Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stainless Steel 6.0
Innen 600k-val szedem, FileFront-ról max 20k-val sikerült...
Létezhet az, hogy a 3.2-es DLV nagyon belassítja a játékot?
Teljesen gyorsan futott a normál játék, de mióta felraktam, egy kör tök gáz ideig tart. Nem hulladék a gépem, igaz nem "duálkóros", de azért pörög szépen. Tipp? Ötlet?
DeZka
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Link nélkül ilyet írni, az a hülyítés kategória.A hivatalos oldalon egy nyikk sincs ilyenrõl.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Én nem szoktam ilyesmit írni, csak, ha rámszáll valaki.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem a DLV 4.0 van fenn. Azt olvastam, hogy az nem kompatibilis a Kingdoms-al, azaz nem lehet feltenni rá. Tehát ezek szerint újra kell telepítenem az alapjátékot? Utána pedig az általad leírtakat?
Nem lehetne ezt priviben megoldani?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Because fuck you. That\'s why.
Egyébként meg ez az egész ellátási mechanizmus kb Napóleonig nem igazán létezett a hadviselésben.( és még õ sem használta teljeskörüen)
A Kingdoms az a medieval 2 kiegészítõje. Azt felteszed azzal felteszi a 4 új kampányt meg az 1.3-as patchet. azután felteszed a DLV 5.0-t és aerra a DLV5.5-öt és arra a hotfixet.
mi ezen a nem érthetõ?? A Kingdoms KELL a DLV futtatásához (az újhoz)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Én ezt nem értem.
DLV-ben hard/hard-ról beszéltek. Nekem az easi-ben is lenullázódik a gazdaságom öt-hat kör alatt. 1187-ben már -6.000 a pénzem. Próbáltam már mindent. Lassan, fokozatosan fejleszteni. Gyorsan hódítani, elfoglalni városokat. Mindegy. Ha nincs a "ö" akkor nem is tudom tovább játszani. Általában 5-6 körönként kell vételeznem 10-20.000-es ellátmányt, mert bármit teszek, illetve ha nem teszek semmit sem, akkor is elfogy a suska. Egyszerûen nem értem.
Egyébként SEGÍTSÉG!!!
1198 ban egyszer csak megjelent egy egységem Amerikában ??? Ki tette oda ??? És megtámadta a sziukat. Hogy miért???
Szóval tud valaki rá valamit mondani?
Ja DLV 4.0
Egyébként rosz számokat írtam valójában 2100 védõ harcolt 80000 ellen.
Van ez a net frame work 1.1, amit a patch fel rak. Mi van ha letörlöm? mert nekem már van net fram work service pack csomagom és nagyobb verzió számú. (2.1)
meg ez a Microsoft visual net redistrutabe package 1.1 ez is kell a játékhoz?
ezeket le akarnám törölni, mert minek legyen felesleges dolgok a gépemen, ha már van nagyobb verziójú fram csomagom...
Egerrõl meg annyit, hogy a törököknek valami vallási ünnep után nem volt szabad hadakozniuk szóval, ha nincs az az ünnep akkor elfoglalhatták volna.
Az a 39 napos csata megismételhetetlennek is bizonyult.
De egyáltalán nem a fenntartási költségek miatt vesztettek a törökök. Akkoriban a fegyver a kard volt többnyire, és aránytalanul kisebb utánpótlás kellett nekik, mint a modern hadviseléshez, még az ágyúzáshoz szükséges muníció ellenére is.
A modern hadviselés esetében tényleg baromi nagy fenntartási költsége van egy hadseregnek, mert a mai világban egy frankó szabjával nem sokra mész. <#ravasz1>#ravasz1> Minden egyes golyó és gránát, amit bevetsz, azt pótolni kell. Az ágyúzás az egri csata idejében elsõsorban várak ostromához használták, hogy rést üssenek a várfalon, ahol be tudja verekedni magát a gyalogság. Manapság meg az egyszerû sorkatona is el tud dobálni néhány óra alatt 200kg-nyi muníciót az ellenségre. Nem beszélve a légi, vizi, és a komolyabb páncélos ütközetek anyagi vonzatára.
Az egri csata idejében ezek a költségek közel sem így alakultak. Ráadásul a törököknek ott volt Buda is, és a supply nem lehetett gond. Mégis bebukták azt a csatát.
Európán belül ez nem volt jellemzõ. Még a tatárok égettek fel mindent, de ezt a 2 népet leszámítva nem volt jellemzõ.
Ahol kevés volt a 30000 a 2500 ellen. Miért is?
aut viam inveniam aut faciam
aut viam inveniam aut faciam
Kell valami trükköt alkalmazni közbe, vagy elég abban a sorrendben felpakolni a dolgokat, hogy leírtad?
Mikor az 1VH végén a románok megszállták BP-et, akkor azok bukarestbõl nem hoztak semmit, mert ott egyáltalán nem volt semmi. Azok a szõröstalpúak csak ámultak az akkori fõvárosunk gazdagságán, és nekiálltak elvinni mindent, amit csak tudtak.
Az oroszok a 2VH alatt mikor meglátták a spájzot, ámulva mondták hogy "magazin" (akkoriban úgy mondták az oroszok az áruházat). Eléggé gyér fejadagokat kaptak az államtól, és azt sem tudták, hogy mi az hogy magad gondoskodsz az élelmezésedrõl, és spájzba gyûjtöd a kaját, hogy télen is legyen mit enned. <#smile>#smile>
Teutonokról nem akarok írni hisz itt a wiki
DLV-ben egy ostrom tegyük fel, hogy Párizst ostromlom.Van benne 10egység.Mivel fõváros kap még plusz 9egységet.(Nem kis fing milicistákat hanem feudális gyalogosokat szvl tökös csávókat).Mivel ellenséges területen vagyok ezért 2000 arany a sereg fenntartása.8Kör mulva elfog fogyni az élelmed.De körülbelül 4-5kör után a katonák elfáradnak gyakorlatilag a morál nagyon leül a táborban.Mire az ellenség megtépázódik az éheztetéstõl a mieink is szintén elfogynak.Szóval minket visszavernek kárba vész majd 20000aranyunk és még a foglyokról nem is szoltunk..
megpróbálom még egyszer
Telepít kingdoms
felrak DLV 5.0
aztán DLV5.5
aztán Hotfix felrakása
aztán crakkelt kingdoms exe (megh van mind az alap mind a kieg eredetiben de nincs kedvem pörgetni a lemezt)
majd a DLV battal indítod.
Biztos valamit rosszul csinálok. Olvastam az ezzel kapcsolatos hozzászólásokt és aszerint csináltam, de akkor sem ment.
Le tudnád írni, hogy kell felrakni-lépésrõl lépsre?
Tudom, hogy macerás így leírni, meg hosszadalmas, de azt hiszem nem fog másképp menni.