Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Robez84
nem fejleszted ki...ennyi!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Én játszom vele, bár utóbbi 3 alkalommal csak egy-egy gyors csatára volt idõm...
Írtom az orkokat és a haradiakat, mint malac <#vigyor><#violent>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

de..
elõbb kikapsz, mintsem fejleszthetõek legyenek ezek az egységek..<#vigyor1>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Sziasztok!
Az ágyúkat és a puskásokat nemlehet valahogy kivenni a játékból?
Játszotok amúgy ezzel a Third Age total warral?
Tudom h csak közvetve tartozik ide, de modoknak nem szokás külön topikot nyitni.

Az tetszik benne leginkább h a halál unalmas lovasság-gyalogság-lándzsás dolgot megspékelte pár durvasággal pl a legyõzhetetlen trollokkal, katapultos trollokkal, olifántokkal, meg farkaslovasokkal, teljesen más stratégiákat kell kidolgozni ezek ellen.

Nagyon jók a szövetségi rendszerek, a többfrontos háború elkerülhetetlen (gondorral vagyok), igazán gigásziak az összecsapások (pl egy teljes ork sereg 4000 fõ), ötletesek a képességei a generálisoknak (kaphatnak tárgyakat, címeket), sokkal szerepjáték-szerûbb az egész. És persze teljesen eltérõ az a 8 frakció ami a játékba van. A grafika meg eszméletlenül büntet.

Érdekes dolgokat is produkál a játék pl most a legerõsebb frakció a Megye a hobbit íjászaival meg a dunadán harcosaival <#idiota>, Rohanba meg nincsenek lovasok.(Mondjuk Mordor / Harad / Vasudvard hármast eléggé meggyengítettem.)

Mióta kijött ez a mosd az Empire-t abba is hagytam <#vigyor3>
Egyszóval ezerszer jobban leköt mint az alap medieval, azt csak 1x vittem végig, magyarokkal nem is próbáltam mert uncsi volt. De ez bümtet mindent.

jogos hogy a fórum mostanában szinte csak errõl szól, valahogy gátat köll neki szabni, de ettõl függetlenül ha privátban megkér valaki annak továbbra is szívesen átküldöm a 72 % os magyarítást, én is csak így szereztem
Neuman
Igen fut a med2 vista alatt, kipróbáltam a roma-t az is.

!!!HALA MADRID!!!

Mégse sikerül észrevenni mindenkinek <#idiota>

Kóstoló egység a legkirályabb. Vezérük, a pohárnokmester nagy befolyással bír <#banplz>

Because fuck you. That\'s why.

Bucser
Informatív. A többi nem érdekel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Milyen szép lett a topic ezzel a diszkrét és igényes felirattal a banner alatt... Hiába, a cél szentesíti az eszközt, ugye?

Bucser
pár hónapon belül kijön teljesen magyar nyelven. Majd vedd meg.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hali!

Nem találtam sehol sem a Medieval 2 Total War magyarosítását, ezért nagyon szépen megköszönném, ha valaki átküldené nekem az E-mail címemre.
E-mail: [email protected]
Elõre is köszönöm.

Üdv.: J4NgOo
Ez már csak így van. Nem baj, mert a gép nem szokta fedezni a kost toló egyéget, úgyhogy gyors lovassági kicsapással le lehet nyomni a kezelõket. Én nem is vagyok biztos benne(így hogy megjelenése óta játszom a játékot kissebb megszakításokkal), hogy íjászok képesek e egyáltalán ostromeszköz felgyújtásra. Szerintem csak a tornyok csinálják.

érdekes, nekem nem volt evvel sosem gondom, ha meg mégsem gyujtottam fel, a védelem megoldotta a problémát, 2 hosszúlándzsás egység, V alakban a kapu elé szorosan, elég nehéz ott betörni, sok nehézlovas hagyta ott a fogát<#hehe>
[Jakuza]
hat en multkor ezzel kiserletezgettem, mert nagyon idegesito.
6 teljes ijaszegyseggel lottem koncentraltan csak a battering ramot es 0% serulessel meguszta.
Szoval valami nagy gebaszt van vele.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hmmm...pedig általában még csak íjjász sem kell a falra, a tornyok automatikusan felgyújtanak egy faltörõ kost<#nemtudom>
[Jakuza]
Engem is ez idegesit fel allandoan.
Azert nem tudom visszaverni szamtalanszor az ostromot, mert nem sebzem az ostromgepeket es a battering ramokat.
Pedig nekem az 1.5-os patch is fent van.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

..bug...de szerintem az 1.5-ös patch után eltûnik ez a bug
Miért van az, hogy egyszerûen nem tudom felgyújtani az ellenséges tornyokat meg kosokat?? Boszniai íjászaim vannak és egyszerûen hiába lövetem 2 csapattal is a kost nem gyullad ki. Nekem meg a katapultjaimat 2. lövésre lángba borítja!! Mielött még azt mondja valaki, hogy kapcsoljam be a tüzes íjat közölöm, hogy be kapcsolom.
Risu Führer
oké köszi szépen

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

ok, lehet, en mäsfel eve probältam vistäval, nem ment, talän azota az elsö service pack megoldotta
Szinte minden játék fut Vista alatt ( pedig nekem 64 bites van ). Én legalábbis nem találtam még olyat ami nem futott volna. Jelenleg is fennt van RTW ,Med2TW,de Cossacks meg Dungeon Siege is( nem 2 hanem az elsõ ).Szerintem semmi gond a vistával játékokkal kapcsolatban, nem értem miért gondolják sokan hogy nem lehet futtatni rajta játékokat.

grebber
Email váltás a cdprojecktel:

Én:

Örömmel értesültem róla,hogy a Total War játékok jogai
önökhöz kerültek.
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy a Medieval 2
Total War nevû játék is kiadásra kerül majd önök által
magyar nyelvû felirattal?

Válasz a cdprojekt-tõl:

Kedves Péter!

Igen ki fogjuk adni a honosított változatot az idén, viszont konkrét idõpontot még nem tudok mondani.

Üdvözlettel
CD Projekt Support

Hát ezek után már az Empire Total War is biztos hogy kijön majd magyarul!<#worship>

Next PC upgrade: 2022

kell egy csalädtag hozzä, meg asszem 8-9 egyseg, ha ez együtt van, akkor a csalädtag karakterlapjän bal alul van egy ikon amire katt, es mär uj zäszlot is kaptäl, nagyobbat lephetsz, vize´n meg nagyobbat, speciälis egysegeket toborozhatsz, olcsobban...de a cel fele kell haladnod, különben dezertälgatnak
szerinten nem fut a tw roma vista alatt...ha jol tudom meg a med2 sem..de javitsatok ki ha tevedek

szerintem minden feliratozva lett, a hangok persze hogy nem, az marad angol
Risu Führer
azt szeretném megkérdezni hogy mi kell ahhoz hogy csatlakozhassak a keresztes hadjáratokhoz a játékban?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Neuman
A roma sorozat megjelent a galaxisnál cd projekt által 4990 ft-ért. Feliratozva, most ez mit jelenthet, csak a hangok lettek feliratozva, és a menü pedig nem lett fordítva?
Vistan fut a játék, mert meg akarom venni?!

!!!HALA MADRID!!!

egy medieval 2 magyarítást küldjetek nekem is please!
grebber
Na beindultak a dolgok:

Medieval Total War + Vikings Invasion magyar felirattal 1990FT

Na akkor most már jöhet a 2. rész is! Azután az Empire total war<#eplus2>

emailom: [email protected] elöre is köszönöm, peace
Sziasztok, o srácok😄 segitsetek, végig olvastam minden hozászolást és volt kb 20 link a magyaritásrol és sehol semi mert már leveték mindenhonnan! Pls non megköszöném ha nekem is elküldenétek, vagy te obe pls még nekem utojára😄😄 Peace
18 h körül dobom Razak-nak , es Petersson-nak is, addig melo
Nem kell. 2.0 vagy afölötti. A korábbi verziókat nem kell feltenni.

Sziasztok!
Tudom nem túl eredeti a kérésem, de biza engem is elért a magyarítás hiányának kinzó érzése. Obe mester csak benned bízhatok. 😊
[email protected]
Elõre is köszönöm!
Köszönöm a tippet megpróbálom.
A 2.0-ás alá kell az 1.0-ás, vagy magában is elég?
Minimum 2.0-ás .NET Framework kell a játékhoz. Töltsd le.

Gondolom Net Frameworkot is fel kellene tenned.

Köszönöm a gyors segítséget Obe, de sajna még nem tudtam kipróbálni, mert a csatolt hiba üzeneteket dobja ki minden indítás után.
Microsoft.NET Framework...Input string not in a correct format...stb
Van tippetek mitõl lehet?
Sziasztok!
Ki tudna segíteni valaki egy magyarítással, a magyarítások honlapon már nem elérhetõ...
email:[email protected]
Elõre is köszönöm!
ez a max, idáig volt publikus, 100 %-os akkor lesz, ha majd kiadja a cd projekt a játékot honosítva
skyman14
Köszönöm szépen a magyarítást. Még azt szeretném megkérdezni hogy mi a helyzet a 100%-os honosításssal(egyáltalán már beszerezhetõ?) ,mert amint látom ez 72,1%-os.

grebber
Elképzelhetõ hogy magyarul fog megjelenni nálunk majd.Cdprojetknél vannak a total war jogok.Most adta ki a rom total war magyar feliratos pakját 4490-ért!
Remélem ezt is megcsinálják!

toväbbra sincs honositva a jätek, meg mindig angolul/nemetül/stb veheted meg...de ätküldöm este
skyman14
Üdv!
Ha valaki lenne kedves eltudná nekem küldeni a magyarítást? Csak azért kérem, mert nem szeretném ismét megvenni a játékot csak a honosítás kedvéért ha már egyszer megvan nekem. Email: [email protected]
Remélem valaki tud segíteni nekem. : )

1.0, es 1.1-es verzióval nem mûkõdik, ugye nem alapverzióra raktad fel?...elérési útvonalat helyesen adtad meg?...Medieval II - Total War\data\text mappa
Nem megy a magyarositás! Help!
Helló valakinek megvan a medi2 magyarositása ? Ha valakinek megvan kérem küldje el a : [email protected] -ra
Most nézem h kijött a Third Age-hez egy javítás, hangokon, mozgásokon, bugokon fejlesztettek.

Moddb.com -ról tölthetõ