11765
-
Apa27 #10805 Sziasztok!
Akit érdekelne! Vagy aki másnak ajánlaná!!!
Úgy tudom, hogy most már az Ncore-on a Medieval 2 és vele együtt a Kingdoms is fent van teljesen magyarosítva :-) Vagy 10 Gb összesen... -
#10804 Ez,sokkal komplexebbé teszi a játékot CIV szerűvé,mikromenedzsment,oktatás,stb.100x realisztikusabb mint az alap m2tw,de még a Stainless Steel-t is odaveri szerintem simán.
Adimus:
1)Nem nagyon.
2)Lesz még ha jól emlékszek
3)Ha meghal a pápa akkor az új lehet visszafogad,vagy meghal a királyod.Küldj diplomatát,és van olyan menüpont, hogy fogadjanak vissza,próbáld meg egy kis lóvéval rávenni őket. -
MaRee #10803 1. Ha upgradeled a városokat kastéllyá, citadellává, stb, azok adnak ingyen slotokat a katonaság számára.
2. asszem később lesz több is, bár én sose hajózgattam :)
3. próbálj békét kötni néhány ellenséggel, a pápa meg majd néhány kör után vissza fog venni. Én most kezdtem egy angol kampányt, skótokat mire kiírtottam ki is átkozott, de vissza vett vagy 10 kör után.. -
Adimus #10802 Üdv mindenkinek nem rég szereztem meg a Medieval 2 Total wart és kezdőként lenne pár kérdésem itt a fórúmon sok választ már megtaláltam de sok minden homályos:) szóval:
1. van hogy a városokban ingyen lehet fen tartani a milicistákat, van még valami amitől kevesebb vagy ingyenes a sereg fen tartása ?
2. hajóból csak 2 fajta van bárka meg holk vagy később lesz több is ?
3. Most 80.-ig körnél járok és már háborúban vagyok lengyel,magyar,velencei,szicíliai,angol,spanyolokkal és az a pápa is kitagadót hiába pénzeltem:( + keresztes hadjárat is van ellenem elpusztítottam az angolokat,spanyolokat én már nem támadom a ellenséges országokat de a pápa nem akar vissza fogadni a népességem csökken és már kezdem uni, mit kéne még tennem hogy visszafogadjon ? vagy már soha nem fog?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Yodu #10801 hello
errol a modrol tud vki vmit?:)
agyar modmagyar mod -
Apa27 #10800 Savaran! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Összejött :-)
Scott! Mi az a DLV? -
#10799 Valaki játszik a DLV 6.2-es verziójával? Mert a sima kampány pöpecül indul,első körben jönnek a Scriptek mit akarok aktiválni,és mit nem.Viszont a Historical Campaingban meg nem,és ott már lepörgettem kb 20 kört,és semmit sem tudok építeni,egységeket se tudok képezni.Mi lehet a hiba?:S -
#10798 Sajna a fórum nem úgy írta ki a szöveget mint kellett volna:(
a file-ról készíts biztonsági másolatot mert akár egy rossz szóköz is elronthatja az egészet és nem fog működni a játék -
#10797 Ha végigvitted a játékot akkor lehet játszani a többi néppel is kivéve mongolok és a timuridák.
Vagy átírod a játék egy file-ját:
C:\Program Files\SEGA\Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign.
és itt keresd meg a descr_strat txt file-t
playable
england
france
hre
spain
venice
end
unlockable
sicily
milan
scotland
byzantium
russia
moors
turks
egypt
denmark
portugal
poland
hungary
end
nonplayable
papal_states
aztecs
mongols
timurids
slave
És így írd át:
playable
england
france
hre
spain
venice
sicily
milan
scotland
byzantium
russia
moors
turks
egypt
denmark
portugal
poland
hungary
end
unlockable
end
nonplayable
papal_states
aztecs
mongols
timurids
slave -
#10796 A várak/városok fejlődése csak a népességtől függ(meg néha a tábornok ad rá növekedési és egyéb bónuszt), a váraknál nem állíthatsz adószintet, mivel a várjobbágyok és nemes emberek nem szerettek adózni:) ezért érdemes inkább városokat tartani, a stratégiai pontokon meg várakat, meg én még a birodalmon belül tartok 1 várat amit maximumra felfejlesztek, az elit egységek toborzásához. -
Apa27 #10795 sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Medieval 2 kiegészítőjében, már lehet lenni a Magyarokkal is? És több nemzettel is, mint az alap játékban? -
Apa27 #10794 Kérlek segítsetek! Mikor lehet egy várat, vagy várost még nagyobb szintre emelni? Gondolom ez a népességtől is függ. Függ még mástól is? Például a papoktól? Vagy mitől?
Ugyanis az Angolokkal próbálkoztam (kezdő vagyok!) de volta olyan várak (és inkább itt a várakat emelném ki, mert a városokban tudtam adót állítani és ott ott van a bordélyház is...) ahol csak 0,5% -os volt a növekedés, pedig felépítettem mindent...
Van valami kidolgozott tevretek erre?
Vagy nem mindegy, hogy ki a kormányzó?
-
Prank #10793 ez a játék is körökre osztott stratégiai, csak a harcok valós idejűek... -
MaRee #10792 Heroes 3 nem az, az körökre osztott stratégia ha jól tudom.
A játék vagy long vagy short campaign, mikor állítod be hogy kivel akarsz lenni, a victory conditionsnál vagy ilyesminél írja, hogy melyik frakciókat kell likvidálnod, amúgy 1400 valameddig tart asszem.
Egy kör talán 3 hónap, de ezt lehet állítgatni.
-
Apa27 #10791 És had kérdezzem meg, akkor a HEROES 3 NEM real time strategy?
Másik kérdésem: és addig tart a játék amíg meg nem csinálom a feladatokat? Vagy van időkorlát? Minden egyes továbbléptetés mennyi időnek felel meg? Hónap, vagy fél év? Vagy egy teljes évnek? -
MaRee #10790 Eredetivel természetesen lehet online játszani, custom battle-ket más játékosok ellen. -
Apa27 #10789 aha... Köszi a választ... Online? Az van? Vagy csak LAN? -
MaRee #10788 Nem, ez real time strategy, nem lenne értelme körökre osztva.Gép ellen ha játszol akkor le tudod pause-olni, de annyi. -
Apa27 #10787 Sziasztok! A Medieval 2-ben egymás elleni játékot csak csatákat lehet játszani, úgy nem lehet, hogy körökre oszva? Mint a HEROE 3-ban például... -
Yodu #10786 engem ez erdekelne:)
http://toriblog.blog.hu/2009/11/28/kritika_medieval_ii_total_war_magyar_mod -
#10785 Szia! Bocs, rosszul fogalmaztam, a más forrást a játék megszerzésére értettem, a kézikönyv csak azóta van meg mióta megvettem eredetiben.
Sajna nem tudom, hogy egyáltalán magyar nyelven fent van-e könyve. Én azt tudom javasolni kérdezz itt a fórumon, szerintem szivesen segít mindenki, meg játsszál vele sokat, és utána rájössz a dolgokra. Először nekem is nagyon fura volt. -
Yodu #10784 ja es Boldog Karacsonyt mindenkinek:)
-
Yodu #10783 Hello
lattam olyat vmelyik oldalon h "magyar mod"a medieval2 hoz
miben kulonbozik a simatol ill mi kell hozza? -
Apa27 #10782 Szia Savaran! Írtad, hogy neked meg volt más forrásból a Medieval 2 kézikönyve... Adnál tippet, hogy honnan tudnám megszerezni, vagy netán letölteni? Az eredetin én is gondolkodom, de még nem futotta rá :-( sajnos :-(
-
#10781 Én kb. egy éve vettem meg a gyémánt kiadást, van benne egy elég vaskos kézikönyv. Persze azelőtt is meg volt más forrásból, de én úgy vagyok vele hogy ami igazán tetszik és valószínűleg évekig játszok vele azt megveszem eredetiben, ezzel is hozzájárulok a fejlesztők további munkájához, azt hiszem ez a játék mindenkinek megér egy kis beruházást még ennyi idő után is. (persze szigorúan akkor amikor a tizenezerről lemegy 5000 körülire:D -
MaRee #10780 Biztos van benne, de ha nincsen akkor még mindig ott vannak az ingame advisorok akik mindent elmondanak a játék során, hogy mit hogy kell csinálni. -
Apa27 #10779 Sziasztok! Valaki azt meg tudná mondani, hogy ha az ember eredetiben vesz meg egy Medieval 2-őt, pl: gyémántkiadás a kieggel, akkor az tartalmaz-e valamiféle kézikönyvet, vagy használati útmutatót?
Vagy csak a DVD van benne a tokban és kész! -
bgabor #10778 Abban mutatkozik meg, hogy megkapod az ő térképinformációit. Tehát például ha te nem jártál még egy területen, ő meg igen, és ad térkép infókat, akkor látni fogod mi van ott a minitérképen, bal alul. -
MaRee #10777 csibecsabi:
ott rebelek, vagyis lázadók vannak, azt is el lehet foglalni.
Apa27:
nem igazán értem a kérdést, hogyhogy hogyan mutatkozik meg? a gépnek igazából mindegy hogy van e információja rólad, inkább csak neked számít hogy látod-e az ő területeit. -
Apa27 #10776 hogyan mutatkozik meg igazán a játékban az, hogy valakivel térkép információról egyességet kötsz? -
csibecsabi #10775 Van ellenség azokon a területeken amelyeken nem uralkodik egy frakció? -
Apa27 #10774 Aha... Értem...
Kár :-) -
MaRee #10773 A modokat mind rajongók készítik, és semmi közük a gyártóhoz, általában nem kompatibilisek egymással tehát hiába magyar az alapjáték ha felraksz hozzá valamit az nem lesz az. -
Apa27 #10772 Sziasztok! Láttam, hogy van ez a: Reality Mod Gold, Ez akkor sem lesz magyar nyelvű, ha én "eredetivel" játszom? Mármint "gyári" magyar feliratossal? Ez valamiféle rajongói továbbszerkesztés, mint a Company of Heroes-nél az EASTERN FRONT?
Vagy azt a gyártók csinálták a Medieval 2-höz? És semmi köze a gyártókhoz? -
arel #10771 Hali
Elkezdtem letölteni az SS 6,3-at,és akármeik verziót is vállasztom,közvetlenül az Install elött (vmi. hiba miatt nem engedi) ezt írja:The file "SS6,3(5)-1.bin"could not be located in "C/Users/kyel/Dawnload".Please insert the correct disk or select another folder.
A cd 1 ben van szóval nemtudom mit akar. -
koj #10770 Elindítottam ma a játékot és töltés közben kilép de csak akkor ha magyarosítva van, ha angolon hagyom akkor megy. Fennt van a Kingdoms, és a legújabb patchek. -
MaRee #10769 Sehogy. -
koj #10768 A modokat hogy lehet magyarosítani, mert a bat. fájlt nem leht átírni. -
arel #10767 Elkezdtem letölteni az SS 6,3 A-verzióját eljutottam az install-ig,de azt írja ,hogy vmi.problémája van (nem találja?)a 4. részét.Pedig a mentésekben ott van,látom az SS6,3-4-et.Másnak is volt ilyen problémája?Mit kell ilyenkor? -
koj #10766 A Reality Mod Goldnak nincs magyarítása?