Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor biztos nem ez lett volna a válaszod.
Azt még oké, hogy képtelen vagy egy értelmes hozászólást megyszülni, de hogy a szövegértelmezéssel is gondjaid vannak, az már gáz.
Minek jársz fórumra, ha ezek közül egyik sem megy?
A szmájli pakolás, meg önmagad ismétlése nem minõsül válasznak.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Szóval no comment. <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
A no comment is hasonlót jelent, de az a hozzáfûznivaló szükségtelenségét fejezi ki. A te esetedben másról van szó, egyszerûen nem megy még a flémelés sem.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Peace!
Ámen!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
amúgy lerohanósban a hre a nyerõ mert nekik van egyedül bepöccintett gazdaságuk az elején. tehát elég nehéz fejre állítani. szerintem.
aut viam inveniam aut faciam
Az enyém viszont igen, mert én tökéletes vagyok.
Még az isten is irigykedik rám, és úgy áll bosszút, hogy ilyeneket küld a nyakamra mint te.
A többiekkel ellentétben, te viszont kifejezettn illetlen vagy.
(igazából parszt vagy, csak nem szabad ilyet írni)
Na ez a legjobb. Azért kezdtünk el "piszkálni" MERT osztod az észt. Állandóan. És a topicközönség ezt láthatóan egyre rosszabbul tûri.
A kritikus pont jeruzsálem lesz, az is kell a gyõzelemhez.
<#mf1>#mf1> Válaszolva a kérdésedre, szerintem a leggyorsabb terjeszkedés a Német-Római Császársággal lehetséges.
Szerinted ehhez a taktikához melyik a legjobb nép?
Egyébként tudom, hogy aki így játszik nem feltétlenül béna, én elhiszem, hogy jó úgy játszani. Csak azért osztom az észt, mert elkezdtetek piszkálni azért, mert én egy kicsit keményebben kezdem el a játékot.
Ha a flémelés kell, én abban is partner vagyok, mivel kiugróan intelligens és thetséges vagyok abban is<#hehe>#hehe>
Az meg mellesleg logikátlanság, hogy aki a stratégiai térképen szeret elszöszmötölni, az képtelen igen komoly ellenfelet hülyére verni a taktikai térképen. Ez egész egyszerûen nem összefüggõ.
De a játék(ok)ban az a jó, hogy ha Te ezt élvezed, akkor Te ezt csinálod. =)
Azért kezdem el írni, hogy hátha segít nekem valaki megtalálni a legerõsebb népe, erre most mindenki úgy reagál, mintha én lennék az antikrisztus.
Egyébként miután a gyõzelem megvan, én is úgy játszok mint más, szoktam fejleszteni, meg bérgyilkolni, hereskedni, guild-ekkel szórakozni, meg minden. Igazábol sokkal jobb ezeket úgy csinálni, ha van már egy nagy birodalom, és a városokat, meg várakat feltúrni olyanra ami éppen neked tetszik.
Szerintem nem olyan jó kifejleszteni egy új egységet, mint megnyerni egy húzós csatát.
Ha kifejlõdsz, és fullos seregekkel nekiesel a szerencsétlen AI-nak az sem túl nagy élmény. Túlerõvel gyõzni nem nagy tudomány.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az itt lévõ rutinosabb stratégák közül szvsz bárki megtudná csinálni azt, hogy pár kör alatt megnyeri a hadjáratot vagy veszteség nélkül véghez visz egy nagyobb csatát, de elvesznének benne a játék szépségei...
én pl még direkt saját küldetéseket kreálok magamnak, vagy gondolatban történeteket szövök, stb...
És általában az ilyenek a nemkívánatos személyek, mert képtelenség velük együtt játszani, ha egy csapatba kerül velük az ember.
Attol, hogy valaki jól játszik, nem szokás kitiltani semmiféle szerverrõl.
Így van ez más játékoknál is, nem úgy játszol ahogy akarsz, ha igazán jó akarsz lenni, hanem azt kell csinálni ami a leg eredményesebb.
Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy másokra eröltetheted az ideológiádat. A játék struktúrája adottság, és ahhoz kell alkalmazkodni.
Pl civilization-nal sokat játszok multiba, és ott hiába szeretnéd felépíteni a világ csodáit nem, lehet mindent, mert aki aggresszívan játszik eltapos. Csak single player-ben lehet megcsinálni, hogy csinosítgatod a birodalmad, és nem a gyõzelemre hajtasz.
Nem értem miért szúrja a szemeteket, az, hogy a leghatékonyabb módon próbálok játszani. Az az érzésem, hogy csak irigykedtek, mert ti ezt képtelenek lennétek megcsinálni.
Ahelyett, hogy gondolkodás nélkül nyomogatnátok a kör vége gombot, segíthetnétek megkeresni a legerõsebb népet...
Mint látható, nem ért a szóból. Kihasználja a játék hibáit és baromira örül magának. Az ilyen hozzáállású embereket online játékoknál kitiltják a szerverekrõl, mert rombolják a játékélményt. Más játékoknál egyszerûen megvetés sújtja õket. Ennél a játéknál is ez a helyzet.
Mivel ez offline game, nincs más dolgunk, mint ignorálni a hozzászólásait, most és késõbb is.
Because fuck you. That\'s why.
fontos, hogy kell neki az 5.0 mielõtt felrakod az 5.2-t.(vagy 5.3-at már nem tudom)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehet, hogy eleve rossz volt amit letöltöttem.
tedd fel a kiegeket aztán DLV valamelyik 5.0 feletti modját aztán lássuk azt a "12 kör alatt megvan a végcél" dumát.
Kicsit más lesz a leányzó fekvése.
Igazábol olyn vagy mint egy pattanás, gusztustalan és kellemetlen.
Sok tartománnyal indulnak, ráadásul sûrrûn lakott részen, velük is esélyes.
Én mindenesetre kipróbálom velencét, aztán meglátjuk mi lesz. Szerintem a magyaroknál mindenképp gyorsabbak.
Az anyaországban fejleszted az épületeket, és közben a katonákat is, ezután partaszállnak Franciaországban és küldöd õket "hóditani"<#vigyor3>#vigyor3>
Van egy váruk is horvátország környékén, ahol lovagokat lehet képezni.
Kíváncsi lennék mások véleményére is, hogy vajon tényleg velük lehet-e leggyorsabban gyõzni.
Azt te is beláthatod, hogy ez a leghatékonyabb stratégia.
Innentõl kezdve egyáltalán nem érdektelen, hogy melyik nép kezd a legjobb pozícióban. Ha téged nem érdekel, ne szóljj hozzá, amúgy sem kérdezett téged senki.
De szvsz a TWO-n többen tudnak majd segíteni neked,úgy emlékszem ezen a fórumon nem sokan moddolnak.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A szicíliai sereg is jobb, de rosszabb helyen kezdenek.
Szerintem szicíliával lehetne leggyorsabban világot hódítani vizi úton.
Bizánc is jó, nagyon komoly seregük van, de túl messze vannak arrafelé a tartományok.
Igazából nem biztos, hogy hajóval a leggyorsabb. A német, és francia tartományok vannak a legközelebb egymáskoz. De nem számít, mert Velence, és Szicilia ebbõl a szempontból is jó helyen van. A környéken sok tartományt gyorsan meg lehet szerezni, és a szentföld is könnyen elérhetõ.
A többit nem kapkodtam el, csak lassan terjeszkedtem, és végigjátszottam.
Egyébként lehet gyorsabban is. A földközi tenger partvidékét lehet leggyorsabban meghódítani, mert a hajó többet lép mint a sereg.
Amelyik birodalomnak a legnagyobb flottája van ott, az a nyerõ.
Meg is nézem melyik nép az... gyanítom, hogy velence, vagy bizánc, esetleg egyiptom.
aut viam inveniam aut faciam
Ezt érti valaki?
OculusDei Ezt nem nagyon értem!
képezzetek sok forlorn hope-ot, gyönyörûek mind elnevezésükben, mind külsejükben <#eljen>#eljen>