Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna egy RÉSZLETES leírást küldeni, hogy interneten keresztül hogy kell a cimborákkal játszani?
- a szerver beállítását (hogy melyik gép legyen)
Lépésrõl lépésre...
Köszi
Elsõ rész
Akit érdekel a többi: Gallery
Egy kis háttér info a kitalált MMO játékról.
carpe diem
www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
most töltöttem le a játékot!
az érdekelne melyik patch kell hozzá hogy magyarítást is fel tegyem+honnan tölthetem le a magyarítást!
elõre is köszi!
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
a hivatalos kingdoms kiegészítõk elindulnak(Crusaders, americas...), csak azok a modok nem, amik a kingdoms.exe-t hívják meg.
<#confused>#confused><#falbav>#falbav>
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
ha valakinek van okos otlete ne titkolja! 😉
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Nekem a kingdoms nem megy 😞 , viszont a medieval 1.3 simán.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
vak-e vagy? 😊
ott fent !
"A 70%-os magyarítás feltöltve bgabor jóvoltából. Teljes még nincs majd a magyar kiadó csinál!"
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
hát igen másik verziot kell néznem ugy néz ki
de amugy van 3 fajta 1.2 de egyik sem megy
elöre is kösz
na annyi a kulombseg h nem volt eleg hely a C-n ezert nalam a E meghajton van es bemasoltam oda.
annyi a kulombseg h
E:/medieval2
igy szerepel nalam
es akor az a gond h nem talaja meg a megfelelo konyvtarat amit felul kell h irjon?
A játék alapértelmezett telepítési könyvtára:
C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War
vanm egy kis gondom,vmi oknal fogva nem mukodik a magyaritas nalam.
melyik mappat kell cel mappa kent megjelolni?😊
elore is koszi😛
a játék angol, igy van a regeditben is bejegyezve
meg a kingdoms telepítõje is angolul jön be, mégse teszi fel a patchet
lehet az a baja a patchnek hogy nincs elég hely? (c-én kb 1,5 giga, d-én (ahol a játék is van) meg kb 2 giga)
bár ugyse ment ha volt a d-én 5 giga a kingdoms-nak ugye
Tudom hogy hülyén hangzik azok után hogy mindenkinek magyarítás kell, de valaki el tudná küldeni az angol localized.pack-ot az [email protected] címre, az én változatom elvileg angol de egy csomó helyen hiányzik a szöveg, lecseréltem a fájlt olaszra és ott minden megvolt szóval ezzel van a baj. Elõre is köszi!
elore is koszi😊
Koszi szépen.
hát elvileg a jo rc final exe van meg, mert a magyarosítással foglalkozó honlaprol szedtem le (most nem jut eszembe a cime de piros-fehér volt a forum színe) ez a 645 megás ami kicsomagolva 675 mega
nemtudom hol van kiírva hogy milyen verzioju a patch (amugy euro-s ahogy nézem mert ilyen könyvtárak is vannak benne: american, english, french, german, italien, spanish - ezek a main könyvtárban vannak benne)
meg a readme is angol
már kerestem a gold edition is de nem nagyon találom sajnos