Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Írtom az orkokat és a haradiakat, mint malac <#vigyor>#vigyor><#violent>#violent>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
elõbb kikapsz, mintsem fejleszthetõek legyenek ezek az egységek..<#vigyor1>#vigyor1>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Az ágyúkat és a puskásokat nemlehet valahogy kivenni a játékból?
Tudom h csak közvetve tartozik ide, de modoknak nem szokás külön topikot nyitni.
Az tetszik benne leginkább h a halál unalmas lovasság-gyalogság-lándzsás dolgot megspékelte pár durvasággal pl a legyõzhetetlen trollokkal, katapultos trollokkal, olifántokkal, meg farkaslovasokkal, teljesen más stratégiákat kell kidolgozni ezek ellen.
Nagyon jók a szövetségi rendszerek, a többfrontos háború elkerülhetetlen (gondorral vagyok), igazán gigásziak az összecsapások (pl egy teljes ork sereg 4000 fõ), ötletesek a képességei a generálisoknak (kaphatnak tárgyakat, címeket), sokkal szerepjáték-szerûbb az egész. És persze teljesen eltérõ az a 8 frakció ami a játékba van. A grafika meg eszméletlenül büntet.
Érdekes dolgokat is produkál a játék pl most a legerõsebb frakció a Megye a hobbit íjászaival meg a dunadán harcosaival <#idiota>#idiota>, Rohanba meg nincsenek lovasok.(Mondjuk Mordor / Harad / Vasudvard hármast eléggé meggyengítettem.)
Mióta kijött ez a mosd az Empire-t abba is hagytam <#vigyor3>#vigyor3>
Egyszóval ezerszer jobban leköt mint az alap medieval, azt csak 1x vittem végig, magyarokkal nem is próbáltam mert uncsi volt. De ez bümtet mindent.
Because fuck you. That\'s why.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem találtam sehol sem a Medieval 2 Total War magyarosítását, ezért nagyon szépen megköszönném, ha valaki átküldené nekem az E-mail címemre.
E-mail: [email protected]
Elõre is köszönöm.
Üdv.: J4NgOo
6 teljes ijaszegyseggel lottem koncentraltan csak a battering ramot es 0% serulessel meguszta.
Szoval valami nagy gebaszt van vele.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Azert nem tudom visszaverni szamtalanszor az ostromot, mert nem sebzem az ostromgepeket es a battering ramokat.
Pedig nekem az 1.5-os patch is fent van.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én:
Örömmel értesültem róla,hogy a Total War játékok jogai
önökhöz kerültek.
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy a Medieval 2
Total War nevû játék is kiadásra kerül majd önök által
magyar nyelvû felirattal?
Válasz a cdprojekt-tõl:
Kedves Péter!
Igen ki fogjuk adni a honosított változatot az idén, viszont konkrét idõpontot még nem tudok mondani.
Üdvözlettel
CD Projekt Support
Hát ezek után már az Empire Total War is biztos hogy kijön majd magyarul!<#worship>#worship>
Next PC upgrade: 2022
szerintem minden feliratozva lett, a hangok persze hogy nem, az marad angol
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Vistan fut a játék, mert meg akarom venni?!
!!!HALA MADRID!!!
Medieval Total War + Vikings Invasion magyar felirattal 1990FT
Na akkor most már jöhet a 2. rész is! Azután az Empire total war<#eplus2>#eplus2>
Tudom nem túl eredeti a kérésem, de biza engem is elért a magyarítás hiányának kinzó érzése. Obe mester csak benned bízhatok. 😊
[email protected]
Elõre is köszönöm!
A 2.0-ás alá kell az 1.0-ás, vagy magában is elég?
Microsoft.NET Framework...Input string not in a correct format...stb
Van tippetek mitõl lehet?
Ki tudna segíteni valaki egy magyarítással, a magyarítások honlapon már nem elérhetõ...
email:[email protected]
Elõre is köszönöm!
Remélem ezt is megcsinálják!
Ha valaki lenne kedves eltudná nekem küldeni a magyarítást? Csak azért kérem, mert nem szeretném ismét megvenni a játékot csak a honosítás kedvéért ha már egyszer megvan nekem. Email: [email protected]
Remélem valaki tud segíteni nekem. : )
Moddb.com -ról tölthetõ