Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Sziasztok!
Valaki tudna egy RÉSZLETES leírást küldeni, hogy interneten keresztül hogy kell a cimborákkal játszani?
- a szerver beállítását (hogy melyik gép legyen)
Lépésrõl lépésre...
Köszi

Buci
Elkezdtem egy Medieval 2 screenshotokon alapuló képregényt. A lényege, h egy olyan új MMO játékot játszik 2 noob, ahol egy egész egységnyi katonát irányíthatsz. Gondoltam megosztom veletek:

Elsõ rész
Akit érdekel a többi: Gallery
Egy kis háttér info a kitalált MMO játékról.

carpe diem

1.1, 1.2, 1.3 as peccs nem árt. A kékkel írott szöveg (A 70%-os magyarítás....)egy link, vagyis rá lehet kattintani. Próbáld ki.

www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4

Bucser
Méghogy sértõ és ronda volt a nagy piros felirat.. furcsa, hogy mióta nincs kint minden kérdés ebbõl áll...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hogy tudsz írni, ha nem tudsz ovasni?

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

OMG <#szomoru1>

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

ejnye kollega, feletted, alattad ott a válasz, körbe vagy lõve a megoldással<#shakehead>
Gab920926
Sziasztok!
most töltöttem le a játékot!
az érdekelne melyik patch kell hozzá hogy magyarítást is fel tegyem+honnan tölthetem le a magyarítást!
elõre is köszi!

töltsd le nyugodtan a 72 %-ost, azzal már bõven játszható
ruffirant
igen és ezért kérdeztem hogy nincs-e már valahol fenn...az oldalukon dátummal együtt fenn van hogy 04.06-án lett kész a 100%.ebbõl mertem arra következtetni hogy valaki felrakta már a teljeset valahova.de elnézést kérek a tudatlanságomért

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Akkor olvasd el újra. Kész lesz ugyan a százszázalékos, csak azt nem lehet majd letölteni, hanem a bolti medievallal fogják adni.

ruffirant
igen de én úgy olvastam a fordító csapat oldalán hogy kész a 100%-os...

banner alatt a válasz
ruffirant
Helo!
A 100%-os magyarítás még nincs fenn valahol?

#9443 kiegészítése:
a hivatalos kingdoms kiegészítõk elindulnak(Crusaders, americas...), csak azok a modok nem, amik a kingdoms.exe-t hívják meg.

<#confused><#falbav>

ugy-ugy, Timur Lenk hivatlan bandäjära gondoltam<#nezze>...pär ägyus elefänt, pär tizezer lovas egyseg, vizum nelkül<#ravasz1>
szvsz a timuridákra gondolt...
Risu Führer
jajj télleg most jutnak eszembe a törökök :S

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

nekem megy vele, de sajna a dlv mod mar nem indul vele :-(
ha valakinek van okos otlete ne titkolja! 😉
egyetlen szändekuk van veled kapcsolatban: kiirtani teged (is)😊...ne hagyd magad, utännuk meg kedvesebb nep jön majd<#eplus2>
Risu Führer
ajjaj megérkeztek a mongolok ráadásul elfoglaltál az egyik váramat amit a nyugat európai központuknak használnának. ki fognak takarodni európából vagy szétverik az egész országomat?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

uv
igen

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

próbálta valaki windows 7 64 bit alatt??
Nekem a kingdoms nem megy 😞 , viszont a medieval 1.3 simán.

[Jakuza]
Third Age 1.2 modul kint.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Pedig itt mindenkinek remekül mûködik, úgyhogy te tolsz el valamit. Kingdoms legyen fent, mielõtt magyarítod.

Egy kérdés:Amikor kiadjáj a Medieval 2 magyarított változatátt akkor a kigdoms is magyarítva lesz?Mert csak akkor veszem meg.Amúgy elvagyok a 70% magyarítással.

1.2 vagy 1.3-mad van?

Jó, de nem mükszik. Fel telepítem, és nem történik semmi. hiába adom meg telepítésnél a fõkönyvtárat. Hiába tesz ki egy "Medieval magyarosított" ikont az asztalra. Ha abba belelépek, el kezd tölteni, és kidob.HELP...
nem rossz...
vak-e vagy? 😊

ott fent !

"A 70%-os magyarítás feltöltve bgabor jóvoltából. Teljes még nincs majd a magyar kiadó csinál!"

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Valakinek meg van a magyarosítása? Ha igen az jelezze nekem mert nagyon kellene!!!Help!!! Ha lenne rá hajland, akkor légyszi küldje el a [email protected]
természetesen ott nincs ilyesmiröl info
hát igen másik verziot kell néznem ugy néz ki
akkor nezd meg ahonnan letöltötted , ott irina kell hogy melyik verzio, ha meg nem vagy biztos benne, akkor keress rä ugy hogy uk verzio, es töltsd le megegyszer, atöbbit meg kukäzd
átnéztem a readmeket de nem találtam semmit
de amugy van 3 fajta 1.2 de egyik sem megy
Bocsi, de informatikai antitalentumoknak nem magyarázok. Abba a könyvtárba kell telepíteni a magyarítást, ahová a játékot telepítetted. Ennyi, ebbõl mindent tudnod kell. Ha így sem megy, inkább játszál konzolon, ahhoz nem kell ész, mert azok eleve kreténekre vannak tervezve.

mondjuk a setuphoz mellékelt read me fájlból
hol tudom lecheckolni hogy milyen verzio a játék meg a letöltött patchek?
elöre is kösz
hali

na annyi a kulombseg h nem volt eleg hely a C-n ezert nalam a E meghajton van es bemasoltam oda.
annyi a kulombseg h
E:/medieval2

igy szerepel nalam

es akor az a gond h nem talaja meg a megfelelo konyvtarat amit felul kell h irjon?
A játék fõkönyvtárát. Nyilván zseniális módon nem a gyárilag megadott helyre telepítetted, hanem máshová. Persze hogy nem megy így a magyarítás. Azt a könyvtárat add meg neki, ahová telepítetted a játékot, akármi is legyen az.

A játék alapértelmezett telepítési könyvtára:
C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War

hali!

vanm egy kis gondom,vmi oknal fogva nem mukodik a magyaritas nalam.

melyik mappat kell cel mappa kent megjelolni?😊

elore is koszi😛
hogyne lenne külön usa, uk , sõt cseh, francia, olasz, stb..az pont elég hogy ne menjen fel a peccs, ha uk alapra usa patch-ot akarsz felrakni !!!..európai sem egyforma, hiába angolul üdvözöl a telepítõ !!!
vagy usa és angol változat külön-külön van?
angol a patch gondolom (vagy euro-s) mert angolul van
a játék angol, igy van a regeditben is bejegyezve
meg a kingdoms telepítõje is angolul jön be, mégse teszi fel a patchet
még 1 lehetséges ok jutott eszembe:
lehet az a baja a patchnek hogy nincs elég hely? (c-én kb 1,5 giga, d-én (ahol a játék is van) meg kb 2 giga)
bár ugyse ment ha volt a d-én 5 giga a kingdoms-nak ugye
Sziasztok!
Tudom hogy hülyén hangzik azok után hogy mindenkinek magyarítás kell, de valaki el tudná küldeni az angol localized.pack-ot az [email protected] címre, az én változatom elvileg angol de egy csomó helyen hiányzik a szöveg, lecseréltem a fájlt olaszra és ott minden megvolt szóval ezzel van a baj. Elõre is köszi!
Sehová sem kell bemásolni. Elindítod az exe-t és kész is.

akkor nézd csak meg hogy a patch-ek amiket leszívtál milyen verziójú, csak akkor lesz jó a peccselés, ha azonos az alapjátékkal, esetedben uk, tehát uk patch lesz csak jó !!!
ja meg vmi a maygaritast hova kell bemasolni?

elore is koszi😊
Hali!

Koszi szépen.
meghát a kingdoms 1. dvd-én lévõ patchnek müködnie kéne nem?
semmi baj 😄
hát elvileg a jo rc final exe van meg, mert a magyarosítással foglalkozó honlaprol szedtem le (most nem jut eszembe a cime de piros-fehér volt a forum színe) ez a 645 megás ami kicsomagolva 675 mega
nemtudom hol van kiírva hogy milyen verzioju a patch (amugy euro-s ahogy nézem mert ilyen könyvtárak is vannak benne: american, english, french, german, italien, spanish - ezek a main könyvtárban vannak benne)
meg a readme is angol
már kerestem a gold edition is de nem nagyon találom sajnos