Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te nagyon hülye vagy, fel se fogtad mit jelent amit leírtam.
Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor biztos nem ez lett volna a válaszod.

Azt még oké, hogy képtelen vagy egy értelmes hozászólást megyszülni, de hogy a szövegértelmezéssel is gondjaid vannak, az már gáz.
Minek jársz fórumra, ha ezek közül egyik sem megy?

A szmájli pakolás, meg önmagad ismétlése nem minõsül válasznak.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

A #6800 után már bárhogy fûzheted a szót, nem fogsz tudni méltósággal kijönni belõle.

Szóval no comment. <#hehe><#idiota>

Nem, erre azt szokták mondani, hogy erre már nem tudok mit monddani.
A no comment is hasonlót jelent, de az a hozzáfûznivaló szükségtelenségét fejezi ki. A te esetedben másról van szó, egyszerûen nem megy még a flémelés sem.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Hát asszem erre szokták mondani hogy no comment. <#hehe>

Scottt
Na gyerekek..😊Õ másképpen játszik lehet, hogy nekünk nem tetszik de nembaj😊Próbáljuk ki azt is ezt is és amelyik jobban tetszik azt folytatni..😊Nem kell flémelgetni ez egy békeszeretõ topik

Peace!
Ámen!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

hát izé... nekem ez olyan mint a szex. ott se az idõ számít. ámde tolerálom a másságot - nem, csak a más játékstílusra gondolok most - és próbáltam itt is ezt elhinteni. de lassan csak flémeltek. mert nem pörgött a topik, gondolom azért. amúgy megy úgy is uwu, csak nem élvezem úgy. émmeg ezt azért jáccom mert élvezem. szal, mindenki nyugodjon meg jácca ahogy neki teccik aztán beszéljük meg azt.

amúgy lerohanósban a hre a nyerõ mert nekik van egyedül bepöccintett gazdaságuk az elején. tehát elég nehéz fejre állítani. szerintem.

aut viam inveniam aut faciam

A te véleményed nem számít.
Az enyém viszont igen, mert én tökéletes vagyok.
Még az isten is irigykedik rám, és úgy áll bosszút, hogy ilyeneket küld a nyakamra mint te.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Nagyszerû. Én is egy ostoba parasztnak tartalak téged, úgyhogy akkor ezt meg is beszéltük.

Csak veled van baj. A többség valóban negatívan áll ahhoz, hogy esetleg másképp is lehet játszani, mint ahogy azt õ maga teszi.
A többiekkel ellentétben, te viszont kifejezettn illetlen vagy.
(igazából parszt vagy, csak nem szabad ilyet írni)

"Csak azért osztom az észt, mert elkezdtetek piszkálni"

Na ez a legjobb. Azért kezdtünk el "piszkálni" MERT osztod az észt. Állandóan. És a topicközönség ezt láthatóan egyre rosszabbul tûri.

Kipróválom azt is, ha velencével végzek.
A kritikus pont jeruzsálem lesz, az is kell a gyõzelemhez.

Én szerintem mindenigenki úgy játszon ahogy tud, és szeret. Semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy te így játszol. A történelem is azt igazolja, hogy a villámháború egy nagyon jó taktika. Én is be szoktam vetni (csinálok 2-3 sereget és megindulok vele) így bármejik országot le tudom igázni (töbnyire). Persze nem vagyok valami nagy játékos, még csak medium/medium-on játszok, de már hárdon kezdtem el az elõzõt.
<#mf1> Válaszolva a kérdésedre, szerintem a leggyorsabb terjeszkedés a Német-Római Császársággal lehetséges.
Így is van, nekem ez tetszik.
Szerinted ehhez a taktikához melyik a legjobb nép?

Egyébként tudom, hogy aki így játszik nem feltétlenül béna, én elhiszem, hogy jó úgy játszani. Csak azért osztom az észt, mert elkezdtetek piszkálni azért, mert én egy kicsit keményebben kezdem el a játékot.
Ha a flémelés kell, én abban is partner vagyok, mivel kiugróan intelligens és thetséges vagyok abban is<#hehe>

PrasCo
Nem vagy Te semmiféle antikrisztus, egyszerûen csak ehhez a játékhoz szerintünk más mentalitás kell. Nekem sem fekszik a játékstílusod, de hát Istenem, aki a papnét szereti, az arra megy rá. Én maradok a lányánál. ^^ Csak arra próbálnak rávilágítani, hogy a melldöngetõ "hat kör alatt kenem el mindenkinek a száját" stílus a Starcraft topicban lehet, hogy nagy dicsõség (pláne a noob-ozás); és különösen az, hogy bénának tartasz mindenkit, aki az egere jobbkattjainak többségét országhatáron belül rakja le.
Az meg mellesleg logikátlanság, hogy aki a stratégiai térképen szeret elszöszmötölni, az képtelen igen komoly ellenfelet hülyére verni a taktikai térképen. Ez egész egyszerûen nem összefüggõ.
De a játék(ok)ban az a jó, hogy ha Te ezt élvezed, akkor Te ezt csinálod. =)
Pontosan így van.

Kandurex
<#vigyor0>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Õk szekálnak engem.
Azért kezdem el írni, hogy hátha segít nekem valaki megtalálni a legerõsebb népe, erre most mindenki úgy reagál, mintha én lennék az antikrisztus.

Én is úgy szoktam történeteket kitalálni, csak közben hõsi eposzok születnek<#vigyor3>
Egyébként miután a gyõzelem megvan, én is úgy játszok mint más, szoktam fejleszteni, meg bérgyilkolni, hereskedni, guild-ekkel szórakozni, meg minden. Igazábol sokkal jobb ezeket úgy csinálni, ha van már egy nagy birodalom, és a városokat, meg várakat feltúrni olyanra ami éppen neked tetszik.

Szerintem nem olyan jó kifejleszteni egy új egységet, mint megnyerni egy húzós csatát.
Ha kifejlõdsz, és fullos seregekkel nekiesel a szerencsétlen AI-nak az sem túl nagy élmény. Túlerõvel gyõzni nem nagy tudomány.

Kandurex
nagyszerû, nem baj, mint látod õk csak élvezik a játékot és nem szándékoznak hardcore szintre fejlõdni, így légyszíves, ha nem muszáj, ne szekáld a társaságot

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

szvsz a lényeg: a többiek élvezetbõl játszanak, akárcsak én... ez pl olyan, hogy valaki azzal henceg, hogy 10 másodperc alatt megiszik 2 liter sört, mi meg csak kortyolgatjuk 4 órán keresztül, mégis mi élvezzük jobban...
az itt lévõ rutinosabb stratégák közül szvsz bárki megtudná csinálni azt, hogy pár kör alatt megnyeri a hadjáratot vagy veszteség nélkül véghez visz egy nagyobb csatát, de elvesznének benne a játék szépségei...
én pl még direkt saját küldetéseket kreálok magamnak, vagy gondolatban történeteket szövök, stb...
Mellesleg az olyan játékosokat akik úgy játszanak mint ti, NOOB-nak hívják.
És általában az ilyenek a nemkívánatos személyek, mert képtelenség velük együtt játszani, ha egy csapatba kerül velük az ember.

Attol, hogy valaki jól játszik, nem szokás kitiltani semmiféle szerverrõl.

Multiban egyszerüen elvernélek titeket. És ezért senki nem szólhatna egy rossz szót sem.
Így van ez más játékoknál is, nem úgy játszol ahogy akarsz, ha igazán jó akarsz lenni, hanem azt kell csinálni ami a leg eredményesebb.

Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy másokra eröltetheted az ideológiádat. A játék struktúrája adottság, és ahhoz kell alkalmazkodni.

Pl civilization-nal sokat játszok multiba, és ott hiába szeretnéd felépíteni a világ csodáit nem, lehet mindent, mert aki aggresszívan játszik eltapos. Csak single player-ben lehet megcsinálni, hogy csinosítgatod a birodalmad, és nem a gyõzelemre hajtasz.

Nem értem miért szúrja a szemeteket, az, hogy a leghatékonyabb módon próbálok játszani. Az az érzésem, hogy csak irigykedtek, mert ti ezt képtelenek lennétek megcsinálni.

Ahelyett, hogy gondolkodás nélkül nyomogatnátok a kör vége gombot, segíthetnétek megkeresni a legerõsebb népet...

Bölcsen teszed. Százszor is elmondtuk már neki, hogy nem errõl szól ez a játék, sõt, már a rome topicban is elõadta ezt.

Mint látható, nem ért a szóból. Kihasználja a játék hibáit és baromira örül magának. Az ilyen hozzáállású embereket online játékoknál kitiltják a szerverekrõl, mert rombolják a játékélményt. Más játékoknál egyszerûen megvetés sújtja õket. Ennél a játéknál is ez a helyzet.
Mivel ez offline game, nincs más dolgunk, mint ignorálni a hozzászólásait, most és késõbb is.

Gyáva, gusztustalan, kellemetlen - ez már rég túlmegy a határon, én mindössze kifejeztem nemtetszésemet a játékstílusoddal kapcsolatban. A stílusod kb. olyan, mint a hátvédé, aki hátulról felrúgja a gólhelyzetben lévõ csatárt: ezt is lehet, de ez már nem foci. Amit te játszol, az nem MTW II, hanem valami egészen más, bár így is lehet, ez kétségtelen. Részemrõl itt ki is szálltam a "vitából".

Because fuck you. That\'s why.

Bucser
Rákeresel, hogy Deus Lo Vult 5.2 megfogod találni egy forumtopicban mind az 5.0 és az 5..2 letöltési linkjét.

fontos, hogy kell neki az 5.0 mielõtt felrakod az 5.2-t.(vagy 5.3-at már nem tudom)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Béna vagy.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tudsz adni linket ahonnan leszedhetem?
Lehet, hogy eleve rossz volt amit letöltöttem.

Már próbáltam, de nem megy fel a gépemre.

Bucser
Te meg kihasználod a játék gyengeségeit..

tedd fel a kiegeket aztán DLV valamelyik 5.0 feletti modját aztán lássuk azt a "12 kör alatt megvan a végcél" dumát.

Kicsit más lesz a leányzó fekvése.

Tényleg bevégódhatnál, ha gyorsabb lennél, és a játékról beszélnél, de te csak kötekszel, és kellemtlenkedsz. Te nem bevágódni akarsz, csak flémelni.

Igazábol olyn vagy mint egy pattanás, gusztustalan és kellemetlen.

Gyáva? Azt hittem, úgy vágódhatok be nálad, ha gyorsabb leszek, mint te. Vagy nem a gyorsaságról beszélsz már itt magadban napok óta?

Az északi népekkel az a baj, hogy mesze van Jeruzsálem, anélkül, meg nincs gyõzelem.

És a németek, meg a franciák?
Sok tartománnyal indulnak, ráadásul sûrrûn lakott részen, velük is esélyes.

Én mindenesetre kipróbálom velencét, aztán meglátjuk mi lesz. Szerintem a magyaroknál mindenképp gyorsabbak.

Leggyorsabban mindenképp valamelyik olasz néppel, de leghatékonyabban Angliával...Legalábbis sztem.

Az anyaországban fejleszted az épületeket, és közben a katonákat is, ezután partaszállnak Franciaországban és küldöd õket "hóditani"<#vigyor3>
Egyébként elkezdtem Velencével. Mostmár úgy látom, hogy õk a legerõsebbek. 2*4 hajóból álló flottával kezdenek, és a seregük is jó.
Van egy váruk is horvátország környékén, ahol lovagokat lehet képezni.
Kíváncsi lennék mások véleményére is, hogy vajon tényleg velük lehet-e leggyorsabban gyõzni.

Az lehet, hogy szerinted nem errõl szól, de ez még mindíg egy stratégiai játék, és úgy lehet a legerõsebb birodalmat megteremteni, ha foglalsz hozzá területet.

Azt te is beláthatod, hogy ez a leghatékonyabb stratégia.
Innentõl kezdve egyáltalán nem érdektelen, hogy melyik nép kezd a legjobb pozícióban. Ha téged nem érdekel, ne szóljj hozzá, amúgy sem kérdezett téged senki.

Baromira színvonalas eszmecsere. De, a játék még miníg nem arról szól, hogy ki tudja a legrövidebb idõ alatt lenyomni európát. Innentõl kezdve érdektelenek a "12 kör alatt elfoglaltam 40 tartományt" szintû hozzászólások.

Gyáva vagy, ha nem tudsz középkori fegyverekkel harcolni, nem muszáj eröltetni.

elképesztõen magas színvonalú eszmecserénk hatására én tegnap óta moddolok, fejlesztem a medieval nukleáris föld-föld rakétát, hogy meglegyen a 45 tartomány 3 kör alatt <#nyes>

Scottt
Tegnapeste 1705perckor nagymamám fingott egyet, találd ki hány köbm levegõ lett ez által metánnal telített..Kicsit több infot😊
De szvsz a TWO-n többen tudnak majd segíteni neked,úgy emlékszem ezen a fórumon nem sokan moddolnak.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sziasztok nem vagyok egytröszt de olvastam a twonline-on a régió létrehozást.Na hát se REH mintája nem indul el se a magamé na itt akkor mia gond????Mert nagyon felhúztam magam rajta

Scottt
Felhívnám figyelmed, hogy a bannerben nagy betûkkel MEDIEVALszöveg van nem "New Age"total war cuncimókuskám<#hehe><#nezze>

Valójában az a kár, hogy ebben a játékban nem lehet nukleáris föld-föld rakétát kifejleszteni, mert akkor 5 kör alatt is meglehetne a 45 tartomány - szerintem.

Milánóiaknak 4 gályája van, Szicíliaiaknak 6.
A szicíliai sereg is jobb, de rosszabb helyen kezdenek.
Szerintem szicíliával lehetne leggyorsabban világot hódítani vizi úton.
Bizánc is jó, nagyon komoly seregük van, de túl messze vannak arrafelé a tartományok.

Igazából nem biztos, hogy hajóval a leggyorsabb. A német, és francia tartományok vannak a legközelebb egymáskoz. De nem számít, mert Velence, és Szicilia ebbõl a szempontból is jó helyen van. A környéken sok tartományt gyorsan meg lehet szerezni, és a szentföld is könnyen elérhetõ.

A magyarokkal a 24. körben megvolt a 45 tartomány, ennyi kell a gyõzelemhez.
A többit nem kapkodtam el, csak lassan terjeszkedtem, és végigjátszottam.

Egyébként lehet gyorsabban is. A földközi tenger partvidékét lehet leggyorsabban meghódítani, mert a hajó többet lép mint a sereg.
Amelyik birodalomnak a legnagyobb flottája van ott, az a nyerõ.
Meg is nézem melyik nép az... gyanítom, hogy velence, vagy bizánc, esetleg egyiptom.

Sehol sem lehet átálítani?
umm, bocs. <#crazya>

aut viam inveniam aut faciam

Bucser
Pedig rohadtul egyértelmû... Kampányban nem tudod toborozni, csak beválasztható Multiplayerben vagy Más Custom csatákban. (amikor nincs stratégiai térkép)

"dismounted gothic knights : Cannot be recruited in campaign, they are for Multiplayer and Custom Battles only."
Ezt érti valaki?
OculusDei Ezt nem nagyon értem!
ejnye de sok a felkiáltójeled <#eplus2>
képezzetek sok forlorn hope-ot, gyönyörûek mind elnevezésükben, mind külsejükben <#eljen>