CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy!! all halli? nagyba nyomulok a crysissel neten és mindig kilép:S mintha túl terhelne valami mi lehet agond? rossz a crack??
<#szomoru1>
Zinaj

i7 azt szevasztok :P

Jaffa 2843
nemtom miröl beszélsz dew az fps mérõ ezzel a paranccsal jön elõ: r_displayinfo 1

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

RNadal1203
Azt az FPS mutató ami Crysis optimalizálás nál a képeken van hogy hozom elõ?????????????

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

berczely
Sikerült!
Tényleg dúrva!Belátok a falba meg össze vissza lool de a nomad jol nézki!

Jaffa 2843
indítsd a játékod -devmode -dal és F1 lenyomás után tps módba vált át... de igy játszhatatlan, ez csak arra jo hogy megnézd kivülröl az embert.. másra nem, ráadásul bugos is pár dolog 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Igen. 😊 de milyen tesztprogi használ 4 magot? Nem ismerek ilyet 😊

27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)

KILLER2
Minden játék csak egy magot használ? Valami tesztprogramot is nézz meg, ami tudja használni a négy magot, hogy az megy-e.

Töltsük le az internetet!

Próbáltam colin Dirt, nem sokkal jobb...
Raktam fel új biost és ugyan úgy csak egy magot használ a 4-bõl crysis alatt, szaggat mint álat. Nem tudom mi lehet a gond 😊

Csá. Hát srácok ez az 1.2 isszonyat bugos. Ugye a hummereknek a 2 hátsó kereke negatív és ha beszálok vmelyikbe megbolondul az irányítás ha kiszálok. Ez gáz. Van vknek hasonló gondja még rajta, kívül?
KILLER2
Mindegy, hogy milyen, csak valami játékot, ami használja a processzort.

Más játékot nem próbáltam, csak pl videó kódolást. Az ment nagyon szépen. Tényleg kellene találnom egy olyan progit, teszt vagy v.mit ami kihasználja a 4 magot és akkor meglátnám hogy mûködik-e rendesen. Talán Colin Dirt-t kipróbálom az megvan.

KILLER2
Lehet. Nekem mind2n kb egyformán futott, de nálad nem lepne meg változás, mert itt szerintem valami nagoyn csúnya driver probléma van vagy nem tom, de szerintem nem nagoyn tudja hasztnálni a gép se a processzort, se a VGA-t. Más játékot próbáltál már?

Köszi azért 😞 Lehet meg kellene próbálnom xp alatt...

KILLER2
Ez érdekes. A kártya nem túl erõs, de ennél sokkal jobban kéne futnia. A processzort meg nem kell beállítani tudtommal. Nekem mind2 magot elég rendesen megdolgoztatja a játék. Nálad valami csúnya gond lesz. Esetleg tedd fel alaplap driverét, meg ilyesmik, hátha azzal lesz a gond, de amúgy nincs tippem, hogy mi lehet a baj.

Hi! Kérdés srácok.
Gép: Quad q6600, 4GB ram (1066), 8600GT 512MB
Win: Vista 32bit

Vajon mi lehet a gond hogy a legkissebb beállításokkal se megy normálisan? kb 5-10fps 😞
Friss driverek a gépn, crysis Update 1.2 fent
Azt írják hogy a crysis 4 magos gépre lett írva igazán de ahogy látom a CPU mérõt, játék alatt csak 1db proci megy! Vajon miért? Valamit nem állítok be?
Légyszi írjatok valami okosat. Köszi.

RNadal1203
asszem az egy moddal van

berczely
Hali!

Tudom sokszor kérdezték de mit kell beírni hogy TPS módban mennyek?Köszi!<#vigyor3>

RNadal1203
Azért nulla Történet meg ilyenek mert még nincs vége: (jön a kettõ)

arty
nem is csak a történet a gond, hanem h a játék jorésze egy 'csõben' történik 😞 a demo pályán lehet bóklászni legalább, de késõbb egy mederben mész, ill. a legtöbb pálya egy csík, néha szélesebb területet néha totál vékonyat fog le, de szabadságérzetem (mint amilyen az FC-ben volt) itt egyáltalán nincs

és igen, emellett még szarul is fut és a történet is 0, lezáratlan, klisé, abszurdum 😞

(az ürhajo belseje viszont szép és eredeti 😄 )

Forza.

Narxis
Jaja, én is így éreztem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ColdFire
nekem tetszik a játékmenet, bár amikor pl ásatásig kell eljutni (még az elején van, sokat kell gyalogolni) , vagy ilyen nagyobb távokra, addig tényleg unalmas, egyhangú, de ha beleéled magad, és megtervezed a támadásaid, egybõl szebb az életed ;]

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Shep
Maradjunk annyiban, hogy ez a te véleményed.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RNadal1203
Most Toltam végig 3-adszorra

MaSzKa
már bocs sokat nem ér a játék

elég unalmas a Far Cry annak idején 2x jobb volt a története

ez inkább 1 tech demo bár a Far Cry is annak indult

grafika az szép de szarul fut maradjunk ennyibe

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
feldobtam a patch 1.2t

az fps csökkent 59-rõl 58-ra de remélem a bug ok is

ColdFire
😄ASsdaas

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

arty
két igazi rajongo beszélgetését láthattuk 😄

Forza.

Soldiers
akkor szar

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

MaSzKa
filmek képek

magyarul szarra se jó

Soldiers
megtudnátok mondani hogy a Crysis Bonus dvd-n mik vannak??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

arty
nincs

Forza.

berczely
Én az 1.2es patch után tapasztaltam FPS növekedést már többször is volt 30-40 FPS között<#wow1>Csak csodálkoztam!
XP High 0xaa 1440x900 (igaz a képen nincs rajta az FPS)<#vigyor3>De tényleg gyorsabb!!

Viktor9202
Coop mód már van?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

szenzációs a game, most lett vége, kár hogy a sztori felénél... <#szomoru1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Shep
Nekem nincs semmi gond az 1.2-vel. Van kereke az autónak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JaSoN HuNTeR
amugy 1.1be jobb az AI.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Na én akkor felteszem a kérdés.Érdemes feltenni vagy maradjon az alap vagy az 1.1 ?

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

MaSzKa
most akkor single payerba szar az 1.2-es patch?

van kereke az autóknak?

winxp-n akarom végig tólni

jó lesz van nem

mert az 1.1-es az tökéletes

Shep
Már megoldottam, azért kösz.

Smithwarden
(nyugi mar...)

fileplanet / gamespy acc letrehozas

Csinalj itt egy regisztraciot es ezt a usert / passt ird majd be...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Shep
Hogy a francban lehet új netes fiókot létrehozni, mindig azt írja, hogy a jelszó nem illik az email címhez. Mi ez a baromság, miért kellen illenie hozzá?

Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tugyiti
nálam a napocska ugrál a patch óta mint valami parkinson kóros -.-
azaz az összes hummernak olyan hiányzik. Csakm utiban van ki mind a 4 kerekeOooooooOoooooOoooooo
lol. Feltette maz 1.2t és ha jön eg ellenséges humvee ninc s meg a 2hátsó kereke a levegõben megy O_o de ha kilövöm a gumit megjelenik a felni O_o
KILLER2
Nem épp erre gondoltam xD

gduck
A patch telepítés közben kéri az eredeti telepítõ lemezt 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KILLER2
Aha. Akkor RIP, mi vagy mivfene. Kérdelk, oszlasd el a felhõket életem egyik legnagyobb kérdése felõl és mondd már meg, hogy az mitõl más, mint a rendes játék. xD

Sziasztok!

Az lenne a problémám ,hogy feltelepítettem a patch 1.2 verzióját és hozzáteszem eredeti a játék és
azt írja ki ,hogy valamilyen emulátorral ütközik . Mindent megpróbáltam újratettem a játékot de semmi
mindig ugyanazt írja ki.
Az alcohol 120 és a Deamon Tools miatt nem lehet mert letöröltem és még mindig azt írja ki ,hogy
emulátorprogrammal való ütközés észlelése.

Ha van valakinek valami ötlete kérem írjon!
Köszönöm!