CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

U42TIBA
Nagyon köszi!

RNadal1203
nincsenek. elküldöd légyszi

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

gduck
Megvannak a Crysis mappájában lévõ Game\Localized mappában ezek a fájlok: Hungarian.lng,Hungarian.pak,Hungarian1.pak ???

Ha igen, akkor az ugyanebben a mappában lévõ Default.lng fájlba ezt írjad bele:

Language = "Hungarian"
PAK = "Hungarian.pak"

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

czazsi
Telepítsd fel a razoros crysist magyarul! Ha a telepítés közben nem vagy lusta elolvasni amit a program kérdez, és a játékon belül beállítod a feliratokat, akkor valószínüleg meg fognak jelenni! Ha a magyar felirat be van kapcsolva, akkor a játék bejelentkezõ intrióin sem lehet átugrani.... és a Crytek intrónál is kiírja a magyar feliratot: "Játék a maximumon" Ha a telepítésnél nincsen magyar nyelv, akkor azt jelenti, hogy nem jó crysist töltöttél le!

Valaki megmondaná, hogy miért van ilyen kevés tört szerver? Én max 4 mûködõt találtam egész európában, míg COD4 bõl annyi van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.....

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

RNadal1203
de nekem nincs magyar nyelv a telepítésnél

gduck

Telepítéskor válaszd a magyar nyelvet......utána a játékban a feliratokat jelöld x -el...ha jól emlékszem ennyi az egész.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

RNadal1203
Légyszi valaki mondja el honnan szedhetek magyarítást a játékhoz

genRob
Ige, bocs rosszul írzam. Nagyon magas grafikai részletességet.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Ability
Felbontás? Nem inkább nagyon magas grafikai részletesség? Ha utóbbi, akkor nézz szét a banner alatt...
genRob
Hali! Biztos volt már róla szó de ha nem túl nagy teher akkor megmondaná vki, hogyan lehet XP alatt nagyon magas felbontást elérni? Mmint, hogy mûködjön. :-) Elõre is köszi!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

U42TIBA
Vista van fent nézegettem, de én sem találtam 😞 Az összes nyelvet feltettem, de semmi.

KILLER2
Öööö. Olyanom nekem is volt, magyar is volt. Milyen oprendszer van fent? Esetleg nézz körül registryben, hátha ott van beállítva. Amúgy nincs tippem. Megnéztem neked a játék cgf fájljait, de nem találtam. Javaslom, hogy te is nézd meg õket, hátha mégis ott van, csak nem vettem észre.

Töltsük le az internetet!

U42TIBA
Igen én feltettem a magyart is, de angolok a feliratok. Razor1911 es 😞 elõbb ki szeretném próbálni.
Jó lett volna magyar feliratokkal. Senki sem tud megoldást?

KILLER2
Turtommal egyszerûen csak magyarul kell feltenni. A feliratot a beállításokban találod, talán a játék beállításaiban.

U42TIBA
Sziasztok!
Valaki pls mondja meg hogy lehet a magyar szöveget elõhozni.
Biztos le van írva de, legyen szíves valaki írja le megint. thx

KILLER2
De. Nvidia weboldalán megtalálod.

RNadal1203
Nem tud valaki vmi jó driver frissítést Nvidiahoz???

KILLER2
Na sikerült?

KILLER2
DeathJr
h?

DeathJr
megnéztem még1X és azt írja hogy nincs befogott célpont.És sehogyse tudom befogni:S

DeathJr
én 5 percig tartom rajta és sehol semmi...és megnéztem a bannert is de megnézem még1X.

KILLER2
Fájna megnézned a bannerben a végigjátszást? Amúgy mondtam, rácélzol és beméri. Nem értem, hogy mi olyan marha bonyolult ebben a részben, én simán rájöttem.

DeathJr
de már nincs rajta semmi pajzs...és hogy kell bemérni?

KILLER2
Megvárod, míg a VTOL tönkrevágja a pajzsát és akkor célzol rá, akkor befogja.

DeathJr
Hali all!
Lenne egy problémám.
A végén vagyok és mondja hogy fogjam be a tac-al de nem tudom sehogyse befogni.Se távcsõvel se a tac-al.
Mit kell csinálni?

czazsi
Igazad volt, vannak tört szerverek! Sõt, magyarokkal is össze lehet futni! Ha valakit érdekel mûködõ tört szerver, az írjon pm et!

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Na már vagy ötödjére is végigjátszottam a Crysist most már jöhet a Crysis 2...

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

V43 1105
1 megás tökéletesen elég .. 10es pingem van XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

csá...milyen gyorsaságu internet kell a crysis-hoz hogy lazán lehessen tolni neten?elöre is thx!!!!

kifli
rosszul olvastad vannak tört szerverek is 😊
MEnny be csevegõbe és ott kb félpercenként írják nagy betükkel hogy crcked server és adnak ip-t és felmész és kész
tiburon26
én még csatlakozni sem tudok!mindig tele van-legalábbis nálam ezt irja

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

arty
vszeg tényleg mindenki offline ... menj fel este vagy hétvégén, hátha...

Forza.

czazsi
Olvasom, mindenfelé neten, hogy nem eredeti crysis el, csak úgy lehet multizni, hogy hamachival csinálni kell egy virtuális hálózatot, majd a játékon belül a LAN játékot kell kiválasztani! A banner alatt szétnéztem, és megpróbáltam fellépni az 1. hamachi szobába. Ott látom is az embereket, csak mindenki offline! Elképzelhetõ, hogy valóban mindenki offline, vagy valamit én csináltam rosszul? (tûzfalat kikapcsoltam, hogy ne kavarjon be! Jah, és ugye azt mondanom sem kell, hogy a játékban egyetlen LAN szervert sem látok... Valaki help? Köszi elõre is!

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Ability
#24284, vagy nézz szét a banner alatt. 😛
grebber
Igen letöltesz egy very high configot ennyi!

crymod.com-on lehet keresgélni ott van sok érdekesség!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
Tudja valaki hogy XP-n hogy lehet very high beállítást elöhozni?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

RNadal1203
És hogyha ezt a Vsyncet vagy mit bekapcsolom nemm fog annyira szaggatni?

ruhamódváltás is megvan:

be kell tenni egy új sort, vagy többet, ahány ruhamódot akarunk használni

<action name="defensemode">
<key name="bármely gomb 😊"/>
</action>

és a ruhamódok:

strengthmode
speedmode
defensemode
suitcloak

KÖSZÖNTEM <#email><#wave>

na, sikerült állandóra bekapcsolni a futást. ha esetleg valakit érdekel:

C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\My Games\Crysis\Profiles\játékosnév könyvtárban van egy actionmaps.xml fájl. ott megkeresni a futás sorát ( sprint ), és átírni erre:

</action>
<action name="sprint">
<key name="w"/>
</action>

és így a w kettõs funkciót lát el, egyszerre elõre, és futás egyben...

gduck

nem.
arra gondolok, hogy adott ruhamódhoz hogyan lehetne bindelni adott billentyût.

Shep
A Crysis eredeti, csak az indító file nem -8)

Amúgy a Pista nekem leszedetett valami pár kilós frissítést ahoz, hogy el tudjon indulni a game, most perpillanat a fejemet vakarom mert 3fps-el többet kapok Pista alatt mint XP-n ugyanazzal a vbeállítással, ez ugye nem lenne baj, csak eddig xp-n 3 fps-el több volt. Mondjuk 3 fps nem olyan sok de ennél a játéknál sokat számít nem mindegy hogy 25 vagy 28 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Akkor úgy már nem eredeti a crysisod<#crazya>

Shep
Felraktam vistára, erre nincsen menü, na óriási.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
3650=2600XT, medium grafika 1280x1024 mellett a maximum, de még ugyis be fog lassulni sajnos (értsd: keményen 30fps alá kerülsz)

Forza.

Ha arra gondolsz, hogy a 4-es billenytû lenyomásával válthatod a ruha módokat. Ha többször nyomod le gyorsan egymás után, akkor másik funkció kapcsol be stb, de ha nem ez akkor bocsi!

BattleTag: zydar#2910

Akkor végülis van rá megoldás de jó nekem az alap.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

V43 1105
Utána nézek .. ; )

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h