Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Már láttam open beta 5.6ot is😊Abban már nemcsak tisztek hanem zászlóhordozók is vannak.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Prince23
talán mert kevés zsoldod volt, vagy fejletlen hadvezéred.
nm

kösz prince de már próbáltam elefántokat zsoldként szerezni.(nem jött öszze)

Bucser
A Kingdomshoz van csak Deus Lo vult új. A ha jól tudom. Ahhoz meg a legújabb asszem 5.5. Az alapjátékhoz megállt 4.0-nál.

Érdemes szerintem a legújabbat feltenni, mert sok bugot javít a verziók között.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
Ha van géped hozzá.DLV 4.0 a sima medievalhozA manualt alaposan nézd át hozzá.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Prince23
1. tábornokaiddal zsoldért cserében afrikai-közelkelet területeken... bár erre a részre én nem emléxem
2. majd késõbb tán a 14. sz körül...
3. nem, csak a pápai állammal lehetsz
4. várakat kell csinálni, és lesz templomos lovagrendet, vagy mi, de erre sem emléxek már....D

Én kezdõ vok és azt zeretném megkérdezni hogy:
-hogy lehet kampányód-ban elefántoka képezni
-Timuridok mikor lesznek
-Nem ehet vhogy megoldani hogy timuridok,mongolok,esetleg ap ápai frakcióval lenni
-lehet valahogyan más népek egységeit megszerezni pl.:a magyarokkal ondjuk német lovagot csinál v. szerezni.
???
Elõre kösz.

Kipróbálnám ezt a Deus le volt modot, de nincs honlapja neki, és google-el is csak a Kingdomshoz valót találom. Melyik a legfrissebb verzió az alapjátékhoz, és hol érhetõ el?

Magyarokkal az alapjátékban lehet csak lenni, de ott se valami élvezetes például az angol, francia, északitáliai népekkel való játékkal összehasonlítva.

Mindegyik kiegészítõ saját, helyi térképen játszódik, nem a világtérképen mint az alapjáték. Példéul a Britannia hadjárat anglia nagy ér részletes térképén játszódik, aholis a szigetcsoport népeivel lehet lenni, azaz az angolokkal, skótokkal, írekkel, walesiekkel, norvégokkal (a norvég hódítás miatt). A Crusades a szentföld felnagyított térképén játszódik, az ottani keresztesháború idején létezett államokkal, például a Templomos lovagrend által létrehozott Jeruzsálemi Királysággal, vagy az Ispotályos lovagok által alapított Antiókiai királysággal. Meg persze a környezõ muszlim népekkel.
Az Americas hadjáratban észak és közép amerika térképén lehet játszani a különféle indián törzsekkel (van vagy hatféle) és a spanyolokkal.
Végül a teuton hadjáratban a mai balti államok helyén kell játszani.

Gideon Wieth
ugy értem, hogy olyan mint pl az angolokkal kampány mód ?😊 csak pl amcsikkal ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
és ezek a kampányok amik benne vannak micsodák ?? ezekkel a népekkel lehet pluszban lenni vagy mit jelent ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Prince23
Nincs, mert a kiegészítõ csak erre, ezkre a területkre összpontosult...
csak az alapjáték összes nemzeteit lehet feltörni.

Gideon Wieth
Flt. nekem is ez van 😊 mostmár mûködik köszönöm telepíti fel 😊 és mindjárt mehetek is játszani 😄😄 Magyarokkal lehet benne lenni amúgy ? nincs rá valamilyen mód ?

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fairlight nevû releast szedd le a kIngdomsál, és az lapjáték ne legyen patchelve sem. Bár nekem az alapj eredeti, csak akieg másolt

Gideon Wieth
most akkor miért nem ? senki nem tud... mindegyik verzióra azt írja hogy erre a verzióra nem tudja telepíteni az 1.3as patch-t... és akkor kingdoms-om sincs 😞

Gideon Wieth
lejött a kingdoms---az se telepíti fel...se ezen a gépen
se apámén se a hugaimén 😞:'(

Felraktam a patchet, valami localized.pack nevû fájlt hiányolt az americas,a teuton meg a british kiegbõl, egy events.dat nevût a Crusadesbõl. Emiatt 'failed to update' státust kapott mind.
Nemnagyon értem a dolgot.
Még az se valószínû, hogy a magyarítással akad össze, hiszen a kingdoms magyarítás még csak az Americas kieget magyarítja, és azt is csak elhanyagolható mértékben.

Prince23
Akkor nagyon megfogod szeretni, hónapokig fanatikusan imádni fogod.
Csak kár, h nekem elmúltak a szép medi 2-es éveim😞 Azaz nincs újdonság.
Meg ajánlom letölteni mellé a Broken Crescent nevü modot, vagy is inkább egy új fajta kiegészítõnek nevezném inkább. Mérete csak 1 CD. De megéri.
Érdeklõdj: itt

Gideon Wieth
amúgy én csak a Shogunnal meg A Rome-val játszottam, Medieval 2vel alig 😊
Csak most kedvet kaptam hozzá újra, mert lett egy jobb gépem 😊

Prince23
Az nagyon kis fasza kiegeészítõ! Akár a szentföldi hadjátratok közül is lehet választani... meg stb...

Gideon Wieth
oké köszi😊
amugy mi van a kingdomsban? azt most töltöm le

Szerintem rakd fel a kingdoms kieget, abban benne van az 1.3, és jétszhatsz más térképeken is.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Gideon Wieth
sziasztok Kérlek segítsetek 😊
Végre megvan ez a remek játék, és találtam egy félig kész honosítást mellé... de csak a 1.3as patchel megy... letöltöttem de az 1.0ra az írja hogy nem tudja rá felrakni... éS most jön a bibi se az 1.1re se az 1.2re nem rakja fel... ilyenkor Mivan? Mit lehet csinálni???

Én a pcdome.hu oldalról töltöttem le..
elõre is köszi a segítséget.
Sziasztok

Hoszúra nyúlt az este.
A munka nyümölcse:
- Milánóiak
- Szicíliaiak
- A pápai állam
- Német-római birodalom
- Dánok
- Egyiptomiak
- Franciák
- Magyarok
Ki lettek irtva 16kör alatt.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Scottt
A lónak csak egy orrlyuka van😞

Bazz te beteg vagy😄 14 kör alatt, hogy tudtál ennyi területet? Oda se lehet érni...😄

amúgy is. esetleg az hogy nincs pápai birodalom de van ispotályos lovag? (bocs az elõzõ rossz poénért <#hehe>)

aut viam inveniam aut faciam

PrasCo
Egy kör alatt képzi az ispotályost?
tipp: már elmúlt a 10ik kör és még nem nyertél?<#vigyor3>

aut viam inveniam aut faciam

Mi a furcsa következõ képen?

kép

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

A második sorból kimaradd, az, hogy, ha meghal<#idiota>
Ez az elõfeltétele a pániknak. Ha gyengébb a tábornok, nem sokat esik a morál, bár akkor nem is olyan magas alapból sem, a egy korábbi képen is látszik...

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

A herceg jó tábornok volt....
És minél jobb egy tábornok, annál nagyobb a beszarásjelzõ csata közben<#eplus2>
Tök alap, hogy fõsereget így kell kiírtani.
felálltam egy kupacba, kirohamoztam a nehézlovassággal, a herceg és a tesója, meg jött utánam bele a tömegbe. Igazábol a veszteslég abból állt, amit a 2 testõrség okozott, mikor meghaltak furásnak eredt az egész banda.
Az AI arra volt képes közben, hogy lövöldözze az íjászaimat. Tök jó csata volt, egy pillanat alatt kitekertem a nyakát, aztán csak kergettem õket. Olyan sokan voltak, hogy nem is sikerült mindet összefogdosni, nem lehetett õket egy irányba terelni sajnos.

PrasCo
Túl sok a fogoly, túl kevés a halott! =)
Sztem 1-es shaderrel ezek nem müxenek.

Örvendezzen, akinek dx10-es kártyája van és megvan a kingdoms is <#vigyor2> Tegye fel a kingdoms patchet, majd a retrofit modot. Ez egyébként elég sok hasznos dolognak a feltétele, de a lényeg egyelõre, hogy lesznek árnyékok az alapjátékban is, kiegben is. Azért mindig örülök, amikor a fejlesztõk odafigyelnek a közönségükre, sajnos kihalóban van ez a mentalitás. Remélem megtartják jó szokásukat a CA-nál, kezdenek a kedvenceim lenni <#eljen>

Because fuck you. That\'s why.

Nem rossz...Múltkor én is Velencével toltam végig😊

egy rohamrtól meghalta fele, a maradék azonnal elkezdett menekülni

Ez egy kicsit komolyabb volt: szép csata

Asszittem a lándzsások jobban bírnák...😄

Pontosabban 3 csapat sergeant spearmen, egy csapat peasant crossbowmen, és egy balliszta.
Nem volt tábornoka, simán szembõl megrohamoztam, és nem volt veszteség, futottak mint a nyulak.

lándszás, ílyász, balliszta

EZ LOOOOOOOL😄😄😄 milyen egységei voltak az ellenfélnek?😄 parasztok?

Kineveltem egy félistent õ a király

Köszi

Scottt
Akár az is,hogy ha shader 1.re kapcsolsz akkor lesz vérés lehet árnyékot rakni?

Valakit esetleg érdekelhet: április 8-án megjelent a Kingdoms patch. Ez elég sok mindent javít (120 Mb körüli), de a lényeg, hogy állítólag orvosolták a híres grafikai bugot, vagyis dx10-es kártyákon is van már árnyéka a fáknak. Egyelõre csak a Kingdomsban. Viszont egy fórumon olvastam a Retrofit mod-ról, ami elvileg nem hivatalos, de azt hiszem egy CA-s srác csinálta közvetlenül a Kingdoms után, és együtt használva a napokban megjelent patch-el megoldódik mindenféle árnyék-probléma, és teljes pompájában élvezhetõvé válik a játék. Még nem próbáltam, de este megteszem, és alkalmasint beszámolok az eredményrõl. Gondolom ez a 9-es sorozatú nvidia kártyákat is érintheti valamelyest.

Bucser
Irj a [email protected].

Bár a 2 büntiponttal nem biztos, hogy sikeres jelentkezõ voltál.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
Én meg kértem.Na mindegy

Bucser
Nemtom.... Pedig nem kértem.

Scottt
Hogy hogy Bucser lett a házigazda?

dehogynem. 3-4 íjász alakulattal több oldalról feltüzelni egy pikás társaságot, nos nem mindennapi látvány <#finom>