CRYSIS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
egyetértek játékélmény onnantól ahol már csapattal lehet nyomulni nagyon jó elõtte kicsit FC 1 re hajaz xD meg a story világok harca de azért nagyon ott van! viszont anno az FC 1 engem abszolut nem kötött le nem tetszett 1általán, szép volt meg minden de nem volt átütõ ez viszont epikus😛

grebber
Ugyanez van majdnem a létzõ összes játéknál ezalól a FC2 sem lesz kivétel.Sosem lesz minden ugyanugy kidolgozva sajnos mivel nem lenne gép hozzá amin futna.
Játékélmény szerintem baromira jó nanoruha végett.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Háát növényzet sokkal gyengébb, mint a karakterek fegyók, meg víz kidolgozottsága. Meg ürlények sem túl jók.
Nem azt mondom hogy nem kellemes játék a Crysis, de rendessen vannak hibái.
Legalábbis én jobb játékélményre számítottam.<#rinya>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
"de cry-ban valahogy nem minden illik a képbe." Erre monj már egy példát.

DarkSector
növényzet nem részletessebb, de szebben mutat szerintem.
Cryban meg már a talaj is homályos helyenként, a fák meg bokrok szerintem rosszul lettek megalkotva.
Far-ban meg legalább passzolnak a dolgok, de cry-ban valahogy nem minden illik a képbe.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Eddig létezõ összes videot megnéztem a sokak által világmegváltónak titulált Far Cry 2 bõl.
Amiket le lehet szûrni:

- Ai kb Crysis szintû vagy még ennél is gyengébb
- A lelõtt ellenfelek úgy esnek hátra mintha valami mûanyag probababát döntenének fel.
- Graf ha kb öszeségében Crysis szintû (bár más helyszín ezért nehéz hasonlítani) de növényzet ott is gyengusz.
Számomra nem lesz nagy durranas semmi újdonságot nem mutat fel.

JaSoN HuNTeR
nem vok PC ellenes.Konzol is **** me állandoan belassul a GTAIV...
Manapság nem tudnak optimizálni normálisan egy játékot.

csak hiányoznak azok az idõk amikor 100fps-el ment egy játék 😉
2000-2003 között
Amikor Radeon 8500 seriák voltak.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
PC-s játékoknak leáldozott topikban a helyet ott vannak ilyen kaliberû pc ellenes emberkék.

DarkSector
<#nevetes2> LOL.az durva.
Nekem X-fire telepítés 25perc volt.
😛

Seithennin
az a te szégyened nekem spec nem akad...

DarkSector
De béta volt, csak full -ként lehetett boltban megvenni.
Bugok meg akkorák voltak, 1.2pach után, hogy néha forgolódtam és egyszercsak a levegõben iszonyat falak jöttek elõ, mintha egy óriási híd alatt álltam volna.
És volt mikor egy fal szerû sík lap jelent meg amellettem és én meg átsétáltam azt túloldalt megint jó volt.
Youtube-on már buggyüjtemények vannak, amik illúzióromboló hatásúak.
Nameg a növényzet, ami fullon is siralmas.
Ettõl FarCry 2 már biztos csak szebb lehet.

JaSoN HuNTeR
szégyen a PC nekem Fable 2004 es játék akad 1024be.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Seithennin
lécci dobd ki a számítógéped akkor oksi?😄

Seithennin
valami problem?

grebber
Valamit benéztél ilyen soha nem lesz!

JaSoN HuNTeR
áhh ennyit be****tátok! XD ennyih PC megkéne szünjön me xar!
Futás venni konzolt me holnap már nem lesznek PC gamek!

Seithennin
a játékélmény maxon volt😊 még mindig a hatása alatt vok😛

Seithennin
jah nekem 1 szer fagyott csak, bug meg csak textúrában volt párszor de semmi zavaró dolog

Seithennin
nehogy innot vegyél! atom béna cég! nézz be a milyen gépet vegyek most fórumba...

grebber
Te nem valami bétával játszottál véletlenül??

Mert édekes modon nálam nem volt "annyi bug" jóformán szinte nem is tudnák mit mondani példának fagyás meg 1db sem volt pedig már 4x végigjátszottam.

DarkSector
Jah mert 640-es GTS-ekre mérték még akkoriban, meg a 768-as GTX illetve Ultrára.
De érdekes hogy GX2 is elhasal rajta.

Bocsesz , de végül ez a karit veszem meg : InnoVision GeForce 8800GT 1GB DDR3

DarkSector
Jah lehet, mert pontossan nem tudom, de nekem amúgysem tetszett mint játék.
Max mint már egyszer mondották is egy nagy TECHDEMO az egész.
Mert a sok bug megöli a játékélményt. Végigvittem, de annyi bug volt, fagyás, meg minden...hogy már a vége felé mondom legyen má vége azt uninstall...vazze.<#confused>

Seithennin
azzal jól fog menni de a vidkari picit kevés hozzá mert elvileg 640 mb os kari kell a teljes tökéletességhez, de az én 512mb 8800 GT men is ment fullon reccenéz mentesen

Seithennin
meg arra is oda kell figyelni hogy mit írok ide a fórumba😊 már írtam hogy elnéztem szerencsére...

grebber
"Konzolosoknak jó hír, hogy a készítõk felhagynak a játék kizárólag PC-re való fejlesztésével, így a folytatás Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni. A döntés egyik oka, hogy az elõzõ rész megjelenése elõtti, brutális gépigényrõl szóló hírek tömegpánikot váltottak ki, és a vártnál kevesebb példány fogyott a játékból, a másik ok pedig, hogy az FPS stílusú játékok konzolon 4-szer, 5-ször jobb eladásokat csinálnak, mint PC-n."

info: Gamekapocs

"A Crytek már nem PC exklúzív
Cevat Yerli kijelentette, hogy a Crysis volt az utolsó Crytek játék, amely kizárólag PC-re készült el.

Yerli elmondása szerint a döntés oka a PC-n virágzó kalózkodás: jelenleg a Crysis vezeti a letöltési listákat, és ez nem egy olyan pozíció, amire büszkék lennének. Bár továbbra is támogatni fogják a PC-t, az exklúzív címeknek búcsút inthetünk, mivel bevételt is szeretnének látni a munkájukból."

info: Gamestar

Jobban oda kell figyelni miket írnak a hírekben!

vista ultimate 64 bit

Seithennin
a gépigény és a kalózkodás miatt kevés fogyott ezért lesz multiplat

Seithennin
persze épp ezért adják ki oda is

grebber
Az biztos több fogy majd konzolon mint pc-n.

FlyHigh
konzolon szerintem nem ez az igény, nem hiszem hogy túl nagy durranás lesz.

Thrash \'Till Death

Peetboy
Rég láttunk már itt szép Ingame képeket. Rakjatok fel PLS!

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Seithennin
HUH igazatok volt! hülye voltam😛 valóban csak félreolvastam! Multiplat és annyi van PC is a tervekben hála istennek😛

Seithennin
igen de csak ha vistád van xp alatt ugyanos a legmagasabb beállítás nem elérhetõ

FlyHigh
jah talán 1024X768-ban, de 800X600-ban biztos.😄

Thrash \'Till Death

Haliho!
Már én is kezdem de szeretném megkérdezni hogy ezen a gépen menni foge very highon: 4giga kingston, quad q6600, GALAXY GeForce 9600GT OC XTREME TUNE 512MB

Seithennin
de már is utánanézek

Seithennin
hát én azt olvastam hogy a kalózkodás miatt nem lesz pc re folytatás hanem csak konzol

grebber
Valamit nagyon benéztetek azt irták hogy a következõ részek nem "csak" pc-re fog megjelenni.De ugyanugy pc-re is ki fog jönni. Max konzolokra elõbb de tuti a pc-s megjelenés is.

FlyHigh
Ez így nem igaz, konzlokat is beveszik a fejlesztési listába, ennyi.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Warhead asszem még csak PC-re jön, aztán multiplatform. PC mindig ott lesz a platformok között, engem meg nem zavar ha pl PS3-ra is megjelenik.

Thrash \'Till Death

Narxis
Én azt olvastam, hogy a most készülõ kieg lesz CSAK PC-re utána készülõ részek meg konzolra IS.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DarkSector
Pedig sajnos nagyon kiakadtak a fejlesztõk, és úgylátszik komolyan elálnak a pc támogatottsága mellõl.

KILLER2
Errõl én nem is hallottam. Hát beszarás lenne, a pofátlanság teteje. Egy CSAK PC-re kiadott játék folytatását CSAK konzolra kiadni..... Érdekes lenne. Ez a játék PCre való. Meg aztán a mániájuk ez a nagy moddolhatóság, azzal meg mi lenne? Crysis többek közt azért az egyik kedvenc játékom és nehéz megunni, mert hiába vittem végig, ott a sandbox és szinte azt csinálok benne, amit akarok, ott vannak az extra pályák, meg minden.

Töltsük le az internetet!

Seithennin
azért az durva nagy szemétség lenne :S

pedig én ettõl félek
Seithennin
Vááá. most toltam végig atom jóó a vége, nagyon tetszik!!!😛 azért remélem nem b*sznak ki velünk és nem csak konzolra jön a 2. rész mint ahogy azt bejelentették😞((

DarkSector
Nem.

HD JOHNNIE
Nálam a felhasználónévvel nem volt kibékülve, de megoldottam. Ma kipróbálom multiban 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Na,nálam megoldódott a dolog.....Az emailcímemben a 4est átírtam 5-re.Így már elfogadta a GameSpy oldalán.