CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
OFF: Ability ! Happy Birthday ! <#wink>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

grebber
Nemtudom mit tartasz érdekesnek a 8800GT eredménye 1280 ig stimmel (nagyobb felbontásom nincs) Ez szûrök nélkül van természetesen .

Next PC upgrade: 2022

gduck
Van benne pár érdekes eredmény :) (forrás: www.guru3d.com)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LordAdam911
ezt jól mondtad :OOOOOO
DarkSector
Kérdezd meg a többieket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Narxis
:D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

V43 1105
XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

RNadal1203
Játszottam vele és nálam akad hála a GeForce 6200-nak de nekem tetszik és kész . nem tudom ti minek írtok ide ha csak "gép tesztelõ" programnak haszáljátok

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Smithwarden
Volt Szasza20-nak a #25093 hozzaszolasban egy "very high" szeru configja, de a link azt irja hogy 15 nap utan eltavolitottak a fajlt errol a szerverrol.
Valaki tudna mukodo linket adni esetleg errol a configrol?
Valamilyen extra settinges configot keresek, nem feltetlen realisat, hanem ahol mar el is van tulozva sokminden.
A "Natural mod"-ot es a "Pydon's Shaders Tweak 1.3 Final Very High Effects"-et illetve a " Pinto - Ultra High Quality Custom Config V1.3 final" configokat mar kiprobaltam.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
Talán még nem játszottál vele, vagy egy atomerõmûvel rendelkezel?
<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bordy
nekem meg tökkre bejött az idegenes rész is. lehet az is közre játszott hogy nem mutáns zombikat kellet lõni kivételesen itt, nem tudom. talán jobban le is kötött picit mint az erdõs részek.

grebber
Nekem mind a kettõ rettentõen tetszik Crysist meg is vettem!

Next PC upgrade: 2022

RNadal1203
nekem a Far Cry volt iszonyat sz@r a Crysis nálam a TOP 10-be magasan veri a mezõnyt

Magiszter
Ízlések és taslik. HA nekem kellene TOP10-et állítanom a Crysis csak a végére kerülhetne fel. Szép is, jó is (sandbox 2 <#worship> ), de nálam sztoriban KOTOR, grafikában A.Creed. veri a mezõnyt. És nálam a jó sztori az már 5/10. Ha még ez jól is van körítve... Crysis 2-re leszek kiváncsi. Elsõ (FarCry-t nem számítom) próbálkozásnak erõs hármas. Remélem az új tapasztalatokkal már elérik a csillagos ötöst :-D

Narxis
Azért ez túlzás.

RNadal1203
Szerintem a világ legjobb játéka minden téren

A Core tényleg jó volt,fõleg hogy könnyen el lehetett kapni a kis fluoreszkáló genyókat<#violent>(A nanoruha erõ fokozójával vajon lehet fojtogatni?).

Apróbb játék bugok elég zavaróak.
Pl.a full harckészültségben lévõ gépágyús õrszemet levágom a szakadékba(kb 15. embernyi magasságból) az meg szépen fölkel és megnyugodva,tovább figyel az új õrposztján<#confused>.

És hát igen,a nanoruhás koreaiaknál csak pislogtam amikor, lestukkolták a mesterlövész skulókat és annyira zavarta õket,mint a rinocéroszt a cecelégy,és kb. 3-4 tárat kellett közvetlen közelrõl belenyomnom mire kipurcant,itt már azért mosolyogtam.

A jeges rész felejthetõ,a VTOL írányítás kriminális(egérrel),a játék a Core végéig tetszett,azután már csak be akartam fejezni.

Nem volt rossz próbálkozás,de egy Bioshock,Cod4(pedig talán eddig ez a leggyengébb) v. S.T.A..L.K.E.R-rel (OL forevör) nem veszi fel a versenyt.

A Crytec játékoknak mindig is a story,volt a gyenge pontja,amit az AI-vel meg a grafikával próbáltak ellensúlyozni.
Ebbe kategóriába még a Frontlines Fuel War-ra vagyok kíváncsi.
Ezek a személyes észrevételeim.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

VRSDM
én át is siklok a környezet csúfságain, jolvan hát mit csináljak, nem felelhet meg mindenki az én elvárásaimnak, sõt fogjuk rá tetszik is. de azért eléggé butítva fut csak, ellenben sok már hatalmas név maxon rohangál...

de ez hogy 5-6-10-20(nanos koreaikat) fejlövés kell egy embernek, na ezen azért meghaltam. :] nehogymár mell-szív stb. találat után ne fetrengjen az életéért könyörögve egy katona :D

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Szerintem pont ellenkezõleg a CORE pl beszarás.
Egyedül a jeges rész, ami okos ötlet, de szörnyen szarul fest a monitoron.
A hajós rész meg koszakalkotó mind látványban mind akadozásban.

DarkSector
Háát ezaz amit már sokszor mondogattam én is, hogy a környezet tiszta kakkancs.
Köze nincs az eredeti Hype-hoz.

VRSDM
hmmm. nemrég írtam hogy mily csodás ez a játék, és hogy a gépemen is egész szép médiumon, 1024-be.

hát ma felkerült az unreal 3... no comment. összehasonlítva ez !GRAFIKAILAG! egy kalap kakát sem ér :]

u dont have to listen anybody else but me

Na én is a végére értem,hát mit mondjak az utolsó harmada játéknak egyszerûen gáz.
A idegen hajó kipurcantása ezzel a buggal nagyon rossz volt.
Még a multiban reménykedem,ha majd lesz kivel,de addig is egy gyors uninstall most jól fog esni.<#hehe>

Smithwarden
Multihoz meg csak annyit hozzafuznek, hogy erdemes minden beallitast minimumra levenni, vagy minel kozelebb a minimalishoz, ha birja az ember gyomra, hogy minel jobb FPS legyen.
Mas jatekoknal is sokat jelent, de Crysis-nal duplan fontos (sajnos).

30-40 FPS-el egy kozepes ellenseg teged lo le altalaban, 100+ FPS-el te lovod le tobbszor, "csak" kb ennyit szamit.
Ha persze valaki nem "eredmenyre" jatszik multiban akkor ez nem annyira fontos. <#zavart2>[ #buck]

Egy hamachin én is kipróbálnám a multit,értelmes emberekkel.

Smithwarden
Tort szervereken vagy hamachin ki lehet probalni azert hogy legyen valami kepe az egeszrol az embernek.
En is szinte minden multit kiprobalok mielott eldontom hogy erdemes-e megvenni, tetszik-e.

arty
bevallom, FarCry után itt a multinak esélyt sem adtam :)

a link alatti leirás érdekes módot sejtet, de mivel nincs eredetim ... igy nekem ez sajnos kimarad :(

Forza.

Smithwarden
Eredeti punkbusteres szerveren most alig latok cheatert 1.2 ota.

bordy
hát ja, a betahoz nem jutott hozzá minden kis hülye csíra, meg új is volt. beta faxa volt.
mondjuk most nem igen tudom mi a helyzett ezena téren, azt gondotam hogy tele van csíterekkel már.

Magiszter
Én már gyakran mikor megláttam egy ellent a feje fölé céloztam három méterre, mert úgyis ugrani fog. De sok pontot tudtam így összekapálni :-D Aztán ha találkoztam valakivel aki nem ezt csinálta még én voltam meglepõdve.
Volt olyan hogy szöcske játékos pisztollyal osztotta a fejeseket. Néztem hogy 1) hogy a túróban ugrál már fél perce folyamatosan energiából 2) milyen pisztolyt használ? Ami fejre hord automatikusan? És persze még õ van felháborodva ha ezek után lelövöm mit a szemét. Igazából csak ez volt mindig a problémám. Ha srác 3x kinyírt verte a mellét, ha én nyírtam ki utána 3x akkor meg hõbörgött és ha szervergóré volt akkor nyomkodta a bannt. Úgyhogy részemrõl ennyi volt a multi móka. Még a béta idején voltak jó csapatok, aztán...

Jaffa: A falon átlövök, 800 métert ugrok, újratöltés nélkül lövök, nem szór a fegyverem játékosok.... õk a szánalom élõ mintaszobrai.

Jaffa 2843
de gondolom a cheater-ekre gondolt akik valóban 800 métert ugranak... :D

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Smithwarden
Nem off-oltal, temahoz tartozik ez is.
Szerintem sem jo a folyamatos ugralas, de nem nagy gaz.
Crysisban sem lehet nagyokat ugrani mindig, 2 ero-modos ugras utan elfogy az energy, utana csak normal jumpok vannak.
Akkor van szarul megcsinalva, ha az ember folyamatosan ugralhat es kozben PONTOSAN tud loni egy jatekban.
Ha ossze-vissza szor a fegyvere mikozben nyulat jatszik, akkor nem lehet tul hatekony, neked csak jol kell a celkeresztet utana vinni, ennyi.

Magiszter
Mega OFF: Ezért kellene betenni egy multi játékba hogy fáradjon el, vagy hogy egymás után ne tudjon sokat ugrani. Engem is kiakasztott mindig a sok kenguru. Nem tud máshogy játszani mint hogy leragasztja a space gombot. Szánalomra méltó. Mondjuk az ilyenek ellen van kitalálva a szingularitás tank. Az elõl ugorjon el :-D Persze ha mégis lelövöm pisztollyal száz méterrõl akkor meg anyázik és nyomja rám a bannt. Ismét csak szánalmas... Mega OFF vége

Kitaláltak már olyan modot amiben a ruha képességit egyszerre lehet használni? Az lenne az igazi szupermen hatás :D

Smithwarden
Eleg furcsa a kerdesed.
Ha megvan a jatek akkor miert nem kattintasz a multi-lan-szerverinditasra es nezed meg.

Amugy Powerstruggle (Hatalmi Harc) jatekmod.
Ha kicsit utananeztel volna - crysis.hu - mp jatekmodok

Mi emeli ki a kozepszerusegbol? (Miert kellene kiemelnie nem ertem, egy multi jatek lehet attol szuper meg hogy hasonlo A-B helyet kell felrobbantani mint a tobbi jatekban)

- Maga ez a jatekmod
- Nanoruha
- Kulonleges Alien fegyverek (fagyaszto, stb)
- Vtol, Szingularitas tank, stb (jarmuvek)
- Multi moddolhatosag (persze teljesen kesz normalis modok nincsennek meg, de sok keszul, fel-egy even belul lesz par jobb remelhetoleg)

arty
mi az a játékmod multiban, ami kiemeli a középszerüségbõl, a megszokottból?

Forza.

pedro84
sorry h nem olvasom el az elejétõl kezdve a hozzászólásokat. tudna valaki ip-t adni amin tudnék tört játékkal és 1.2-es patchel játszani...
elõre is kösz ;)

MY BIKE,AND ME --> http://www.bikepics.com/members/boogie84/00cbr600/

V43 1105
Ebben a játékban , nem eredetivel játszani, normálisan LEHETETLEN! sok kis kengurú Jack, 800m magasra ugrál, és a többi .. <#nevetes1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

oké, hogy a vége szar volt, de ott a multi...

ja és multiban tök célszerû egy-két beállítást visszavenni, például a bokrok megjelenésének a távolságát. mert a nagyon ügyesek jól el tudnak bújni köztük a mesterlövész távcsõvel... és ha a bokrokat nem jeleníti meg mondjuk 100 méteres távolságból, akkor õ csak azt hiszi, hogy elbújt, de csak fekszik az üres dombtetõn... és már le is lehet vadászni, mert a számomra nem létezõ bokrok közt nem tud elbújni.... :)

arty
demot 5x, minden nehézségen

fullt 1x, hatalmas csalodás volt, ami a tropusi szigetesdi után jött :(

azota csak a grafikán lovagolok/lunk :D

Forza.

Narxis
Én egyszer végigvittem, de a története nem igazán tetszett. :)

tegye fel a kezét, aki már játszott is a játékkal!
<#buck>

<#wave>

Narxis
Nem rossz az. :P

gurubefree
Nem felejtem el ..

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

berczely
Hát Crossfire 3870?És csak ilyen grafikán?? Derossz....<#wow3>

arty
jaértem :)

ha vannak mentéseid a játék végérõl is, megnéznék egy FPS számot az anyahajo felszinén is, vagy korábbi 'téli' részekrõl :) csak mert az eleje nekem is szép eredményeket ad ... de aztán ... :(

Forza.

gurubefree
Ebben mind igazad van ..... de nem is a kep miatt raktam be hanem azert ami a bal felso sarokban van.

arty
egy screenshotnal mit szamit, h milyen megjelenitõ tolta eléd a képet? :)

Forza.

gurubefree
En most varom a VISTA-m ULTIMATE ami mar SP1-s. A fa... postas nem hozta tegnap .... talan ma !!!!!
<#zavart1>
Ha megkapom akkor en is neki allok probalgatni .

Narxis
Többi hozzászólás még alá is támasztja, tisztára extázisban vannak. :D Mondjuk azt mindig is tudtam, hogy ATi jóba van MS-el, de ha ez komoly akkor beújítok egy Crossfire-be én is. :)

Narxis
Azt mondja a srác, hogy van neki két ATi 3870-es kártyája crossfire-be, felrakta a vista sp1-et és szarabb lett a crysis teljesítménye, reinstallálta a drivereket és megduplázódott a teljesítmény a játékokban. azt tanácsolja, hogy akinek vistaja van tegye fel az sp1-et és aztán újra a drivereket és szuper jó fps-e lesz a játékokban. 1920x1200, minden high, árnyékok médiumon, víz maximumon 4xAF beállításokon játszik. SP1 elõtt csak 1280x800-ba tudott ilyen beállításokkal játszani.Ja és 4xAF nélkül.