CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#szomoru1>#szomoru1>
i7 azt szevasztok :P
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
Töltsük le az internetet!
Raktam fel új biost és ugyan úgy csak egy magot használ a 4-bõl crysis alatt, szaggat mint álat. Nem tudom mi lehet a gond 😊
Gép: Quad q6600, 4GB ram (1066), 8600GT 512MB
Win: Vista 32bit
Vajon mi lehet a gond hogy a legkissebb beállításokkal se megy normálisan? kb 5-10fps 😞
Friss driverek a gépn, crysis Update 1.2 fent
Azt írják hogy a crysis 4 magos gépre lett írva igazán de ahogy látom a CPU mérõt, játék alatt csak 1db proci megy! Vajon miért? Valamit nem állítok be?
Légyszi írjatok valami okosat. Köszi.
Tudom sokszor kérdezték de mit kell beírni hogy TPS módban mennyek?Köszi!<#vigyor3>#vigyor3>
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
és igen, emellett még szarul is fut és a történet is 0, lezáratlan, klisé, abszurdum 😞
(az ürhajo belseje viszont szép és eredeti 😄 )
Forza.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elég unalmas a Far Cry annak idején 2x jobb volt a története
ez inkább 1 tech demo bár a Far Cry is annak indult
grafika az szép de szarul fut maradjunk ennyibe
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az fps csökkent 59-rõl 58-ra de remélem a bug ok is
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
magyarul szarra se jó
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
XP High 0xaa 1440x900 (igaz a képen nincs rajta az FPS)<#vigyor3>#vigyor3>De tényleg gyorsabb!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
van kereke az autóknak?
winxp-n akarom végig tólni
jó lesz van nem
mert az 1.1-es az tökéletes
fileplanet / gamespy acc letrehozas
Csinalj itt egy regisztraciot es ezt a usert / passt ird majd be...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az lenne a problémám ,hogy feltelepítettem a patch 1.2 verzióját és hozzáteszem eredeti a játék és
azt írja ki ,hogy valamilyen emulátorral ütközik . Mindent megpróbáltam újratettem a játékot de semmi
mindig ugyanazt írja ki.
Az alcohol 120 és a Deamon Tools miatt nem lehet mert letöröltem és még mindig azt írja ki ,hogy
emulátorprogrammal való ütközés észlelése.
Ha van valakinek valami ötlete kérem írjon!
Köszönöm!