Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rome-ba csináltam úgy, hogy foglaltam el a településeket és helyére mindig olcsó egység ment. Rendfentartásra bõven jó. A dárga egység így mehetett tovább a sereggel vagy ha nem kellett, fel is oszlattam õket, csak ne vigyék a pénzt.
Nálam így van.
1. Alapjáték
2. 1.2 patch
3. Kingdoms
4. 1.05 patch Kingdomshoz
Jah és magyarítás az alaphoz 😊
2. 1.3 patch installálási próba (sikertelen)
3. 1.2 patch installálása (sikeres)
4. 1.3 patch ismét installálása, ismét sikertelenül. következõt írja ki: This 1.02.001 update cannot be applied to the 1.02.000 version of this game.
Lehet, hogy azért, mert a Rombe-ba minden település város volt. Itt meg nem ez a helyzet.
A Rome-ben meg elég hamar, nagyon erõs gazdaságom lett.
Itt olyat sose tudok csinálni...pedig a Rome-ban azo rszáéghoz képest nagyobb serget tartottam fenn.
Szóval, nem tudom, lehet én játszok rosszul(pedig már jó ideje tolom a MedII-õt) de szerintem a MedII-ben gyenge a gazdaság.
A vár meg a hadsereg alapja(katonai fejlesztések). Akkor jön ki jól pénzbe az ember, ha több a városa, mint a vára. Meg persze egy felfejlesztett várat sokkal nehezebb bevenni az ostromnál. A várakat a kritikus részekre érdemes helyezni.
Igen, tapasztaltam. Egyszer csak jött valaki és hip hop eltûnt a traderem.
Még egy valami. Mi a lényege annak, hogy egy városoat kastélynak fejlesztem vagy meghagyom városnak?
viszont vigyázni kell, mert más kereskedõk lepénzelhetik a kereskedõdet, leegyszerûsítve kinyírják 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Azt el tudnátok mondani, hogy a kereskedõvel mit tudok csinálni. Látok különbözõ dolgokat a tartományokban, és ott kiirja hogy 4 pénz/kör. Ezt csak akkor kapom meg, ha a kereskedõm körzetébe tartozik? Vagy ez mire jó?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Azt nagyon várom, hogy végre olyan katonai szövetséget is lehessen kötni, ahol ténylegesen hadseregek fognak össze. Talán a köv. Total War...
Azért vannak lehetõségek. Van a sima szövetség asszem, meg van katonai. A katonai szövetségnél ki is lehet választani, hogy a melyik nép ellen kéred a támadást. Most a másik nép vagy belemegy a felkérésbe vagy nem.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
eu3-ról visszatérve kicsit szokatlan az itteni szövetségi rendszer.. hiába van szövetségesem mindegyik baszik segíteni 😞 van vmi jó módja annak, hogy segítséget szerezzek?
Lovagi renddel vagyok, a mórok a szövetségeseim és vmi északi törzs (nemjut eszembe a neve) betámadott.. a mórok katonailag az elsõk így jól jönne a segítségük, mert nekem egyelõre csak 3 váram van amit folyamatosan ostromolnak és már egyre kevesebb emberem van védeni 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
adott a lovasság, rámegyek, h támadják hátba a lándzsásokat.. szépen vágtáznak, majd közeledve lelassítanak, megállnak, megindulnak, lelassítanak, és odasétálnak.. meg ilyesmi 😊
viszont azt sajnálom, h megjelnés óta nem csinálták meg rendesen a lovasságot 😞 értem ezalatt, h roham alatt néha megállnak, meg elkezdenek gyalogolni az ellenfél mögött.. elég idegesítõ
A toborzás miben változott? Körrõl körre azt írja h 9kör mulva tudok majd csak Feudal Knightokat vagy katapultot toborozni.
Because fuck you. That\'s why.
Sokat érthet a játékhoz a srác.
Because fuck you. That\'s why.
Ha felrakom a kingdomsot akkor tényleg nem lehet játszani a sima medievállal?
hkey local machine \ software
és itt creative assembly mappa úgy ahogy van (jobbklikk -> export)
valaki megtenné megköszönném 😄
kösz
Hát elég kemény, de nagyon tetszik. 😊
Aggresszívabb a gép, a csaták is keményebbek, a lovasroham végre úgy mûködik ahogyan kell, szóval nem tudok rosszat mondani róla. 😊
Egyébként már van SS 6.1 is boccs.
Ott indokoltam miért jobb a DLV de lehet be kopi pásztázom..
Az ilyen kijelentésekhez kellene valami alap is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF