Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki járt már igy??
(hardver ok..azaz kéne vinnie)
Forza.
512ram, ezek a fõbb dolgok a gépemben. Medium grafikán elmegy majd a game?
(vagy vesztettél, bár ez általában mindenben így van ^^)
Még eredeti romeban jutottam el oda, hogy "városfoglaló" seregeket gyártottam, fõsereget már nem is tartottam. Egy nyilas-gyalogos-lovas összeállítás, nem sok egység de gyak. minden város ellen elég volt. Egyszerûen túl könnyû lett pedig legnehezebben vittem.
Ugyanez nem mondható el a shogunról, ott very hardot sosem tudtam megcsinálni, hardot is csak vért izzadva. Persze tény, hogy oda "könnyebb" AIt írni, más a térkép, de akkor is.... Visszafelé fejlõdünk? Ennyi erõvel felesleges újabb részt kiadni...
nem írják, h a hamarosan kikerülõ demo ua a verzió lesz-e, mint ami most kinnt van?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Természetesen jó, hogy ilyen szép egy ideig. A Rome-ban rengeteget bámultam közelrõl a harcokat (el is buktam csatákat miatta 😄), de egy idõ után már nem volt érdekes. Ha a többi része nincs rendben a játéknak akkor nagyon gyorsan el tud laposodni.
Sztem azért nem annyira, nem kell eltúlozni a jelentõségét hogy vannak szép animációk, de azért jó látni ha oda-oda zoomolsz hogy kegyetlen, öldöklõ harc folyik alant... nem csak mímelik, szinte stilizáltan.
screenshotok játékokbol topik
Forza.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Forza.
Hát a tied nem egy átlag gép szal én ezt visszavonnám <#vigyor3>#vigyor3>
LEgalábbis szerintem.
Elsõ klikkre: a grafika nagyon ott van, iszonytosan szépek az egységek és a környezet is (a fü az szerintem fantasztikusan néz ki), az effektek is látványosak. Az AI-rol még nem lehet tulzottan nyilatkozni, itt ugy tünt, hogy elég összehangoltan és ésszerüen támadott a gép, de ez csak egyetlen csata, ami alapján nem lehet véleményt alkotni. Bug az aránylag még sok volt (pl: egybeolvadások, harc közben nem mindig "érintkeznek" az ellenfelek egymással, és ugy hal meg az egyik fél, az ijat nem huzzák fel az ijászok, mikor lönek vele stb.) Az irányitást még kicsit szokni kell sztem az elözö total warokhoz képest, na nem mintha más lenne, de még vhgy kicsit kuszának tünik, pl: zoomolásnál a scrollozás gyorsabb mint eddig, ami persze lehet az egér hibája is (amugy ugyanezt az egeremet használtam korábban is, és ott jo volt), de idegesitö mikor éppen egy nagyobb összecsapásra kell össszpontositani és kis görgetésre bezoomolok a harcosaim seggébe, hogy még véletlenül se lássak tölük semmit.A panelen a zoomolás viszont megfelelö sebességü. A hangulata kiválonak igérkezik, szerintem.
És ami a legpozitivabb csalodás, hogy egyszer sem szaggatott be eddig, pedig mindent szinte maxra állitottam, csak az árnyékokat raktam mediumra, és az antialising nem volt még bekapcsolva. És mindehhez nem kell egy csucskategoriás gép sem. Amivel tolom: P4 2600 (még AGP-s), 1536Mb ram, GeForce 7800GS
Ami viszont feltûnt... Agincourt-nal megöltem a franciák mindkét vezérét.. erre a lovagjaik megáltak a csatamezõ közepén az ijjászok meg símán ledaráltak egy teljes 80 fõs bandát anélkül, hogy azok megmozdultak volna.. (nem-nem, nem a Hammerite hiányzott) Szóval érthetetlen.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Más. nekem a Torrentrõl nagyon lassan jönn le. Nem megy 10Kb/ fölé. Egyébként, ha a PC Domerol töltök le valamit, akkor 50-60 KB/s. mit lehet tenni? a Max feltöltési arányt levettem 3%-ra. Letöltésnél nincs határ. Mit lehet tenni, mert így holnaputánra leszek meg? Nincs fent valahol, ami nem torrent?
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
www.armed-assault.hu
Na, kipróbáltam a demót, szerintem elég bíztató a sebesség. Célszerû a füvet teljesen levenni -ra, mert rohadt sokat lassít. Egyébként egész jó sebességgel ment 1152x1024-ben, egységek, effektek maxon, bloom on.
A64 3500+, 1024Mb, 7600GST/256mb.