CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Next PC upgrade: 2022

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Intel-Crysis-Mapping-Contest---Instant-Action-Map-Pack
Crysis-Community-Mappack-1---Welcome-To-The-Jungle
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Valaki tudna mukodo linket adni esetleg errol a configrol?
Valamilyen extra settinges configot keresek, nem feltetlen realisat, hanem ahol mar el is van tulozva sokminden.
A "Natural mod"-ot es a "Pydon's Shaders Tweak 1.3 Final Very High Effects"-et illetve a "
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Apróbb játék bugok elég zavaróak.
Pl.a full harckészültségben lévõ gépágyús õrszemet levágom a szakadékba(kb 15. embernyi magasságból) az meg szépen fölkel és megnyugodva,tovább figyel az új õrposztján<#confused>#confused>.
És hát igen,a nanoruhás koreaiaknál csak pislogtam amikor, lestukkolták a mesterlövész skulókat és annyira zavarta õket,mint a rinocéroszt a cecelégy,és kb. 3-4 tárat kellett közvetlen közelrõl belenyomnom mire kipurcant,itt már azért mosolyogtam.
A jeges rész felejthetõ,a VTOL írányítás kriminális(egérrel),a játék a Core végéig tetszett,azután már csak be akartam fejezni.
Nem volt rossz próbálkozás,de egy Bioshock,Cod4(pedig talán eddig ez a leggyengébb) v. S.T.A..L.K.E.R-rel (OL forevör) nem veszi fel a versenyt.
A Crytec játékoknak mindig is a story,volt a gyenge pontja,amit az AI-vel meg a grafikával próbáltak ellensúlyozni.
Ebbe kategóriába még a Frontlines Fuel War-ra vagyok kíváncsi.
Ezek a személyes észrevételeim.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
de ez hogy 5-6-10-20(nanos koreaikat) fejlövés kell egy embernek, na ezen azért meghaltam. :] nehogymár mell-szív stb. találat után ne fetrengjen az életéért könyörögve egy katona :D
u dont have to listen anybody else but me
Egyedül a jeges rész, ami okos ötlet, de szörnyen szarul fest a monitoron.
A hajós rész meg koszakalkotó mind látványban mind akadozásban.
Köze nincs az eredeti Hype-hoz.
hát ma felkerült az unreal 3... no comment. összehasonlítva ez !GRAFIKAILAG! egy kalap kakát sem ér :]
u dont have to listen anybody else but me
A idegen hajó kipurcantása ezzel a buggal nagyon rossz volt.
Még a multiban reménykedem,ha majd lesz kivel,de addig is egy gyors uninstall most jól fog esni.<#hehe>#hehe>
Mas jatekoknal is sokat jelent, de Crysis-nal duplan fontos (sajnos).
30-40 FPS-el egy kozepes ellenseg teged lo le altalaban, 100+ FPS-el te lovod le tobbszor, "csak" kb ennyit szamit.
Ha persze valaki nem "eredmenyre" jatszik multiban akkor ez nem annyira fontos. <#zavart2>#zavart2>[ #buck]
En is szinte minden multit kiprobalok mielott eldontom hogy erdemes-e megvenni, tetszik-e.
a link alatti leirás érdekes módot sejtet, de mivel nincs eredetim ... igy nekem ez sajnos kimarad :(
Forza.
mondjuk most nem igen tudom mi a helyzett ezena téren, azt gondotam hogy tele van csíterekkel már.
Volt olyan hogy szöcske játékos pisztollyal osztotta a fejeseket. Néztem hogy 1) hogy a túróban ugrál már fél perce folyamatosan energiából 2) milyen pisztolyt használ? Ami fejre hord automatikusan? És persze még õ van felháborodva ha ezek után lelövöm mit a szemét. Igazából csak ez volt mindig a problémám. Ha srác 3x kinyírt verte a mellét, ha én nyírtam ki utána 3x akkor meg hõbörgött és ha szervergóré volt akkor nyomkodta a bannt. Úgyhogy részemrõl ennyi volt a multi móka. Még a béta idején voltak jó csapatok, aztán...
Jaffa: A falon átlövök, 800 métert ugrok, újratöltés nélkül lövök, nem szór a fegyverem játékosok.... õk a szánalom élõ mintaszobrai.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Szerintem sem jo a folyamatos ugralas, de nem nagy gaz.
Crysisban sem lehet nagyokat ugrani mindig, 2 ero-modos ugras utan elfogy az energy, utana csak normal jumpok vannak.
Akkor van szarul megcsinalva, ha az ember folyamatosan ugralhat es kozben PONTOSAN tud loni egy jatekban.
Ha ossze-vissza szor a fegyvere mikozben nyulat jatszik, akkor nem lehet tul hatekony, neked csak jol kell a celkeresztet utana vinni, ennyi.
Kitaláltak már olyan modot amiben a ruha képességit egyszerre lehet használni? Az lenne az igazi szupermen hatás :D
Ha megvan a jatek akkor miert nem kattintasz a multi-lan-szerverinditasra es nezed meg.
Amugy Powerstruggle (Hatalmi Harc) jatekmod.
Ha kicsit utananeztel volna - crysis.hu - mp jatekmodok
Mi emeli ki a kozepszerusegbol? (Miert kellene kiemelnie nem ertem, egy multi jatek lehet attol szuper meg hogy hasonlo A-B helyet kell felrobbantani mint a tobbi jatekban)
- Maga ez a jatekmod
- Nanoruha
- Kulonleges Alien fegyverek (fagyaszto, stb)
- Vtol, Szingularitas tank, stb (jarmuvek)
- Multi moddolhatosag (persze teljesen kesz normalis modok nincsennek meg, de sok keszul, fel-egy even belul lesz par jobb remelhetoleg)
elõre is kösz ;)
MY BIKE,AND ME --> http://www.bikepics.com/members/boogie84/00cbr600/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ja és multiban tök célszerû egy-két beállítást visszavenni, például a bokrok megjelenésének a távolságát. mert a nagyon ügyesek jól el tudnak bújni köztük a mesterlövész távcsõvel... és ha a bokrokat nem jeleníti meg mondjuk 100 méteres távolságból, akkor õ csak azt hiszi, hogy elbújt, de csak fekszik az üres dombtetõn... és már le is lehet vadászni, mert a számomra nem létezõ bokrok közt nem tud elbújni.... :)
fullt 1x, hatalmas csalodás volt, ami a tropusi szigetesdi után jött :(
azota csak a grafikán lovagolok/lunk :D
Forza.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#buck>#buck>
<#wave>#wave>
ha vannak mentéseid a játék végérõl is, megnéznék egy FPS számot az anyahajo felszinén is, vagy korábbi 'téli' részekrõl :) csak mert az eleje nekem is szép eredményeket ad ... de aztán ... :(
Forza.
ゾルターン
<#zavart1>#zavart1>
Ha megkapom akkor en is neki allok probalgatni .
ゾルターン