Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1000 köszönet! pínzt nem tudok átutalni, mert kell az elõrendelésre.... 😊

ITT AZ ÚJ GOLD DEMOOOOOOO !!!!!!! TÕCCSÉTEK

Hehe én vagyok az elsõ, aki közli a linket nektek.Az adományokat (kinek kinek lehetõsége szerint)a következõ számlaszámra várom : mnb.158691000/1256668000/11000363
<#nyes><#nyes><#nyes>
Serpa
ha tudnál mondatot értelmezni, akkor láthatnád, h a 2. demoról beszéltünk és nem a fullról.

aki vissza tud olvasni egy kicsit az olvashatta ,mivel már irtam :

"Release Date:
US: November 14, 2006
Europe: November 24, 2006 "
jaja... mondjuk szemétség, hogy nem minden preorderesnek adtak linket, hanem csak akik a game.com ról vagy az amazon.com ról rendeltek

Serpa
nem tom
de jöhetne
Medieval2TotalWarDemoGold.exe

És mikor tervezik végre kiadni? Merthogy lassan már a full lenne az esedékes.

az elõzõ állítólag béta verzió volt, ez meg állítólag a rendes verzió lesz + lesz benne egy + csata: otumba (spanyol vs azték)
(mivel ez már a rendes verzió lesz, menni fog athlon procikon is)

a.carkey
Miben lesz más az új demo, mint az elõzõ?

A medve nem játék.

tényleg

lang14
tényleg lehet a magyarokkal lenni?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

a.carkey
Olvasd el Varga J. János: A fogyó félhold árnyékában c. könyvét. Zseniális. Nem regény, de nem fogod letenni! Abban aztán van az említett ostromról is bõven.

A medve nem játék.

Alwares
Oh annak idején mennyit fordítottam errõl a csatáról még a Cossacks-ban...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

bazza
Köszi, ha magyar nincs, talán az angol is jó lesz 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hmm ezzel a "custom battle" moddal elég jo kis csatákat lehet vivni.Most játszottam le elsöre a legelsö verzioval Agnicourtot a franciákkal elsöre bedaráltak az angolok.Ugy vettem észre a csata tovább tart valamivel,de ennél gondolom még hosszabb is lesz mert ez a játék régebbi verzioját tükrözi,plussz az ai elég jo volt reagállt a bekeritésre,hátba támadásra és meg is hiusitotta.
bazza
ha jól gondolom, itt történelmet ismerõ és szeretõ emberek tanyáznak. Esetleg tudna vki nekem segíteni? Az 1683-as bécsi ostromról szeretnék valamilyen írást találni, de eddig nem sikerült. Tud vki ilyenrõl?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

nem, akik elõrendeltek az amazonon vagy a game-en azok kaptak linket hozzá. gondolom néhány napon belül azért elterjed torrenten is.

Mor3llo
de hol ?? torrent ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ha jól tudom már ki is jött

ugye ma kellene jönnie az uj demonak(nagyon várja)?
oks ezt vágtam eddig is 😊 csak azt felejtettem el h EN Culverin,nem sima culverin 😄 de már megy...szétaláztam õket 😄
viva le france 😄
ezen az oldalon vannak fájlok, meg leírások, hogy hogyan kell õket használni 😊
leszedsz 1-1 desc_battle akármi fáljt és kicseréled az éppen aktuálisra, így tök jópofa csatákat kapsz

Wini neked h sikerült a Culverin ?😊 én akárhogy irom be ha 20 fõvel is akkor se fogadja el ...eh sõt se a scots guard-ot se se a Voulgier-t se 😄 persze a többi jöhet
hát így a custom demónak hála volt lehetõségem kipróbálni a culverineket...
kegyetlen durván brutálisak. az ágyúgolyó áthasít a formációkon, egy ösvényt vágva magának, ha már elég alacsonyan száll, és utána robban(van rá opció, hogy robbanó lövedéket töltsünk az ágyúba).
az ai hülyeségének köszönhetõen a csatákban 4-500 embert csak az ágyúim szednek le (mivel van hogy farkasszemet néz a 2 sereg, ahelyett hogy lerohanna engem, akinek sokkal jobb a tûzereje...)

Serpa
lesz még 1 demo?!
faxa.

Akkor leírnád plíz, mit hogyan kell csinálni???
Elõre is thx.

nekem sikerült,
kb 2300 fõs francia sereggel mentem neki az angoloknak,akik kb 1500 fõs nehézgyalogságból álltak 😊

KÉP
hali!
nov. 10én adják postára, és mi a sima verziót rendeljük, de lehet ezzel együtt x mennyiségû collectorosat is.

Van akinek sikerült??
Nekem nem akar menni. 😞

Wini pontosan mikor is szállítják ki? és ez most a limited edition ?
vagy melyiket rendelitek? Lehet én is beszállok közétek,attól függ mikor dobják póstára...mert ha 24.én akkor nekem nem éri meg 😊 ha csak egykét nap a különbség az itthoni és a kintrõl rendelt között 😉
Néhány ügyes csávó meghekkelte a demót !! most már játszhatunk a franciákkal ,németekkel , spanyolokkal is az agincourt pályán ! Bármilyen kombinációban és egységméretben.

itt megtaláljátok hogyan lehet módolni a demót !:

demo custom
na, már ketten összeálltunk, hogy együtt rendeljük meg a gamet.
így nov. 10én postára adják, és néhány napon belül itt is lesz, és 6,50 font (kb 3000Ft)a postaköltség. ha van még valaki aki velünk akarja rendelni az írjon nekem mailt a [email protected] -ra. nyilván minél többen rendelünk együtt, annál kevesebb lesz a postaköltség.

aham

487 mb-s? mert ha igen akkor sjana csak a régi😞
saja az a régi lesz... az elsõ demóban 3 csata volt (ebbõl 1 a training battle)
-hastings
-agincourt
-pavia
az újban benne lesz +ban valami O-betûs csata, ahol az aztékok lesznek a spanyolok ellen meg az eredeti 3

most kaptam egy linket egy demóhoz, amiben 3 battle van, jol tudom a nemrég megjelentben csak 2 volt?...ha ez az uj , akkor szivesen adok linket bárkinek
kedden jön ki a 2. demó, de egy pár napig csak azok tölthetik le, akik az amazon.co.uk ról elõrendeltek a gammára. de 1-2 napon belül úgyis szétterjed torrenten

pedig ez az általános..., ennyi erõvel 286oson is futni kéne mindennek mert abbol is milyen sok votl anno sé talán még van is 😛 akarva akratlanul de a számitógépek nagyrésze igen is ki van zárva gamek 99%-ból 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ez hihetetlen, hogy nem képesek már kiadni azt a demot, ami nem SE-s. Egyáltalán nem értem azt se hogy mi ez a szarozás, hogy kiadnak egy olyan verziót, amit a szgépek nagy része nem támogat. Nem igazán felhasználóbarát hozzáállás.

War. War never changes.

hjaa, akkor az nem kell..én is a másodikra pályázom, az elsõ csunyán szaggatott..de azért kösz
köszi szépen már csurgatom is lefelé<#eljen><#worship>
Köszi wazze......ez az elsõ béta demó !!!! most már a második demót várjuk
(benne lessz egy új csata : spanyolok vs aztékok) az új demo már a végleges változat,SSE2 nélkül is fut majd
Atesz89
Kijött a demo elvileg:
Innenleszedhetõ

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

a.carkey
Inkább itthonról szerzem be. Bár tény, hogy általaban összecsapott az egész kiadás itthon, és késnek is, de annyira nem sûrgõs.

A medve nem játék.

hehe, ahogy nézem pont te nyitottad meg az "internetes rendelés külföldrõl" címû topicot 😉)

az internet adta lehetõségek tárháza határtalan
-
elõrendelem neten
.

a.carkey
Még nem lehet itthon ...

A medve nem játék.