CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Elég lett volna a hivatalos oldalt megnézni vásárlás elõtt 😞

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Banano007
Nah megvettem eredetibe ezt a szart és kb minden 10. szerver mûködik ...majdnem az összesnél azt írja hogy ,,nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel'' vagy,, a szerver hitelesítése sikertelen''.Mért van ez?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

grebber
LOL már bocsi de nem kis láma a haverod de az tuti hogy nem ért a gépekhez.Sosem értettem hogy olyan miért vesz bármit is a gépbe ha nem ért hozzá mielõtt kérdezne!

Next PC upgrade: 2022

8500 gt-n ez a veryhigh akkora kamu mint ház,hülye ismerõsöm vett egy gépet 8500 gt-ve nagy szar volt amit crysisben produkált a kártya,visszavitte a gépet és a hülye ahelyett hogy ráfizetett volna belerakatott még1 8500gt-t slibe....Még így sem hajlandó értelmes felbonráson very high-ban futni...Haggyanak már az ilyen kamu videükkal....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kifli
hááát nemtudom a gugli a barátod egy próbát megér...
hova tünt a dvd? gyújtósnak hazsnáltad?
Szia,

És ha nincs DVD -m, letölthetõ valahonnan ez a sandbox2 ??

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

JaSoN HuNTeR
én újra raktam a gépem és jobban is megy a játék+5fps megvolt szerintem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Denes888
KÖsz! Ez valahogy elekrülte a figyelmemet<#idiota>

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Smithwarden
Fel oldallal lentebb. <#oooo>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

lac coo
Ehez képest pl. FC-ben alázott az ATI.... 😊)))) Az együttmûködés annyit jelent, hogy hogy tudják úgy összehozni, hogy a konkurens cég leszopja magát 😊))) Jelen esetben mindenki a földre ült két szék között 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JaSoN HuNTeR
végig vittem.Várom a 2. rész addig is majd Far Cry2 játszok ha kijön😛

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Denes888
Amikor fel akarok meni egy serverre akkor miért írja ki azt, hogy "server hitelesítése sikertelen(3)".

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Hello nem tudja valaki mért van az hogy belépek az elmentésbe és rögtön meghalok.
Ha a játékot újra kezdem akkor meg az elsõ halálig minden oké de az utólsó mentésnél már halottként kezdem.
Elõre is köszi
Shep
Az a helyzet, hogy a játékokban az NVIDIA logo nem csak pénzelést jelent, hanem együtt is mûködnek a fejlesztõkkel

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ability
A warez témát a SPAM topikba folytassátok. Fent megtaláljátok a linket...
kifli
felrakot a sandbox2-t ott van a dvd-n és a pálya elejére beraksz egy csomó snipert tacot me ilyeneket 😊 és kész is
DarkSector
cfg az egy config fájl ember. nempedig pályaszerkesztõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok,

Van arra valami cfg. -s buhera vagy egyéb, hogy a játék elejétõl lehessen a mesterlövész távcsõvet használni?
Vagy mondjuk a gauss -t a játék elejétõl használni?
A devmod -ot ismerem de az ott alkalmazott giveallitems parancs egy csomó felesleges cuccot is ad......

Köszi a válaszokat........

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Narxis
A benne lévõ nvidia logora utalsz? Az egy szimpla reklám, fizettek érte, intel is. Ha egy kártyán szarul megy akkor szar a kártya vagy elcseszték a játékot, drivert stb.-t. Nem hiszem, hogy szándékosan maguk alatt vágnák a fát azzal, hogy csak "envidiára" optimalizálnak. Hiszen elég sok ATi user is van aki így lehet nem venné meg a játékot. Én se akarok belemenni abba, hogy melyik a jobb, csak nem tudom elképzelni, hogy bármelyik játékgyártó egy bizonyos márkára összpontosítana. A tesztek persze önmagukért beszélnek, csak nem látok ebben szándékosságot. És itt be is fejeztem a Crytek védõügyvédjének szerepét. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Smithwarden

(prohardver.hu)

Haaat...

3870 - kb ~49.000 brutto
8800 gt - kb ~55.000 brutto

Crysis-hoz meg inkabb nvidiat erdemes venni, mert elvileg crytek ugy alakitotta, hogy jobban fusson.. szemetsegnek hangzik, de lehet tenyleg igy van, azt hiszem itt-ott tesztekkel is neztek.

(Szemelyes velemeny es ismerosoktol is az a tapasztalat mellekesen, hogy ati-nal tobb a driver problema, regi/uj gameknel is - de akinek ati tetszik semmi problem, vegye azt, nem akarok crysis forumban ilyen vitat, kinek mi a szimpatikus, egyeni dontes.)

Sokan mondják h talán annyival nem jobb a 8800 GT mint a 3870 mint amennyivel drágább de a 3850-nél tuti jobb 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Köszi a segítséget! Tudom,de akkor még annyit belefektetek.
Prince of Máté
Természetesen a 8800GT-vel, de drágább is.

Shep
8800GT

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hello!! Szerintetek melyik a jobb VGA az Ati Radeon HD 3850 vagy a Geforce 8800GT?? A Crysis melyiken menne jobban és szebben??
Hát csak gratulálni tudok 😊 Ha már újítasz egy VGA-t legalább utána nézhettél volna, hogy melyik milyen és mire jó. Fõleg, hogy pár sorral lejjebb linket is adtam pont ebben a témában.

AKINEK NEM MEGY A MULTI NETEN!

Nem eredetivel játszom én se (nincs rá keret, ha lenne megvenném..) és nem megy a multiplayer azok próbálják ki,h megnyitják a UDP 64087-es portot a tûzfalon mert az a felelõs az adat forgalomért.Én megcsináltam és pár napja már osztom is a többieket fennt.Köszönet érte kifli mester-nek 😊

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

grebber
Én nem az tuti 😄 Majd a videokon fogok csüngeni bár hiába fognak mutatni minden szépet jót ha nálunk nem fog ugy futni!

gduck
Buszos kirándulást szervezel ? <#integet2>

grebber
CryENGINE® 2 GDC Presentation Schedule

Crytek announces the schedule of the CryENGINE® 2 presentations at GDC. At this year's GDC, Crytek will be presenting a series of public presentations at their booth #6611 North Hall in the Moscone Center.

Wednesday, February 20

10:30 - Building realistic worlds in CryENGINE® 2
Tony Davis, Lead Level Designer

11:30 - Animating Faces and Characters in CryENGINE® 2
Hanno Hagedorn, Senior character artist ~ Steven Bender, Lead Animator

12:30 - Introduction and overview of CryENGINE® 2
Martin Mittring, Senior R&D Graphics Engineer

13:30 - Architectural Visualization with CryENGINE® 2
ImageTP

14:30 - Sound and music in CryENGINE® 2
Tomas Neumann, Lead Audio Programmer

15:30 - Visual scripting in CryENGINE® 2
Sascha Gundlach, Technical Designer

16:30 - Introduction and overview of CryENGINE® 2
Tiago Sousa, R&D Graphics Programmer

Thursday, February 21

10:30 – Parametric animation technologies
Ivo Herzeg, Senior R&D Animation Programmer

11:30 - Visual scripting in CryENGINE® 2

12:30 - Sound and music in CryENGINE® 2
Christian Schilling, Senior Sound Designer

13:30 – Rapid prototyping in CryENGINE® 2
Tony Davis, Lead Level Designer

14:30 - Introduction and overview of CryENGINE® 2
Timur Davidenko, Lead R&D Programmer

15:30 - Animating Faces and Characters in CryENGINE® 2
Hanno Hagedorn, Senior character artist ~ Steven Bender, Lead Animator

16:30 - Sound and music in CryENGINE® 2
Tomas Neumann, Lead Audio Programmer

Friday, February 22

10:30 - Visual scripting in CryENGINE® 2

11:30 - Introduction and overview of CryENGINE® 2
Martin Mittring, Senior R&D Graphics Engineer

12:30 - Sound and music in CryENGINE® 2
Christian Schilling, Senior Sound Designer

13:30 – Character movement and animation in CryENGINE® 2
David Mondelore, Senior R&D Animation Programmer

info: Crymod.com

lac coo
PB szart sem ér, mint tudjuk ....

Smithwarden
Nem is pb-rol beszeltem. <#vigyor0>

1.2-ben beepitett anti-cheat.
Hat bithu igen... no eredeti, no pb, 2-3* tob esely hogy cheaterek jonnek, es ritkan van fent csak admin...
Ha tobb admin lenne es aranylag folyamatosan fent, ki lehetne birni ugy is 1.2-es javitasig valahogy, az egyertelmu pofatlan csalokat kickelni.

gduck
Csak az a baj, hogy a bithun nincs bekapcsolva a PB 😞

lennél annyira értelmes bazmeg, hogy megtanulsz olvasni?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

nekem teljesitménybe ezerszer jobb lett és tökéletesen fut,de BUG-os!!!!!<#rinya>
BUGOS NAGYON ÉS NEM TÖLTI VISSZA SE NORMÁLISAN A MENTÉST

JaSoN HuNTeR
kössz!Én is ezt a választ vártam.Na lenne valaki olyan értelmes hogy elmondja?

tonyr
nekem nem fogad el semmi parancsot a konzol 😞
csak azt akarnám beirni, hogy a fizika gyorsuljon: sys_physics_cpu 0
valakinek valami ötlete ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Smithwarden
2. heti infoban irnak az 1.2-ben erkezo pb melletti kulon beepitett anti-cheat -rol.

Crymod.com 2. heti infok - Crysis.hu forditas

Majd kiderul mennyire lesz hatasos...
Mondjuk az latszik, hogy ha nem is tul gyorsan de foglalkoznak az igenyekkel, 1.2-ben rengeteg javitas, ujitas lesz ami fontos es amit a kozosseg kert toluk, hogy valtoztatni kell.

hogy lehettek ilyen lámák? -.-

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Narxis
Nekem nemhogy nem lett bugos hanem még jobb is lett egy kicsit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

JaSoN HuNTeR
Again[lekell lõni az idegenhajót ami repül és mindenkit megfagyaszt!
Egy fontos kérdés!
Hol van az anyahajon a tachgan vagy mi a ****???
Me én ott nem találok fegyverraktárt....

lac coo
Normálisabb cheat-védelem kellene, FC-ben is csak az nem csalt aki akart, fõleg a gyári cuccokat használva ...

kifli
Februárba jön a 9600 😊 azt mondják gyengébb lesz a 8800gts-nél 😊 Szóval nem kell annyira lehetetlennek gondolni azt hogy a 7900/7950 erõsebb a 8600-nál 😊
van vmi megoldás hogy ne legyen a tört játék olyan bugos az 1.1-es patch felrakása után?

Fõleg, hogy olcsóbb is. Ez teszi röhejessé számomra a Pc-s játékipart.
gduck
Na mára befejeztem a játékot a bithun 😞 Egy Chompy nevû fejlõdésben visszamaradott fatökû tönkreteszi a játékot! Soha nem értem meg ezeket a CHEATEReket! Amikor az ember saját magát csapja be, az szánalmas!!!

Smithwarden
Ja meg egy dolog talan, a szervereken nem csak alap mapok vannak, legjobban elterjedt a xmas mappack amit karacsonyra adott ki a crytek.
Ha nincs meg az adott map, akkor is szerver hitelesitese sikertelen uzenetet kapsz.

Smithwarden
Crysis.hu - GYIK

"Szerver hitelesítése sikertelen üzenetet kapok:
---------------------------------------------------------------

Eredeti játékkal játssz! A szerverek 98%-a csak CD-kulcs ellenõrzés után enged fel, így ha másolt játékkal játszol, nem fogsz tudni fellépni.
Bizonyosodj meg, hogy a PunkBuster Védelem be van jelölve a Beállításokban! A PunkBuster által védett szerverekre csak így tudsz bejelentkezni.
Frissítsd manuálisan a PunkBuster klienst. Ehhez KATTINTS IDE.
Üsd be újból a CD kulcsodat. Ehhez elõbb töröld a 'My Games/Crysis' mappát a Dokumentumokból. Nyisd meg a Crysis DVD-n a Tools mappát és indítsd el a Crysis_code.exe programot. Üsd be a kulcsodat.
Bizonyosodj meg arról, hogy a Crysis játék mappájában nincsenek idegen fájlok! (Pl.. gameplaystats001.txt) Bármilyen fájl tiltott, mely nem a telepítéskor került oda!
A .pak, .dll ...stb. fájlok módosítása nem megengedett. Ellenõrizd, hogy az eredeti fájlok legyenek a játék mappájában.
No-DVD crack használata nem megengedett. Sajnos a DVD-t használni kell a meghajtóban.
A Game.log fájlban mindig megtalálod azt az üzenetet, hogy miért dobott ki a szerver. Ez hasznos lehet a hibák felderítésekor.
Modding
A játék szavatossága a játék változatossága. Bölcs, aki mondta. Nem volt az kérdés a Cryteknél sem, hiszen a Far Cryhoz hasonló megoldásokat kínálnak a rajongóknak, melyekkel a játék szinte összes elemét átszabhatják. A moddingnak csak a saját kreativitásunk szab határt - az ügyeskezûeknek még az sem."

tehát a játékom eredeti. viszont mielõtt megvettem, fent volt tört verzióban. lehetséges, hogy ez miatt szarakodik a szerverekkel? és mit tehetnék ellene? mert már meg van teljesen tisztán. és kéne vele játszani.

vafeN
Sztem ez lesz akkor a baj mert nekem ki van kapcsolva.
Köszi szépen a segítséget.

[O_O] (.)(.)

nekem is olyan, ha ki van kapcsolva az élsimítás. ha bekapcsolom, megoldódik a gond.