Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy csináltad, hogy az egyik képen ilyen piros+zöld izék vannak az emberek körül?
Nos, íme tehát. 😊
Othumba
Az aztékok nem voltak épp túl szívélyesek a környezõ népekhez, úgyhogy Corteznek nem kellett sokat gyõzködnie egyeseket, hogy jöjjenek aztékot ütni...
Ha jól rémlik úgy húsz (de inkább tizenöt) ló volt a spanyol seregben anno. Nos, azoktól térdig be is csináltak az aztékok... jelen állás szerint van vagy százötven lovasunk, de amerikánus barátainkat nemigen hatják meg a hátasok...
Az arányok hozzávetõleg 1000:2500, a képen a sztahanovista balszárny, jobb elöl Cortez és pár lovasa foglalkozik a minél fenyegetõbb zászlólóbálással.
Pizsamaparty versus ezüst salátástál, elsõ felvonás.
Amikor ezer és ezer divatguru pöccen be...
És persze meghalni sem lehet csak úgy parasztosan, minden pátosz nélkül. =)
Othumba
Az aztékok nem voltak épp túl szívélyesek a környezõ népekhez, úgyhogy Corteznek nem kellett sokat gyõzködnie egyeseket, hogy jöjjenek aztékot ütni...
Ha jól rémlik úgy húsz (de inkább tizenöt) ló volt a spanyol seregben anno. Nos, azoktól térdig be is csináltak az aztékok... jelen állás szerint van vagy százötven lovasunk, de amerikánus barátainkat nemigen hatják meg a hátasok...
Az arányok hozzávetõleg 1000:2500, a képen a sztahanovista balszárny, jobb elöl Cortez és pár lovasa foglalkozik a minél fenyegetõbb zászlólóbálással.
Pizsamaparty versus ezüst salátástál, elsõ felvonás.
Amikor ezer és ezer divatguru pöccen be...
És persze meghalni sem lehet csak úgy parasztosan, minden pátosz nélkül. =)
Hát, én letöltöttem egy másik ATI VPU Recovert, és így már mûködik. Mindent grafikailag a legmagasabbra túrtam, ott igaz, hogy akadozgatott néha, de egyáltalán nem volt vészes. Mediumon fut simán.
azt kapcsold csak ki szépen és jo lesz
jaja... de komolyan, a csata elõtti felvezetõben a narrátor vázolja, hogy szegény kortezt, mióta feldúlta az azték fõvárost folyamatosan üldözik a vademberek, és már tök éhesek, meg betegek... már majdnem elkezdtem sajnálni ^^
igaz 😛
az arányokat elnagyoltam😊
dehát végülis így történt.
pár száz spanyol legyakta az egész azték sereget.
az arányokat elnagyoltam😊
dehát végülis így történt.
pár száz spanyol legyakta az egész azték sereget.
több 10000-es? ^^
maradjunk annyiban, hogy több, mint 1000-es ^^
a csatáról röviden: scriptelt csata ez is, mint pávia meg agincourt, de le lehet játszani néhányszor mire megunja az ember 😊 azért van fílingje sortüzet ereszteni a rohamozó aztékokra... de attól még ugyanúgy neked kell hibákat elkövetned, hogy veszíts (hiba pl ha hagyod levágni cortezt)
maradjunk annyiban, hogy több, mint 1000-es ^^
a csatáról röviden: scriptelt csata ez is, mint pávia meg agincourt, de le lehet játszani néhányszor mire megunja az ember 😊 azért van fílingje sortüzet ereszteni a rohamozó aztékokra... de attól még ugyanúgy neked kell hibákat elkövetned, hogy veszíts (hiba pl ha hagyod levágni cortezt)
az amerikai pálya érdekel.
milyenek az erõviszonyok.
kiváncsi vok a több 10000es indián seregre.
milyenek az erõviszonyok.
kiváncsi vok a több 10000es indián seregre.
nem kicsi, de nekem megéri
ja meg flight simulator X (2 dvd+ 15 giga telepítve)...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én még mindig nem értem mért kell majd neki 11 GB hely... Kicsit tartok hogy ugyanekkora lesz az iso-ja is... Most nagyon nem jönne jól egy ekkora méret mikor itt van a Just Cause és a Dark Messiah, mindegyiknek 6 GB felett a helyfoglalása... Áh ennek megint az lesz a vége hogy törölnöm kell...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
hát, gõzöm sincs, hogy az micsoda, de ezek szerint te már rajta vagy az ügyön 😄😄
Pras: jók a kommentárok a képekhez ^^
Pras: jók a kommentárok a képekhez ^^
A VPU Recoverrel van valami gond. Végülis.
Az biztos, hogy nagyobb a kavarodás, engem fõleg ez a böszmesok zászló kavar be (na meg fõleg a szaggatás 😄D), de erre való a Pause, na meg meg lehet szokni.
Kérdés.
Az egységek olykor (talán sok veszteség vagy pánik során??) kapnak egy, a legelsõ képen is látható vöröses zászlót, melyen valamiféle lángok körben / napszimbólum / lövésem sincs, micsoda látható. Valaki nem tudja, mi is az? Azt nagyjából levágtam, hogy a hosszan elnyúló háromszögû zászlócskák a tapasztalati szint, akárcsak az RTW-ben.
Kérdés.
Az egységek olykor (talán sok veszteség vagy pánik során??) kapnak egy, a legelsõ képen is látható vöröses zászlót, melyen valamiféle lángok körben / napszimbólum / lövésem sincs, micsoda látható. Valaki nem tudja, mi is az? Azt nagyjából levágtam, hogy a hosszan elnyúló háromszögû zászlócskák a tapasztalati szint, akárcsak az RTW-ben.
az írányítás kicsit furi fõleg a Rome után!!
a csata pedig sötétebb és átláthatatlan a Rome hoz képest,eddig ez a véleményem róla
a csata pedig sötétebb és átláthatatlan a Rome hoz képest,eddig ez a véleményem róla
Íme, az ígért pár kép. A fû ki lett irtva, így a textúrákat feljebbhúztam kicsit, mégse nézzen ki úgy, mint TSZ-iroda ablakán keresztülrõl. 😊
Pavia
Francia barátaink erõltetett menetben hagyják el a csatateret...
...utánuk a hótt' csinos gótikus lemezvértben konzervesített tábornoki testõrség.
Paviai látkép. Alabárdosok teázgatnak skót hosszúíjászokkal (akik egyébként gyalogságnak sem utolsók). Unikum a kép jobb oldalán az úriember, aki alabárdját skót barátjának jobbkézzel kimutatott szabódása ellenére is szívesen ütötte annak testébe, miután véletlenül fellökte.
A csigazabálók öngyilkos különítménye. (Bár a Zwei Hander-ek ellen eléggé keveseknek adatik meg, hogy e - nem túl fényes jövõképpel bíró - beosztás alól kivételt képezzenek)
Ha a Culverinek nem tudják kézifegyverként forgatni bûnagy ágyúikat, akkor most eléggé nagy szärban vannak...
Agincourt
Magáról a kézitusáról ezúttal is elfelejtettem képeket készíteni (pedig a Chivalry Knight-ok szemmel láthatólag tetemes idõmennyiséget tölthettek lovuk kihímzésével, he-he...), de azért itt is akad pár...
...hulla. Charles d'Albret példának okáért dobott egy seggest a Medi2-tõl.
Henrik viszont az évtized szerencsétlene, körülbelül harminc másodpercen múlt, hogy nem érte meg gyõzelmét...
...ami mondjuk így egészen viccesre sikerült. 😄 Egy teljesen megfutamodott sereg gyõzelme... mindemellett iskolapéldája annak, hogyan lehet Agincourt-ot elbénázni.
Pavia
Francia barátaink erõltetett menetben hagyják el a csatateret...
...utánuk a hótt' csinos gótikus lemezvértben konzervesített tábornoki testõrség.
Paviai látkép. Alabárdosok teázgatnak skót hosszúíjászokkal (akik egyébként gyalogságnak sem utolsók). Unikum a kép jobb oldalán az úriember, aki alabárdját skót barátjának jobbkézzel kimutatott szabódása ellenére is szívesen ütötte annak testébe, miután véletlenül fellökte.
A csigazabálók öngyilkos különítménye. (Bár a Zwei Hander-ek ellen eléggé keveseknek adatik meg, hogy e - nem túl fényes jövõképpel bíró - beosztás alól kivételt képezzenek)
Ha a Culverinek nem tudják kézifegyverként forgatni bûnagy ágyúikat, akkor most eléggé nagy szärban vannak...
Agincourt
Magáról a kézitusáról ezúttal is elfelejtettem képeket készíteni (pedig a Chivalry Knight-ok szemmel láthatólag tetemes idõmennyiséget tölthettek lovuk kihímzésével, he-he...), de azért itt is akad pár...
...hulla. Charles d'Albret példának okáért dobott egy seggest a Medi2-tõl.
Henrik viszont az évtized szerencsétlene, körülbelül harminc másodpercen múlt, hogy nem érte meg gyõzelmét...
...ami mondjuk így egészen viccesre sikerült. 😄 Egy teljesen megfutamodott sereg gyõzelme... mindemellett iskolapéldája annak, hogyan lehet Agincourt-ot elbénázni.
Kipróbáltam 82 cm LCD tv-n.
Nagggyon király. Végre átlátható a csata😄, és nem is szaggat.
Annyira.😄
Nagggyon király. Végre átlátható a csata😄, és nem is szaggat.
Annyira.😄
töltsd le a legújabb videó drivert, jobb ötletem nincs
A gépem:
-AMD Athlon XP 2600+
-2.08 Ghz
-768 MB RAM
-RADEON 9600 SERIES
- 36 GB szabad hely
Szerintem mennie kellene. :-s
-AMD Athlon XP 2600+
-2.08 Ghz
-768 MB RAM
-RADEON 9600 SERIES
- 36 GB szabad hely
Szerintem mennie kellene. :-s
Sziasztok !
Nekem nem indul el a demo. Bejön a menü, de a csatát nem indítja el, csak megy a zene, és fekete a képernyõ. Valami olyat ír ki, hogy valamiféle VTI grafikai gyorstóval van a gond. Nem ez az alapértelmzett. Kérem segítsetek, hogy mit kellene csinálnom !
Elõre is köszönöm.
galimano
Nekem nem indul el a demo. Bejön a menü, de a csatát nem indítja el, csak megy a zene, és fekete a képernyõ. Valami olyat ír ki, hogy valamiféle VTI grafikai gyorstóval van a gond. Nem ez az alapértelmzett. Kérem segítsetek, hogy mit kellene csinálnom !
Elõre is köszönöm.
galimano
Háát, én ugye low-low-on futtatom, és eléggé ronda a játék (és még így is szaggat , de ha gondoljátok, van egy-két érdekesebb vagy "szebb" képem, hamarosan berakom.
A muskétások nagyon gázak. Szerintem. Vsz lassabb is lett a game full felbontással.
A Cortezes csata elég durva. Kb. 1 percen múlott, hogy odaérjek és megmentsem.
Cortezt csapatát hipp hopp megtizedelték, mikor valahogy hátulról megjelent mögötte egy ellenséges egység ...
A számszeríjászok viszont brutálak.
A Cortezes csata elég durva. Kb. 1 percen múlott, hogy odaérjek és megmentsem.
Cortezt csapatát hipp hopp megtizedelték, mikor valahogy hátulról megjelent mögötte egy ellenséges egység ...
A számszeríjászok viszont brutálak.
A medve nem játék.
Ehez már nem kell SSE2-t támogató proci?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nem hiszem el, elindul az új demo de a laptop nem támogatja a pixel shadert, amit az optionsben se lehet kikapcsolni, így töltésnél nem jön be semmi, csak a zene megy folyamatosan. Próbáltam 3d analyzerrel is de nem segít. Mit tehetek? Gondolom ezen a gépen nem fogok vele játszani.
War. War never changes.
fasza nekem miután kicsomagoltam kiírja a setup hogy 16 bites bla bla hiba. Menjen a kurva anyjába!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Aztékok elgyepáltak. Többszörös túlerõ. Cortezt hátbakapták, kanyec. ÁÁÁÁÁÁ!!
...mégha szarul is megy ezen a gépen low-low-lowon, de kit érdekel? 😄 Végre, ölhettem... Agincourtnál lemészároltunk párszáz csigazabáló lovagocskát, aztán szegény Cortez-t lebökték, pedig már nem sok hiányzott, hogy dõljön az Azték Birodalom... :\
Na véégre, a "buta" athlon XP tulajok is jatszhatnak egy kis MTW2-t
najo feladom ez reménytelen,majd ha felteszik máshová is letöltöm.
mind1 majdcsak elkezdei egyszer...
hát prögöni pörög,de csak a kattogást hallom ahogy beadja mindig a kis ablakot,szvsz egy elég trágya program...
Hát nekem 2. probákozás után kiakad és folyamatosan kiirja azt a kis ablakot (amibe aszthiszem le van irva hogy probálkozz folyamatosan)
Le van terhelve a szerver.
30s ként próbálkozik.
Nekem is csak 30dikra indult el.
Hagyd hadd próbálkozzon. ELõbb utóbb elindul.😄
30s ként próbálkozik.
Nekem is csak 30dikra indult el.
Hagyd hadd próbálkozzon. ELõbb utóbb elindul.😄
Nekem hibát ir ki,egyfojtába és nem akar tölteni,talán valami olyasmit ir ,hogy tecnikai problémák adodtak (nem tudok németül tulzottan szal nem értem),tán tovább kéne probálkozni,és nem kezdi el elsöre tölteni?valaki találkozott ezzel?
Én is!
Full sebességel jön a cucc.
Már csak 2:33:16 és itt van<#vigyor1>#vigyor1>
Full sebességel jön a cucc.
Már csak 2:33:16 és itt van<#vigyor1>#vigyor1>
igen, ezt csak megerõsíteni tudom 😊
igen, ez egy letöltésvezérlö progi/ nem virusos! / ezt kell futtatni, és tölti is rendesen!
Thx!
Hálánk Örökké üldözni fog!! 😄😄😄
Hálánk Örökké üldözni fog!! 😄😄😄
Így pontosabb... nah így már jobb..