77
  • Yossarian
    erről tudnál több infót, linket?
  • vaa
    És a fejlesztés alatt álló magyar Reneszánsz?
    ígéretesnek tűnik, csakhát magyar, ingyenes, ha el is készül, üzemeltetés elég sok pénzbe kerülne..
  • onimusha
    sztem se tört serveren kellett volna wow-ozni :D , lebutították a sok hülye kis tizenéveseknek ? jah nyilvánvaló sok kis hülye tizenéves simán tudja fizetni a havidíjat mert van jövedelme meg van középfokú angolja is vagy mégsem CSAK nekik szánták ? :D az lehet ,hogy SWG-sek átjönnek mert az SWG egy laggos akadós ronda szutyok nemtom ,hogy az sw név alatt hogy adhattak ki ilyen terméket, nem mai játék de mégis elég bugos, az, hogy kihalt az mellékes, de nekem 1 óra alatt 2 client crasht produkált :D még jó, hogy a 10day trial version-ben nyomtam ha vkit azért érdekel az sw érzés miatt leszedheti a game site-ról http://starwarsgalaxies.station.sony.com/, hát nemtom ha az EQ2 annyira jó lenne akkor nyilván jobban fogyna meg olyan híreket hallanánk, hogy a SOE servereket von össze meg hasonlók, nemtom téged mennyire zavar a station exchange ? de sztem elég egy buzi dolog, főleg ,hogy a kis kínai farmlolók legalálisan kereskedhetnek és ezért a SOE levesz egy fix százalékot de szarik a farmolókra/cheaterekre mert pénz jön be neki, vagy hogy nevezzük azt aki friss a játékhoz, de a station exchange-en vesz ropogós $-ért mindenfélét a karijához ? SOE nem is bannolja ezeket, blizzard az legalább nyiltan megmondta, hogy nem kéne és bannolnak is rendesen, a station exchange nem egy fair dolog, de úgy tűnik nem megy elég jól a SOE-nek ha ezt létrehozta.
  • moha
    A Guild Wars elég zsír lett, nem bántam meg hogy megvettem, csak ajánlani tudom mindenkinek
  • Windforce
    Erdekes azert, hogy a Project-Entropia-t meg sem emlitik...
  • Yv@n
    Akik wowoznak nem unják annyira a gámát, hogy ki járkáljanak szavazni ;)
  • Basic
    Én egyszer játszottam eredeti wow-ot a haveromnál, és eszméletlenül jó volt. Azóta utánanéztem az mmorpg-knek, és nagyon tetszenek. Egyetlen probléma, hogy nem játszhatok velük pénzhiány miatt.
  • Vucli
    Most aztán jó beszóltál a wownak , a tört szerveres wownak és az eredetinek semmi köze egymáshoz
  • ZoliJ
    hát inkább te vagy a hülye a sok kis tizenéves helyett, ha azt hiszed, hogy a tört szerver ugyanaz mint a Blizzard hivatalos szerverei.
    Amúgy arról sem szabad elfeledkezni, hogy valszeg ebben az évben jön a WoW kiegészítője
  • Dracad
    Talan nem tort serveren kellett volna nezni... officialon nem esik farkasbol penz.
  • hopp
    nézegettem mmorpg.com-ot.. 2005 reader's choice szerint best pve kategóriában wow csak ötödik és a többi kategóriában sem arat olyan nagyon.. (anarchy online első :P) anarchy online szintén első lett a best story kategóriában.. egy 2001-es jatéktól azért nem rossz, hogy két kategóriában is nyer :D

a legjobban várt mmorpg meg az age of conan. szóval tényleg nem értem, hogy legalább említés szinten miért nem szerepel a cikkben..
  • ooorrrsss
    www.lineage2.com
  • GulaSoft
    Én több mint egy éve EQ2-zök és nem utam meg, most jön az új kieg, szóval ezt a vonalat nyomja a SOE, és nagyon jól.
    A wow-ot tört szerveren megnéztem, hát ekkora egy fos gamet!! Farkasból pénz esett ki, meg mindeféle izék. Eq2-ben farkasbőr, fog ... pénz csak humánokból. És ez csak egy példa. A WOW semmiféle mércét nem rakott sehova, egyszerűen lelopták az EQ1-et (grafika is hasonló) ÉS SOK KIS HÜLYE TIZENÉVESEKNEK LEBUTÍTOTTÁK.
    Próbáljátok ki az EQ2-őt van belőle inygenes kezdőszigetes verzió, le is lehet tölteni a soe lapjáról.
    Ja mellesleg egy rakat SWG-s jött át most EQ2-őzni, és nem úgy tűnik, hogy bánnák.
  • AnuluWork #24
    A még meg nem jelentek közül talán a PoftheBS lesz a legütősebb. A D&L*t is jónak mondják a srácok, de engem speckó a típusa miatt nem érdekel.

A PoftheBS-ről amit eddig láttam, csak jót mondhatok. Amit ígérnek - azt teljesen másképpen képzelték el anno, mint ami már most is van -úgy néz ki betartják, és jó a kapcsolat a játékosokkal. Itt is lehet majd saját hajót, vitorlát, küldetést tervezni, majd elküldeni a készítőknek, hogytegyék be, úgyhogy nem lesz quest hiány sem. A hajók, a szárazföld tényleg él, és olyan effektekkel (felverődő por, napfény átszűrődik az üvegen, a faforgács potyog le a hajókról sérülés közben, a láncos lövedéken látni a láncot ami feléd jön, a divatbutikokat megszégyenítő ruhaválaszték, hőeffektek, a texturák, a tenger, a naplementék, stb.) és minden ami mozgásban van valami eszméletlenül néz ki. (Lesz letölthető ill. dobozos verzió, havidíj 15$ lesz.)

A Roma Victor most alakulgat. Az biztos, hogy meg majd kell venni (letölteni ill dobozos), de nem lesz havidíj olyan formában, mint pl. egy SWGnél. Írja majd hány percet játszol, és úgy számolja a hónapot. Ha egy fél évig nem lépsz be, akkor áll a fizetésed is. Ha havonta csak összesen 24 órát játszol, akkor az 1 nap a 30-ból ... (havidíj sem bizti, hogy lesz még ezek után sem, de tény, hogy megújítják a fizetési részd a Roma Victort fejlesztő cégnél). A grafika most kezd alakulni, egyre szebb lesz, de még elég élettelen a béta. Minden esetre sok minden terület fokozatosan fog bekerülni. Britannia, Gallia és Italia kivételével kezdteben más nem lesz bent. Sajna. :(
  • hopp
    age of conan hogy-hogy kimaradt a felsorolásból?! funcom csinálja, kinézetre sztem mindent üt a mostani mmorpg piacon.. ha játékélményben csak megközelíti az anarchy online-t (szintén funcom), akkor nagyon nagyot fog szólni ;) www.ageofconan.com
  • warhammerLINUX
  • Marcus_
    Jó kis ismertető tetszett,bár a The Saga Of Ryzom még nálam belefért volna - hiszen a legjobb történet díját is elvitte legutóbb.
    Bár nem játszák tömegek,nekem jó kikapcsolódást nyújt...
  • NEOreg3
    ha ezek közül mind havidíjas lesz, akkor rám ne számítsanak, de az új Guild Wars-t (vagy a régit) megveszem
  • Vucli
    Sztem egyetlen igazán jó probálkozás jövőre az RF online lesz, amit egyébként meg sem említ a cikk, a mmorpg.com on megtalálhatjátok a játékot. A kisebb játékfejlesztők a következők miatt nem lehetnek szerintem sikeresek:
    -nincs elég tőkéjük normális szerver park fentartására=lag hegyek(itt lehet sokan azt mondják hogy Wow is mennyire lagos ,de aki játszott már igazán lagos online játékkal akkor az tudja hogy ez elfogadható szinten van, és sokszor nem is latencyval probéma hanem hogy nincs elég memória a gépben)
    -a grafikájuk lehet realisztikusabb mint a Wowé(bár már ezen is lehetne vitatkozni kinek mi jön be, nekem páldául teljesen megfelel a wow "rajzosabb" grafja) de nem elég egységes,letisztult, sok bug általába itt is és szerintem a fenti képek közül elég sok a randa
    -Nincs elég hype mögöttük, a wownak külön oldalak vannak csak a modoknak , háttereknek stb nek, és ez egy már jól bejáratott világ(warcraft széria)
    stb stb.
  • BiroAndras
    "Az a baj ezekkel az új MMORPG-kel, hogy ha valaki már játszott a WoW-al akkor mindent ahhoz hasonlít és hát hogy is mondjam a Blizzard-nál elég magasra tették a lécet. :))))))"

Ki kell ábrándítsalak, a WoW messze van attól, hogy jó legyen. Legalábbis az én igényeimhez mérve.
  • MarkBlade
    És COH-ot nem is említették.. Pedig nagyon jó az is.. :(
  • SirLord
    gta mmo az mi? gta mmorpg?
    vagy gta middle magyarország?
    bár ez nem is rosz ötlet:D GTA bpg---budapestgangs:D
    hilfe
  • onimusha
    az SWG inkább azon bukott meg, hogy még most is szaggat meg lag meg rohadtul BUG-os ennyi évvel a kiadás után tojnak a gamerekre ennyi, az igaz, ohgy a legtöbb mmorpg az fantasy stílusú jó van az anarchy online meg a Eve meg mátrix, de hát mátrix az borzalmas, Eve-t meg anarchy-t még nem tudtam kipróbálni, de fantasy mmo-k közül mindenképp a WoW viszi a pálmát, a LOTR online PvP nélkül meg ki sem kéne adni
  • Mr. Perfect
    Persze van igazság abban amit mondasz. A Blizzard csinált egy a nagy tömegek számára élvezetes játékot. Bizonyos szempontból ez lebutítás. Viszont a WoW-ot azért egyáltalán nem mondanám egyszerűnek. Biztos meg vannak a hibái de a világ, a harcrendszer a kezelői felület mind-mind majdnem tökéletes. Szerintem...
  • pedrohsi
    Az a legnagyobb baj, hogy alegtöbb egy kaptafára készül, semmi újat nem nyújt, legfeljebb más a táj és a felszerelés. A Blizzard nem is tette olyan magasra a lécet, inkább lebutította a koncepciót mainstream szintre - valakinek ez tetszik, más rosszul lesz tőle:)
    Érdekes, hogy az SWG épp azon bukott meg, amikor megpróbálták ugyanígy lebutítani, a nagy többség azonnal lelépett.A SOE számára azonban a Blizzard a példakép, mert a statisztika jóval nagyobb bevételt sejtet, és sajna ezeknek csak a lóvé számít.
    A Dark and Light érdekes próbálkozás, ha majd használható állapotban lesz, mindeképp érdemes lesz kipróbálni, ugyanígy a Piratest is.
  • Nenrandil
    Now mmorpg... majd egyszer talán :)
  • ulrik
    Én egy Werewolves vs. Vampires MMORPG-re vágynék már nagyon:)
  • Mr. Perfect
    Az a baj ezekkel az új MMORPG-kel, hogy ha valaki már játszott a WoW-al akkor mindent ahhoz hasonlít és hát hogy is mondjam a Blizzard-nál elég magasra tették a lécet. :))))))
  • wander01
    GTA MMO-t ide :D
  • Mr. Perfect
    LOTR Online: ha nem lesz PvP akkor szvsz eleve bukásra van itélve. Fejlesztő urak ezt jó lenne még egyzser átgondolni...
  • onimusha
    hát nemtom sztem wow-nál nem nagyon van jobb, swg,gw,la2 közelébe sem ér, gta mmo meg büntetne rendesen :D
  • wander01
    mért nem tudnak egy GTA SA szerü mmo-t csinálni? én egy olyanra tudnék nagyon rákattanni :)
  • kev
    98%-uk Fantasy Mmorpg..már a hátamon is feláll a szőr tőlük.
  • wander01
    Guild Warst meg sem emliti érdekes :)
  • Cactus
    Na most ez a cikk mondott valami újat?
  • ScarY MAN
    Ja :)
  • Cat 02 #1
    Silkroad :D