Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki rendel/rendelt elõ a játékra?
én fogok...

haversrác, van egy hamachi nevezetû progi ami képes megoldani a problémátokat, nézz utána kicsit a neten 😉

Ez nagyon állat, ez a városok és kastélyok video!!! Ez mindent lezúz:-)) Alíg várom már hogy ilyen városokban harcoljak akár védö, akár támadóként....hihetetlen jó lett.Ja és a városok nem lesznek klónok mint azRTW-ben!
jó vid,bár elég kicsi ,fent van high-ban a gametrailers.com -on az összes létezõ vid a játékról,vannak újjabbak is mint a várak /kastélyok vid.

peace
Hát ezt a srácot sem fogják Nobel díjra jelölni.

nem mindenki theti meg amugy ja es nem kell egybol felháborodni.

hzsolt
Ha RTW, akkor m'ér nem oda írod?
Egyébként meg vedd meg, és akkor tudtok majd egymás ellen játszani!
Nincs törés, vagy generátor az RTW hálózati játékhoz!

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Sziasztok azt kerdeznem meg hogy hogy lehet onlinon jaccani mer nekem azt irja rosz cd kulcs csak haverral szeretnenk ketten egymas ellen de nem tom miert nem enged. Tudnatok mondani egy cd kulcs generatort hol lehet szerezni ja a sima RTW-al akarunk jaccani

Serpa
hzsolt
Szóval nulla magyarítás? Akkor vajon mért kellett majd' 4 hónapot várni rá?
Nekem a DVD nem annyira tetszik, én egy kicsit filmesebbet vártam. Elég unalmas nézni, hogy a CA vezetõje beszél 1 órán keresztül, és a kész játékokból vannak hozzá képek.
Én azt vártam volna, hogy lesznek concept képek, háttérinfók, stb.
A kis album viszont nagyon tetszik!
De azért összességében szerintem megérte a pénzt érte.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

a.carkey
Jaja. Nem hittem volna, de elmentem oda, megnéztem, megvettem. Azt hittem ilyet itthon már hoznak be.

A medve nem játék.

Serpa

a.carkey
?

A medve nem játék.

a.carkey
Meg az a híd sem kóser ott, ahol van. Kicsit remélem ezen a részen dolgoznak még majd egy kicsit, mert nem tól nyerõ ilyeneket bennehagyni.

Mondjuk a Crusader Kings sem volt semmi ebbõl a szempontból:

"Duchy of Slovakia" stb. 😊

A medve nem játék.

Serpa
úgy nézz ki?

a.carkey
Megvettem ezt a gyönyörûséget! Nagyon jól néz ki. Végre nem a buta EU csomagolás, mûdoboz, mûleírás, egyebek, hanem egy profi gyûjtõi változat az összes játékkal és kiegészítõvel, egy DVD-vel a Total Warról, s a játék egész zenei anyagáva audio CD-n. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe! Ugyan drága, de kihagyhatatlan.

A medve nem játék.

Serpa
nálam elég hasznosnak tünt, igaz, h az ellen soraiban lévõ bakák nem hullott mint a legyek, de a visszatartó ereje megvolt.

Az egyik képen budapest nevû várost ostromolnak a seregek.
Nem rossz ahhoz jépest hogy csak a 19. században egyesült pest és buda.

jól látod ^^
hát igen, ezen a ponton megmutatkozik a CA humorérzéke 😄

Megnéztem új képeket.
Jól látom hogy van olyan elefánt aminek ágyú van a hátára szerelve???
2 oldalon van
Kiváncsi vok hogy oldják meg az egységek erejét, vagyis az új tûzfegyverek sebzését, és lövési gyakoriságát. Demóban nem volt vmi meggyõzõ az a muskéta sortûz. Tudom nem volt vmi pontos fegyver de a 0-nál többet várnék.

Serpa
sztem a hadtörténeti múzeumba kellene elmenned.
azt csattogtattod a vakut.

Új képek a gamestar.de-n MTW2 képek itt

Továbbra is kérdezlek titeket, ha valaki tudna linkelni nekem vagy priviben olyan oldalakat ahol a középkori magyar hadseregröl fegyverzetröl vannak JÓ grafikák(szinesben), akkor küldje el nekem plz
azt tudja vki, hogy a "nem-modolt" RTW-t miért vanilla-nak hívják?...

tényleg nem akar senki elõrendelni velem?... még 5 napot várok, aztán ha nem jön mail, akkor megrendelem egyedül...

hat, meg hajdanan nagy tortenelem moly voltam!
es remlik hogy Koppany leverese utan a hozza leghubb csoportok elmenekultek orszagbol! Es hova mashova mint a Koppanyt tamogato Bizanczba! Szerintem van alapja ennek a dolognak! :-)
az infó a hivatalos honlap-->game info-->factions-->the byzantine empire alatt olvasható, az egységleírásoknál... 😊

adios
köszi

Serpa
adios
Honnan szedtétek le a demot?

mivan? mivan? <#idiota>

Legugliztam a Vardar völgye az kb Macedónia <#fejvakaras>

A keletrómai hippo-toxotai meg minden volt csak magyar nem, sci-fi rulez! <#idiota>

(persze az is lehet hogy igaz, akkor mea culpa de én még soha nem hallottam ilyesmirõl 😊

Serpa
<#whatever><#wilting>

nah, megvan a magyar elit egység:

Vardariotai
The Vardariotai are drawn mainly from the Magyars that settled in the Vardar Valley, and their descendents. Disciplined and highly trained, the Vardariotai are elite horse archers. They wear light mail to light brigandine armour and fire a composite bow from horseback. Able to relentlessly pepper their enemies with arrows and use their mobility to stay out of trouble.

kár, hogy a bizánci sereget erõsíti <#idiota><#vigyor4>

hehe ^^

😊

Szerintem, aki tényleg úgy dönt, hogy megvásárolja a játékot, az legyen türelemmel és hazai boltban vegye meg a játékot. Ezzel is növelve a magyarországi eladott példányszámokat.
Hátha emiatt a jövõ év végén megjelenõ kiegészítõ címe Hungarian Invasion lesz😊

Apache00
Én nagy nehezen, de ki tudtam várni, a kiegészitöt már nem 😊
sztem ezt is megvárom, pár hét ide vagy oda, az már nem számit. Söt talán még jobb is számomra, ha egy kicsit késöbb érkezik, mert most tanulnom kell, és akkor elvonná a figyelmem rola 😊

jaja lehet rendelni, csak nem mo ról 😊 tegnap átnéztem néhány boltot...
de a gameplay.com-ról viszont lehet, most "toborzok" embereket, hogy olcsóbb legyen a szállítási költség

Serpa
talán a play.com ról is meg lehetne rendelni.
bár nem tom, h ez szállít-e kis hazánkba.

Bucser
Nem tudom az internet ilyen fokú elterjedésének idején megvárni az itthoni megjelenést😊 Külföldrõl rendelve olcsóbban kijön lehet és még hamarabb. Pláne ha többen összeállnak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Apache00
Alig ha hiszem hogy ez igy volt, hacsak nem külföldröl szerezted be vagy letöltötted annakidején, ugyanis a RTW 4-5 hetet késett Mo-on (emléxemn mennyit anyáztunk még miatta a forumon), én annak idején foglaltattam magmanak egyet, és qrva sokat kellett várni rá mig megjelent,és mindig vmi hülye kifogással jöttek. Talán ugy november környékétöl lehetett kapni itthon. Sztem a MTW2-vel is ez lesz, jo hogy, ha decemberben megérkezik Mo-ra.

cseles 😊 így már ok... 😊
de az elõrendelhetõ preorder pack akkor is 10.én kerül postára 😛PP

Wini. Az az USA-ban a megjelnés dátuma . 😊

Release Date:
US: November 14, 2006
Europe: November 24, 2006

LINK : IGN
gameplay.com ról viszont lehet mo-ra is rendelni.
én megrendelném onnan a preordert, de a postaköltség 2.90 vagy 6.50 font, az érkezés meg 3-14 munkanapot vesz igénybe, a választott postázási módtól függõen+magyar posta késleltetés ^^
(a 6.50-es az elsõbbségi, gondolom ez néhány napon belül házhoz jön, tehát ha 10.én kiadják köv héten meg kell jönnie...)
de ha van más ember is (lehetõleg budapesti, vagy környékbeli), akkor ha együtt rendelnénk meg akkor ez nyilván a felére/harmadára stb csökkenne (max 9 példányt lehet egyszerre rendelni)...
ha valakit érdekel, írjon a [email protected] emailcímre

jah, mondjuk az amazon nem szállít Mo-ra >.<
tud vki egy online boltot, ahol árulják a medieval 2-t és szállítanak mo-ra?

Énis kiváncsi leszek erre rome-ban sajnos a very hard is tul könnyü volt:/
Zsolo007
Very hard, nagyon nagyon örülnék, ha megverne a gép 😊)

Serpa
arra a very hardra leszek kiváncsi.
a való élethez probálják csiszolni amennyire lehet.

a tanácsát valszeg megfogadom, és easyn kezdek neki.

Kijött az uj developer blog és ha hihetünk szavának,sokkal kiforotabb taktikus harcok várnak ránk,nem lesz többé pánikszerü menekülés miután 30 másodpercig küzdöttek az ellenség sorai közt uj álloképesség rendszer,és mindez nehézségi szintekhez kötve.Egykis izelitö:
The message from you, the community was loud and clear. As a result in Medieval II: Total War, the difficulty settings will only affect unit morale, fatigue and AI. As the difficulty ramps up, the influence of morale and fatigue become more apparent with the “Very Hard” setting giving you the most realistic battle experience possible. In addition we have included AI mechanics that will give the AI a faster and far more intelligent feel. Best of luck to anyone that can beat the AI on the “Very hard” setting with a full 20 unit army. My advice is: if you are new to Total War and want to just get to grips with the controls start on the “Easy” setting, if you’re a veteran of Total War games opt for “Hard” or “Very Hard”. Best of all I am confident that “Very Hard” will ensure M2TW is going to sit in your PC for a long, long time, I can’t see even the best Total War Players winning on “Very Hard” without more troops.
Fatigue was a tricky aspect of the game to get right. Some players like the freedom of more movement while others like dealing with another mechanic that allow the battles to be more tactical and realistic. In the end we decided to give you the lot. On “Easy” difficulty, fatigue will have a minimal influence whilst on “Medium” and “Hard” it plays a more significant role. On the “Very Hard” setting meanwhile it’s as close to real life as possible. Overall the fatigue system is very smooth; it drops uniformly and recovers at a slow enough rate to ensure that your troops are getting more tired as the battle progresses.
a többi itt:
http://totalwardev.blogspot.com/
Isegrim : Majdnem jól tudod 😊 Több mint egy hónap a megjelenés.
Pontos dátum : Nov.24-e nem 14 😊