Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Általában megéri, mert rontja a morált.
Amikor nagyon nagy csata van, és kavarodás, néha hasznos látni pontosan hova lõnek.
Van amikor egy részük nem tud rendesen lõni, és felfelé lövöldöznek, ezt nehéz észrevenni, ha nem tüzeset lõnek. Különösen, ha nagy csata van, és pörögnek az események.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

akkor nem érdemes tüzeset lõni😄
Igen...meg talán még lassabban is töltenek újra😊

Lenne egy kérdésem: Ugye az ijászoknak van egy speckójuk, hogy tüzes nyilat lõnek...a tüzes nyillal erõsebbet de pontatlanabbat, lõnek??
Az kiegészítõ

a medieval 2 total war: kingdoms az kiegészitõ vagy az alapjáték?
Jah jolvan😊😄 Köszi, akkor majd kutatok vmi drivert😊

Szia, már a 8-as sorozatú dx10-es kártyákkal is volt problémája: nekem 8600-as van, és nincsenek a fáknak árnyékai a csatamezõn. Már a CA és Nvidia is tudja, "dolgoznak a problémán", bár sztem ez driver kérdése, a 9600 igencsak új jövevény, várni kell a megfelelõ driverre. Mostanában jön (vagy jött?) a 169.21 (25) utáni.

Because fuck you. That\'s why.

Bucser
A moderátor témákban kerül kinevezésre (játékoswok fóruma, konzolosok fóruma etc hatókörrel) abszolút felsõbb megkeresés alapján a moderátoroknak kell ajánlani. Tud büntetõpontot osztani és topicot zárni meg törölni.

Házigazda kevesebb mint a modi hisz csak topicon belül ténykedhet nem tud büntetõpontot osztani csak bannert állítani és HSZ-t törölni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ciao!

Lenne egy problémám! Most kaptam új gépet, felnyomtam a medievalt, elindul a fekete képernyõ a töltési homokóra is látszik meg forog...de itt vége is a sztorinak. És nem értem mért...a régi gépemen simán futott!
Konfig:
Intel Pentium Dual CPU E2180 @ 2.00Ghz
2 Gb Ram
Nvidia GeForce 9600 GT

Máris jóváhagyták a házigazda dolgot? Amúgy mi a különbség a moderátor és a házigazda között?

Scottt
Jó.Mostmár senki se fog flémelni a másiknak.Mindenki abba hagyja a következõ flémelõ hsz gazdája legyen az a hetedik lovasezdrebõl való vagy a b nemzetésbõl származó büntit kap.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

te szedsz valamit?<#miaz><#lookaround>
Scottt
Én nem modi lennék hanem házigazda.Topickon belül törölgethetném a kártékony hszeinket.Azt írják minimum 500hsz kell ebben a topickban szerintem annyi nincs.Faq összedobjak?Ha valaki összeírkálja a fontosabb kérdéseiteket szívesen válaszolok.Megígérem elnézõ leszek a helyesírással😊Úgylátom támogattok valamennyire...

@Bgabor:Írok egy levelet a [email protected] és megnézik, hogy támogattok-e,csináltam-e valami hasznosat a témában ilyesmik.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

na, tudtam hogy én is megkapom ha beleszólok. csináljatok amit akartok. viszlát <#wave>

aut viam inveniam aut faciam

Nem hgagyhatom abba amíg nem hagyja abba<#circling>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Bucser
Minek provokálod? Nem tudsz elmenni mellette?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem unalmas még???

"Azzal kezdõdött, hogy visszaütött!!"

mint az 5 évesek.

Egyébként nem vagyok ám ilyen, miattad van az egész.
Mivel tökéletes vagyok, tökéletesen képes vagyok lereagálni a körülöttem zajló eseményeket. Az, hogy ilyen megjegyzéseket tette, a te hozzászólásaidnak az egyenes következményei. Igasábol olyan, mintha saját magadat anyáznád.
Amíg értelmeset írtam, nem sikerült rá válaszolnod, pedig ráklikkeltél a válasz gombra, csak gondolom nem olvastad el mire válaszolsz, de már kezdesz belejönni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Ezt a tényt minden topiclakó felismerte az elmúlt napok során.

Az enyhülés jelei<#law>
Miért nem írtad le neki, hogy mekkora paraszt vagyok?

Nincs feltéve az 1.3 patch.

Ez a napok óta nem reagálok egyébként aranyos, csak hazugság.
Aki tud olvasni, láthatja, hogy minden egyes hozzászólásoddal engem piszkálsz, még akkor is amikor nem nekem válaszolsz, és akkor is amikor más a téma.
Nem értem miért csodálkozol azon, ha erre azt mondom, hogy a kurva anyádat.
Eleinte kultúráltan próbáltam elhárítani a fofátlan piszkálódásodat, de sose fogtad fel, mit írok, egyik válaszod sem kapcsolódott ahhoz amire válaszoltál. Tök mindegy volt mit írok, mióta felvettem azt a parasztos stílust, egész jól felfogod a szitut. Ebbõl arra következtette, hogy veled így kell kommunikálni, szerintem tólogikus, és egyértelmû következmény.

Már megint nincs igazad, mióta megy a flém, megnõtt a forgalom.

Haver most kezdett vele jáccani, de mindig kifagy neki a game, ha elefánt is van a képernyõn. Mitõl lehet?

Visca El Barça!

Hát ez az! A topic közösségének jó része már nem jár ide, mert tudja, hogy úgyis csak a hetedik lovasezred tahóságait találná itt.

Nem érdemelne meg ez a kiválló játék egy színvonalas topicot, ami mentes az ilyen kisstílû alakoktól?

én jobbat tudok...
nem járok fel ide <#vigyor3><#beka3><#gunyos1>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Ha megfigyelted, napok óta nem reagálok már a vaskosabbnál vaskosabb parasztságaira. Legyél szíves tehát nem ugyanazzal a mércével mérni kettõnket, mert nagyon sértõ.Tehát légyszíves mellõzd 'a hagyjátok már abba' szövegeket. Nem én kurvaanyázok meg hülyézek itt másokat, ha nem tûnt volna fel.

A topic közösségének pedig minél hamarább meg kéne választania a moderátort, hogy legyen végre aki kitakarítja innen a szemetet.
Scott ajánlkozott a feladatra. Hogyan lehet õt moderátornak jelölni?

hát nem értem hogy jutottunk el idáig...
szerintem hagyjátok abba. szimpla rezet mindenkinél. felnõtt emberek vagytok - asszem - mind. ez az enyém eggyel mindig több dolog már nem illik hozzátok. mit szóltok illetékesek? mindenki. nem mutogatunk senkire hoyg ki mit kezdett mikor. béke?

Hiába írtam neki akármit, nem fogta fel, ezt meg megérti.
Tudom, hogy parasztság, de nem lehet vele másképp kommunikálni.

Bucser
Szerintem meg csak nagymértékben fejezi ki azt, hogy mekkora paraszt vagy.

Sterintem az, hogy a kurva anyád, nyelvtanilag helyes, és semmivel sem csúnyább, mint a te hozzászólásaid, csak olyan egyszerûen van megfogalmazva, hogy tudjál rá reagálni.

Na, Scott, mostmár átérzed a feladat nehézségét? <#hehe><#vigyor2>

Viccet félretéve, tényleg szükség lenne már egy moderátorra a topicban, aki megfelelõen kezeli a #6823 hez hasonló hozzászólásokat, és azok íróit.

Szóval én a magam részérõl támogatom Scott jelölését házigazdának.
Amúgy mi ilyenkor a szokásos eljárás?

Érthetõen és tisztán fogok fogalmazni.
A kurva anyádat.

Asszem ezt mondják a magadfajták egymásnak, ha ilyen helyzetbe kerülnek mint én. (Ezt a második bekezdést nem neked írtam, tudom, hogy ezt már nem érted)

Persze, miért ne? De csak ha vállalod hogy lazábban kezeled a helyesírás-kérdést, nomeg kordában tartod a hetedik regiment kergemarháit. <#smile>

Shadowst leszámítva maxon, de az aa is csak minimális.

Aki nem ír helyesen egyböl repülne mi?<#kuss>

Scottt
Srácok szerintetek lehetnék házigazda?Elfogadnátok?

mehh, megy ez nekem ma. szal a szmájlik amik kimaradtak <#beka3><#vigyor2><#hehe>

oopsz. véletlen enter...

szal, kikérem magamnak én a hüjét és a kirájt direkt írom így.

kikérem magamnak

Scottt
Ááá õ tökéletesen ír😊Láttam én már hülyét j-vel is:/

Most jutottam el a végére, befogom én is az ujjaim, nem írok több ócsárlást. <#whatever>

Te úgy játszol, ahogy írsz ? <#idiota>
Hányszor sikerült már megtámadnod saját várad ?

Már bocs, de ez a mondatod - A többség valóban negatívan áll ahhoz, hogy esetleg másképp is lehet játszani, mint ahogy azt õ maga teszi. - visszaköszön Rád !
Pont te vagy ilyen...
Ezerszer leítuk, h. játszotta mindenki - a többség biztos - a lerohanok mindenkit stílust, aztán ott álltunk, h. minden a miénk, és még el sem kezdõdött a játék.

Scottt
Tyûûûha, milyen grafikán készültek a képek?

Akkor jól tetted, most pedig ahogy javasoltad, fordítsuk figyelmünket az arra érdemes dolgokra, a játékra.

Csináltam még néhány kevcsináló képet kedvenc népemmel, az angolokkal, a britannia kiegbõl.
Ezúttal inkáb link formájában szúrom be õket, úgy kultúráltabb.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
kép10
kép11
kép12
kép13
kép14
kép15

A 7. lovasezrednek
Ezt most kinek is szántad?

Szerintem ez a vita egyszerûen röhellyes. Minek figyelsz erre a ...... gyereke? Egyszerûen az ilyen kritikákat engedd el a füled mellet. Én amondó vagyok (amitn már hangot is adtam neki) mindenki játszon úgy ahogy tud, és szeret. A fórum nem azért van, hogy megkérdezd: te, hogy játszol? és mikor elmondják akkor egybõl nekiess, hogy ezt nem így kell .....