Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 napja küldtem privátban üzenetet, hogy milyen címre?
lacinkacinka89
#9259 ????

Tudom nem teljesen ide tartozik,de valaki meg tudná mondani,pontosabban le tudná írni azt az idézetet,amelyikben kb arról van szó,hogy a nemesnek a jó utat kell követnie,de ismernie kell a rossz ösvényeket is,ha szükséges,vagy valami ilyesmi.Tudom nagyon zagyva lett,de kellene ez az idézet belõle.Nagyon megköszönném :/

hol?

Hát pont ez az. Az alapjáték 4000 körül kapható, a kieg meg csak 8000-ért és csak egy helyen.

lacinkacinka89
Sziasztok! Vki el tudná nekem küldeni ennek a játéknak a magyarosítását?? Vagy tud adni lnket h honnan tudnám leszedni? Az egyik oldalról próbáltam de nem engedte (totalwaronline azthiszem) Nagyon megköszönném!!

LOL!! Ezt hallgassátok meg a Lengyel Pápa Keresztes hadjáratot indított egy Lengyel város ellen!! 😄 LOl
Bucser
Nem akarok warez ellenes vitát...

Csak megjegyeztem.

A játék immár 3-4 éve megjelent. és az ára sem egetverõ.. sem a kingdomsnak sem az alapjátéknak.

Sírást hagyjuk máskorra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Menj a fenébe. Megvenném ha megtehetném.

Lobsterman
Hát mondjuk a Kingdoms kieg nekem sem eredeti 😊

Bucser
JA hogy derogál megvenni eredetiben....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nekem az ornamentum van fenn
Nem tudod kivinni 😛 ha olyan szögbe van hogy nem esik útba a fal, akkor igen. Amúgy a Mangonel-t ajánlom, az nagyobb szögben lõ, ráadásul levegõben szétposszanó olajos hordókat!!
Tegnapelõtt nyomtam pl. 1 városvédelmet amitõl lehidaltam. 2x-es túlerõ, de szerencsém volt, sikerült felgyújtanom 200 akárhány emberüket, beleértve a tábornokot, utána meg már paráztak a kapunál kiömlõ forró kátránytól 😄 Az egész város elõtere szenes hullákkal volt tele, míg én alig vesztettem embert. Tud újat mutatni ez a játék mindig, hát még a Stainless Steel-el 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hi!!
A katapultal ki tudok lõni a várból?? Vagy ki kell vinnem??
Lobsterman
Mondom én 😊

Nem volt hozzá utasítás, a topicjában se írnak egy szót se a teleptésrõl. Mellesleg az volt a gond, hogy nemrég volt gépújratelepítés, és csak az alap medievalt crackeltem, a kieget nem.

Nah ez érdekes ecsém, megszámolnám azért hogy hányan tolják eredeti Kingdoms-al 😊 el kell olvasni utasításokat. very hard 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Lobsterman
A hozzáállásod miatt van mindjárt ez. Nekem érdekes módon nem kért dvd-t. Felcrackelted a kingdomst is vagy csak a sima medi2-t? Mert a SS batch fileja a kingdoms.exe-t indítja, ha az nincs crackelve, vagy nincs eredeti dvd, akkor persze hogy kéri. De az nem a mod hibája hanem a useré.

Felraktam ezt a Stainless Steel izét, kipróbálás céljából.

Rögtön indításkor kingdoms DVDt követel rajtam. Ez így nagyon nem frankó. Mi van vele, csak eredeti DVD-vel megy? Mert akkor máris törlöm!

Amúgy roppant jól jel hogy már az elindítás elõtt gondok vannak vele...
Ezért rajongok annyira a modokért. Mindel ez van.

Sziasztok!
Tudnátok nekem is egy magyarosítást küldeni [email protected] címre?

Elõre is köszönöm!
neem,még ki se ír semmi se😮,ahogy belép elkezd ott forogni a homokóra és ki is lép,ezt csinálja és gõzöm sincs mitõl

mit ír, milyen hibával lép ki?..netframe?
*kilép

az mitõl van, hogy ha a magyarosított medieval 2-õt akarom elindítani és egy pici betöltés után már is lép a játékból?

melo utän, kb 18 körül ätbdobom
hello!
tudna valaki küldeni egy magyarosítást, [email protected]
köszi
dobj mail címet
Hello!
Nekem csak annyi lenne a kérdésem,hogy valakinek megvan a MTW2 magyarosítása?:$

Neuman
Köszi, hogy erre még nem jöttem rá?!

!!!HALA MADRID!!!

[Jakuza]
Alt gombot nyomvatartva adod ki a parancsot a rohamra.
Latni fogod az ikonon is, mert atvalt kard formara.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Neuman
Lövedékes egységeknél hogy tudom elérni, hogy rontsanak neki az ellenségnek?

!!!HALA MADRID!!!

Jónáhány modot kipróbáltam már jónéhány játékhoz életem során, és tapasztalatból beszélek. Még egy olyat se láttam, ami ilyen vagy olyan téren ne tette volna tönkre/rontotta volna el az alapjátékot a készítõk rossz elképzelései miatt. És éppen elégszer telepítettem újra játékot azért, mert a felrakott mod jóvátehetetlenül károsította, hogy mostmár távoltartsam magam a modoktól. Nem áll szándékomban egy újabb kétórás medieval2+kieg újratelepítést megkockáztatni.

Ez elég szûklátókörû hozzáállás, már ne is haragudj. A legjobb játékok amikkel mostanába játszok azok indie (független) játékok vagy modok.

Ezekbe szorul egy kis lélek is, és látszik h nem a pénzért csinálják hanem szórakozásból.

Érdekes h te bugmentes modokat akarsz amikor már az eredeti játék is hemzsegett a bugoktól és csak a 3. patch tette játszhatóvá.

Bucser
Az a te bajod, hogy elképzelsz valamit és azt hiszed az úgy van. Megbizonyosodni az ellenkezõjérõl meg nem akarsz...

BTW: A modokkal elõjövõ hibák az alapjátékkal is elõjönnek. Véglegesen kiadott igényes nagyobb mod még nem okozott bugot/critical errort sem fagyást. Ellenben az alapjáték nem egyszer.

Ja és ha lehet ne innen onnan összeszedett bétákkal meg alfákkal próbálkozz, mert természetesen azok hibásak (nem hiába alfa/béta verzió).

Mondjuk szerintem az már annyira más mod, hogy külön kiegészítõnek is megfelel 😊 Végülis csináltak 1 történelemhû európa térképet, nem az origi MTW2 alapján, hanem saját maguktól, jobb a grafikája + az AI, szóval simán kiadhatnák 😛

Lobsterman
Nem, valóban nem igaz hogy minden mod szar. Javaslom próbáld ki a Stainless Steel-t és meg fog változni a véleményed.

[Jakuza]
Hat ez sem nyert, mert a hosoket, mint pl Legolas siman lekaszaboljak az ellen sima katonai is, ha belekerul egy csetepateba.
Peldaul ezert nem art elkerulni harci trollokat.
Van persze meg mit balanceolni a jatekban, peldaul egy kisse tulzonak ereztem az egysegek szamat, ezert ugy 20%-al en csokkentettem is es small egysegszam beallitassal indultam, de meg igy is kokemenyen megizzaszt a gep, amikor megindulnak csorda modjara az orkok.
Silvan elfekkel indultam, de hihetetlen kihivassal kell szembeneznem mar a Kodhegyseg ork es goblin seregeivel szemben is.
A sima jatek kozel sem izzaszt meg ennyire.

Valaki irta, hogy ugy erzi, hogy keves a varos, szerintem egyaltalan nem, viszont jo nagyok a tavolsagok, igy taktikazni kell ostromoknal is.
Persze vannak hibak, neha eltunik par egyseg adatlapjanak texturaja, vagy a minimap textura vagy egyenlore nem talaltak a hangokhoz megfelelo szemelyt, igy a kozepkori Angol szovegek vannak benne, mint az alapjatekban, de szerintem ez az egyik legjobb mod, amit csinaltak a jatekhoz es az alapjateknal jobb lett igy az egesz, mar csak azt kell megvarnunk, hogy kicsit finomitsak a modot es a kisebb hibakat kijavitsak es abban a pillanatban egy nagyszeru jatekelmenneyl leszunk gazdagabbak, nem mintha a jelenlegi allapotaban kevesbe lenne az.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jaja, biztos nagyon frankó lehet, hogy a szuperhõsök meg az olifántok/trollok/nazgúlok százával vágják le a sima katonákat, mint a többi Lotr játékban.

Nem hát. Hiszen sose láttunk még ismeretlen hibák miatt kilépkedõ, asztalra kidobó modokat, mi? Vagy szarul kivitelezetteket? Vagy olyanokat, amik hemzsegnek a bugoktól?

Szimplán nem igaz, mi? <#hehe>

hi, nagyon frankó mód lett... fõleg annak, aki LOTR fan 😊
Gondorral kezdtem, a csaták kicsit hosszúak lettek, egyrészt a gondori katonák nagyon jól tartják magukat, az orkok meg sokan vannak. De érdekes victorykat lehet elérni. Gondor íjászban, lovasban nagyon erõs, de az alap kardos gyalogság is prímán megállja a helyét.

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Bucser
Ez szimplán nem igaz.

Vannak hõsök is? Mi újat ad a játékhoz?

Igaz én linkeltem, de nincs meg a Kingdoms aztán még nem sikerült kipróbálni 😊

Lobsterman
Csak ezért hülyeség nem használni. Ha már csak errõl a játékról beszélünk a Stainless Steel hatalmas jóságokat ad a játékhoz. Ez a LotR mod is jó. Új játékot indítottam, és megjavult minden. Szóval az én példámból ne vegyél el semmit. A modok jók. Nem mind, de sokat tudnak adni egy játékhoz.

Akkor már tutod hogy én miért nem használok modokat. Minddel ez van.

Lobsterman
Kipróbáltam ezt a Third Age modot, Isengarddal kezdtem is egy játékot, de mihelyst csatázni akarok kidob a játék :S

Én most minden Stainless Steel-hez kapcsolódó mini modot felraktam. Elég masszív lett a játék, nem csak történelmi hûségben mondjuk hanem méretre is (16 giga), de eddig úgy néz ki megérte 😊 Teuton renddel tolom és elég rendesen meg van csinálva, rengeteg egyedi egységgel és valósághûségre törekvõ elemekkel. Magyarokkal sajnos nem sikerült nyernem sima Stainless Steel-el, 70 tartomány helyett csak 40em volt korai hadjáratba 😞 sajnos a Bizánc leigázása az elejétõl, ami azért elég meredek az erõviszonyokat tekintve, elég sok idõt elvett.

Prince23
Ez tényleg nagyon jó mod lett, csak egy a bökkenõ: hatalmas térképet kapunk, hatalmas megyékkel. Azért lehetett volna több településsel ezt kiegyenlíteni. (gondort megnéztem)

Pont ez a baj h tele van szarokkal.

De ez nagyon jó lett.

[Jakuza]
Meg valami amit elfelejtettem, ha jol lattam a modddb-t belinkeltek mint honlap, de ha jol tudom nem az a hivatalos honlapja, hanem ez

Gyuruk Ura MOD honlap

Sok leirast megtalaltok rajta, mint egysegek, seregek stb valamint terkepet is.