CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Köztük az enyémmel is xD (kis önreklám)
Amúgy az nem két hét, hanem csak egy. Március 18-ig kell elküldeni a pályákat.

Töltsük le az internetet!

Smithwarden
Maps es egyebek - crymod.com - download

Lehet valogatni.
2 heten belul elvileg vege lesz egy map versenynek is sok jo uj mappal.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

berczely
Nagyoon dúrva!
Valaki tud hasonló mapot?

KILLER2
Nem ilyen, ahogy Shep is mondta, ez egy összebarkácsolt pálya (nem is akárhogy összebarkácsolt). De nem olyan nehéz csinálni egy ilyet. Ha végeztem az ICMC-re készülõ mapommal, lehet, hogy csinálok valami hasonlót, azt lehet majd élvezkedni.

Shep
Ez valami custom map.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bordy
valami map contestes dologra csinálja a gyerek vagy csinálta.
minden esetre elég baba map.

Szasza20
Gyerekek, ez a Crysis tényleg ilyen? Vannak benne ilyen helyek?
Azért kérdezem mert nem volt még alkalmam kipróbálni,csak mediumon mert ugye ezzel a karival nem igazán megy!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

grebber
Én most tolom 4-esszerre.Eddig semmi bajom nem volt vele.De szerintem 5-ödszörre már nemfogom végigtolni 😄

Next PC upgrade: 2022

ColdFire
el kell bújni, megvárni míg egy páncéltörõ leszedi, vagy légvédelmi...
egyszerûen csak taktikázni kell, max egy ponttal arrébb indulsz, és meg van oldva.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

tdu Toyota
#24510 lécci

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

arty
simán VGA limites leszel még igyis Crysis alatt 1280 vagy feletti felbontásban 😊 huzni lehet, kell is a VGA-t, 9600 birja is rendesen 😄

a procid is megprobálhatnád kicsit huzni, nekem ugyan ez van és 2100@2800mhz lett egy tizezer forintos szarráintegrált asrock lapban

Forza.

Itt van ez az elvileg csodaszép játék. FPS rajongóknak szép lehet, én különösebben nem estem hanyatt tõle, igaz nincs erõmûvem sem (ATI 1950Pro). A gondom az hogy AA-t nem tudok használni, mert ha bekapcsolom, akkor az opciókban feltesz valamit egyúttal high-ra is, amitõl teljesen játszhatatlanná lassúl a játék. Ha ezt az opciót visszateszem low-ra, akkor meg eltûnik az AA beállítás is. AA nélkül viszont nagyon ocsmány minden (értelemszerûen), ráadásul a monitor sajna lcd, a felbontás pedig hiába 1280x1024.

Szóval egy sima AA-t mondjuk 2x-est, be lehet állítani ebben a "játékban" valahogy hogy játszhatóan mûködjön is? 1.2patch fenn van.
VRSDM
beállításoknál be lehet állítani hogy az asztalon, az óra mellett, miknek írja ki az adatait (hõmérsékletek-használati %on stb.) megadod hogy listázza a cpu magok használatát, aztán nyomás.

ha lehet futtatod a crysis-t ablakban, és nézed közbe, de valahogy lehet aztis hogy futtatás közben, készítsen egy file-t (html/txt) hogy mi hogy mûködik miközben játszol, itt olvastam eztis ebbena t émában, szóval valaki tudhatja, énolyat még sosem csináltam vele.

u dont have to listen anybody else but me

pontosan miért szted a vadászgépek meg a helikoõterek nem nyírnak ki mindenkit? O_o
Ability
Nekem 1.1-el sincs mindig kerék: kép
... de olykor még az autó is eltûnik <#idiota>: kép

Amúgy az igazsághoz hozzátartozik, hogy kipróbáltam a Vistát, és ott kezdtem el játszani 1.2 mellett, majd XP alatt folytattam az áthozott mentésekkel 1.1-es patch mellett. Szóval nem tudom ez befolyásolhatja-e, de egyébként minden mûködött. Régen nem tapasztaltam ilyet. Megjegyzem még, hogy most nehéz fokozatot választottam a játékban (talán a legnehezebb delta volt), és sokkal jobban tetszik így a játék, mert mintha az ellenfelek is könyebben halnának. Régen 1-2 fejes sem döntötte ki õket, most pedig mellkasra sem kell olyan sok. Újra is játszom a játékot, mert annyira megörültem, hogy ilyen 1-1 fejlövéssel mindenkit leterítek. 😄 Ez csak azért mondtam el, mert sokan panaszkodtak a találatrendszerre, és a sebzésmodellre. A normál fokozaton nekem is meggyûlt a bajom ezekkel, de így, hogy 1-2 golyó kell csak.... teljesen más. Próbálja ki a játékot újra az, akinek emiatt ment el a kedve. 😊
tdu Toyota
sziasztok Szoba #1: -CRYSIS ezt bírom a hamachiba és a jelszót: crysis utána van egy állandó szerver lécci ne töröljetek vagy mit kell be írni elég csak CRYSIS-2.szoba?? a válasz elõre is köszönöm

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

grebber
Szerintem azt is lehet mint összes VGA-t de 9600GT az klaszisokkal jobb nála.Persze ha anyagiakkal nincs gond!

ColdFire
és ezt a 8600gt-t valahogy nem lehet húzni? (inno3d)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

grebber
Ahhoz a VGA-hoz kevés az a proci de jobban futna mint a 8600-al.

ColdFire
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+, 2100 MHz

ha ehhez vennék egy GeForce 9600GT 512MB-t, hogy futna? sry ha "fut-e a gépemen" kérdést, de 8600GTvel épp hogy elmegy mediumon.

elõre is köszi

ColdFire
bf2ben?
valamit elnéztél <#wow3>

Teljes mértékben egyetértek veled tényleg gáz. De ez a BF2 ben is apasztalható. Köszönhetjük ezt is az ea nek bravo n1 sucks
grebber
Nekem 1.2-es patchel vannak kerekek:

Shep
Elég gáz ez a multi, beült egy gyerek a repülõ masinába és szarrá lõtt mindenkit, senki nem tudta leszedni, mert ugye ha nem csinálsz semmit pénzt se kapsz, így nem tudsz a kiiktatáshoz megfelelõ fegyvert venni, õ meg szépen szarrá lõdözött midenkit. Maradok én a CS-nél ott nincs ilyen terminátoroskodás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Röfikapitány
köszi szépen!

Shep
Én 1x hamachiztam még a GRAW2-vel és az ment, ez meg eredeti így nincs ilyen problémám, hogy nem megy. A hamachi szobák meg a bannerban fel vannak sorolva, ott biztos segítenek is neked.

Röfikapitány
Egyszer feltetem a Hamachi.t de valahoyg nem jött be nekem!
Szal szeionted mûxik!Lehet megpóbálom még 1x!Köszi!

Shep
Hamachin szerintem lehet vele játszani.

Röfikapitány
gratula! <#taps> sajna én nem keresek annyit!De azért köszi a segitséget!A cod4 azóta megy a crysis ne makar összejönni!
Igy aki tud abban segithet!

Smithwarden
Megvesszuk a jatekot.
A COD4-et is.
Remelem sokat segitettunk.
<#bohoc>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Röfikapitány
HAli!Multizni szeretnék a játékkal de játékon belül felhasználónevet meg jelszavat kér ami nekem nincs!
A játék nem eredeti!Ti hogy multiztok?
Köszi!
A kérdés él a cod4-re is!Köszi!

arty
kazsmer: a cpu hype/marketing áldozata vagy 😄 a crysis is, mint minden játék, vga limites, a 8600GT pedig gyenge kártya. egy közepes egymagoson is vga limites lennél ezzel a videokártyával, hacsak nem LOW-ban játszanál

Maszka: LOW-on mi értelme 3870en tesztelni? 😉 ne kábíts ... frapsos képeknek TALÁN hiszek 😛 (70fps amugy nem a vsync miatt van? vsync off-al kell TESZTELNI, játszani lehet vsync on-al)

Forza.

menj a 2. cpu ra ahol az idegeneknél van tesztelve a fagyos helyen ott nekem a 4. keco szétzúzása után 6 fps em voltO_o
MaSzKa
kicsit finonhangoltam
70fps már 1 8800GT-nek is elõnyére válna 😄
1280x1024 V-sync😮n High Beálítás Árnyékok Mediumon 70 Hz
E6550@3150Mhz A-Data 800@900Mhz 4-4-4-12
Sapphire HD3870@850/2500
Crysis 1.2
valaki nem talált a Jeep-hez Wheel Hot Fixet? a kerék nicns:-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Hogy tudom megnézni az everestben ,hogy mind a 2 magot terheli -e?

Dante73
Ha a boot.ini-ben a 3gb kapcsolót baszkuráltad, akkor az a gond. állítsd vissza, más játékoknál is okozott már drasztikus FPS csökkenést.uz

http://www.freetvmaci.info/

MaSzKa
nekem sincs hátsó kerék:-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hát most van a döbbenet! <#wow1>

Elindítottam ezt :Benchmark_CPU.bat
több mint 30fps-el ment a teszt. Az meg jó? Gondolom ugyan azt motort használja játék alatt is, nem értem <#gun>

27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)

KILLER2
Tegyél fel XP-t és próbálkozz azon.

Hát srácok, gyönyörûen megy a négy mag teszt alatt, minden rendben. Akkor csak azt nem értem hogy a crysis alatt a legkisebb felbontásban is max 5-10 fps amit látok. <#szomoru1>
Ezt már nem fogom megfejteni...

Köszönöm, értettem. Nézem, hátha kiderül valami <#mf1>

KILLER2
Az everest egy program, ami szinte minden adatot kiír a gépedrõl és van neki egy ugynevezett rendszer stabilitástesztje, ami terheli a RAM-ot, winyót, és többek közt a processzort is. VRSDM szeritnem erre gondolt, hogy nézd meg ezzel, hogy mind a 4 magot terheli-e.

everest alatt? Légyszíves írd le hogy ez mit jelent mert sajna nem értem 😊 Nagyon megköszönöm! <#worship>

KILLER2
Hát lesz még itt 1.3 is. Remélem. Vannak jó dolgok ebben az 1.2-ben, és bár én nem játszottam azóta SPben 1.2-vel, így nem láttam jármûvet, de a mai Instant Action-os kalandom után azért történt 1-2 érdekes dolog. Leginkább zavaró az az volt, amikor a játék meg akart ölni, mert egyszerûen egy teremben ha egy hely közelébe mentem, levett 30-at a páncélomból. Meg persze volt falon keresztül lelövés, meg a többi finomság. Továbbra is zavar, hogy az FK-71-el 3 lövésbõl meg tudnak ölni erõ módban. Viszont jó, hogy jelzi a gáránátokat és más színnel a sajátjaimat és az ellenségeseket.

VRSDM
nézd meg everest alatt a magok hanszálatát... ki lehet listázni szépen.

u dont have to listen anybody else but me

ColdFire
mégha neked válaszoltam volna...

Zinaj
szted megvan?

i7 azt szevasztok :P

<#action>
hehh kösszxD
ColdFire
helyezd be az eredeti lemezed ^^