Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le a kalappal a mod keszitok elott, hogy ennyi idot beleoltek, amiert csak koszonetet mondhatunk, foleg, ha ilyen minosegu modot kaphatnak a rajongok, mert ez nem holmi kozepszeru selejt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kingdoms kell hozzá, az meg nekem nincs. Nem tudtok valami helyet ahol meg lehet még venni (olcsóért)?
Ha valaki netán rendelkezne Medieval II Total War magyarítással, legyen szíves küldje el nekem a [email protected]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Én már végig játszottam pár néppel ezt a játékot,de még mindig nem untam meg😄 Elõszor az angolokkal nagy hadjáratban,aztán egy rovid hadjárat a morokkal,utána egy rovid skot és egy rovid szicíliai kovetkezett.A Német-romai Birodalommal hosszú hadjáratban zúztam szét Europát,utána pedig a franciáákal egy rovid,és egy torok rovid hadjárat.😄 Most az arabokkal járok egy hosszu hadjárat felénél.De veluk elég nehézkes,mivel mindenki utál...Mivel muzulmán vagyok,kivéve a torokoket...A morokat meg már meghodoltattam.😄😄
Szoval ennyi duma után a kérdésem az lenne,hogy nincs vkinek otlete,hogyan lehetne felturbozni a gazdaságot?:S Mert az arabokkal eléggé levagyok rongyolodva...koszi elõre is
El is kéne olvasni néha, mit ír ki a gép, és nem csak nyomogatni az igent.
Tudna valaki segiteni, hogy lehet elinditani a Multiplayert mert már regisztráltam az ott lévõ cimre és utána nem tudom mit kell, mert begépelem az adatokat és akkor sem enged be. Mit kell be gépelni a Profilhoz? Valaki segitsen!!!!!
Elöre is köszönöm
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ez hozta a kövi kérdést: Ha én már egyszer rányomtam hogy nem kérem az adott guildot, rá lehet venni a gépet hogy még egyszer megkérdezze?
de most hogy mondod 1-2 dolgot nem fejlesztettem a városban, majd megnézem
Ha valaki netán rendelkezne Rome Total War, vagy Medieval II Total War magyarítással, legyen szíves küldje el nekem<#worship>#worship>
([email protected])
Köszönöm!
Örömmel látom, hogy még él a topic!
Lenne egy valószínûleg buta kérdésem, de mivel nem találom sehol a választ, reménykedem hogy mégis értelmes kérdés lesz...
Hogy lehet lõfegyverrel felszerelt embereket, vagy akár lovasokat venni? Eljutottam odáig, hogy kírta: "Deadly new weapon", és azóta vannak ágyúim, ez stimmel is de a listában egyik épületnél sem írja ki, hogy ha megépítem kapok puskásokat.
Ugyanígy vagyok némelyik gyalogos egységemmel is. Pl van a törököknél egy gyalogos (a neve most hirtelen nem jut eszembe 16 atk 23 def van neki, ez biztos). Ez is elég hasznos lenne, de sajnos nem mutatja.
Mivel az eredeti török földet kénytelen voltam elhagyni, most keresztény földeken garázdálkodok, arra tippeltem, hogy ez okozza a hibát, de az egyik hozzászólásban láttam, hogy nem függ a városok helyzetétõl a benne levõ egységek típusa, így inkább kérdezek...
Bocs a hosszú szövelgelésért, remélem sikerült a témánál maradnom 😄
Van valami tippetek hogy miért nincsenek ilyen egységeim?
látom kolléga te is el vagy tévedve 😄D vagy én nem látok jól de itt már van 6.1 is 😄 bár ebbe a pillanatba nézem a 6.1-et azt írja nem felülírható a többire,szóval akkor már nincs is gond 😄
lenne egy kérdésem a stainless steel-el kapcsolatban kérdésem.leszedtem a 3.0-ás verziót de láttam,már van 6.1-es is..most akkor szép sorba telepítsem õket vagy mehet egybõl a 6.1??elõre is köszi
És még mindig nagyon rulz a lovasíjászat 😊
Le akartam váltani a herceget, kamikaze akcióban beküldtem egy lázadó seregbe, akit leszedek, azt leszedem, de nem kell nyerni alapon. Erre nem levertem õket? 😛

ezlehet a baj?
egyébként most kipróbáltam megint most a franciákkal kezdtem és az angoloknál akad meg ugyanígy.
õszintén szólva ez a spanyol verzió nem vmi jó de még most se találok sehol jobbat...ahol van ott nem seedelik :S tudtok ajánlani vmit?
egy olyan problémám van a játékkal hogy a magyar kampány második körében(turn) amikor mutatja fent az országokat a franciáknál megáll és nem megy tovább...nem tudom miért. A kamera megy meg minden csak az egér nem látszik és nem tok csinálni semmit. egyébként a játék eleve spanyol verzió(akkor csak ezt találtam, de csak most tettem fel), 1.2 es patch van fent és magyarítás.
kérlek ha tudtok segítsetek.
Elõre is köszönöm!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akkor viszont marad a rome.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ