2006: hódít az MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legjobban várt mmorpg meg az age of conan. szóval tényleg nem értem, hogy legalább említés szinten miért nem szerepel a cikkben..
A wow-ot tört szerveren megnéztem, hát ekkora egy fos gamet!! Farkasból pénz esett ki, meg mindeféle izék. Eq2-ben farkasbõr, fog ... pénz csak humánokból. És ez csak egy példa. A WOW semmiféle mércét nem rakott sehova, egyszerûen lelopták az EQ1-et (grafika is hasonló) ÉS SOK KIS HÜLYE TIZENÉVESEKNEK LEBUTÍTOTTÁK.
Próbáljátok ki az EQ2-õt van belõle inygenes kezdõszigetes verzió, le is lehet tölteni a soe lapjáról.
Ja mellesleg egy rakat SWG-s jött át most EQ2-õzni, és nem úgy tûnik, hogy bánnák.
A PoftheBS-rõl amit eddig láttam, csak jót mondhatok. Amit ígérnek - azt teljesen másképpen képzelték el anno, mint ami már most is van -úgy néz ki betartják, és jó a kapcsolat a játékosokkal. Itt is lehet majd saját hajót, vitorlát, küldetést tervezni, majd elküldeni a készítõknek, hogytegyék be, úgyhogy nem lesz quest hiány sem. A hajók, a szárazföld tényleg él, és olyan effektekkel (felverõdõ por, napfény átszûrõdik az üvegen, a faforgács potyog le a hajókról sérülés közben, a láncos lövedéken látni a láncot ami feléd jön, a divatbutikokat megszégyenítõ ruhaválaszték, hõeffektek, a texturák, a tenger, a naplementék, stb.) és minden ami mozgásban van valami eszméletlenül néz ki. (Lesz letölthetõ ill. dobozos verzió, havidíj 15$ lesz.)
A Roma Victor most alakulgat. Az biztos, hogy meg majd kell venni (letölteni ill dobozos), de nem lesz havidíj olyan formában, mint pl. egy SWGnél. Írja majd hány percet játszol, és úgy számolja a hónapot. Ha egy fél évig nem lépsz be, akkor áll a fizetésed is. Ha havonta csak összesen 24 órát játszol, akkor az 1 nap a 30-ból ... (havidíj sem bizti, hogy lesz még ezek után sem, de tény, hogy megújítják a fizetési részd a Roma Victort fejlesztõ cégnél). A grafika most kezd alakulni, egyre szebb lesz, de még elég élettelen a béta. Minden esetre sok minden terület fokozatosan fog bekerülni. Britannia, Gallia és Italia kivételével kezdteben más nem lesz bent. Sajna. 😞
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
warhammerLINUX
Bár nem játszák tömegek,nekem jó kikapcsolódást nyújt...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
-nincs elég tõkéjük normális szerver park fentartására=lag hegyek(itt lehet sokan azt mondják hogy Wow is mennyire lagos ,de aki játszott már igazán lagos online játékkal akkor az tudja hogy ez elfogadható szinten van, és sokszor nem is latencyval probéma hanem hogy nincs elég memória a gépben)
-a grafikájuk lehet realisztikusabb mint a Wowé(bár már ezen is lehetne vitatkozni kinek mi jön be, nekem páldául teljesen megfelel a wow "rajzosabb" grafja) de nem elég egységes,letisztult, sok bug általába itt is és szerintem a fenti képek közül elég sok a randa
-Nincs elég hype mögöttük, a wownak külön oldalak vannak csak a modoknak , háttereknek stb nek, és ez egy már jól bejáratott világ(warcraft széria)
stb stb.
Ki kell ábrándítsalak, a WoW messze van attól, hogy jó legyen. Legalábbis az én igényeimhez mérve.
vagy gta middle magyarország?<#lama>#lama>
bár ez nem is rosz ötlet😄 GTA bpg---budapestgangs😄
hilfe
xbox360+komputer
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Érdekes, hogy az SWG épp azon bukott meg, amikor megpróbálták ugyanígy lebutítani, a nagy többség azonnal lelépett.A SOE számára azonban a Blizzard a példakép, mert a statisztika jóval nagyobb bevételt sejtet, és sajna ezeknek csak a lóvé számít.
A Dark and Light érdekes próbálkozás, ha majd használható állapotban lesz, mindeképp érdemes lesz kipróbálni, ugyanígy a Piratest is.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
xbox360+komputer
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ