CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az nem két hét, hanem csak egy. Március 18-ig kell elküldeni a pályákat.
Töltsük le az internetet!
Lehet valogatni.
2 heten belul elvileg vege lesz egy map versenynek is sok jo uj mappal.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért kérdezem mert nem volt még alkalmam kipróbálni,csak mediumon mert ugye ezzel a karival nem igazán megy!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Next PC upgrade: 2022
egyszerûen csak taktikázni kell, max egy ponttal arrébb indulsz, és meg van oldva.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a procid is megprobálhatnád kicsit huzni, nekem ugyan ez van és 2100@2800mhz lett egy tizezer forintos szarráintegrált asrock lapban
Forza.
Szóval egy sima AA-t mondjuk 2x-est, be lehet állítani ebben a "játékban" valahogy hogy játszhatóan mûködjön is? 1.2patch fenn van.
ha lehet futtatod a crysis-t ablakban, és nézed közbe, de valahogy lehet aztis hogy futtatás közben, készítsen egy file-t (html/txt) hogy mi hogy mûködik miközben játszol, itt olvastam eztis ebbena t émában, szóval valaki tudhatja, énolyat még sosem csináltam vele.
u dont have to listen anybody else but me
... de olykor még az autó is eltûnik <#idiota>#idiota>: kép
Amúgy az igazsághoz hozzátartozik, hogy kipróbáltam a Vistát, és ott kezdtem el játszani 1.2 mellett, majd XP alatt folytattam az áthozott mentésekkel 1.1-es patch mellett. Szóval nem tudom ez befolyásolhatja-e, de egyébként minden mûködött. Régen nem tapasztaltam ilyet. Megjegyzem még, hogy most nehéz fokozatot választottam a játékban (talán a legnehezebb delta volt), és sokkal jobban tetszik így a játék, mert mintha az ellenfelek is könyebben halnának. Régen 1-2 fejes sem döntötte ki õket, most pedig mellkasra sem kell olyan sok. Újra is játszom a játékot, mert annyira megörültem, hogy ilyen 1-1 fejlövéssel mindenkit leterítek. 😄 Ez csak azért mondtam el, mert sokan panaszkodtak a találatrendszerre, és a sebzésmodellre. A normál fokozaton nekem is meggyûlt a bajom ezekkel, de így, hogy 1-2 golyó kell csak.... teljesen más. Próbálja ki a játékot újra az, akinek emiatt ment el a kedve. 😊
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Next PC upgrade: 2022
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ha ehhez vennék egy GeForce 9600GT 512MB-t, hogy futna? sry ha "fut-e a gépemen" kérdést, de 8600GTvel épp hogy elmegy mediumon.
elõre is köszi
valamit elnéztél <#wow3>#wow3>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szal szeionted mûxik!Lehet megpóbálom még 1x!Köszi!
Igy aki tud abban segithet!
A COD4-et is.
Remelem sokat segitettunk.
<#bohoc>#bohoc>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A játék nem eredeti!Ti hogy multiztok?
Köszi!
A kérdés él a cod4-re is!Köszi!
Maszka: LOW-on mi értelme 3870en tesztelni? 😉 ne kábíts ... frapsos képeknek TALÁN hiszek 😛 (70fps amugy nem a vsync miatt van? vsync off-al kell TESZTELNI, játszani lehet vsync on-al)
Forza.
70fps már 1 8800GT-nek is elõnyére válna 😄
1280x1024 V-sync😮n High Beálítás Árnyékok Mediumon 70 Hz
E6550@3150Mhz A-Data 800@900Mhz 4-4-4-12
Sapphire HD3870@850/2500
Crysis 1.2
valaki nem talált a Jeep-hez Wheel Hot Fixet? a kerék nicns:-(
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://www.freetvmaci.info/
Elindítottam ezt :Benchmark_CPU.bat
több mint 30fps-el ment a teszt. Az meg jó? Gondolom ugyan azt motort használja játék alatt is, nem értem <#gun>#gun>
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
Ezt már nem fogom megfejteni...
u dont have to listen anybody else but me