CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Ezeken a képeken meg megint szépnek tûnik a játék. Szép robbanások és növényzet a legtöbb képen. Gondolom a megjelenés felé megint elkezdik majd, hogy ez már sokkal optimizáltabb és szebb, mint elõdje.
Töltsük le az internetet!
(minden generációnál ez megy, amikor megjelenik, h mindenki várja a csodadrivert, ami csak nem akar jönni... nagyságrendi változás nem lesz, pár fps ideoda meg semmit nem számit)
Forza.
lehet várni a következõ generáciot 😊
ha ugyanis a benchmarkban ilyen fps-ek vannak, az a azt jelenti, hogy a játék felértõl totál játszhatatlan... mondjuk 1280x1024 AA nélkül immár játszható lesz veryhighon, xp unlockerrel 😄
Forza.
kifli: mégtöbb fps? minden játékban 50 helyett 57? minek? 9600al is jól megy minden, ami a 8800assal.
krizis meg mind a kettõvel ugyanugy szarul megy, +20% ide vagy oda nem számit, ezzel a motorral ennél nagyobb bajok vannak a mostani vgakon 😞
Forza.
Én bizos nem cseréltem volna el 5k ért a 8800-amat 9600-ra (mármint ha nekem olyan kártyám lenne) 8800 az új monitorral akkor még több fps-t tudott volna. Mondjuk nekem nem számít a melegedés meg a zaj. Neked meg igen...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
DX10 for XP jonagy 'kamu' csat hazavágja a windowst és lehet ujrarakni, 0 játékot lehet vele futtatni.
DX10 Unlocker viszont mûködik jól XP alatt, csakhogy kártya nincs, ami igy a VH-t elmozgassa normális (30-40fps) sebesség mellett. 30-40fps-t a játék egészére értem, nem a benchmarkra ...
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://crymod.com/filebase.php?fileid=1481&lim=40
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Azért majd a 4870 és GTX 260 és 280 tulajokkal ugyanugy csináltatok majd 1280*1024 HIGH 16xQAA /16AF benchmárkot mennyit dobnak 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
amúgy nálam se volt semmi bug, én se tudnék mondani igazából.
Forza.
<#whatever>#whatever><#whatever>#whatever><#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkor nagy fan lehetsz. Meg lehet nézni Far2 techdemóit lazán a fegyók, meg minden sugározza magából, a cod-os feelinget.
Én resi 2 illetve3 voltam így, hogy mikor kérdeztek régen, akkor full emlékeztem, hogy milyen cuccokat hol lehet megtalálni, mikor hol milyen, és mennyi ellen volt És a pályák is amegmaradtak.
Szabályossan el tudtam mondani, hogy pl: " bemész akkor jobbra, végén balra 2. ajó..." stb.
Mára azért már felejtettem rendessen. <#buck>#buck>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy játékot nem lehet meghatározni, hogy mitõl jó vagy rossz.
PL anno Condemned iszonyat lefoglalt.
Nem találtam benne nagy hibákat, és nem is voltak nagy bejárható területek, mégis ezerszer töbre tartom ettõl.
Mert jó itt bohóckodni, meg pályakreátorba tervezgetni, de akkor is unalmas egy idõ után..
Far Cry meg okozhat még csalódást, bõven, de így egyenlõre jobbnak tûnik. Már csak azért is jósolok többet Far Cry 2 nek, mert kegyetlen Cod4 feelingje van csak sivatagos bantu módra.
Megjegyzem Battlefield BC is erõs cod4 utánzat jármûvekkel.<#buck>#buck>