Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy tûnik én vagyok a Kiválasztott. azt mondtam h 1...2...3... MÚKODJ! és megy a patchelés a full szûz játékra 😊 thx a helpet 😊

De mindegy most újrarakom a Medieval 2 Total War-t, megpróbálom simán a Kingdomsot rárakni azt had szóljon...

This 1.02.001 update cannot be applied to the 1.02.000 version of this game.

Dob valami hibaüzenetet?

Lehet, hogy drága sereget állítasz ki. A nehézlovasság nagyon meg tudja drágítani a sereg fenntartási költségét. Én mindig hatékony seregre törekszem, kerülöm a nagy létszámot. Jó legyen az embernek 1 ütõs serege ha baj van. De városokba, várakba, fõleg ha nincs veszélybe olcsó milicia elég.
Rome-ba csináltam úgy, hogy foglaltam el a településeket és helyére mindig olcsó egység ment. Rendfentartásra bõven jó. A dárga egység így mehetett tovább a sereggel vagy ha nem kellett, fel is oszlattam õket, csak ne vigyék a pénzt.

Én is így csináltam mint te. hogy alapjáték aztán 1.2 patch de onnantól nem megy rá a Kingdoms 😞

Nem kell feltenned az 1.3-at ha a Kingdomst is telepíted. 1.0-ásra is telepítheted a Kingdomsot, majd õ felpeccseli magának. Nekem se ment fel vmi miatt az 1.3-as. De aztán nem foglalkoztam vele, mikor már feltettem a Kingdomsot, mert az megoldotta.

Nálam így van.
1. Alapjáték
2. 1.2 patch
3. Kingdoms
4. 1.05 patch Kingdomshoz
Jah és magyarítás az alaphoz 😊

1. Alapjáték install
2. 1.3 patch installálási próba (sikertelen)
3. 1.2 patch installálása (sikeres)
4. 1.3 patch ismét installálása, ismét sikertelenül. következõt írja ki: This 1.02.001 update cannot be applied to the 1.02.000 version of this game.

Srácok, az miért van, hogy felraknám a Kingdoms-t, de nem engedi. az 1.3as patchet sem engedi rárakni az alapjátékra. na ilyenkor mi van?

köszi a választ

Lehet. De az biztos, a Rome-hoz képest csóró vagyok...itt meg kell gondolnom, hogy föl állítok-e egy serget, a Rome-ban nem nagyon volt ilyen gondom.

Igen, persze.

Végül is ez a középkor. 😊
Lehet, hogy azért, mert a Rombe-ba minden település város volt. Itt meg nem ez a helyzet.

ha fölrakom a Kingdoms-t attól még tudok az alappal játszani?

Hm, én csak azt nem értem, hogy a Rome-ban miért erõsebb a gazdaságom? A MedII-ben, épp hogy jó. Van kör ,hogy elég sz@r, de van hogy meg elég jó.

A Rome-ben meg elég hamar, nagyon erõs gazdaságom lett.

Itt olyat sose tudok csinálni...pedig a Rome-ban azo rszáéghoz képest nagyobb serget tartottam fenn.

Szóval, nem tudom, lehet én játszok rosszul(pedig már jó ideje tolom a MedII-õt) de szerintem a MedII-ben gyenge a gazdaság.

Nos egy város a gazdaság alapja, gazdasági fejlesztések elsõsorba. Vannak ugyan városi milicisták is, de nem ogyan ütõsek(néptõl és fejelsztéstõl függõen) mit a várból kikerült katonák. Lehet az adó mértékét befolyásolni.
A vár meg a hadsereg alapja(katonai fejlesztések). Akkor jön ki jól pénzbe az ember, ha több a városa, mint a vára. Meg persze egy felfejlesztett várat sokkal nehezebb bevenni az ostromnál. A várakat a kritikus részekre érdemes helyezni.

Köszi.
Igen, tapasztaltam. Egyszer csak jött valaki és hip hop eltûnt a traderem.
Még egy valami. Mi a lényege annak, hogy egy városoat kastélynak fejlesztem vagy meghagyom városnak?

BlackShadow
a kereskedõt rá kell vinned az ilyen ojjektumokra és akkor azt a pénzt körönként szerzi. minél tapasztaltabb a kereskedõ annál többet szerez, és asszem a távoli áruk mindig jóval drágábbak.
viszont vigyázni kell, mert más kereskedõk lepénzelhetik a kereskedõdet, leegyszerûsítve kinyírják 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hali.
Azt el tudnátok mondani, hogy a kereskedõvel mit tudok csinálni. Látok különbözõ dolgokat a tartományokban, és ott kiirja hogy 4 pénz/kör. Ezt csak akkor kapom meg, ha a kereskedõm körzetébe tartozik? Vagy ez mire jó?

A szövetség az szövetség, a katonai támadás kérése az más. Azt szövetség nélkül is lehet kérni, de jónéhány ezrest le kell szurkolni érte, hogy a gép egyáltalán belemenjen. Amúgy mióta megjelent a játék, azóta játszom vele kissebb kihagyásokkal, és ez idõ alatt még egyszer sem fordult elõ, hogy a gép meg is támadta volna a kijelölt államot, miután zsebretette érte a kenõpénzt.

Scottt
Nem,dehogy.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Jah igen és ha bele is mennek, ez nem azt jelenti, hogy neked küldenek teszem azt 1 felmetõ sereget. Hanem megtámadják a kívánt népet.(lehet, hogy nem is rögtön) Persze már az is jó, ha nyílik egy másik frontvonal.

Azt nagyon várom, hogy végre olyan katonai szövetséget is lehessen kötni, ahol ténylegesen hadseregek fognak össze. Talán a köv. Total War...

Hát igen a total warba inkább a szövetség arra jó, hogy ne ellenség legyen a másik nép. 😊
Azért vannak lehetõségek. Van a sima szövetség asszem, meg van katonai. A katonai szövetségnél ki is lehet választani, hogy a melyik nép ellen kéred a támadást. Most a másik nép vagy belemegy a felkérésbe vagy nem.

Ugye nem lesz belõle "a mi modunk a jobb, bibííí" stílusú óvoda? <#nyes>

Scottt
Annyit, hogy írány Download DLV 5.6

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

BlackShadow
saját is.. na de csak ritkán szal picit túloztam, de attól még zavaró 😊

eu3-ról visszatérve kicsit szokatlan az itteni szövetségi rendszer.. hiába van szövetségesem mindegyik baszik segíteni 😞 van vmi jó módja annak, hogy segítséget szerezzek?
Lovagi renddel vagyok, a mórok a szövetségeseim és vmi északi törzs (nemjut eszembe a neve) betámadott.. a mórok katonailag az elsõk így jól jönne a segítségük, mert nekem egyelõre csak 3 váram van amit folyamatosan ostromolnak és már egyre kevesebb emberem van védeni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

A gépi ai csinálja nem???Mert nekem a multis csatáknál nem csinál ilyet.Igen az ai itt sem tökéletes de azért még mindig sokkal jobb mind a sima Med2-ben.<#nyes>
Ha menekülnek elõlük v másik egységet rohamoznak a lándzsások, akkor csinál ilyet a lovasság.

BlackShadow
SS-t használok én is, de ez még mindig jelenvan 😊
adott a lovasság, rámegyek, h támadják hátba a lándzsásokat.. szépen vágtáznak, majd közeledve lelassítanak, megállnak, megindulnak, lelassítanak, és odasétálnak.. meg ilyesmi 😊

Dragooon
<#zavart1>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Hol nem csinálták meg a lovasságot???A sima med2-ben??Mert a Stainless Steel 6.1-ben kurva erösek<#nyes>A Mediben sem rosszak(az ai naon gyenge)
BlackShadow
na igen erre még én sem jöttem rá😊 épp a lovagi renddel akarom helyrerakni keletet ^^ (elég nehéz.. sõt 😄)

viszont azt sajnálom, h megjelnés óta nem csinálták meg rendesen a lovasságot 😞 értem ezalatt, h roham alatt néha megállnak, meg elkezdenek gyalogolni az ellenfél mögött.. elég idegesítõ

Skaccok valaki írna a Stainless Steel-rõl egy két dolgot.
A toborzás miben változott? Körrõl körre azt írja h 9kör mulva tudok majd csak Feudal Knightokat vagy katapultot toborozni.

némi humorérzéket, urak! eleve milyen kérdés, hogy "miért jó, ha az én emberem a pápa?" és "tényleg nem lehet játszani..." = feltételezi, hogy ezt már hallotta valahol! az az érzésem, egy olyan társaságból jött a tisztelt kérdezõ, ahol annyit látnak a játékból, hogy öcsém na'on állat, középkori lovagok kardoznak benne <#falbav> a pápa befolyásáról pedig, ha jól emléxem, az általános iskolában már tudni lehet egy s mást, és elég egy egész picit ránézni a "pope" fülre játékon belül, hogy nagyjából tisztában legyünk jelentõségével, a lényeg meg úgyis játék közben derül ki.

Because fuck you. That\'s why.

ez valoban nagggyon csunya dolog volt..<#idiota><#banplz>
Ha felrakod a kingdomsot, új cracket kell majd felraknod az alap medievalhoz, méghozzá az 1.3-as cracket. Utána fogsz tudni játszani vele. Az 1.3-as cracket a szokott helyen, a gamecopyworld-ön találod.

És ez a cél? Elriasztani egy jó játéktól, csak azért mert tájékozatlan? Valamikor mindannyian azok voltunk, nem?

Scottt
szvsz meg a srác elég tájékozatlan ahhoz, hogy elhiggye és emiatt lemaradjon egy jófajta kiegészítõrõl.

Dragooon
szvsz nem érted az iróniát :-c

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

<#hehe>
Sokat érthet a játékhoz a srác.

A Kingdoms letörli a sima medievalt<#csodalk><#guluszem1>??Elgurult a gyÓgyszered???Hogy törölné már le.Nyugodtan rakd fel aati91 a Kingdomsot ez egy nagy kamu hogy letörli a kingdoms a medit.Ez mekkora baromság.Nekem mind 2 fent van+még pár mód és semmi bajuk.A Kingdoms egy hivatalos kieg szép volna ha törölné a Medit.Te is nagy játékos lehetsz smusher gratula neked.<#nyes><#wilting>
azért jó, mert akkor tökjókat tudsz vele cseverészni a világ vallásaira vonatkozó dolgokról. és a kingdoms letörli a sima medievált úgyhogy attól elbúcsúzhatsz <#falbav>

Because fuck you. That\'s why.

Sziasztok nekem 2 kérdésem lenne mért jó az ha az én emberem a pápa?
Ha felrakom a kingdomsot akkor tényleg nem lehet játszani a sima medievállal?
BlackShadow
na asszem erre lenne szükségem
hkey local machine \ software
és itt creative assembly mappa úgy ahogy van (jobbklikk -> export)
valaki megtenné megköszönném 😄

BlackShadow
valaki letudná írni nekem a játék milyne registry bejegyzéseket csinál? én olyan verziót szereztem most be ami telepítésnél nem írkál bele így nemtudok se peccselni se kingdomsot telepíteni :\
kösz

Kipróbáltam ezt a Stainless Steel-t.
Hát elég kemény, de nagyon tetszik. 😊
Aggresszívabb a gép, a csaták is keményebbek, a lovasroham végre úgy mûködik ahogyan kell, szóval nem tudok rosszat mondani róla. 😊

Scottt
Meg se ismersz?Fene az ebadta pogány rézpatkós lovadat.Pinkó vagyok az egyetlen udvari bolond a Two-n bár mostanában elhanyagoltam,régen bezzeg napi 50hsz megvolt😊
Egyébként már van SS 6.1 is boccs.
Ott indokoltam miért jobb a DLV de lehet be kopi pásztázom..

Van alap<#nyes>Mind2 kiprobáltam és játszottam is velük.A Dlv uninstal.SS 6.0 maradT.De szerintem baromság ezen vitázni.Probáld ki és döntsd el magad.Vagy gyere fel twonlinére és ovass kicsit(de lehetséges hogy te is fent vagy<#nevetes1>)Nem azt mondtam hogy nem jó a Dlv hanem,hogy jobb az SS6.0.
Bucser
miért is?

Az ilyen kijelentésekhez kellene valami alap is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát te ki vagy????<#fejvakaras><#nevetes1>De egyébként a Dlv közelébbe nem ér a 6.0-nak.Ja már van hozzá javítás is a 6.1.