük minden ellenséget leszállok hozzájuk és nem akarnak beszállni

Ahelyett, hogy beírnád, hogy mi a probléma még jelentkezõkre is vársz?

Positive Mental Attitude

hello kéne segítség aki végigvitte már singleplayeren a crysis 1et jelentkezzen pls
mert elakadtam egy pályán nem tom mit kell csinálni köszi <#dumcsi><#szeret>

gduck
Jah, bocsi! Tényleg elfelejtettem hogy a minimum konfig valószínûleg DUAL VGA SLI-ben lesz <#smile>

UI: bár sose fogom megérteni, hogy ha egy õsrégi ATI VGA kártyán (XBOX360) vígan elfutnak a legújabb játékok és kinézetben nem nagy difi van, akkor PC-be miért kell $500-os VGA <#circling>

bulba
Nekem sem tûnik sokkal szebbnek az új engine (már amennyire a rendelkezésre álló képekbõl valamit is le lehet vonni)...
Talán a színekkel variáltak valamit.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

kifli
hehe, nemhiszem, eddig úgytûnik motoron csak annyi változik, hogy lebutították, hogy elfusson egy konzolon is. Pc-s be bekerülnek dx11 efektek azt csókolom 😊
bertino
az lemaradt még, hogy: "PC-n stabil 5 FPS-el"

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Crysis 2 elõzetes

"A Crysis 2010 végén érkezik, megdöbbentõ vizualitással és határokat ledöntõ, ésszerûbb, szabadabb játékmenettel, a betondzsungel fortyogó poklából vörös szalaggal átkötve."

xblades
Hali most jött meg a Crysisem de rendszeresen fekete képernyõvel kifagy a játék.
Tudtok erre valamit ajánlani?
Fent van az 1.20-as patch,1.21-es hotfix és friss driverek is.

Gyorsabb.<#vigyor1>