Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak megjegyeztem.
A játék immár 3-4 éve megjelent. és az ára sem egetverõ.. sem a kingdomsnak sem az alapjátéknak.
Sírást hagyjuk máskorra.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tegnapelõtt nyomtam pl. 1 városvédelmet amitõl lehidaltam. 2x-es túlerõ, de szerencsém volt, sikerült felgyújtanom 200 akárhány emberüket, beleértve a tábornokot, utána meg már paráztak a kapunál kiömlõ forró kátránytól 😄 Az egész város elõtere szenes hullákkal volt tele, míg én alig vesztettem embert. Tud újat mutatni ez a játék mindig, hát még a Stainless Steel-el 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A katapultal ki tudok lõni a várból?? Vagy ki kell vinnem??
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Rögtön indításkor kingdoms DVDt követel rajtam. Ez így nagyon nem frankó. Mi van vele, csak eredeti DVD-vel megy? Mert akkor máris törlöm!
Amúgy roppant jól jel hogy már az elindítás elõtt gondok vannak vele...
Ezért rajongok annyira a modokért. Mindel ez van.
Nekem csak annyi lenne a kérdésem,hogy valakinek megvan a MTW2 magyarosítása?:$
Latni fogod az ikonon is, mert atvalt kard formara.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezekbe szorul egy kis lélek is, és látszik h nem a pénzért csinálják hanem szórakozásból.
Érdekes h te bugmentes modokat akarsz amikor már az eredeti játék is hemzsegett a bugoktól és csak a 3. patch tette játszhatóvá.
BTW: A modokkal elõjövõ hibák az alapjátékkal is elõjönnek. Véglegesen kiadott igényes nagyobb mod még nem okozott bugot/critical errort sem fagyást. Ellenben az alapjáték nem egyszer.
Ja és ha lehet ne innen onnan összeszedett bétákkal meg alfákkal próbálkozz, mert természetesen azok hibásak (nem hiába alfa/béta verzió).
Peldaul ezert nem art elkerulni harci trollokat.
Van persze meg mit balanceolni a jatekban, peldaul egy kisse tulzonak ereztem az egysegek szamat, ezert ugy 20%-al en csokkentettem is es small egysegszam beallitassal indultam, de meg igy is kokemenyen megizzaszt a gep, amikor megindulnak csorda modjara az orkok.
Silvan elfekkel indultam, de hihetetlen kihivassal kell szembeneznem mar a Kodhegyseg ork es goblin seregeivel szemben is.
A sima jatek kozel sem izzaszt meg ennyire.
Valaki irta, hogy ugy erzi, hogy keves a varos, szerintem egyaltalan nem, viszont jo nagyok a tavolsagok, igy taktikazni kell ostromoknal is.
Persze vannak hibak, neha eltunik par egyseg adatlapjanak texturaja, vagy a minimap textura vagy egyenlore nem talaltak a hangokhoz megfelelo szemelyt, igy a kozepkori Angol szovegek vannak benne, mint az alapjatekban, de szerintem ez az egyik legjobb mod, amit csinaltak a jatekhoz es az alapjateknal jobb lett igy az egesz, mar csak azt kell megvarnunk, hogy kicsit finomitsak a modot es a kisebb hibakat kijavitsak es abban a pillanatban egy nagyszeru jatekelmenneyl leszunk gazdagabbak, nem mintha a jelenlegi allapotaban kevesbe lenne az.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szimplán nem igaz, mi? <#hehe>#hehe>
Gondorral kezdtem, a csaták kicsit hosszúak lettek, egyrészt a gondori katonák nagyon jól tartják magukat, az orkok meg sokan vannak. De érdekes victorykat lehet elérni. Gondor íjászban, lovasban nagyon erõs, de az alap kardos gyalogság is prímán megállja a helyét.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Igaz én linkeltem, de nincs meg a Kingdoms aztán még nem sikerült kipróbálni 😊
De ez nagyon jó lett.
Gyuruk Ura MOD honlap
Sok leirast megtalaltok rajta, mint egysegek, seregek stb valamint terkepet is.