55
-
#15 A HDR megoldható akár egy GF FX kártyával is... -
RiddleR #14 A DailyTech ezen rövid összefoglalója, teljes mértékben hasznavehetetlen.
Először is az x1900-at hasonlítja a GTX256-hoz, holott az 512-eshez kellene. Mindemellett pedig egy nyomoronc opteronnal, ami nem ilyen célra született.
Holnap majd láthatunk korrekt teszteket is sztem. -
#13 Ez jó! :)
A Platinum márkanévről nem a minőség, hanem a irreális ár ugrott be a vásárlóknak :D -
Akuma #12 "Amennyiben a GeForce 7900 ugyanolyan jól sikerül, mint közvetlen elődje, az ATI nehéz időszak elé néz."
az érdekes lenne, ha rosszabbra sikerülne -
HUmanEmber41st #11 Durva ez a shader modell 3... -
Keldor #10 Jaja. De az még arébb lessz. -
Geza ba #9 Az Nvidia kártyákban a GeForce 6xxx szériától van HDR támogatás.
Klikk -
#8 Engem a DX10-es és Shader model 4.0-ás kerik érdekelnek a Cryengine2-es CRYSIS miatt nahyon üt!!!!!!!!!! -
Geza ba #7 Mennek, csak úgy hívják az ATI féle megoldást hogy CrossFire.
Amúgy IMO azért nem érdemes kifizetni kétszeres árat, hogy hátha az egyik elromlik. Én inkább olyan gyártót választanék, amelyik 3 év garanciát ad a kártyára. :) -
Lame #6 Az Nvidianak a kov kariban meg kene oldania a HDR tamogatast. Mar egyre tobb minden kezeli.
-
Chappy #5 nemtok róla hogy ezek mennek-e SLIben. de sokkal job 2 SLI-s nem csak a teljesítmény miatt, hanem ha az 1ik gallyra megy -
#4 " Ebben a magasabb órajel, 48 pixel shader, 512 MB GDDR3 memória, valamint a legújabb technológiák (Shader Model 3.0, Avivo, stb.) lesznek segítségére."
azért ez nem rossz.. :) Majd holnap meglássuk. -
#3 "Az adatok alapján a különbség igen jól érzékelhető az újabb játékoknál, főleg Anti-Aliasing használata esetén. Igaz, ebben segítségére volt a kétszeres memória, hiszen a GeForce kénytelen volt beérni 256 MB-tal"
elég lett volna eddig elolvasni... -
pentium419 #2 jólvan öljék csak egymást...(x850xt vmi 70ezer) -
Zedas #1 Hajaj. Ez lehet hogy kevés lesz a 8xxx-ek ellen. Nagyobb állkoppanást vártam.