Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet, mellesleg AI játékosra gondoltál. Az NPC az nagyon mást jelent.

Custom match-be h lehet npc-t rakni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nagyon köszi!!!
IvanovicsTech
Köszönöm!!

Mercedes CLK 270

Tessék,ITT van.

IvanovicsTech
Feltudnád rakni még egyszer mert én sajna lemaradtam róla. Elõre is kösz!

Mercedes CLK 270

Sziasztok!
Én megint lemaradtam... :S nem müxik már a link...ha vki tudna segíteni ,megköszönném...
Köszi szépen a magyarítást, így sokkal jobb lesz!!!
Most találtam egy régi elmentésemet, és szeretném folytatni, csak nem tudom milyen nehézségi szinten volt... Ezt meg lehet nézni valahol?
utolsó ingyenes lehetõség a legutolsó verziójú magyarítás letöltéséhez bgabor jóvoltából

medieval 2 hun exe
kerlek szepen..egy csalädtaggal kilepsz väroson/väron kivülre, es legaläbb 8 vagy 9 egyseggel megfejeled a csalädtagod/vezered, ekkor jobb klikk a vezerre, es bal lent a sarokban van egy gomb, annak megnyomäsäval csatlakozol, ha sikeres akkor egy piros keresztes zäszlo jelenik meg a zäszlod felett, nagyobbakat lephetsz, de ha nem a kereszteshadjärat celpontja fele haladsz a legrövidebb uton, akkor dezertälnak a seregböl, akär többszäzan is..valamint ha keresztes sereggel haladsz, olcso jo minösegü egysegeket toborozhatsz..hajoba pakolva meg gyorsabban odaersz
Szevasztok!
Szuper a játék, az angolokkal kezdtem és elfoglaltam az összes tartományt ami a térképen van. Minden jó de egyet nem értettem. Hogy lehet csatlakozni a kereszteshadjárathoz? Olyan égõ hogy kis gyenge államok csatlakoztak én meg nem pedig már az elsõ kereszteshadjáratnál is volt 22 tartományom. Most a magyarokkal kezdtem el és már szeretnék csatlakozni ha lesz kereszteshadjárat. Elõre is köszi aki segít. További jó csatát mindenkinek!
Elõre is köszi. Privi ment.

Éredemes lenne elgondolkodni azon is, hogya velenceiekkel, vagy a németekkel kezdesz.
Igaz, hogy sok a szomszéd, és emiatt sokat kell harcolni, de cserébe nagy kezdõ sereget kapsz, és gazdag területeket.
(Katonailag a velenceiek a legerõsebbek, gazdaságilag a németek az elsõ körben)

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

...ma este leszek csak otthoni gép elõtt, kis türelmet
Segítsetek PLS!

Nem találtam sehol sem magyarítást valaki küldjön nekem egy linket, ahonnan le tudnám tölteni! Az eddigieken nem találtam, segítsetek pls!

Okés, köszike akkor azzal leszek 😄
Ryleh
Modokban a "Broken Crescend" teccett a legjobban,,,van hasonlo,ami a kozel keleti arab vilagot preferalja ennyire?...a broken full conversation volt.

<#dumcsi>
ajänlom az angolokat, "vedett" szigeten kezdesz, nem fog partaszällni senki, egyböl gyürd le a skotokat (3 tartomäny), majd tengeren egyböl norvegiai/sved läzadofaluk (+2-3 uj tartomäny), plusz ezzel egyidöben indits sereget antwerpen läzado värosähoz, amig oda nem ernek elöbb a dänok, vagy a franciäk..szerintem ha igy kezded az elejen mär sok penzel rendelkezel, nem bukhatsz el..mindez medium/medium fokozaton ha nem vagy eleg biztos magadban..gg
Angolok, hard/hard fokozat.

Sziasztok
Egy kis tanácsért jöttem 😄
Régebben soakt játszottam ezzel a játékkal, így nem vagyok teljesen alanfabéta belõle, de még nem vittem végig semmivel szóval jónak se mondom magam 😄
na midn1 a lényeg az, hogy nem tudok dönteni melyik ország élén kezdjem el megint, és ezúttal vigyem végig (jah és milyen szinten). Valami közepesen nehezet keresek, ahol azért kell taktikázni, de nem lehetetlen (számomra 😄)... lécci segítsetek 😊
magyaritäsra väro kollegäk..bgabor hadvezer forumtärs volt olyan kedves es ätküldte nekem az utolso majdnem teljes ertekü forditäsät, ezt ma este fellövöm valahova, a linket itt közzeteszem..jol lesz igy kollegäk?
<#wave>Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!
..nos aki írt mail cimet annak elküldtem, aki nem az pótolja..mint írtam nem tudom hány százalékos fordítás, de legalább 44 % os állapotú, csekkoljátok, ez van a legfrissebbet nem szívtam le mikor még elérhetõ volt..remélem segít

a kindoms pont tartalmaz egy olyan kampányt amiben spanyolok bõrébe bújhatsz, és leigázhatod a dél amerikai kontinenst..a kingdoms 4 kampányt tartalmaz dél amerikai, jeruzsálemi, német lovagrend, és angliai hadjárat..ehhez moddolnod sem kell alapból nagyon jó
<#eljen>
Ryleh
sziasztok,,,,
Sokat jatszottam a MED 2. vel,,,de inkabb a modokat szeretem,,vanilla nekem nem ok,,(rome-nal sem volt az)
Aztan beszereztem a kingdoms-ot...itt jon a kerdesem:
-ha fennvan a kingdoms,,,es sima vanilla,nem piszkalva....létezhet,hogy pl a spanyolokkal,portugalokkal,britekkel,franciakkal gyarmati haborukat eszkozoljek az Amerikai kontinensen??...s ha igen,,,ehhez mit kell elérni?..pl:Évszam mikor ez az opcio elérheto,ill készultségi fok(épuletek,tartomanyok,stb)
Tudom,ez igy sok egyszerre,,,mivel nem tudom ,kérdezek😊))

épp a kommented alatt van kb 9000 hozzászólásban<#hehe>..bocs de kb mindenki aki ide írogat épp az új total war game-el gyürkõzik..de itt is körül nézhetsz, jópár hasznos irományba botlasz:

two
KisCS94
és köszönöm de mostmár megveszem mégegyszer nem akarok itt sokáig sz@rakodni😊 amúgy valamilyen hasznos tippek mert mindenhol néztem és sehol sincsneek csak krédesekre válaszok egy két tippet összeírhatnavalaki😊

http://spore2008.extra.hu/

KisCS94
neeeemXD a gta san maxon fut ez meg közepesenXD jó az nagyon😄 de amúgy most fogok egy laptop-ot venni ezt meg odaadom tesómnak! amúgy elfutott az assasin's creed,kane & lynch sõt a The Witcher is ment rajta simán na jó azért néha akadt de nagoyn ritkán!

6600 nak elég kellene lennie, bár szigorúan csak minimum felbontással, már bocs de 6600 mai játékokra már kukaérett<#shakehead>
én is sokat szívtam vele anno..törölj le mindent /csak a játékra gondoltam <#ravasz1>/..registry-t is takaritsd, töredezettségmentesítõ stb..rakd vissza az alap game-t, majd egybõl dobd rá a kiegészítõt, arra mehet az 1.6..magyarítást elpostáztam imremagdinak, tõle kérjétek el priviben, aztán egymásnak csak el tudjátok juttatni..jah nekem eredeti és a mai napig net.framework hibával indul, de indul, és nem lép ki😊
KisCS94
gf 6600 bírnia kéne simán de nem megy nincs valami tippetek?

Egyébként milyen videokártyád van,mivel ha amd,akkor emiatt.Mivel amd nem támogatja ezeket.
nekem is ugyanez a bajom csak ez bármelyik patchnél meg minednnél ezt irja ki.
KisCS94
meg felpacheltem (1.2-essel) és amikor elindítom elindul bejön a betöltés és hibát kiír h leáll! mi a gond?

KisCS94
én méegyszer biztos nem veszem meg!

Scottt
Ez bunkóság nem súrolás.Vegyétek meg mostmár nem ingyenes a magyarosítás,vagy tanuljatok angolul^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

KisCS94
tudom ez már lassan a bunkóság határtás súrolja de ha lenne valaki olyan kedves nekem is elküldeni nagyon megköszönném! [email protected]

Semmirekello
csõváz!

[email protected] -> engem is megszánhatna valaki és elküldhetné

Köszi,elõre is <#worship>

Ha lehetne akkor nekem is küldjétek el, mert emiatt nem megy a játé[email protected]
elöre is köszi
vehhe! már késõ. akkor marad nektek az angol, vagy majd megvehetitek a magyar verziót a cd projekt hungarytól.

aut viam inveniam aut faciam

na, akkor 678szor de most már remélem utoljára a magyarítás innen letölthetõ. de szerintem siessetek mert eladták a magyarítás jogokat szal szerintem nem kell sok idõ, hogy mindenhonnan eltûnjön az ingyen verzió.

valakinek meg van már a magyarosítás????
Ha lehetne akor nekem is küldjétek el, mert emiatt szívok a játékban!
Cím: [email protected]
<#hehe>

Nekem is küldjetek az [email protected] címre!
köszi

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Spei
Üdv! Nagyon megköszönném, ha valaki akinek megvan a Medieval 2 Total War magyarítása elküldené nekem erre a címre: [email protected]
Elõre is köszönöm!

Helló! Valaki át tudná küldeni a magyarosítást erre a címre: [email protected]? pls
priv ment
én nem tudom de amit onnan le lehet tölteni magyarosítást az neked megvan??? aszt elküldhetnéd mert én onnan nem tudom letölteni
Imremagdi
Ennél van újabb magyarítás?
Ha igen át tudnátok küldeni? [email protected]

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1