CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hogy akik siránkoznak a warez miatt, azok érdekesmód pont mind tehetõssebb személyek közül vannak 98%-ban.....<#vomit>#vomit>
úgyhogy nem is mondtam semmit.
Neked adok igazat, azért ne kezdjük el sajnálni a kiadókat......csak kicsit agyaljunk rajta hányan kezdtek el már tavaly, a crysis híre hallatára hardware t fejleszteni. NVidiátol, Intel tõl vajon hány % ot utaltak az EA hez.
Egyébként ha meg normális áron értékesítenék a játékokat kishazánkban, nyilván jobban menne.
Szerintem már kezdik kapisgálni mert a Vegas és az AC már 7990 ért jött ki.
Igyekeztem nem demagóg lenni......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"- Ne hülyéskedj!"
......A gépemen még Mediumon sem fog elfutni, akkor meg......<#eplus2>#eplus2>
De a single demot innen - Crysis.hu
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Azt szeretném megkérdezni hogya crysis béta verzióját honnan tudom letölteni?
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
Kitérdekel? Nem az a lényeg, a trend.. lehet, h nem elsz zárodarabja a trilogiának PC-n, de ezt valoban magunknak köszönhetjük :(
Forza.
25962 - ott a pont ;). szájbaverema hugomat aki utána beköp anyunál. és még én panaszkodjak . ANYA! DE HÁT ÁRULKODÓS :D neki meg vérzik a szája :P hagyjuk már. játszák az álszentet.
u dont have to listen anybody else but me
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Citing piracy reasons, Crytek CEO Cevat Yerli is the latest developer head crying wolf that PC gaming is being brought down by the rampant illegal downloads issue. In an interview with PC Play, Cevat states that the Crysis developer has been seriously hurt by piracy, and PC gamers that pirate games inherently destroy the platform. As a result Crytek will no longer develop PC exclusive titles, which was most likely the case either way now that its CryEngine is being ported to PS3 and Xbox 360.
info: Worthplaying.
Magyarul dióhéjban: Cevat Yerli aztmondja a pc-n lévõ kalozkodás megöli a platformot (igaza van) és hogy nagyon rosszul érintette õket is a warez.Ezért nem lesz több pc exkluzivitás tölük!
Next PC upgrade: 2022
így akartam érteni hogy , (még) ennyit sem ér meg nekem :]
nyomok inkább addig 5kört UT3-ban, szebben-gyorsabban-több élménnyel :)
node nem szidom, nemtudom! :)
próbáld ki és megtudod.
Core4 támogatást meg hivatalosan "marketingesek" szerint, tudnia kellett volna, hát mégse tud.
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
nagy valszeg ez a rendstert frissíti, h jobban fusson ezalatt a Crysis?
Image Quality setting Medium, 0x Anti Aliasing, 16x anisotropic filtering
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN