Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Azert, mert azok ezt meg sem kozelittik.
Le a kalappal a mod keszitok elott, hogy ennyi idot beleoltek, amiert csak koszonetet mondhatunk, foleg, ha ilyen minosegu modot kaphatnak a rajongok, mert ez nem holmi kozepszeru selejt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Minek? Tele van a piac középszerû gyûrûk ura RTS-ekkel...

Prince23

0.25-ös idõ skála beosztása van... tehát van 4 évszaka...

Nem volt még alkalmam kipróbálni, de nagyon dicséri mindenki a fórumba.

Kingdoms kell hozzá, az meg nekem nincs. Nem tudtok valami helyet ahol meg lehet még venni (olcsóért)?

Prince23
és müxik is rendesen?

Hello!

Kijött a Medieval 2-höz egy nagyon jó Gyûrûk ura MOD.

HONLAP

Sziasztok!

Ha valaki netán rendelkezne Medieval II Total War magyarítással, legyen szíves küldje el nekem a [email protected]
Használd a keresõt a lap alján.

Javaslom rakd fel a Stainless Steel modot te is. Kb. annyi muzulmán vallású valós nép van benn mint keresztény. Nem is beszélve az ortodoxokról, ott úgyszintén. Ja és a közelkelet elég rendesen ki van terjesztve keletre.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ja,és még vmi.Láttam itt korábban,hogy szo volt arrol,hogy vmi modon lehet sherwoodi íjjászokat képezni az angolokkal.De hogyan?:S Azt tudom,hogy Nottingham-ben kell,de ott mit kell ehhez kiépíteni?:S
Sziasztok
Én már végig játszottam pár néppel ezt a játékot,de még mindig nem untam meg😄 Elõszor az angolokkal nagy hadjáratban,aztán egy rovid hadjárat a morokkal,utána egy rovid skot és egy rovid szicíliai kovetkezett.A Német-romai Birodalommal hosszú hadjáratban zúztam szét Europát,utána pedig a franciáákal egy rovid,és egy torok rovid hadjárat.😄 Most az arabokkal járok egy hosszu hadjárat felénél.De veluk elég nehézkes,mivel mindenki utál...Mivel muzulmán vagyok,kivéve a torokoket...A morokat meg már meghodoltattam.😄😄
Szoval ennyi duma után a kérdésem az lenne,hogy nincs vkinek otlete,hogyan lehetne felturbozni a gazdaságot?:S Mert az arabokkal eléggé levagyok rongyolodva...koszi elõre is
Hali! a céhpontokat hol írja ki hogy mennyi??
Akkor bocs. Javaslom kattins jobb gombbal az "agents"/"ügynökök" feliratra alul, akkor kilistázza az ügynököket. Itt meg kell találnod a hercegnõket is, ahogy a diplomatákat, kémeket és orgyilkosokat is.

Köszönöm hogy válaszoltál. És elolvasok mindent és tudom, hogy én fogadom el én csak úgy gondoltam a kérdést hogy nem tudok vele mászkálni a térképen mint a többi ország a lányaival. Megnézem a dinasztiát és látom hogy már 24 éves és egyszerûen nem találom egyik városomban sem meg térképen.
Nem automatikusan adja hozzá, kapaszkodj meg, de mindegyik ilyen "automatikus" házassághoz te magad járultál hozzá. Ugyanis ha van megfelelõ jelölt, rákézdez a gép. Ha ilyenkor 'nem'-et nyomsz, nem fogja hozzáadni, és akkor grasszálhatsz tovább vele a térképen.(figyelni kell a hercegnõ nevére, és ha vele kapcsolatban házassági ajánlat érkezik, akkor visszautasítani)

El is kéne olvasni néha, mit ír ki a gép, és nem csak nyomogatni az igent.

Hali! Hogyan lehetséges az hogy a felnövekedett lányaimat ne automatikusan adja hozzá egy krapekhoz hanem én tudjam elküldeni õt egy másik nemzet fiához hogy szövetség jöjjön létre???
Hello.
Tudna valaki segiteni, hogy lehet elinditani a Multiplayert mert már regisztráltam az ott lévõ cimre és utána nem tudom mit kell, mert begépelem az adatokat és akkor sem enged be. Mit kell be gépelni a Profilhoz? Valaki segitsen!!!!!
Elöre is köszönöm
Sziasztok!
Valaki megszánna egy magyarosítással? Elõre is köszönöm.
[email protected]
Így visszagondolva pedig, 3x végigtolva az Empire-t egymás után, sokkal lenyûgözõbbnek találtam a Stainless Steel-es Kingdoms grafikáját. Diplomáciában és beláthatóságban mondjuk hiányzik nagyon az ETW-s megoldás, de összességében nagy élmény volt visszatérni ide.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Most hogy keresgéltem, kiderült hogy rossz helyen kerestem õket, mert a városokban lehet lõfegyvereseket képezni (várban még nem jöttem rá hogy lehet ha lehet), és azt a bizonyos katonát pedig egy guild adja.
Ez hozta a kövi kérdést: Ha én már egyszer rányomtam hogy nem kérem az adott guildot, rá lehet venni a gépet hogy még egyszer megkérdezze?
Azért köszi, legalább már van egy ötlet... eléggé kétségbe voltam esve hogy a gaméval van valami
de most hogy mondod 1-2 dolgot nem fejlesztettem a városban, majd megnézem
Úgy rémlik más épületektõl is függ, hogy lehet e képezni lõfegyveres egységeket. Lehet magasabb szinte kéne fejleszteni az egész várost, vagy valami akadémia féleséget. Bocs, hogy nem emlékszem, az épületek típusára és funkciójára, már rég játszottam a játékkal. 😄

Tojesz
Sziasztok!

Ha valaki netán rendelkezne Rome Total War, vagy Medieval II Total War magyarítással, legyen szíves küldje el nekem<#worship>
([email protected])

Köszönöm!

Sziasztok
Örömmel látom, hogy még él a topic!
Lenne egy valószínûleg buta kérdésem, de mivel nem találom sehol a választ, reménykedem hogy mégis értelmes kérdés lesz...
Hogy lehet lõfegyverrel felszerelt embereket, vagy akár lovasokat venni? Eljutottam odáig, hogy kírta: "Deadly new weapon", és azóta vannak ágyúim, ez stimmel is de a listában egyik épületnél sem írja ki, hogy ha megépítem kapok puskásokat.
Ugyanígy vagyok némelyik gyalogos egységemmel is. Pl van a törököknél egy gyalogos (a neve most hirtelen nem jut eszembe 16 atk 23 def van neki, ez biztos). Ez is elég hasznos lenne, de sajnos nem mutatja.
Mivel az eredeti török földet kénytelen voltam elhagyni, most keresztény földeken garázdálkodok, arra tippeltem, hogy ez okozza a hibát, de az egyik hozzászólásban láttam, hogy nem függ a városok helyzetétõl a benne levõ egységek típusa, így inkább kérdezek...
Bocs a hosszú szövelgelésért, remélem sikerült a témánál maradnom 😄
Van valami tippetek hogy miért nincsenek ilyen egységeim?
ne vedd már magadra 😄 nem azért vitáztam mert úgy gondolom hülye vagy vagy mert baromságot mondtál,csak a vita kedvéért tettem.azért tettem oda a smile-kat,hogy nem komoly.ha sértegetésnek vetted bocsi
Lobsterman
Ettõl függetlenül te kérdeztél valamit, én csak segíteni akartam. Nem kell egybõl úgy hozzámállni mintha valami orbitális faszságot mondtam volna, csak mert kimaradt 1-2 infó. Bár ahogy nézem a topic-kép alatti feliratból ez a hozzáállás az alap a total war fanoknál(ugyanezt láttam az empire topicban is)

ettõl függetlenül az ember lehet tájékozott 😉
Lobsterman
Valóban. Nem vagyok eltévedve, csak nekem ha a 3.2-t elindítom közli velem hogy 3.2 final version. Nem is gondoltam hogy a final nem azt jelenti hogy nincs utána újabb 😛

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=96999
látom kolléga te is el vagy tévedve 😄D vagy én nem látok jól de itt már van 6.1 is 😄 bár ebbe a pillanatba nézem a 6.1-et azt írja nem felülírható a többire,szóval akkor már nincs is gond 😄
Lobsterman
Nem 3.1? Mert nekem 3.2 van meg és az azt írja hogy final.

sziasztok
lenne egy kérdésem a stainless steel-el kapcsolatban kérdésem.leszedtem a 3.0-ás verziót de láttam,már van 6.1-es is..most akkor szép sorba telepítsem õket vagy mehet egybõl a 6.1??elõre is köszi
Nem csak nálad. 😄

Lobsterman
Újra elõvettem, miután az Empire nagyot koppant nálam, úgyhogy gondoltam pár kép is jöhet ide.

És még mindig nagyon rulz a lovasíjászat 😊

Le akartam váltani a herceget, kamikaze akcióban beküldtem egy lázadó seregbe, akit leszedek, azt leszedem, de nem kell nyerni alapon. Erre nem levertem õket? 😛

Rolika16
Hol lehet most Magyarországon megrendelni MTW2-t,meg Kingdoms kiegészítõt ? steam-es,illetve használt nem érdekel.

leszedem sztem újra...köszi szépen a segítséget
Merthogy mind a patch, mind a magyarítás az angol verzióhoz készült.

Hagyd a fenébe a spanyol verziót, vedd meg, vagy töltsd le torrentel az angolt.

ugyanolyan patch kell mint az alapverziód!!..szeddj le egy spanyol patch-et, de ha tetszik a játék már marha olcsó, több mint 2 éve megjelent
uhh szerintem nem. 1 magyar oldalról szedtem...
ezlehet a baj?
egyébként most kipróbáltam megint most a franciákkal kezdtem és az angoloknál akad meg ugyanígy.
õszintén szólva ez a spanyol verzió nem vmi jó de még most se találok sehol jobbat...ahol van ott nem seedelik :S tudtok ajánlani vmit?
ugye a patch is spanyol?
sziasztok
egy olyan problémám van a játékkal hogy a magyar kampány második körében(turn) amikor mutatja fent az országokat a franciáknál megáll és nem megy tovább...nem tudom miért. A kamera megy meg minden csak az egér nem látszik és nem tok csinálni semmit. egyébként a játék eleve spanyol verzió(akkor csak ezt találtam, de csak most tettem fel), 1.2 es patch van fent és magyarítás.
kérlek ha tudtok segítsetek.
Elõre is köszönöm!
Majd szépen visszaolvasol kerek tíz hozzászólást.

Hello! Én a magyarosításban szeretnék toletek egy kis segítséget kérni. Megvásároltam a játékot, most egy rendszerfrissítés után újra telepítettem, de az interneten már sehol sem találtam a magyarosítást jogi okok miatt. Valaki eltudná nekem kuldeni az interneten anno megjelent magyarosítást (tudom jól, hogy nem 100% és sajnos nem mentett le a számítógépemre)? E-mail címem: [email protected] Elore is koszonom!
Nemrég próbáltam én meg csak ki a Stainless Steelt. Eszméletlen komoly téma, simán kijöhetne külön játékként is. Magyarokkal kezdtem ofkorz, de itt már nem lehet irreális dolgokat csinálni szokásos TW furmányosságokkal túljárni ellenfél eszén. Összetûzésbe is kerültem már az elején Bizánccal, de többször volt úgy hogy rendesen a teljes vereség felé sodródtam. Hatalmas elõny volt viszont végre a magyar lovasság, amivel csapdákat tudtam állítani a csatatéren, hátbanyilazva a jobban felszerelt bizánci gyalogságot. Végül visszaszereztem az elvesztett tartományokat, most úgy néz ki enyém a fölény, szövetségre is léptem Velencével, akik egész jól mûködnek együtt velem a "pogány ortodoxok" legyûrésében 😛

sajna joval nagyobb a gepigeny😞..de ha a medieval 2 max-on futott, akkor van remenyed low-ra..de a lätvänyban nem lesz sok köszönet
Nem feltétlen =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ha a medieval 2 total war fut a gépemen akadás nélkül akkor az empire is fog?
Ja, NPC-nek a non player charactereket nevezzük az RPG-k-ben, és az MMORPGk-ben.

non player character, nem jártam azért olyan messze 😛
Akkor viszont marad a rome.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;