Armin van Buuren
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
átnézem a trance / liveset könyvtáraim, és majd ötletelek valamit.
idén nálam senki nem alkotott olyan kiemelkedõt, ami alapján az abszolút elsõ lenne.
csak volt elõl két oldalt megnyitva egy 2x2 méteres rész és belül két hatalmas ventilátor ami fújta be a friss levegõt
nagyon jól hûsített
tán csak lesz normális hûtés-szellõztetés mert ha nem lesz megrohadtok odabennt😄
<#vigyor3>#vigyor3>
2. Sander van Doorn
3. Gareth Emery
4. Tydi
5. Armin van Buuren
Markus Schulz For President!
19:30 DJ Shadow (USA )
22:00 Pole Position
23:00 Szeifert
00:00 Andy Moor (UK)
01:30 Sander van Doorn (NL)
03:30 Kühl
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ezt a számot ismeri valaki vagy tényleg egy track lehet az új albumról? a vokalista hangját nem ismerem így...nem lehetetlen hogy vmelyik ezek közül😄
- Take A Moment (feat. Winter Kills)
- Feels So Good (feat. Nadia Ali)
- Virtual Friend (feat. Sophie)
- Drowning (feat. Laura V)
- Down To Love (feat. Ana Criado)
sztem nem lett rossz muzsika😊
Full Focus - In The Studio With Armin van Buuren
Fan Video: Piano Version of Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love
csak sajnos idén számomra nem sok mindent mutattak úgyhogy nem fértek bele az 5-be mint tavaly...
én mégtöbbet hagytam ki fájó szívvel ezért nem is sorolom😊
1.Armin van Buuren
2.Markus Schulz
3.Myon & Shane54
4.Dash Berlin
5.Arty
akiket fájó szívvel lehagytam:
Dash Berlin,Roger Shah,Cosmic Gate,Andy Moor,Leon Bolier
Én még mindig gondolkodom és várok a Leon,Armin,Gareth albumokra.
komolyan elmennék egy ilyen bulira tombolni😊 csak hát elég ritkán jön hozzánk
énis szívesen mennék csak sajnos az idõpont ami marha rossz nekem pedig megint belehetne menni féláron de ugye már az is több mint tavaly.
szerencse hogy Andy Moor-ral egy este lesznek.
Még Deadmau5-re kiváncsi lennék egyszerXD de persze más nap lesz
everything's better with music
ugye ezt lenyomta RIO-ba is csak akkor még ID volt😊 jóféle😛