21632
  • bency
    Tetszik a kezdés :D
  • desigo
    start
  • donyyy20
    Na hajrá!
  • bency
    Ma State Of Trance!!!!!!!!!!! :D
  • gabi89
    Készül az idei ASOT yearmix :D

• TBTPumpa
    Új videó:
  • gabi89
    Fan Zone jegyet
  • shad0w
    ja sztem jó, ötletes :D
  • exTrem
    oh már régóta ez van :D
  • shad0w
    Bendejuice :P
  • exTrem
  • desigo
    Milyet választottál végülis?
  • gabi89
    Pozsonyi AO -ra nekem is meg van már a jegyem. Fizetve legalábbis mert kézhez még nem kaptam :D
  • JohnnyNapalm
    én meg nem
  • bency
    Nah ugy látszik ott leszek a MIRAGE en :D
  • exTrem
    bárcsak lehetne tudni a track címét ami a video alatt megy, atomjóság !!!
  • gabi89
    Szokásos évvégi "móka" :D

+ Juventa, DNS Project, Philippe el Sisi, Tucandeo, George Acosta, 7 Skies, LaCeen, Phynn, Dennis Sheperd, Myon & Shane54, Arty, Amurai, tyDi, Arnej, Estiva, Vast Vision, D@nee, Paul Trainer, Mr. Pit, Benya, Wippenberg, Barnes & Heatcliff, Timmy & Tommy, Robert Burian, Nifra, Ernesto vs. Bastian, Daniel Kandi, Cliff Coenraad, M6, Sied van Riel, Leon Bolier, Claudia Cazacu, Max Graham, Lazarus, Orkidea, Galen Behr, Jon O'Bir, Grube & Hovsepian, Bobina, Ronny K, Ben Gold, John O'Callaghan, Yuri Kane, Majai, Aurosonic, Artento Divini, RAM, Maarten de Jong...

...and manymanymany more
  • Tommtom
    Még a pénteki buliról. Mi Shadowékkal buliztunk szinte végig, de sikerült összefutnom szinte mindenkivel, Desiékkel, Donyyyval még az elején, Gabival és még sokan másokkal :-) A fülem nekem is zúgott még buli után, viszont tök jó volt, hogy az Up 10 percre van tőlem gyalog, a hazajutás nem volt para. Mikor még Sensation volt a hely voltam lent 1x 2x, bár nem a mi zenei világunk szólt, a hely nem sokat változott de ez a buli tényleg ott volt a topon, Berlin zenéje nagyon bejött, csakúgy mint Pozsonyban. Elvileh lehet még szilveszterkor találkozunk. Tommtom
  • bency
    Arra arra...akkor még várhatok :P
  • desigo
    Ha a rádióműsorra gondolsz akkor az minden csütörtökön van este 8-tól 10-ig.
  • bency
    Mikor lesz az köv Stat of Trance?
  • gabi89
  • gabi89
    Nagyon komoly buli volt a hangulat a zenék szempontjából. Hangzással néha volt egy kis probléma mert jó néhány számot elnyomott :S
    Aztán mikor kijöttünk akkor jöttem rá, hogy végig nagyon hangos lehetett a cucc mert csengett a fülem :D
    Korrekt hely volt azért :) lefelé menet a liftben ment a Till The Sky Falls Down klippje xD

Sok ilyen SOC-os party -t még :)
  • butcher20
    hatalmas party volt!!!

nekem tetszett a hely , nagyon jó volt a kialakítása és jól elfértünk ennek ellenére lökdösődött jópár barom de ez van:S
    tényleg sok régi szám ment de a szett amit tolt összességében király volt.

A hangzásban a magas tényleg sok volt azon kívül azzal sem volt gond

Örülök hogy a végén Desiékkel is találkoztunk:)és összeségében minden fórumossal szinte.

Dash Berlin twitteren:

Wow! Epic night in Budapest, fantastic crowd! Thank you all for creating such an uplifting atmosphere!
  • shad0w
    ATYA-ÚR-ISTEN! nekünk elképesztően jó volt a buli.
    attól eltekintve, h semmit sem hallunk, így kiabálva beszélgetünk egymással :D
  • donyyy20
    Mi épp a kezdésre értünk oda, de engem annyira megzavart a sok észnélkül táncoló fiatal, hogy bő fél óráig nem mertem bemenni a tömegbe. Aztán sikerült erőt merítenem és nagy nehezen megtaláltam minden forumost, ha jól emlékszem mindenkivel összefutottam aki ott volt és akit ismerek. Dash Berlin pozsonyi szettjéhez közelébe sem ért, annyira sok volt volt a vokálos pörgős zene, hogy már untam néha. A hangtecnikus biztos, hogy nem az én fülemre állította be a cuccost, mert még most is zúg a fejem. Összességében a dupla Zara Lost miatt nem volt rossz buli.
  • desigo
    Dash Berlin @ UP! the Club - Opening

• desigo
    Nem volt egyszerű eljutni a helyre köszönhető a számtalan problémának.Bocs akikkel nem sikerült összefutni vagy csak a vége felé :/
    Érkezés fél 1-kor ekkor már szépen tele volt az Up.
    Sokkal komolyabb hely mint a Play.Normális "nagy" tánctér körben pult ahol műanyag pohárban adták a piák nagy részét ezért nem is kellett az összetört üvegszilánkokon taposni.
    A hang sokkal jobb volt mint a Playben de a Prestige közelébe azért nem ért.Sokszor több lett volna a kevesebb főleg a magasból.
    Tebron nagyon jó hangulatban volt örömmel zenélt.Antoos sokkal fáradtabbnak tűnt de nem lehet okunk panaszra egyikőjükhöz sem.A buli végén a sok vokálos után keményen zúztak végig.
    Dash Berlin két és fél órás szettje nagyon gyorsan eltelt.
    Végig vidám,pörgős inkább vokálos számok mentek erre is lehetett számítani.
    Gabi #16100-posztjában lévő mixben lévő számok nagy része lement.Ami viszont nem annyira tetszett,hogy alig volt új zene,sok tavalyi ment :/
    Dash Berlin nem tűnt túl profinak.Persze a zeneválasztása hibátlan de a technikája nem volt olyan pro mint Markusé vagy Arminé.Biztos fog még fejlődni...
    Miután végzett nem sietett sehova szerényen adta az autogramokat,beszélgetett mindenkivel.Jó fej volt.
    Garethes bulihoz képest a hang,fény,kiszolgálás sokkal jobb volt szerintem,egyedül az új zenék hiányoztak nekem.
    Köszi mindenkinek a szép estét !

sux összefirkálta az új telóm

• desigo
    most keltem 15 perce :)
    készülődés,kajálás aztán gooooo
  • shad0w
    na, pont írni akartam, h Desi h eltűnt :D mikorra lesztek ott kb? majd felhívlak sztem ha érkezünk :D
  • desigo
    Akkor buli után megvan,hogy hol fogunk afterezni xDDDD
  • desigo
    kösz szépen
  • shad0w
    lehet azóta már megtudtad, én csak most olvastam h 1-től lesz dázs.
  • donyyy20
    Ma vettem észre h ott dolgozom az up the club mellett... Hánykor kezd dash berlin?
  • viizo
    na lesz a dash berlin?

jó bulit mkinek
  • gabi89
    Útravaló
    Bemelegítésnek: Dash Berlin @ We Celebrate Life With House, Sensation Poland 2010-10-23

01. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down
    02. Above & Beyond vs. Kyau & Albert - Anphonic
    03. First State feat. Sarah Howells - Reverie (Dash Berlin Remix)
    04. Gareth Emery feat. Lucy Saunders - Sanctuary vs. Sebastian Ingrosso - Kidsos (Dash Berlin Mashup)
    05. 4 Strings feat. Ellie Lawson - Safe From Harm
    06. Cygnus X - Superstring (Rank 1 Remix) vs. Faithless - Insomnia, We Come One (Acapella) (Dash Berlin Mashup)
    07. Armin Van Buuren vs. Sophie Ellis-Bextor - Not Giving Up On Love (Dash Berlin 4AM Mix)
    08. Dash Berlin feat. Emma Hewitt - Waiting
    09. Push - Universal Nation (Dash Berlin Bootleg)
    10. Nenes & Pascal Feliz – Platinum (Ben Gold Remix)
    11. Dash Berlin feat. Solid Sessions - Janeiro (Club Mix)
    12. Dash Berlin - Man on Mars
    13. tyDi feat. Tania Zygar - Vanilla (Ben Gold Remix)
    14. Steve Anderson feat. Pippa - Always More (Ernesto & Bastian Floating Point Remix)
    15. Dash Berlin - Never Cry Again vs. Tiesto - Lethal Industry (Dash Berlin Mashup)
    16. Dash Berlin feat. Cerf Mitiska & Jaren - Man On The Run (Original Vocal Mix)
    17. Sophie Sugar vs. Sunlounger – Lost Together (Armin van Buuren Mashup)
    18. Armin van Buuren feat. VanVelzen - Broken Tonight (Alex M.O.R.P.H. Remix)

Letöltés
  • gabi89
    Én/mi a környéken leszünk már úgy 10körül...piállgatás...stb

Desiék gondolom éjfél körül majd egyeztetünk telón szerintem.
  • shad0w
    na ticketboxon meg elfogytak a jegyek, remélem tele lesz a hely díszpicsákkal meg az eltartóikkal :/
  • shad0w
    gondolom most is lesz előtte vmi összefutás, mikorra lesztek kb a helyszínen? vagy legalábbis a környékén :D
  • gabi89
    Na lett pár kedvenc a mai részből
    11,12,16,17,21,22