Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs, elnéztem, ittasan kommenteltem<#pias>, hõség ellen védekeztem sok jeges lõwenbrauval<#vigyor3>..én rengeteget szívtam vele mire elindult a biztonsági másolatom, nekem folyamatosan net framework hibával basztatott, hiába frissítettem nem indult, egy net framework peccs oldotta meg úgy hogy hibát írt továbbra is minden indításnál, te a tovább gombra kattintva simán indult...azóta szûz op rendszere húztam újra az eredeti game-t, egybõl rá a kieg..egyébként a patch-ek, amiket próbáltál szintén uk verziók voltak, mint az alapjáték ugye?...

jah és igen, az rc final exebõl van két változat, pár megás eltéréssel, természetesen az egyik nem jó, én avval gyötrõdtem mire rábukkantam a másik változatra..ne is kérdezd, már nincs meg, sok helyet foglalt kukáztam<#shakehead> anno helyhiány miatt, meg nem is volt rá szükség a gold edition vásár után..más segítség hirtelen nem jut eszembe
kedves obe
leírtam azt is hogy a kiegészítõ sem települ fel mert elöször az is felpeccselné magát de ekkor megint elöjön a hiba
probáltam manuálisan feldobni a kieg dvd-jéröl a patchet de az sem müködik
Egy rövid hadjáratot végigviszel a kezdésnek beadott öt néppel, és kinyylik az összes nép. Köztük a magyarok is. A magyarítás linkje pedig a banner alatt van.

hello!
van tudna nekem segiteni 😊

kicsit elakadtam a medieval 2 ben
azt olvatam vhol h lehet jatszi a magyarokkal is vmilyen uton-modom😊

csak eddig arra nem jottem ra h mikent

aki tud az segitsen pls

ja meg ha van hozza magyaritas az is erdekelne

elore is koszi
hali
virágboltival én is sokat szívtam, de páréves játékot már illik megtisztelni egy vásárlással, ha valami akkor ez megéri<#nezze>...egyébként meg ne szarozz a sok peccsel, ha feldobod a kiegészítõt, automatikusan 1.5 verzió lesz, aszt csókolom
várj egy kicsit ha nem sürgõs, hamarosan megjelenik teljes magyar felirattal, egyébként meg itthon alig alig kapható...ha instant get, akkor ebay-en van minden fajta verzió, de egyértelmûen a gold verziót vedd meg, az tartalmazza a kieg-et is, ami kifejezetten ajánlott darab !
KillR
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, esetleg egy linkkel megdobna, hogy hol lehet az alapjátékot meg a kiegészítõt megvenni? Kössz elõre is!

hello
a segítségeteket kérném
a medieval 2 szeretném felpatchelni 1.3-ra de sehogy sem sikerül
letöltöttem a 1.1, 1.2, 1.2 rc final exe (elvileg ez a jo 1.2), 1.3 is de csak az 1.1 hajlandó feltelepülni a többinél kiírja hogy: update error: error unknown és ezzel vége
természetesen crack nélküli exe-re probáltam meg ugyis hogy 1.0ra teszem mindjárt az 1.2 de igy sem jo, kb 10x volt uninstall-reinstall (nálam nem volt sega könyvtár a regeditben)
emiatt letöltöttem (bocsánat) a kingdoms kiegészítõt hogy az majd segít
hát az sem müködik igy a kingdoms se települ...
már körülnéztem jopár forumon külföldin is de eddig a csak ezt találtam:
Try running the installer from administrator, perhaps Vista is restricting access needed.
It worked!!!

I had to uninstall Medieval II Total War and install it again as administrator. Then I installed Kingdoms as administrator. And heureka it worked.

ezzel 2 gondom van:
nekem xp-m van, és elvileg én vagyok a rendszergazda (összesen 1 fiók van rendszergazdai" engedéllyel és a vendég fiók ki van kapcsolva) de ahogy probáltam total commanderrel - futtatás mint - rendszergazdaként nem engedi csak jelenlegi felhasználoként (ami elvileg a rendszergazda is)
amugy a játék english verzsön
elöre is kösz
Nincs limitálva.

meddig marad fenn?..idõre megy, vagy darabszám limitált?...most küldtem el épp valakinek kérésre<#integet2>
Feltettem a magyarítást ide:

http://rapidshare.com/files/255443294/medi2hun.exe

Kéretik berakni ezt a linket a bannerba a mostani diszkrét féloldalas piros felirat helyett. Köszi.

grebber
Multkor kérdeztem tölük mailbe és azt mondták valamikor az év vége felé szeretnék kiadni!

Remélem az Empire Total War is elkészül.

Next PC upgrade: 2022

Nos már visszaolvasni sem kell 😊 Pedig a visszaolvasást eléggé "életszerûnek" lehet minõsíteni egy fórumon 😊

Because fuck you. That\'s why.

Bucser
"cry me a river..."

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Õ kéri, mi elküldjük. Mikor egy újonc beszédül a topicba magyarításért, mégis honnan tudná, kinek kell privátüzit írnia ezügyben? Életszerû ez?

Esetleg szabadna megtanulni privát üzenetet küldeni a tisztelt felhasználóknak?

Azért még én és obe elküldjük mindenkinek aki kéri, ha megengeded. Az ízléstelen, harsány felirat ellenére is.

CD Projekt Magyarország Kft mikor fogja kiadni? Azért kérdezem, mert megvenném, de nem tud senki semmit(kiadás dátuma, stb). Ha tudtok róla vmit akkor írjátok már ki. Köszi
Az a kurva nagy piros felirat nem látszik?ó vagy mi van?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

hello. nekem is valaki elküldené a magyarosítást. nagyon megköszönném e-mail: [email protected]
[email protected] köszönöm.
Kösz szépen megjött.
Nézd, ha nem adsz meg e-mail címet, és a profilodban sincs benne, hova küldjem? 😄 Add meg, és elküldöm.

Elküldtem.

Akkor hajrá, hátha küld neked valaki magyarosítást.
Asszem bgabor-nak van meg az utolsó ingyenes verzió, olyan 70%-os fordítással.

A teljes verziót ügye csak az tudná megadni, aki megvette vele.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

SZU tényleg jó a játék, de túlzás lenne kétszer megvenni
hello!
tudna valaki küldeni egy magyarosítást [email protected]
elõre is köszi
LasCar16
ezt már próbáltam, más link esetleg?

#acm

Ez nem kedveség kérdése. Nem hiába került fel ekkora betükkel...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Áhh,annyi a kedves ember itt is!😄 Eszméletlen!
Olvass fent!

Valaki küldje el nekem a magyaritást vagy linkelje be mert a tw online ról nemtudom letölteni:S kösz elõre is.
http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=MTW2&mod2=lcf&sorszam=261
tessék 😉
LasCar16
Sziasztok, sehol sem találom a Reality Mod 2.2-t ha valaki tudna adni egy linket ahol letölthetem akkor megköszönném 😊

#acm

Ezek az épületek a Céhek.

[Jakuza]
Mert fel kell tenni ra a Kingdoms kiegeszitot, gyakorlatilag az az 1.4

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Olyan gondom lenne, hogy fel akartam dobni ezt a Third Age - Total War modot.
De itt azt írják az 1.5ös patch kell. Az lenne a gond, hogy nem találom az 1.4es patchet.
Valaki megírhatná honnan szedjem le.(olyan gyökerek beszólása nem kell, hogy guglíz rá rá guglíztam)
elõre is kösz
Igen és kell a KIngdoms mellé az 1.5-üs patch is.

Kell a Kingdoms hozzá.
Amúgy most próbálom ki, rettenetesen hangulatos, jól sikerült mod. Ha pár dolgot kijavítanának (épületgrafika, hegységbeli csata, klímahatár, szóval apróságok) mehetne hivatalos kiegnek is.
Mondjuk elsõre beválasztottam a törpékkel, nincs lovasságuk, a ködhegységi orkok seregének legalább a fele viszont dárdahajigáló, elég unalmas kergetõzni velük. Utána a rohani campaign viszont már okés.
céheket ajánl fel, érdemes minden városban más-mást felhúzni..pl ispotályos lovagokat tudsz képezni, vagy teologiai épületet felajánlva egybõl biborost ad pap helyett, vagy mester tolvajt a thief guild..hasznos dolgok na
A játék bizonyos idõnkét megszokta kérdezni h akarok-e építeni egy bizonyos épületet egy bizonyos városban! Aztán megteszi ugyanezt egy másikkal. Majd fejlesztést ajánl, ezek az épületek mirejók? Én sosem értettem!
sziasztok
Ahhoz, h tudjak játszani a third age total war-ral, fel kell rakonom a medival 2-t. Ez eddig oksa. De kell a kiegészítõ is?
Segítségeteket elõre is köszi.
Bucser
te meg talán próbálj meg kulturáltan fórumozni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falconer
Mondjuk annak, aki sokszor szól hozzá és értelmesen, tehát látod hogy képben van a dolgokkal.
Aztán meg tényleg nyilván azért rakják ki a ronda szar nagy piros üzenetet, mert a magyaritás lejmolás már mindenkit gecire idegesít, és ezzel megy tele az egész fórum.
De ha ezekre nem bírsz magadtól rájönni...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Javasolnék 1 árpádsávos-kopaszgyerek-figura GIF-et, miközben rendõrök kergetik a fent található felirattal 😄 sorry csak kreatív kedvemben vagyok, biztos túl unalmasnak találják elolvasni 1esek a fentit 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Lehet h kicsi a felirat nem? Nagyobba nem lehetne kirakni? És villogjon közbe, meg legyen hozzá egy hangfájl : "EGYELÕRE NINCS MAGYARÍTÁS" szöveggel. <#eplus2>

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Téged fejedre ejtettek a születésednél? Nem vetted észre a piros feliratot? Nem bírsz privát üzenetet küldeni?

JethroHUN
és légyszíves valaki a 73%os magyarosítás is jól jönne neki.
[email protected]

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Van rá mód h hamachin lehessen játszani ketten? még ne mpróbáltam, haverom csak ma tölti. de addig jó lenen vmi infó. thx

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!