Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah és igen, az rc final exebõl van két változat, pár megás eltéréssel, természetesen az egyik nem jó, én avval gyötrõdtem mire rábukkantam a másik változatra..ne is kérdezd, már nincs meg, sok helyet foglalt kukáztam<#shakehead>#shakehead> anno helyhiány miatt, meg nem is volt rá szükség a gold edition vásár után..más segítség hirtelen nem jut eszembe
leírtam azt is hogy a kiegészítõ sem települ fel mert elöször az is felpeccselné magát de ekkor megint elöjön a hiba
probáltam manuálisan feldobni a kieg dvd-jéröl a patchet de az sem müködik
van tudna nekem segiteni 😊
kicsit elakadtam a medieval 2 ben
azt olvatam vhol h lehet jatszi a magyarokkal is vmilyen uton-modom😊
csak eddig arra nem jottem ra h mikent
aki tud az segitsen pls
ja meg ha van hozza magyaritas az is erdekelne
elore is koszi
hali
Valaki meg tudná mondani, esetleg egy linkkel megdobna, hogy hol lehet az alapjátékot meg a kiegészítõt megvenni? Kössz elõre is!
a segítségeteket kérném
a medieval 2 szeretném felpatchelni 1.3-ra de sehogy sem sikerül
letöltöttem a 1.1, 1.2, 1.2 rc final exe (elvileg ez a jo 1.2), 1.3 is de csak az 1.1 hajlandó feltelepülni a többinél kiírja hogy: update error: error unknown és ezzel vége
természetesen crack nélküli exe-re probáltam meg ugyis hogy 1.0ra teszem mindjárt az 1.2 de igy sem jo, kb 10x volt uninstall-reinstall (nálam nem volt sega könyvtár a regeditben)
emiatt letöltöttem (bocsánat) a kingdoms kiegészítõt hogy az majd segít
hát az sem müködik igy a kingdoms se települ...
már körülnéztem jopár forumon külföldin is de eddig a csak ezt találtam:
Try running the installer from administrator, perhaps Vista is restricting access needed.
It worked!!!
I had to uninstall Medieval II Total War and install it again as administrator. Then I installed Kingdoms as administrator. And heureka it worked.
ezzel 2 gondom van:
nekem xp-m van, és elvileg én vagyok a rendszergazda (összesen 1 fiók van rendszergazdai" engedéllyel és a vendég fiók ki van kapcsolva) de ahogy probáltam total commanderrel - futtatás mint - rendszergazdaként nem engedi csak jelenlegi felhasználoként (ami elvileg a rendszergazda is)
amugy a játék english verzsön
elöre is kösz
http://rapidshare.com/files/255443294/medi2hun.exe
Kéretik berakni ezt a linket a bannerba a mostani diszkrét féloldalas piros felirat helyett. Köszi.
Remélem az Empire Total War is elkészül.
Next PC upgrade: 2022
Because fuck you. That\'s why.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Asszem bgabor-nak van meg az utolsó ingyenes verzió, olyan 70%-os fordítással.
A teljes verziót ügye csak az tudná megadni, aki megvette vele.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
tessék 😉
#acm
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De itt azt írják az 1.5ös patch kell. Az lenne a gond, hogy nem találom az 1.4es patchet.
Valaki megírhatná honnan szedjem le.(olyan gyökerek beszólása nem kell, hogy guglíz rá rá guglíztam)
elõre is kösz
Amúgy most próbálom ki, rettenetesen hangulatos, jól sikerült mod. Ha pár dolgot kijavítanának (épületgrafika, hegységbeli csata, klímahatár, szóval apróságok) mehetne hivatalos kiegnek is.
Mondjuk elsõre beválasztottam a törpékkel, nincs lovasságuk, a ködhegységi orkok seregének legalább a fele viszont dárdahajigáló, elég unalmas kergetõzni velük. Utána a rohani campaign viszont már okés.
Ahhoz, h tudjak játszani a third age total war-ral, fel kell rakonom a medival 2-t. Ez eddig oksa. De kell a kiegészítõ is?
Segítségeteket elõre is köszi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aztán meg tényleg nyilván azért rakják ki a ronda szar nagy piros üzenetet, mert a magyaritás lejmolás már mindenkit gecire idegesít, és ezzel megy tele az egész fórum.
De ha ezekre nem bírsz magadtól rájönni...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[email protected]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!