CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az nvidia 9es sorozat átkurás felsõfokon, elég sok helyen leírták már.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
wapolok
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
wapolok
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Viszont ezt a játékot tényleg csak NASA gépen lehet csutkán futtatni, arra készülj fel! De egy 8800-on már be lehet lõni úgy, hogy szép legyen, és ne (nagyon) akadjon....
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valaki tudna küldeni nekem 1 serialt, mert amit vettem abban nem volt, és a boltban nem vették vissza azt mondták hogy kiloptam:S Fogyasztó védelemmel meg mondták hogy olyan fél év mire jutok valamire -.-
Most vettem uj gépet direkt crysis miatt... pls help köfi elõre is!!!
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Töltsük le az internetet!
a desolation címû pályát honnan lehet letölteni??
és hova kell bemásolni?
köszi 😊
Köszi
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ghost recon aw2-ben is vann coop és egész élvezhetõ. Sokkal jobb így játszani mint ai társakkal.
Next PC upgrade: 2022
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..