Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor nagyon nagy csata van, és kavarodás, néha hasznos látni pontosan hova lõnek.
Van amikor egy részük nem tud rendesen lõni, és felfelé lövöldöznek, ezt nehéz észrevenni, ha nem tüzeset lõnek. Különösen, ha nagy csata van, és pörögnek az események.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Because fuck you. That\'s why.
Házigazda kevesebb mint a modi hisz csak topicon belül ténykedhet nem tud büntetõpontot osztani csak bannert állítani és HSZ-t törölni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lenne egy problémám! Most kaptam új gépet, felnyomtam a medievalt, elindul a fekete képernyõ a töltési homokóra is látszik meg forog...de itt vége is a sztorinak. És nem értem mért...a régi gépemen simán futott!
Konfig:
Intel Pentium Dual CPU E2180 @ 2.00Ghz
2 Gb Ram
Nvidia GeForce 9600 GT
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
@Bgabor:Írok egy levelet a [email protected] és megnézik, hogy támogattok-e,csináltam-e valami hasznosat a témában ilyesmik.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
aut viam inveniam aut faciam
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Azzal kezdõdött, hogy visszaütött!!"
mint az 5 évesek.
Mivel tökéletes vagyok, tökéletesen képes vagyok lereagálni a körülöttem zajló eseményeket. Az, hogy ilyen megjegyzéseket tette, a te hozzászólásaidnak az egyenes következményei. Igasábol olyan, mintha saját magadat anyáznád.
Amíg értelmeset írtam, nem sikerült rá válaszolnod, pedig ráklikkeltél a válasz gombra, csak gondolom nem olvastad el mire válaszolsz, de már kezdesz belejönni.
Miért nem írtad le neki, hogy mekkora paraszt vagyok?
Aki tud olvasni, láthatja, hogy minden egyes hozzászólásoddal engem piszkálsz, még akkor is amikor nem nekem válaszolsz, és akkor is amikor más a téma.
Nem értem miért csodálkozol azon, ha erre azt mondom, hogy a kurva anyádat.
Eleinte kultúráltan próbáltam elhárítani a fofátlan piszkálódásodat, de sose fogtad fel, mit írok, egyik válaszod sem kapcsolódott ahhoz amire válaszoltál. Tök mindegy volt mit írok, mióta felvettem azt a parasztos stílust, egész jól felfogod a szitut. Ebbõl arra következtette, hogy veled így kell kommunikálni, szerintem tólogikus, és egyértelmû következmény.
Visca El Barça!
Nem érdemelne meg ez a kiválló játék egy színvonalas topicot, ami mentes az ilyen kisstílû alakoktól?
nem járok fel ide <#vigyor3>#vigyor3><#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
A topic közösségének pedig minél hamarább meg kéne választania a moderátort, hogy legyen végre aki kitakarítja innen a szemetet.
Scott ajánlkozott a feladatra. Hogyan lehet õt moderátornak jelölni?
szerintem hagyjátok abba. szimpla rezet mindenkinél. felnõtt emberek vagytok - asszem - mind. ez az enyém eggyel mindig több dolog már nem illik hozzátok. mit szóltok illetékesek? mindenki. nem mutogatunk senkire hoyg ki mit kezdett mikor. béke?
Tudom, hogy parasztság, de nem lehet vele másképp kommunikálni.
Viccet félretéve, tényleg szükség lenne már egy moderátorra a topicban, aki megfelelõen kezeli a #6823 hez hasonló hozzászólásokat, és azok íróit.
Szóval én a magam részérõl támogatom Scott jelölését házigazdának.
Amúgy mi ilyenkor a szokásos eljárás?
A kurva anyádat.
Asszem ezt mondják a magadfajták egymásnak, ha ilyen helyzetbe kerülnek mint én. (Ezt a második bekezdést nem neked írtam, tudom, hogy ezt már nem érted)
szal, kikérem magamnak én a hüjét és a kirájt direkt írom így.
Hányszor sikerült már megtámadnod saját várad ?
Pont te vagy ilyen...
Ezerszer leítuk, h. játszotta mindenki - a többség biztos - a lerohanok mindenkit stílust, aztán ott álltunk, h. minden a miénk, és még el sem kezdõdött a játék.
Csináltam még néhány kevcsináló képet kedvenc népemmel, az angolokkal, a britannia kiegbõl.
Ezúttal inkáb link formájában szúrom be õket, úgy kultúráltabb.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10
kép11
kép12