CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Min lepõdtél meg?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ゾルターン
De ez az egyéni véleményem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem kegyetlen visszafogja a játékot, és semmi eltérés grafika terén.
ゾルターン
Plazma TV-ken sajnos a játékok nem szépek.
Ha megnézed nálad is a 22" jobb egy fokkal.
És legelõször egy srác CFG-jét tettem fel az FAQ-ból.
Beállítások.
Minden Very High ....1280 widescreen és 2x élsimítás.
Csak monnyuk azé ez véletlen volt hogy így sikerült, de amúgy sem csúnyább a játék.
De nem latok semmi parametert .... FPS stb.
ゾルターン
Az egyéni dolog, hogy csúnyák.
Nálam azért szebb a játék.
Nem álló képek alapján kell megítélni.
crytek turkye apc day/night nevû szerver. mesa. két gauss puskás mesterlövész a hegytetõrõl kiírtotta az egész csapatot. mondom oké, megkeresem õket... felmentem, gyalog, csendben a hátuk mõgé. nem kis idõbe került. az egyiket sikerült leütni, a másikat meg leszedni a frissen szerzett gauss puskával.
éa szerintetek erre mi volt a válaszuk??? na mi??
hát kirúgtak... ennyit tudtak. annyira buzi emberek vannak...
mitõl függ, hogy van bithumen, vagy nincs???
Én is játszottam a Crysis-sel, végigvittem, de ha nem tették volna bele azokat az "idegeneket" sokkal reálisabbnak tûnt volna a játék.
Az még teljesen oké, h megyünk és koreai támaszpontokat semmisítünk meg, foglalunk el...de hogy ufó szerû lényeket beletenni...áhh..szóval...mért kellett ezzel elb*szni...
Nothing is True, Everything is Permitted
De azert jol muzsikal .
Annyit tudok mondani mivel szemtanu voltam <#vigyor1>#vigyor1> 1920x1080 felbontasban halalosan felesleges az AA meg a AF meg meg mit tudom en mi mert GYONYORU !!!!!!!! A NELKUL IS.
ゾルターン
Remelem nem gond ha par kepet hozok mutatoba .....
Nem tudom mennyi az a GTX de ha olcso sem vennem meg.
1920x1080 "MAGAS" minden NO AA ; NO AF 50" Plasma
1680x1050 "MAGAS" minden No AA ; No AF 22" DELL
Talan segit VGA-t valasztan
<#zavart1>#zavart1><#nezze>#nezze>
ゾルターン
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
intelE8400, 2x1GB GEIL ULTRA 1066 mhz ram, geforce 8800 GTX,
Kérném a véleményetek hogy szerintetek milyen.
thx
88GTX 2G E8500
Annak valaki le tudná írni a nevét ?
...::::::...
u dont have to listen anybody else but me
a fako azert fako, mert nincs hdr, nincs melysege a kepeknek, az egesz dzsungel holt egyforma. talan kepeken nem jon at... de jatszottam 2600XT-n, mediumon eleget, h utana a high-t tudjam becsulni (2900PRO)
aztan a jatek ketharmadanal megint mediumra kellett volna leszedni, inkabb eladtam a 2900ast es nem volt gepen egy honapig 😄
Forza.
Viszont tunningba Intel.
Másik kérdés: Az az ominózus pecs mennyiben javítja a teljesítményt?
mióta komolyabb gépem van azóta csak AMD...
Volt intel is 1 kalap SZ4|2
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ASUS 8800GT
2 GB RAM
Processzor: na igen itt van a probléma, mégpedig az hogy Intel vagy AMD... Alapesetben én az Intelt mondanám, de nem nagyon szereti ha húzzák a procit... Így 2 lehetõség merült fel:
AMD
Intel
Na így szerintetek melyik jobb játékra? Ti melyiket vennétek? 1 dolgot ne felejtsetek el: NINCS HÚZÁS
Elõre is kösz a választ
Sot nekem a medium vilagosabb kepei meg jobban is tetszenek... <#hawaii>#hawaii>
..mivel szerintem felcserelted a kepeket... a felso a medium es az also a high...nezd meg a kepek linkjet <#hawaii>#hawaii>
En nem azt allitottam hogy nincs kulonbseg es hogy nem jobb high-on hanem...
De nem irom le meg egyszer amit irtam, olvass vissza pls.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
a shadows és a shader quality pl kb zero látványt ad mediumon - szvsz a high-very high már nem akkora ugrás, de a legnagyobb kétségteleül a medium és a high között van
high:
medium:
(nem a legszerencsésebb képek, de a lényeg talán látszik)
Forza.
Low es medium kozott nagy a kulonbseg, a medium-high kozott mar nem akkora, az effektek nagy resze mediumon is lathato, siman elvezheto a jatek.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Szóval van nekem egy ilyen/most ezt a példát veszem/:sys_spec_Quality.cfg.Ebben vannak különbözõ adatok:con_restricted = 0
q_ShaderGeneral=3
q_ShaderMetal=3
q_ShaderGlass=3
q_ShaderVegetation=3
q_ShaderIce=3
q_ShaderTerrain=3
q_ShaderShadow=3
q_ShaderFX=3
q_ShaderPostProcess=3
q_ShaderHDR=3
q_ShaderSky=3
q_Renderer=3
r_LightsSinglePass=0
jól gondolom,hogy így kell átírni az adatokat?!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu