CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dark Angel 666
Szerintetek hogy állitsak be egy RAdeon HD 3650 kártyát hogy játszható sebességgel fusson a játék ?

Narxis
Crysisnak nem is egy VGA kell. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DarkSector
Háát azé a többi együt sok, de egyenként eltörpülnek a VGA mellett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Narxis
Ja és az csak a vga, hol marad a többi része a gépnek? Ilyen az élet. :/

DarkSector
Meg én lazán kiegyeznék ha a gép sokkal olcsóbb lenne, mert mondjuk 1 jobb vga árából 10db játékot lehetne venni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát aki játszani is szeretne a játékkal, az biztos, hogy ha nemis CSAK gépet fejleszt, de legalábbis ELSÕSORBAN azt teszi.

Narxis
Hát igen, az örök kérdés, gépet fejlesszek vagy szoftvert vegyek? :D Valószínûleg sokan az elõbbi mellett döntenek. :)

DarkSector
Meg 1 nagy gond van.
Hogy akik siránkoznak a warez miatt, azok érdekesmód pont mind tehetõssebb személyek közül vannak 98%-ban.....<#vomit>

Prince23
Hát nem is csodálom... még is ki az a hülye aki gyûjtené az Nba live-ot?!:D Max egy részt megvesz eredetibe, többit meg megoldja magának xD mert annyit nem ér a progi , h kiadjunk 10k-t.

DarkSector
De nem kell õket félteni, már iit van az INTERNET adó, aztán ha nem elég nekik, akkor másképpen, de beszedik a lóvét....

DarkSector
Nem a játék ára sok...hanem a fizetés kevés, de ezt mást nem nagyon izgatja!
úgyhogy nem is mondtam semmit.

Szia,

Neked adok igazat, azért ne kezdjük el sajnálni a kiadókat......csak kicsit agyaljunk rajta hányan kezdtek el már tavaly, a crysis híre hallatára hardware t fejleszteni. NVidiátol, Intel tõl vajon hány % ot utaltak az EA hez.
Egyébként ha meg normális áron értékesítenék a játékokat kishazánkban, nyilván jobban menne.
Szerintem már kezdik kapisgálni mert a Vegas és az AC már 7990 ért jött ki.

Igyekeztem nem demagóg lenni......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Narxis
A legfrissebb.

Peetboy
Nézd meg az Ati oldalon. Amúgy meg lejött végre...

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

mademan
crysishoz meilyk a legjobb ati drvier hd 2600 xt hez?

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

Peetboy
Csak a multi miatt vettem meg.

Peetboy
Ja , én is a Far Cry-t eredetiben csak októberben vettem meg. 3 és fél évet vártam rá, hogy lemenjen az ára. <#vigyor> Amúgy meg nem vettem volna meg, csak a multi miatt.

JaSoN HuNTeR
hát azon a csúcskonfigon ami neked van 2048x1280 200fps...Nem tudtad xD<#whatever>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Magiszter
Én meg úgy vagyok vele, hogy 12k-ért bermennyire is jó meg szép a játék nem fogom megvenni.(egy heti munkám). Az meg hagyjám hogy minek ha úgy is élvezhetetlenûl fog menni a gépemen. Ha meg megveszem az olyan vasat hogy már tûrhetõen fusson, nem marad pénzem... ördögi karika. Ha normális áron egy normális játékot kiadnak akkor megveszem, mint ahogy már tettem az elõtt is (bár némely játékot sokkal a megjelenés után vettem meg.)

"- Magyarország egy jó hely! "
"- Ne hülyéskedj!"

Peetboy
Most én is mondhatnám azt, hogy milyen sokat vártam erre a játékra és mennyire csodáltam, hogy mennyire szép meg minden és mennyi munka van benne, de nem veszem meg, minek ha letölteni is lehet...
......A gépemen még Mediumon sem fog elfutni, akkor meg......<#eplus2>

Smithwarden
Beta-t mar sehonnan. (Multi-nak volt betaja a jatek megjelenese elott 2-3 honapig.)
De a single demot innen - Crysis.hu

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

mademan
Helló!
Azt szeretném megkérdezni hogya crysis béta verzióját honnan tudom letölteni?

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

arty
NBA'09 már nem jön PC-re. Más EA sportjátékok sem.

Kitérdekel? Nem az a lényeg, a trend.. lehet, h nem elsz zárodarabja a trilogiának PC-n, de ezt valoban magunknak köszönhetjük :(

Forza.

VRSDM
lesz, de nem CSAK! pc-re . hanem átportolják minden fele...

25962 - ott a pont ;). szájbaverema hugomat aki utána beköp anyunál. és még én panaszkodjak . ANYA! DE HÁT ÁRULKODÓS :D neki meg vérzik a szája :P hagyjuk már. játszák az álszentet.

u dont have to listen anybody else but me

RNadal1203
akkor most nem lesz Crysis 2 PC-re??

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

DarkSector
Igazuk van, viszont nekik is van elég saruk felénk, úgyhogy nem nagyon értem ezt a fellengzõs dumát.<#confused>

Prince23
DE wrz mindig lesz, és így ezáltal uploaderek is... hacsak nem szûnik be PC, de ezt is csak magunknak köszönhetjük akkor, ha ez megvalósulna (ami sztem kizárt dolog).

grebber
Crytek to Abandon PC Exclusive Development

Citing piracy reasons, Crytek CEO Cevat Yerli is the latest developer head crying wolf that PC gaming is being brought down by the rampant illegal downloads issue. In an interview with PC Play, Cevat states that the Crysis developer has been seriously hurt by piracy, and PC gamers that pirate games inherently destroy the platform. As a result Crytek will no longer develop PC exclusive titles, which was most likely the case either way now that its CryEngine is being ported to PS3 and Xbox 360.

info: Worthplaying.

Magyarul dióhéjban: Cevat Yerli aztmondja a pc-n lévõ kalozkodás megöli a platformot (igaza van) és hogy nagyon rosszul érintette õket is a warez.Ezért nem lesz több pc exkluzivitás tölük!

Next PC upgrade: 2022

Narxis
Nincs mit.

Peetboy
Köszi.

Narxis
Igen.

Peetboy
Bocs az Offért, de a Razor 1911 féle verzió az magyar nyelvü? Csak mert nem akarom fölöslegesen leszedni.

VRSDM
nem felvágás, de ahol kell ott ottvagyok.

így akartam érteni hogy , (még) ennyit sem ér meg nekem :]

Narxis
Törést 2s szerezni ha ismered azt a bizonyos oldalt. :)

kösze megvan:)

RNadal1203
megnyomod a 0-át

köszeee..már csak 1 kérdésem van..hogy hozom be a konzolt??:)mert shift+' nem reagál!!:(

VRSDM
fogalmam sincs, jó játék, de peccselni nem fogom, az már túl sok neki hogy újra törést szedni hozzá stb :P
nyomok inkább addig 5kört UT3-ban, szebben-gyorsabban-több élménnyel :)

node nem szidom, nemtudom! :)
próbáld ki és megtudod.

Prince23
akkor jó, de akkor mi foglal itt fél cd-nyi adatokat? mind csak blöff?

VRSDM
fps javulást (ebben a fórumban olvasottak alapján) nem tapasztalt senki.
Core4 támogatást meg hivatalosan "marketingesek" szerint, tudnia kellett volna, hát mégse tud.

Prince23
Akkor ez a rendszerbaráti patch mind kamu? semmit sem változott? alappal cska közepes beállítással tudtam játszani...akkor ne is álmodjak 1.2-vel highal:?:DDD persze nem minden opciónál, hisz 7300 gt-m va:D

RNadal1203
ja bocs r_displayinfo 0

RNadal1203
írd be a konzolba hogy:r_displayinfo 1

üdv ,,faqban van 1 config fálj amitõl télleg szebb xp a crysis,,de felrakott a képernyõ job felsõ sarkába ien paramétereket..állandóan fenn van,.,azt hogy tudom levenni???..és nics vmi god cheats hozzá vkinek?:)

VRSDM
olvass vissza és okosodsz :]

kirol
Majd egy Core 4 oktatól.

VRSDM
crysis nem fog jobban futni má' semmitõlsem :)

Prince23
Ma feltettem újra a gémt, és rá a 1.2 patchet, de végén megszakad mert nincs elég hely, ezt írja ki. Amit kötve hiszem, ha csak nem a másik particióra tette a frissítéseket, ahol a programjaim vannak, és ott csak 1.3 giga szabadhelyem van...Pedig a megadott helyet adtam meg neki célterületnek...
nagy valszeg ez a rendstert frissíti, h jobban fusson ezalatt a Crysis?

Ability
Köszönöm szépen! <#puszi>
gduck
pl. 9800GX2 vs 8800GTX vagy 8800GTX vs 8800GTX SLI alacsony felbontásokban :D Amúgy elég furcsa beállításokkal csinálták a tesztet!

Image Quality setting Medium, 0x Anti Aliasing, 16x anisotropic filtering

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN