CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért mondtam, hogy ha nem veszel erõsebb kategóriát, akkor nem nagyon kell 512-nél több.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
wapolok
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
wapolok
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Amikor belépek egy szervere és választok csapatot és lerakja a csávót akkor nekem ben marad a nyil és ot mozog. Hogy lehet eltüntetni?
ott van egyedül szuperhájg
De ilyen, hogy ezzel összetéveszteni egy Devil-t!!!<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Nincs is szuperhájg csak verihájg!!!!!!<#whatever>#whatever>
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
8600GTS szerintem a közepes szintet vágja tudtommal a 8800GT meg hallomásokból fullon viszi a játékot dx10-ben is, persze élsimítás mindkét esetben 2x vagy 4x mellett.
wapolok
Forza.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
De aztán csak jó lesz. Igaz, csak egy kieg, amit egy modcsapat is simán megcsinál, csak ingyené, viszont így legalább a minõség biztos, hogy meglesz. Kíváncsi vagyok az új fegyverekre ésjátmûvekre. Szívesen látnék motort a Crysisban, azok mindig jók. Kár, hogy úgyse lesz.
Töltsük le az internetet!
Mindegy várom ezt is :) Mondjuk nomádot má megszoktam, de psychoval is elbánok. Csak siessenek me nekem krájzisz kell!!!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Forza.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
wapolok
wapolok
nem tudjátok hogy nVidia Geforce 7600 GT-n elfut-e a játék a többi alapkövetelmény megvan. kössz
forrás :Gamestar
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Töltsük le az internetet!
(vásárlás elött álnék és csak a singlipléjer miatt nem venném meg)
Next PC upgrade: 2022
most megkönnyítetted a dolgát <#ticking>#ticking><#vigyor1>#vigyor1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Alaplap: ASUSP5K-SE
Processzor: Intel Core 2 Duo E8200
Vid.kártya: Gigabyte 8800GT 512MB
Memória: 2x1GB RAM 1066MHz
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez azért sezrintem nem olyan kis külömbség. Mondjuk az is igaz hogy 66ezren vannak az oldalon :) de az összes cucc közül a cod 4 a legtöbet letöltött :)
nem warez csak csak okfejtés :D