CRYSIS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játékélmény szerintem baromira jó nanoruha végett.
Next PC upgrade: 2022
Nem azt mondom hogy nem kellemes játék a Crysis, de rendessen vannak hibái.
Legalábbis én jobb játékélményre számítottam.<#rinya>#rinya>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Cryban meg már a talaj is homályos helyenként, a fák meg bokrok szerintem rosszul lettek megalkotva.
Far-ban meg legalább passzolnak a dolgok, de cry-ban valahogy nem minden illik a képbe.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amiket le lehet szûrni:
- Ai kb Crysis szintû vagy még ennél is gyengébb
- A lelõtt ellenfelek úgy esnek hátra mintha valami mûanyag probababát döntenének fel.
- Graf ha kb öszeségében Crysis szintû (bár más helyszín ezért nehéz hasonlítani) de növényzet ott is gyengusz.
Számomra nem lesz nagy durranas semmi újdonságot nem mutat fel.
Manapság nem tudnak optimizálni normálisan egy játékot.
csak hiányoznak azok az idõk amikor 100fps-el ment egy játék 😉
2000-2003 között
Amikor Radeon 8500 seriák voltak.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nekem X-fire telepítés 25perc volt.
😛
Bugok meg akkorák voltak, 1.2pach után, hogy néha forgolódtam és egyszercsak a levegõben iszonyat falak jöttek elõ, mintha egy óriási híd alatt álltam volna.
És volt mikor egy fal szerû sík lap jelent meg amellettem és én meg átsétáltam azt túloldalt megint jó volt.
Youtube-on már buggyüjtemények vannak, amik illúzióromboló hatásúak.
Nameg a növényzet, ami fullon is siralmas.
Ettõl FarCry 2 már biztos csak szebb lehet.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Futás venni konzolt me holnap már nem lesznek PC gamek!
Mert édekes modon nálam nem volt "annyi bug" jóformán szinte nem is tudnák mit mondani példának fagyás meg 1db sem volt pedig már 4x végigjátszottam.
De érdekes hogy GX2 is elhasal rajta.
Max mint már egyszer mondották is egy nagy TECHDEMO az egész.
Mert a sok bug megöli a játékélményt. Végigvittem, de annyi bug volt, fagyás, meg minden...hogy már a vége felé mondom legyen má vége azt uninstall...vazze.<#confused>#confused>
info: Gamekapocs
"A Crytek már nem PC exklúzív
Cevat Yerli kijelentette, hogy a Crysis volt az utolsó Crytek játék, amely kizárólag PC-re készült el.
Yerli elmondása szerint a döntés oka a PC-n virágzó kalózkodás: jelenleg a Crysis vezeti a letöltési listákat, és ez nem egy olyan pozíció, amire büszkék lennének. Bár továbbra is támogatni fogják a PC-t, az exklúzív címeknek búcsút inthetünk, mivel bevételt is szeretnének látni a munkájukból."
info: Gamestar
Jobban oda kell figyelni miket írnak a hírekben!
Thrash \'Till Death
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Már én is kezdem de szeretném megkérdezni hogy ezen a gépen menni foge very highon: 4giga kingston, quad q6600, GALAXY GeForce 9600GT OC XTREME TUNE 512MB
Thrash \'Till Death
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Töltsük le az internetet!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]