Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryleh
..öö....fél orán ár pörgött a homokora....a demoé...aztán kinomban reseteltem...
Vki járt már igy??
(hardver ok..azaz kéne vinnie)

morreau
Yeah! Elkezdte szedni!!!! Köszi mindent! <#worship><#worship><#worship><#worship>

Ryleh
privi ment...hogy ne a forum menjen át OFF ba

morreau
Még nincs.
De ezzel az azureus-al mit csináljak?

Zsolo007
Torrenten kívül nincs?

morreau
Már szedem is! <#eplus2> Aztán mi a köv. lépés?

Ryleh
szedd le az Azureus-t...avval rémeccerü minden....

morreau
huhh
hát megprobálom de igy elsöre bonyinak tünik <#szomoru1>

arty
röviden: leszedsz egy torrent klienst (www.utorrent.com) és a pár kilobájtos torrentfájlt megnyitod vele ... (tüzfalon kiengedni, routeren portworwardolni a gépedre az utorrentben belõtt portot)

Forza.

morreau
...nem
Talán ez a baj! <#idiota>

Ryleh
maga a Torrent progi képben van??

morreau
Hy!
Ezt a torrentet hogy lehet leszedni? Még nem töltöttem le hasonlot... <#help>

Henry királlyal zúztam épp szét az arrogáns békazabálókat és elégedett lehetnék teljesen, ha az utolsó két lovag egység, védekezésbe beállva nem a csatatér közepén lövette volna szét magát. Bár a „Vi ár Öndör Átek” fransziás ákszentusa nagyon ott volt😊 Meg az is ahogy a becsapódó nyilakat vérpermet kísérte, vagy csak képrázott a szemem?

Ryleh
ok...torrentröl szépen...90 k val csorog😊)))

Ryleh
Kérdés:...hol lehet a demot lerántani??...köszönom😊)

Apache00
szerintem igen, bár lehet hogy még elférne egy kis ram a gépedbe

DaemoonHunter
Hello! Még nincs meg a game, de: Amd Atholon64\3200+, Ati radeon 9550-256
512ram, ezek a fõbb dolgok a gépemben. Medium grafikán elmegy majd a game?

demóhoz: ha talál valaki modot, hogy lehessünk a franciákkal is pls hagyjon itt egy linket

helló! nekem az elsõ igazi nagy kedvencem (gyakorlatilag egyben az elsõ netes játékom is) a shogun volt, és furcsálom, hogy azt mondod, zavar, hogy rome-ban nagyon erõsre tudsz fejlõdni, bezzeg a shogunban! bizony shogunban is lehettél "túlerõben"... igaz kisebb térkép, kevesebb ellenfél, de arányokban ugyanúgy egy idõ után gyakorlatilag legyõzhetetlen voltál
(vagy vesztettél, bár ez általában mindenben így van ^^)

Zsolo007
Én is akarom a demót! 😄

Ok, vissza a demóhoz.Nekem nagyon tetszett a csatában az a cölöpsor ami védte a logbowmeneket! Szerintetek lehet majd ilyet építeni a fullban?? (bár félek hogy nem...)Azt hiszem az angolok állatok lesznek..:-))
Zsolo007
Az a baj a végeláthatatlan hadakkal, hogy tök eszetlenül dobálja rám õket. Így kurvára megerõsödök. Egy idõ után pedig már tele van a p***** azzal, hogy körönként 3-4 várost kell védeni, mert ha a géppel játszatom le eszméletlen veszteségeket szenved, én meg minimálissal megcsinálom...

Még eredeti romeban jutottam el oda, hogy "városfoglaló" seregeket gyártottam, fõsereget már nem is tartottam. Egy nyilas-gyalogos-lovas összeállítás, nem sok egység de gyak. minden város ellen elég volt. Egyszerûen túl könnyû lett pedig legnehezebben vittem.

Ugyanez nem mondható el a shogunról, ott very hardot sosem tudtam megcsinálni, hardot is csak vért izzadva. Persze tény, hogy oda "könnyebb" AIt írni, más a térkép, de akkor is.... Visszafelé fejlõdünk? Ennyi erõvel felesleges újabb részt kiadni...

Serpa
a hivatalos fórumon járatos vki?

nem írják, h a hamarosan kikerülõ demo ua a verzió lesz-e, mint ami most kinnt van?

Bucser
próbáld ki a total realism modot... Szerintem egy idõ után azis könnyû lesz dehát így megy ez ha már megtanultál egy játékkal játszani. az AI meg csak AI marad. RTR egyik legnagyobb erénye, hogy sokkal több a provincia így sokkal erõsebbek az ellenfelek (végelláthatatlan hadakat hoznak ellened és nem parasztokból állnak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

igyexik az ember... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
TE mindíg ezt mondod 😊)

az utolso mondat alénye.g.., HA..., de a kté dolog emiatt oylan vészesen nem függ össze, ettõl mgé hogy szépek az animok ott lehet a többi rész is vagy forditva, szar animok melett is elbazshatják magt a lényeget..., az emg hogy mi lessz majd kiderül HA megjelenik 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Hát nemtudom. Mindenkinke más az értékrendje, mindekinek más fontos. Én képes voltam élvezni a Shogun: Total Wart annak ellenére, hogy ott spriteok voltak, meg nem voltak hiper szuper animok. És azt meg kell említeni, hogy nagyon nagyon sokszor végigjátszottam. A Rome-ot egyszer sem sikerült. Egy idõ után túl erõs lettem, és uncsi lett az egész. Ha ugyanez lesz ezzel is... (és félek így lesz)

Természetesen jó, hogy ilyen szép egy ideig. A Rome-ban rengeteget bámultam közelrõl a harcokat (el is buktam csatákat miatta 😄), de egy idõ után már nem volt érdekes. Ha a többi része nincs rendben a játéknak akkor nagyon gyorsan el tud laposodni.

Sztem azért nem annyira, nem kell eltúlozni a jelentõségét hogy vannak szép animációk, de azért jó látni ha oda-oda zoomolsz hogy kegyetlen, öldöklõ harc folyik alant... nem csak mímelik, szinte stilizáltan.

Zsolo007
Namost szerintem ez gáz. Ugyanis egy csatában, több ezer embernél ez számít a legkevésbé...

arty
tettem fel sok sok képet
screenshotok játékokbol topik

Forza.

_Atti_
ami legjobban tetszik az az egységek animációi, frankók lettek ahogy blokkolnak ,támadnak,kivégeznek.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Alwares
Nekem ugyan ilyen árnyék hibát csinált a 9600-osom egy két játékban, de tök mindegy ti melyik torrentrõl szedtétek le?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Apache00
januárban lesz 3 éves, csak a VGA uj (áprilisi), azt elismerem

arty
torrenten minél többet nyomsz fel, annál jobban jön neked is 😊 ne vedd le annyira a feltöltést ...

Forza.

Zsolo007
És mindehhez nem kell egy csucskategoriás gép sem
Hát a tied nem egy átlag gép szal én ezt visszavonnám <#vigyor3>
LEgalábbis szerintem.

Apache00
Én is kiprobáltam, elsöre kellemes élményt nyujtott. A paviai csatát toltam le elöször, ahol igy elsöre csufosan kikaptam, de legalább az nyugtat, hogy a franciák tuleröben voltak, a spanyolokat pedig nem irányithattam, csak a németeket (a gép viszont többet is kezdhetett volna velük, mert elég sokáig csak álltak, mint f*sz a lakodalomban, és nézték, hogy hogyan harcolok a tulerövel szemben)
Elsõ klikkre: a grafika nagyon ott van, iszonytosan szépek az egységek és a környezet is (a fü az szerintem fantasztikusan néz ki), az effektek is látványosak. Az AI-rol még nem lehet tulzottan nyilatkozni, itt ugy tünt, hogy elég összehangoltan és ésszerüen támadott a gép, de ez csak egyetlen csata, ami alapján nem lehet véleményt alkotni. Bug az aránylag még sok volt (pl: egybeolvadások, harc közben nem mindig "érintkeznek" az ellenfelek egymással, és ugy hal meg az egyik fél, az ijat nem huzzák fel az ijászok, mikor lönek vele stb.) Az irányitást még kicsit szokni kell sztem az elözö total warokhoz képest, na nem mintha más lenne, de még vhgy kicsit kuszának tünik, pl: zoomolásnál a scrollozás gyorsabb mint eddig, ami persze lehet az egér hibája is (amugy ugyanezt az egeremet használtam korábban is, és ott jo volt), de idegesitö mikor éppen egy nagyobb összecsapásra kell össszpontositani és kis görgetésre bezoomolok a harcosaim seggébe, hogy még véletlenül se lássak tölük semmit.A panelen a zoomolás viszont megfelelö sebességü. A hangulata kiválonak igérkezik, szerintem.
És ami a legpozitivabb csalodás, hogy egyszer sem szaggatott be eddig, pedig mindent szinte maxra állitottam, csak az árnyékokat raktam mediumra, és az antialising nem volt még bekapcsolva. És mindehhez nem kell egy csucskategoriás gép sem. Amivel tolom: P4 2600 (még AGP-s), 1536Mb ram, GeForce 7800GS

képeket!

Sok bug van benne,ez még egy korai változat sajnos nem derült ki belöle igazán semmi.Jöhetne már végre egy mod amivel a franciák oldalárol is le lehetne játszani a csatát.Viszont szerintem rátaláltam a kedvenc egységemre ez a nehéz lovasság elnyerte tetszésem ezt kombinálva a magyar lovasíjászokkal nem állhat majd semmi az utamba.
Bucser
nem lehet replayt enteni de nem is néztem igazából.

Ami viszont feltûnt... Agincourt-nal megöltem a franciák mindkét vezérét.. erre a lovagjaik megáltak a csatamezõ közepén az ijjászok meg símán ledaráltak egy teljes 80 fõs bandát anélkül, hogy azok megmozdultak volna.. (nem-nem, nem a Hammerite hiányzott) Szóval érthetetlen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lehet replayt menteni?

Más. nekem a Torrentrõl nagyon lassan jönn le. Nem megy 10Kb/ fölé. Egyébként, ha a PC Domerol töltök le valamit, akkor 50-60 KB/s. mit lehet tenni? a Max feltöltési arányt levettem 3%-ra. Letöltésnél nincs határ. Mit lehet tenni, mert így holnaputánra leszek meg? Nincs fent valahol, ami nem torrent?

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Most ezt nem értem. Nálad hogy futhat az athlonon amikor az nem támogatott??
Azt írták, hogy a demo nem fut sse2 hiánya esetén, ha tényleg ez a probléma, a teljes játéknál ez nem hiszem, hogy probléma lesz. Túl sok vásárlótól esnének el.

www.armed-assault.hu

Hello! Szuper a demo ! Akik aggódnak az AMD procik miatt hát ne tegyék! Mert nekem is AMD Athlon 2800+ om van, 1giga RAM , NVidia 6600 128 Mb vidkari és szépen fut!!!(persze fû kilõve, effekt vegetació, ép.részletesség stb LOW, DE ! az egység beállítások maxon futnak!! )

Na, kipróbáltam a demót, szerintem elég bíztató a sebesség. Célszerû a füvet teljesen levenni -ra, mert rohadt sokat lassít. Egyébként egész jó sebességgel ment 1152x1024-ben, egységek, effektek maxon, bloom on.

A64 3500+, 1024Mb, 7600GST/256mb.

szerintem nem, már lassan egy éve(talán több is)nem lehet kapni athlon xp-t, pentium 3-at pedig évek óta nem...a készítõk ugy gondolták hogy mostanrá már mindenki(nyugaton) lecserélte a prociját, amely nem támogatja az SSE2-t..aztán az is lehet hogy a véglegesben ez már nem lesz gond, és én téveddtem😊)
szerinted a rendes game fog futni?😄😄😄
Bucser
Ez totál prefrencia kérdése😊 Én azért vettem 256 megás Asus Extreme 6600GT-t mert pofátlanul olcsón jutottam hozzá.

jah és a 7600gt talán még olcsóbb is (40.000 ért láttam inno 3d-t)