CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Audi20V hdmi nem jobb pl dvi-nál, csak hdmi-n hang is megy (ati kártyáknál legalábbis, nv-nél nemtudom van-e)
Szerintem próbáld meg, 1920x1080-ba már nem kell 8xaa, elég a 2xaa-is bõven, szerintem simán menni fog.
Már csak egy kérdésem lenne, hogy elvileg egy Radeon HD5870 elég lenne kompromisszummentes megoldásnak ezen a felbontáson? Szeretném ha maxon futna minden.
Töltsük le az internetet!
Ha összeköthetõ géppel az a TV, akkor nem lesz semmi probléma.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Next PC upgrade: 2022
"'ird meg neki, hogy azt is nezze meg a TV mit tamogat!
mert nekem a TV nem tud 16-9-es kepet megjeleniteni a geprol
csak 4:3-ast [ha 16:10-re atallitom a gepet akkor jobb-bal feka csik mellett alul felul is
lesz fekete csik szoval talan ha 70% kepatlot hasznal ugy"
Érdeklõdni szeretnék, hogy nem tudja e véletlenül vki, hogy a játék támogatja e az 1080p, azaz Full HD 1920 * 1080-as felbontást? Szeretném egy Samsung Full HD TV-re rákötni a pc-t, /gép vásárlás elõtt állok/ és jó lenne tudni, hogy mûködõképes összeállítás lenne e a játék szempontjából a pc + tv megoldás.
Üdv:
Hogy pl 1280*1024-be emulálja neked a 2szeresét mintha 2560*2048-ba lenne.Emiatt szép tûéles lesz minden és persze egy 2GB-os VGA sem elég neki sajnos 😞
Akinek nem elég Crysis esetében egy 24"-os fullHD monitoron fullHD mellett játszani, picit elvont ember a szememben. 😄
Crysis at 6,400 x 4,000: Ultra High-Res Gaming with 25.6 megapixels
A GTA 4 nél is használt übermod ez sokkal élesebb lesz tõle a kép meg mi egyéb.

<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
kilõttem a TAC vetõvel a bal oldalát de akárhogy próbálom a jobb oldalt nem akarja bemérni a tac vetõ nemtudom miért pedig tanácsotok szerint googlebe is megnéztem videóon és mindenkinek ment de nekem alami szar van vele aki tud lécci segítsen köszi és mégegyszer bocs a multkoriért
Látom új vagy még nagyon fórumok világában...
Ráadásul - szintén ne vedd sértésnek - ha simán beírod a gugliba hogy "crysis végigjátszás", sztem egybõl megoldódik a problémád. <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"Szerintem egy jól optimizált konzol portot kapunk amibe csak a konzolos beállítások lesznek idegesítõek."
Meg lett mondva hogy párhuzamosan megy a fejlesztés.NEM LESZ SEMMIFÉLE PORT.Az új fejlesztõi környezetnek köszönhetõen gyorsabb a fejlesztés.
PC-s be lesz dx11 meg meg miegymás.És mivel tanultak gondolom a fos Cryengine 2-bõl.Sokkal jobban optimalizáltabb lesz.
Szerintem egy jól optimizált konzol portot kapunk amibe csak a konzolos beállitások lesznek idegesitöek.
Pl: Far Cry 2 se valami nagy szám <1024>1024>HD2600XTvel nekem anno egészen jól futott HIGH beállittásba.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Positive Mental Attitude
mert elakadtam egy pályán nem tom mit kell csinálni köszi <#dumcsi>#dumcsi><#szeret>#szeret>
UI: bár sose fogom megérteni, hogy ha egy õsrégi ATI VGA kártyán (XBOX360) vígan elfutnak a legújabb játékok és kinézetben nem nagy difi van, akkor PC-be miért kell $500-os VGA <#circling>#circling>
Talán a színekkel variáltak valamit.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"A Crysis 2010 végén érkezik, megdöbbentõ vizualitással és határokat ledöntõ, ésszerûbb, szabadabb játékmenettel, a betondzsungel fortyogó poklából vörös szalaggal átkötve."
Tudtok erre valamit ajánlani?
Fent van az 1.20-as patch,1.21-es hotfix és friss driverek is.