CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
hát állítólag az gépigény szerint mindenképp

Lambo fan
sziasztok
szerintetek jelenleg PC.-re a Crysis a lehetõ legszebb grafikájú játék amit megvehetek?

HD JOHNNIE
Sztem az lehet a baja, h ami az emailcímedben szerepel az nem lehet benne a jelszavadban.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Ugyanez a problémám nekem is. Teljesen mindegy milyen nevet írok be, nem jó neki... :(

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

The Protector
Furcsa mód én 1 napja azzal a mentéssel fojtattam agamet.és most is müxik.a hiba az ön készülékében van.szvsz

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Az miért lehet,hogy a GameSpy-ra nem tudok regizni?A weboldalon sem.A jelszó és az emailcím nem illik össze.Vmi ilyesmit ír ki.<#help>

KILLER2
Nálam is megy, nála van valami baj.

Töltsük le az internetet!

Seithennin
fura mód én is rákattintottam a linkre és mûxik, nem lehet hogy nállad a hiba?!

Ne nézz hülyének kérlek, 404-et nyom az orrom alá a link-re kattintva. Sõt a google nem a barátom, elég sokat keresgéltem mentések után sok helyen semmi vagy 404 szintén, meg más fórumokba is benéztem, elég alapos voltam.
Seithennin
ilyenkor azért az agyvérzés kerülget xD

The Protector
TE.még mielött a sok tré megkövezne.Itt van fölül a faq.Kördítõs(ahol optimalizálási ótmutató meg,magyar crysis közösség van)húzd rá az egeret és a jobb szélén lesznek a mentések,minden map legelej sok lõszerrel1.2höz is tökéletes.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Üdv!
Egy kérésem lenne, a játék vége felé elakadtam valami bug miatt, feltettem a 1.2-es patch-et ami meg elcseszte a mentésemet, most pedig kezdenem kéne elõrõl az egészet. Valaki könyörgök tegyen fel egy mentés fájlt rapidshare-re vagy e-mailben valahogyan küldje el nekem, onnan amikor az anyahajóra kerülök, az atom bomba ledobás elõtt. Nagyon hálás lennék érte.
Zsoltika 007
Eredeti a game?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Van egy nagyon<#lama><#lama><#lama><#lama>kérdésem:fenn a Crysis,felpatch-elve 1.21-re.De az Istennek sem tudok accountot csinálni a netes játékhoz!Beírom,amiket kér,aztán azt dobja ki"a jelszó és az emailcím nem illik össze"!Erre mit lehet csinálni????????

VRSDM
audio vibrance - még csak a menüket sem tudod :C

u dont have to listen anybody else but me

HD JOHNNIE
Sziasztok!

Ti mit használtok az online játékhoz? Ase- vagy xfire vagy pedig a belsõ keresõjét?

The Protector
Kapcsold ki a sound vibration beállítást.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok.

Pár órás folyamatos játék után egyszer csak elkezdett pattogni (recsegni) a hang.

Mitõl lehet ez ?
Valami megoldás rá ?

Köszi !
Seithennin
annál szebb nehezen lesz, ha a dx 10 felvan nyitva akkor az a max szoftveresen, a többi hardvertõl függ ergó a gépedtõl hogy mire képes maxon, talán még nézd meg itt felül az optimalizálási útmutatót ott találsz 1-2 ravaszságot:)

Már kérdeztem,de rám se bagóztatok:fönn a játék,az 1.2es patch,meg a dx10unlocker(XP van fenn).Milyen módot érdemes fõltenni,amivel esetleg még szebb,jobb lesz a játék?

Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Seithennin
semmi gond <#action>

Sorry! De nem bírtam ki.. <#eplus2>

BattleTag: zydar#2910

Seithennin
amúgy csöppet a világok harcára hajaz ez a játék:P

Narxis
<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Seithennin
nagyon humoros -.-

Kapcsold ki a "texture vibrance" opciót! <#vigyor2>

BattleTag: zydar#2910

Seithennin
hali! nem tudjátok mitõl lehet hogy a játékban elég sûrûn vibrálnak a textúrák? csak ez a game csinálja ezt:S

arty
...látom még büszke is vagy a hülyeségedre :)

Forza.

The Protector
nem kell mert a kódódat már tuti ellõted
és nekem max azért kéne

nem azt kérdeztem ,hogy mennyivel töltessz és mit legyél rá büszke.
Csak arra voltam kiváncsi kelle e valakinek.

The Protector
200 forintért töltök 20 napig.addig 100lejön a 8mb-os netemmel

Seithennin
<#nyes>

Prince of Máté
Pályaméret... nem mindegy :D

nem kell valakinek 5000Ft-ért Crysis ?

bertino
paraméter ? <#idiota> a hatezer paraméter közül melyikre is gondoltál ?

fizika... az még rendben is van...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
aha, pompás.

ettõl függetlenül a 30 fps továbbra is röhejes...

Prince of Máté
A két játék pályamérete és fizikája különbözik, na ez a nem mindegy.

arty
jah, ut3-ba ellátsz 15 métert, a következõ házig(vagy épületen belül még röhejesebb a látótáv), itt a távoli hegyeket is látod 1500méterre, erdõstül...

sztem meg ez a nem mind1 :)

Forza.

Seithennin
pedig ez adott 1 kis izgalmat plusszban a gamehez:D vajon mikor akad beeee xDD olcsó játék NEKEM:D

The Protector
nem lessz gond nyugi

Seithennin
vagy lehet csak azért mert még az elején járok a játéknak és késõbb jönnek a húzós részek:D

Seithennin
hát nállam az alábbi konfigom dx9 el mivel xp m van tökéletesen fut maxolva, E8200, 4gb csx 800mhz, 8800GT 512mb

The Protector
Az ut3-engine minden gameval hozza a maxot és a nagyon nagy fps-t.ez meg gecizik.Két de duplakártyás9800gtx2 vagy simán x2,nem tom de 1kártyában van2 db és abból a srác 2 tett a gépébe.maxra téve mindent amit elképzelhet az ember.56fps-volt neki amax.ut3-as enginnel meg játszhat 3 játékkal egyszerre.ez a nem mind1.

The Protector
ja.Akármit csinálok távcsõbe nézéskor akkor is kell neki töltenie.vmint akárhogy pakolom rá a grafot nem váltouzik az fps-de szaggatni LOW-on is tud.de hozza a 30-at.fõleg akkor szaggat ha a procinak van feladata.

bertino
bizony lehetne... ut3 (a game) olyan graffal fut 1280*1024be, hogy már-már lepipálja ezt :)

de mindig lesz különbség a kettõ közt, mindenesetre nem szabad hanyagolni azt a tényt, hogy az 70 FPSel is fut maxon, ez meg 30 fölé gyakorlatilag nem is megy, ugyanolyan géppel... ez a nem mind1.

The Protector
highon megy majdnem minden 30fps-el de lehetne jobb is.

crymod.com-on megtalálod õket.

arty
beépitett profil, medium - ez jol fog menni a játék kétharmadán :)

Forza.

The Protector
Vki tud nekem adni egy módosított cfg-t vagy mit h jól menjen a game és jól is nézzen ki 8600GT 512-es kártyán.